Alenka_ -> RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del (21.6.2009 20:04:16)
|
pf super za uspešno hujšanje!!! in pa lep dan ste prživeli skupaj! ni lepšega kot to! petra1978: upam da se bosta brez problemov zmenila za menjanje šihta! ker to pa res zna bit mal nerodno ja... vsaj dokler ja Gal še majhen, ko pa bo v puberteti vaju bo pa še prosil, da pojdita oba delat ponoči [sm=smiley36.gif] meta: fajn, da si si privoščila babji večer! muck je pa verjetno že odmjavkal [sm=smiley1.gif] tko... vreme ga sračka na veliko in nam je danes prekrižal načrte in ni bilo piknika [sm=smiley13.gif] pa tolk sm se veselila, da bo Sara spet lahko zunaj na travici in raziskovala taščin vrt do zdnje mišje luknje... je pa zadnje dni najino hranjenje postalo prava mora - z vidika čiščenja... jooooj kakšno narediva... prvih nekaj žlic mi še dovoli, da ji nesem v usta nato pa mi vzame žlico (beri vreščanje, če ji je ne dam) in pol pešta hrano med prstki, po obrazu (ker poskuša kej dobit v usta), razmaže po mizici, vrže na tla.... uf! me že zdaj glava boli, ko pomislim na jutrišnje obroke [sm=smiley13.gif] in pa še začela je izražat svojo trmo... prav točno ve kako in kaj, česa ne sme, kaj vžge pri nama, kaj lahko... in tako prav potiho prikobaca k predalom, prime ročaj, me pogleda češ "no mami reci že no, da ne smem", jaz seveda ponavljam "ne Sara, ne smeš", ona se nasmehne in začne z odpiranjem... ko jih zaprem nazaj pa trmarjenje, postane čisto trda in pa rdeča v glavo... itd... mam občutek da čez dan vse kar govorim, govorim "ne, ne, ne, ne, ne,ne tega, ne smeš, ne, ne , ne...." in sm že sama sebi zoprna.... ampak tko pač je... morm težit. sej sm mamica [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|