pf -> RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del (22.6.2009 13:02:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jooooj.... od 10h, ki se je matrala zaspat in jaz z njo... če sem tam, se ne umiri, če grem proč je zganjala kažin, brcala z vsemi štirimi.... ob 11h sem jo dvignila, ker je postala lačna.... ob 11.30 sem jo nesla nazaj v pojslico.... matr, do 12 je težačla.... Zdej končno spi..... niti ven se ne mormo odpravit celo dopoldne... Na sprehod pa ne bom hodila zato, da bo madam lahko zaspala.... bi rada tudi jst si malo spočila, kej naredila, kofe spila v miru.... kaj se je to zmislila zadnje dni?! mA SEJ je ne bi silila spat.... ma ko je zaspana cmizdi povsod.... na tleh, v stajici in tudi na rokah... ne mislim pa tle klovna špilat in jo zabavat... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Saj jo bo minilo. Mogoče je to tako obdobje samo in pač protestira. Jaz sem opazila, da moram takoj stran in ni problema, če preveč dolgo stojim zraven kinderpeta bi pa valjda ona še kako rekla. Jaz ji dam noter v kinderpet tri dude, ki prelaga sem in tja, ter jih izmenično daje v usta. Po petih minutah max spi. Pa čez dan nima dosti dude, pri spanju bolj.
|
|
|
|