|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del
25.6.2009 12:48:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bubi,pa saj ti imaš doma neko teraso,ali se meni samo zdi??

ne, mi imamo en mali balkon-ložo. Terasa pa je pri babici in jo s pridom izkoriščamo, ampak danes ju ni doma. Saj v krizi bi šla vseeno tja user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 626
25.6.2009 12:53:36   
pf
Joj kak diši v kuhinji. Zadeva se peče. Lara meni bo po kosilu ziher pokazalo 600 g plus. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
25.6.2009 13:01:24   
*bubi*

ste videle ,je moj 10000 post šel ko keks mimo......user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
25.6.2009 13:11:39   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Joj kak diši v kuhinji. Zadeva se peče. Lara meni bo po kosilu ziher pokazalo 600 g plus. user posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 629
25.6.2009 13:12:11   
arabela*
mi pa smo imeli čufte in pire....še od včeraj...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
25.6.2009 13:47:26   
Lara Croft
Zamenjaj jih, pa se sama prepricaj.

Kje nej dobim danes tiste okrogle baterije? take, kot gredo v ure, samo večje..

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 631
25.6.2009 13:48:14   
Lara Croft

sigurno... meni bi tudi... user posted image Sem jedla puranove zrezke v smetanovi omaki... njamsi.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 632
25.6.2009 14:38:15   
arabela*
Jaz pa sem lena danes.....mi ni za nikamor it....Malečke sta že dve uri na balkonu...pol pa grem pred tv....Bubi,če ti bo,pridi jutri v EP dopoldan.....se dobimo na kavici....user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 633
25.6.2009 15:27:18   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Zamenjaj jih, pa se sama prepricaj.

Kje nej dobim danes tiste okrogle baterije? take, kot gredo v ure, samo večje..

Na bencinski črpalki.

Neposredna povezava do sporočila: 634
25.6.2009 15:29:24   
pf
A veste kaj je rekel moj na polnjene bučke s pica nadevom? Pojedel je vse razen bučke, lepo vljudno pohvalil in mi rekel, da kalup pa lahko obdržim za naslednjič glede na to, da je buča že izdolbena. user posted image Frdaman ded jasni.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 635
25.6.2009 15:37:52   
arabela*

A veste kaj je rekel moj na polnjene bučke s pica nadevom? Pojedel je vse razen bučke, lepo vljudno pohvalil in mi rekel, da kalup pa lahko obdržim za naslednjič glede na to, da je buča že izdolbena. user posted image Frdaman ded jasni.

ja pf...pa revež ne more nekaj jest,če ne mara...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 636
25.6.2009 15:50:41   
pf

Revež ja. Srečen je lahko, da ima vsak dan kuhano kosilo, pa večerjo pripravljeno, pa še dopoldansko malico. Ene babike nič kaj ne kuhajo. Pa tudi, če je včasih kaj takega kar ne mara. Če imam jaz rada mora potrpeti in vsaj malo pojest. Ker v bistvu je bučke, ampak odvisno od dneva zgleda. V torek ja, četrtek ne. user posted image

< Sporočilo je popravil pf -- 25.6.2009 15:51:44 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 637
25.6.2009 16:20:50   
arabela*

Revež ja. Srečen je lahko, da ima vsak dan kuhano kosilo, pa večerjo pripravljeno, pa še dopoldansko malico. Ene babike nič kaj ne kuhajo. Pa tudi, če je včasih kaj takega kar ne mara. Če imam jaz rada mora potrpeti in vsaj malo pojest. Ker v bistvu je bučke, ampak odvisno od dneva zgleda. V torek ja, četrtek ne. user posted image

ja to je res...samo ne sitit,da mora jest...user posted image
moj meni reče...da kuham dobro,ko kuham... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 638
25.6.2009 16:22:03   
arabela*
zdaj sem se dol poknila zraven M in malo dremala,kak je pasalo...
pri nas pa ga že fajn sekajo,butajo z muziko ko zmešani.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 639
25.6.2009 18:07:27   
Lara Croft

Bejž bejž..... še prav je imel, tiste bučke tko narejene, res niso ne vem kaj.... moj bi isto naredil.... če recimo naredim kako pito z zelenjavo in zelenjave ne zribam, jo bo kr zbral ven...
Zdej rajši, ko filat bučke, v maso zribam še bučko in naredim polpetke... pa je rešeno.

Midva sva šle hodit danes..... sem jo v ruzaku imela... tudi dežđ nas je ujel za nazaj, ma Larike to ni motilo, je imela strehco..... pa tudi zaspala je...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 640
25.6.2009 18:59:23   
arabela*

Bejž bejž..... še prav je imel, tiste bučke tko narejene, res niso ne vem kaj....

ups...ta pa je huda....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 641
25.6.2009 19:14:59   
Alenka_
helouuu bejbe!

smo imeli spet tak lep dan danes... smo bili cel dan pri obojih starih starših... po dolgem času jih je blo spet lepo vidt user posted image Sara je bila itak zvezdica dneva... smo jo tako utrudili, da je v vozku v senci spala debeli dve uri. kar je za našo malo že kar med rekordi...

je pa Sara spet poskrbela, da sva (še bolj) ponosna nanjo: moja starša imata dve stopnici iz kuhinje v dnevno sobo... dol seveda Sara še ne zna (beri: če je ne bi ujela bi šla kar na nos), gor pa je lepo sama prišla. čez dve stopnici. lepo postopoma po vseh štirih user posted image pa sej ne vem al je to tko al tko pri teh mesecih normalno, da otrok to zna, al se samo meni zdi to tak velik dosežek? stopnic v stanovanju nimamo zato ne vem... danes pri mojih starših pa je šla po stopnicah kot da to počne večkrat dnevno... user posted image user posted image user posted image

jutri gremo pa prvič na bazen! komaj čakam... pomoje bo ful uživala user posted image pa me zanima kolk časa ste ponavadi z malčki na bazenu? kolk časa je lahko v vodi? tko, da ne bomo pretiraval jutri... tenkju za odgovore!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 642
25.6.2009 19:19:10   
Alenka_
Saraya: pravi lepi princeski imaš! user posted image

petra1978: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 643
25.6.2009 19:32:09   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

Saraya: pravi lepi princeski imaš! user posted image

hvala,hvala....pa tud vsem ostalim..user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 644
25.6.2009 19:33:25   
arabela*

petra1978: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek!!!

user posted image user posted image
naša že ima tud polno zobkov,kar naenkrat ima polna usta...samo kaj ko mi ne pusti kaj boljše pogledat...user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 645
25.6.2009 19:34:37   
arabela*
grem smrklje rihtat, se vrnem kasneje...............................user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 646
25.6.2009 19:53:52   
pf

Midva sva šle hodit danes..... sem jo v ruzaku imela... tudi dežđ nas je ujel za nazaj, ma Larike to ni motilo, je imela strehco..... pa tudi zaspala je...

Super. Kak paše malo hoditi po hribih. Samo za take pohode pa res rabiš ruzak.

Neposredna povezava do sporočila: 647
25.6.2009 19:54:05   
*bubi*

jutri gremo pa prvič na bazen! komaj čakam... pomoje bo ful uživala user posted image pa me zanima kolk časa ste ponavadi z malčki na bazenu? kolk časa je lahko v vodi? tko, da ne bomo pretiraval jutri... tenkju za odgovore!

user posted image  za stopnice. Ni to kar tako samo po sebi umevno, da bodo lepo šli. Se pa gor hitro naučijo, zato je pametno, da jih čim prej naučimo tudi dol. Rikverc seveda. Enako velja za plezanje na sedežno ali posteljo - kaj hitro pogruntajo, da se da gor splezat. Jih je fajn naučit, da je treba it dol z nogicami naprej.

Gleda kopanja pa je malo odvisno tudi od tega, kam boste šli oz. kakšna je voda. Če je bolj hladna, bi jaz not ostala krajši čas.
Pri termalni vodi pa tudi piše, koliko se priporoča in bi se tega strogo držala (običajno max 20 min v kosu). Termalna voda je bolj topla in te hitro zavede, da ostaneš not predolgo.

Pa veliko pit zraven.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 648
25.6.2009 19:57:00   
*bubi*
Aja, čisto konkretno. Na morju smo bili v (notranjem) bazenu 10-15 min. Imel pa je cca 28-30°C. Z bubiko sem bila samo eno rundo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 649
25.6.2009 19:57:31   
pf

Tole s stopnicami je ful dosežek. To še ravno njeni vrstniki verjetno ne delajo. Vsaj naša ne. user posted image

Kar pa se tiče bazena smo bili že večkrat in sicer smo po tri ure in nič več. V vodi je naenkrat max 20 minut. V bistvu gremo trikrat v bazen, enkrat na uro. Pol pa obrisat, pa svežo pleničko gor, pa  šlafrok in piti vodo in jest piškote vmes. No tak pri nas zgleda. Bile sva pa zadnjič z mojimi starši, ko je bilo vroče tudi na zunanjem bazenu (otroškem) in takrat se je kopala zunaj. Ampak takrat je bilo res toplo in brez vetra. Pa manj dolgo sva bile v bazenčku kot drugače v notranjem. Manj in mislim da petkrat. Bile sva pa od pol desetih do pol enih.

< Sporočilo je popravil pf -- 25.6.2009 20:01:51 >

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.