|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
25.6.2009 8:26:08   
Lara Croft
Krasna fotka, LAra user posted image Jaz si ful želim videt kak narodni park v živo - Niagaro, Grand Canyon, Yellowstone,.... do zdaj sem videla samo Everglades, ampak tam je še najmanj za videt. Aligatorji in Indijanci user posted image

Jst, ki sem imela možnost, sem pa rajši doma ostala...smotka sem...
Everglades mi je pa bil ful ful všeč...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 601
25.6.2009 8:41:08   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Dobili smo 3. zobek in čakamo še na 4., ki se že vidi, noče pa še ven, kupila sma pa tudi prvo ščetkico, da bomo malo zobke krtačliuser posted image

Čestitke. Midve še sicer kar z gazico umivava zobke, ampak bo tudi treba krtačko kupiti. Prej, ko jih še ni imela, zobkov namreč, sva imeli kar dve krtački s katerimi si je masirala dlesni, sedaj ko pa ima zobke, pa čistiva z gazico. user posted image No saj P pravijo, da je na začetku tudi tak OK.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 602
   RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del
25.6.2009 8:42:45   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubika pa je začela ljubosumje kazat. Babica ne sme bubija ali pa bratrančka pocartat, takoj k njej sili. Tudi jaz ga ne smem dvignit, se mi kar na nogo obesi user posted image
Isto je bilo včeraj - sem Gala cartala, pa se mi je po nogi vesila in vstajala. Sem še njo dvignila in se je tak stiskala k meni kot da me že 3 dni ne bi videla user posted image  Čisto v stilu: "moja mami"

Tudi pri nas je isto. Ona se lahko carta drugje, če pa jaz koga pocartam, pa je že vse narobe. Vrabec mali. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 603
25.6.2009 8:44:34   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naše frkljice...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kak sta slatke. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 604
25.6.2009 8:47:01   
Lara Croft
Moja tehtnica se ne more odločit koliko mi pokazat..... in to je razlike za 600g... kr utripa med eno in drugo cifro.... so slabe baterije? 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 605
25.6.2009 8:47:27   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst sem pa dobila dva magnetka..... in oba sta ista... to ni fer.... smrk smrk...

Jaz pa tri in vse tri različne. A jih zbiraš?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 606
25.6.2009 8:50:54   
leda
Krasna fotka, LAra user posted image Jaz si ful želim videt kak narodni park v živo - Niagaro, Grand Canyon, Yellowstone,.... do zdaj sem videla samo Everglades, ampak tam je še najmanj za videt

mhm. neki tuhtam o roadmovie počitnicah čez lužo. prav zarad parkov. ne tolk američanov. čeprov moj bi šel najraje kar s kolesom user posted image . glih spremlja še en ultračudaški šport, v katerem smo seveda vodilni slovenci:
RAAM: Race across america v enem šubu iz vhoda na zahod http://www.raceacrossamerica.org/raam/home.php?N_webcat_id=1

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 607
25.6.2009 8:51:50   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jst sem pa dobila dva magnetka..... in oba sta ista... to ni fer.... smrk smrk...

Jaz pa tri in vse tri različne. A jih zbiraš?

Ja. so mi všeč. jst sem tak otročja ratala. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 608
25.6.2009 8:55:33   
leda
Jaz bi zdaj rabila vsaj 5 takih user posted image user posted image user posted image

sem si glih skuhala drugo. ela je sicer spala do pol devetih (kar se letos še ni zgodilo), je blo pa vmes milijavžent intervencij, ker revo bogo zamašen nosek hudo jezi. pa ob treh bi ona seveda vstala, pa sva se malo prerekali okrog primerne ure za tako početje.

no, pa predvsem je bla včeri na obisku kolegica in sva malo padli v "stare čase mode" in čvekali na terasi do 1. no, njena, ki sicer spita pri 4 mescih celo noč, sta bila pa manj uvidevna pri uri...

tko da zeh. vsaj dežuje ne.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 609
25.6.2009 8:58:35   
leda
Bubika pa je začela ljubosumje kazat. Babica ne sme bubija ali pa bratrančka pocartat, takoj k njej sili. Tudi jaz ga ne smem dvignit, se mi kar na nogo obesi user posted image
Isto je bilo včeraj - sem Gala cartala, pa se mi je po nogi vesila in vstajala. Sem še njo dvignila in se je tak stiskala k meni kot da me že 3 dni ne bi videla user posted image Čisto v stilu: "moja mami"

Tudi pri nas je isto. Ona se lahko carta drugje, če pa jaz koga pocartam, pa je že vse narobe. Vrabec mali.

user posted image

pri nas me še prime tko zlo lastniško z eno roko okrog vratu (pol ko jo kooončno vzamem v naročje) in malo važno pogleda naokoli, če jo kdo slučajno gleda.

so pa res smešni teli kobacači. kar naprej mi binglja s hlač...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 610
25.6.2009 8:59:28   
leda

pa še to; Saraya ful sta luštni mali.

zdej se grem pa mal igrat. me že nestrpno pričakuje...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 611
25.6.2009 9:47:56   
Lara Croft
Ne boste verjele..... moja čebela spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... 

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 612
25.6.2009 10:18:17   
pf

Moja tehtnica se ne more odločit koliko mi pokazat..... in to je razlike za 600g... kr utripa med eno in drugo cifro.... so slabe baterije? 

Ja po vsej verjetnosti, ali pa neravna tla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 613
25.6.2009 10:19:51   
pf

Ja. so mi všeč. jst sem tak otročja ratala. user posted image

Pošlji mi na z.s. naslov in ti jih pošljem še preden gremo na morje. Mali nakup bom še dodala pred morjem, če bom kaj takega nesla zraven, tak da ti jih v torek, ali ponedeljek celo pošljem, če želiš.

Neposredna povezava do sporočila: 614
25.6.2009 10:20:50   
pf

Jeeeeh. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 615
25.6.2009 10:21:41   
pf
Drugače pa jutro. Čistim hišo na dan državnosti. user posted image Toliko o patriotizmu. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 616
25.6.2009 10:49:35   
Lara Croft

Jeeeee.. 20 minut... hahaha

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 617
25.6.2009 11:11:20   
arabela*

Drugače pa jutro. Čistim hišo na dan državnosti. user posted image Toliko o patriotizmu. user posted image  user posted image  user posted image

jaz tudi...ma tečno mi je ko je vse tako tiho danes....pri nas je sonce...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 618
25.6.2009 11:11:30   
Virtualna

Zamenjaj jih, pa se sama prepricaj.

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

Neposredna povezava do sporočila: 619
25.6.2009 11:11:49   
arabela*

Jeeeee.. 20 minut... hahaha

user posted image user posted image user posted image

naša tudi spi,ko polh...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 620
25.6.2009 11:51:46   
*bubi*

jaz tudi...ma tečno mi je ko je vse tako tiho danes....pri nas je sonce...user posted image

Tišina in sonce te motita?

Mi smo bili na takem fajn sprehodu, mi je prav všeč, da je bolj redek promet. Zdaj se je šel bubi k atiju stisnit in upam, da bo zaspal. Z bubiko pa se bova malo igrali. Popoldan pa spet ven, če le zdrži vreme user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 621
25.6.2009 11:58:54   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Tišina in sonce te motita?

Mi smo bili na takem fajn sprehodu, mi je prav všeč, da je bolj redek promet. Zdaj se je šel bubi k atiju stisnit in upam, da bo zaspal. Z bubiko pa se bova malo igrali. Popoldan pa spet ven, če le zdrži vreme user posted image

ne sonce me ne moti,tišina pa fulll......
kak si želim živet nekje,da bi živela nekje in slišala nonstop avtomobile,ki furajo mimo.....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 622
25.6.2009 11:59:21   
arabela*
ste videle ,je moj 10000 post šel ko keks mimo......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 623
25.6.2009 12:00:40   
arabela*
bubi,pa saj ti imaš doma neko teraso,ali se meni samo zdi??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 624
25.6.2009 12:19:21   
pf
Midve sva tudi s sprehoda. Sva se gugali malo, pa šli po kruh in marelice, sedaj pa L spi, jaz grem pa bučke polnjene pripravljat. Moj glih ne bo user posted image , ker bučk nima najbolj rad, ampak kaj češ. Ne moreš imeti vsega. user posted image Jih bom vsaj nafilala z vsem kar gre drugače na pico.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.