|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
25.6.2009 20:52:59   
Olivija*
a to je o bučkah govora?
meni jih je tudi dežek pridno zalival, tako da sta me pričakali dve ravno prav veliki...pa še več jih bo user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Septemberski sončki 2008en - 8.del
25.6.2009 20:53:41   
Lara Croft
.. Lara, jaz sem razmišljala, kako si ti v kampu sploh na wc šla ali pod tuš,ko sta bili sami z Luser posted image

Oj tudi jaz sem mislila, da bosta še ostali in da se še kej vidimo... Na WC sem jo vzela s sabo... sem šla z vozekom do zadnjega WCja in lulala pr odprtih vratih.... tudi tuširala sem se tako, sem jo pa tudi pri Ledi pustila, če je bila sila.user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 677
25.6.2009 20:55:29   
leda
dobrodošli doma, olivija in ana. na en tak začuda poleten večer.

lara in little lara (user posted image ) sta pa itak carici, da sta šli sami kampirat.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 678
25.6.2009 20:56:12   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: zband

kamilice ?

totalni strup za želodec in prebavouser posted image ,,,vem da nimaš švedcke grenčice a jo je imeti fajn pod domačo streho user posted image user posted image user posted image se tudi donat in ruporut skrijeta..

vrjemi 100% testirano

Oma jo je stalno imela. Sicer gorkega okusa, ampak res pomaga. Jutri grem v nabavo. A kamilice niso za želodec? Jaz sem do sedaj nekak živela s prepričanjem, da pomirjajo želodčne težave. user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 679
25.6.2009 20:56:24   
Olivija*
kamilice ?
totalni strup za želodec in prebavouser posted image ,,,

meni so pa kamilice zakon...pa imam precej občutljiv želodec.
potem je pa tu še kumina (v vsaki hrani - krompirju, zelenjavi,skuti...), donat v zmernih količinah,
od zdravil rupurut, rutacit, talcit, controloc, ultop, ranital....

žgane pijače pa sploh ne, če peče kislina

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 680
25.6.2009 20:58:20   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

lara in little lara (user posted image ) sta pa itak carici, da sta šli sami kampirat.

Pod tole se tudi jaz podpišem. Midve z L vsepovsod lezeva sami, no v večini, ampak kampirat se pa ne bi kar upala z njo iti sama, čeprav bova vmes tudi midve dva, tri dni sami na tem prihajajočem dopustu. Po vsej verjetnosti, ni pa še rečeno.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 681
25.6.2009 20:59:26   
Olivija*
dobrodošli doma, olivija in ana. na en tak začuda poleten večer.

o, hvala za dobrodošlico.
tale dež naj bi bil poletni večer? o ne ne, smo imeli prejšnje večere dosti lepše user posted image

to sem pa tudi jaz že napisala na rr, da sta carici, da sta šli sami kampirat.  user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 682
25.6.2009 20:59:32   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Ne, ne, nimam težav s kislino, čutiti je kot krči v črevesju. Kaj jaz vem, ne znam razložiti, v glavnem ni fino. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
25.6.2009 20:59:39   
Lara Croft
Danes sem peljala AUdija malo na sprehod.. po 10 dneh garaže si je zaslužil... user posted image IN ker lupince ne morem imeti spredaj, sem namontirala sedež.... Ko princeska je sedela ponosna v njemu... user posted image

Danes sem ji tudi prvič pokazala, kako se da "čau čau".... ne na njeni roki, samo s svojo sem pomahala... najprej je ona s celo rokico pomahala in zraven "ta ta" govorila, potem pa je pomahala samo z dlanjo, tako, kot jaz.... se hitro uči naša miška...

in sedi.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 684
25.6.2009 21:00:26   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

tale dež naj bi bil poletni večer?

Dež je pri vas? user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 685
25.6.2009 21:01:10   
leda
to sem pa tudi jaz že napisala na rr, da sta carici, da sta šli sami kampirat. user posted image

uh priznam. sem tut jaz mal diagonalno brala po enem tednu morja. kaj bo šele po treh??!!!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 686
25.6.2009 21:01:17   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Jutri grem v nabavo. A kamilice niso za želodec? Jaz sem do sedaj nekak živela s prepričanjem, da pomirjajo želodčne težave. user posted image

odvisno, kaj te muči. če imaš preveč kisline, ti priporočam, da kupiš tablete ranital. preverjeno ful pomagajo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 687
25.6.2009 21:01:57   
leda
tale dež naj bi bil poletni večer?

ker dež? tale poletna rosica??!! ma draga moja, bi ti morala videt tale dež zadnje dni v ljubljani user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 688
25.6.2009 21:02:54   
zband

saj pf ne peče zgaga ampak jo nekaj dol tišči,za zgago pa je donat najbolj,moja oma 86 let raje štamprlček kot pa kemija,pa bolj zgleda kot jaz

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 689
25.6.2009 21:03:02   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Danes sem peljala AUdija malo na sprehod.. po 10 dneh garaže si je zaslužil... user posted image IN ker lupince ne morem imeti spredaj, sem namontirala sedež.... Ko princeska je sedela ponosna v njemu... user posted image

Danes sem ji tudi prvič pokazala, kako se da "čau čau".... ne na njeni roki, samo s svojo sem pomahala... najprej je ona s celo rokico pomahala in zraven "ta ta" govorila, potem pa je pomahala samo z dlanjo, tako, kot jaz.... se hitro uči naša miška...

in sedi.

A vidiš tudi Lara je ponosna v sedežu. Miška mala. Naša je tudi taka važička. Tak se pametno drži vrabec mali, ko se peljeva kam. Lara sedi in govori. Pravi Leda da je to tudi OK. Njena taprva je bila ista, pa poglej vrabca se pelje že brez koles. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 690
25.6.2009 21:03:18   
Olivija*

to sem pa tudi jaz že napisala na rr, da sta carici, da sta šli sami kampirat. user posted image

uh priznam. sem tut jaz mal diagonalno brala po enem tednu morja. kaj bo šele po treh??!!!

ah, neeee...ni bilo mišljeno, da sem te popravila, ampak da se popolnoma strinjam user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 691
25.6.2009 21:04:40   
leda
ah, neeee...ni bilo mišljeno, da sem te popravila, a

ma ne popravla, ujela pri kopiranju user posted image

ma nič ne vem, sva meli samo čist iste ideje. hm, a ni tko nekdo govoril, pa je blo bob od steno user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 692
25.6.2009 21:05:08   
pf

saj pf ne peče zgaga ampak jo nekaj dol tišči,za zgago pa je donat najbolj,moja oma 86 let raje štamprlček kot pa kemija,pa bolj zgleda kot jaz

Ome in oteji so vsi bolj zagovorniki takratkega. Pa poglej kje so že. user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 693
25.6.2009 21:05:56   
Olivija*

saj pf ne peče zgaga ampak jo nekaj dol tišči,za zgago pa je donat najbolj,...

ja, saj sem šele potem videla, da je ne muči kislina,...o drugih želodčnih težavah pa ne znam svetovat....

moja oma
86 let raje štamprlček kot pa kemija,pa bolj zgleda kot jaz

user posted image user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 694
25.6.2009 21:06:43   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce imam kar močne bolečine v trebuhu, ali pa črevesju, kaj pa vem. Vse me boli tak nekje in ne najdem pravega vzroka. Kaj naj? Kamilice ne pomagajo, donata nimam, jegra tudi ne, edino portolak me še spasi. Tega si pa ne upam kar tako, da nebo pol pri vrabcu akcije celo noč.

portolaka se ne nuca kar tako user posted image

v spodnjem delu, zgornjem delu? Če misliš, da bi lahko bil želodec, kak Rupurut vzami.

Zastrupitev s hrano - aktivno oglje

driska - Linex. Eh, to ni, če bi ti rada še portolak pila user posted image

Če imaš kak (navadni) jogurt, ga pojej.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 695
25.6.2009 21:06:51   
zband
pa vsi so dočakali lepo starost.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 696
25.6.2009 21:07:21   
Olivija*
leda, tebe te avtorske pravice ipd že kar malo v privat lajfu preganjajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
25.6.2009 21:07:22   
pf
Punce grem. Sem vprašala atija, če me bo zmasiral in je od sile kar kašljat začel. Verjetno to pomeni, da ja. Predvidevam. user posted image Lahko noč in lepe sanje.

Meta želim vam lepe počitnice in super vreme. Leda tebi pa bom jutri nekaj takega zaželela. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 698
25.6.2009 21:08:59   
tasa_m
*bubi* imaš zs.

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 699
25.6.2009 21:09:34   
leda
leda, tebe te avtorske pravice ipd že kar malo v privat lajfu preganjajo

sej drgač me niti ne. se z bolj zanimivimi stvarmi ukvarjam.

aha, vidim, da tko diagonalno tut nisi brala user posted image

kaj morem, če mam pa same pravnike okol sebe user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.