Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you rečmo, da še kar....ful me mori, ker zjutraj ln ful žalostno gleda, ko jo peljeva v vrtec, da ne omenjam, kakšne solze brišem, ko jo pridem iskati-ko me zagleda se joka, joka, joka........ MTY, te čisto razumem. Jaz sem zaenkrat še v precej lažji situaciji kot ti, ampak Gal že tudi kaže en drug odnos. Zdaj že cel teden ga namreč moj vsak drugi dan zjutraj odpelje in prideta pozno popoldan domov, da se jaz lahko učim. Ampak ko prideta domov, me Gal sploh nič ni vesel in me en čas čisto ignorira. Pa verjetno se spomnite, da sem nekaj časa nazaj pisala, da pri nas doma samo mami nekaj velja (za Gala), vsi ostali pa nič. Sem bila zadnjič tako žalostna, da sem skoraj jokala. Pa vem, da je prav da nekam sama gresta in da se mora navadit tudi na druge ljudi, samo ko pa potem tako odreagira ko prideta domov, mi pa ni vseeno . pri nas je pa ravno obratno.....ko pridemo domov, hoče biti samo pri meni, ko kuham, pride k meni in se me drži za nogo..........in potem začne jokati in steguje roke proti meni..... ........in celo popoldne samo mama, mama, mama....... ja to je pa res ena stvar ki si je nobena mamica ne želi... tako solze v vrtcu kot ignoriranje ko se spet vidi z otrokom... tudi to boste dali skozi!!! samo močni morata biti!!! tudi mene stiska pri srcu, ker je september že blizuuuu.... zaenkrat Sara ne kaže nobenega problema, ko gresta vsak drug dan z atijem za celo popoldne sama na lepše... ko prideta domov me je takooo vesela... in to mi takooo polepša večer. kaj bo pa potem, ko bo šla v vrtec... sploh ne smem mislit na to... tolaži me, da je to le začetno obdobje... še vsaka mamica in vsak otrok je dal to skozi... se pravi bomo tudi me!!!!!