Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 20:28:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma naša bejba ja taka faca.... ona lepo sedi v temi in tišini.... verjetno ves ta cajt.... Je bla čist zaspana, ko sem prišla in jo polegla.... ja ja,od začetka se ti še zdi prisrčno, da se vsede v posteljici....in v kratkem vas čaka še vstajanje v posteljici...in tega bo vedno več... si boš še zaželela, da bi za kako uro pozabila, kako se vstane pri nas se to konstantno ponavlja...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 20:37:15
|
|
|
|
pf
|
Saraya kako ste kaj? A tvoja tavečja gre tudi s septembrom v vrtec? A se veseli?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 20:48:13
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem se na fittnes vpisala.....sem danes polna energije,ko sem telovadla....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 20:49:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya kako ste kaj? A tvoja tavečja gre tudi s septembrom v vrtec? A se veseli? vredu,hvala.. ja s 1.septembrom gre.Jaz upam da se bo hitro uvedla,glede na to da se zelo rada druži in igra...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 20:52:13
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft eno "logistično" vprašanje: Zadnje cajte ful poslušam ta termin... "logistično".... Pa nimam pojma, kaj to pomeni.... kej v zvezi z logiko? Zakaj je vprašanje, ki si ga napisala "logistično"? Z logistiko - organizacijo, oskrbo ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 20:55:14
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem se na fittnes vpisala.....sem danes polna energije,ko sem telovadla.... Tebi še velja. Pa saj je prav tak. Kavice, fitnes. Bom mogla še jaz nekaj uvest zase v svoj dan. No v petek grem na Eroiko zvečer. Malo glasbe za dušo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 20:56:42
|
|
|
|
pf
|
Moji kg gredo počasi dol, ampak res počasi. Pa bolje počasi kot nič.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 20:57:15
|
|
|
|
pf
|
Zband kako kaj familija?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 21:03:25
|
|
|
|
zband
|
ma ti pa imaš nos oz.oči ma rastemo pa se staramo mal berem o prvem dnevu v vrtec jaz pa se že sedaj obremenjujem kako drugo leto 1.sep..najstarejši v prvi razred ,srednja v vrtec, mala miš pa k babici,,,,žena pa v svojo šolo tako je če imaš za ženo prfokso pol pa nakoncu za 1.sep. ostaneš sam jes saj kava bo v miru spita
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 21:04:36
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband ma ti pa imaš nos oz.oči ma rastemo pa se staramo mal berem o prvem dnevu v vrtec jaz pa se že sedaj obremenjujem kako drugo leto 1.sep..najstarejši v prvi razred ,srednja v vrtec, mala miš pa k babici,,,,žena pa v svojo šolo tako je če imaš za ženo prfokso pol pa nakoncu za 1.sep. ostaneš sam jes saj kava bo v miru spita Tole bo pa pestro.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 21:07:24
|
|
|
|
zband
|
?????kaj pitje kave mislim da bo zanimivo,ker gremo še vsaj dvakrat na morje pa nekaj roj.dnevov je vmes,saj nas je pet,pa božič,pa novo leto.............
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 21:40:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ aja... še nekaj me zanima: naša mala bo hodila v vrtec že ob pol šestih... zajtrk pa imajo ob 8.00.... kaj naj ji zjutraj dam za jest? zdej na začetku še lahko AM... kaj pa potem? kako ve to izvedete oz. boste izvedle? hvala za odgovore mi zaenkrat okrog 5 jemo AM, kako bo pa potem...pa tudi jaz tuhtam. ne vem, mogoče kakšno žemljo za sabo....ali kaj podobnega.....ne vem, res ne. midve se pa pred mojim odhodom še podojiva, tam ob pol šestih moj ta večji ni nikoli zjutraj prej doma jedel....v vrtcu zajtrk in to je to.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 21:43:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Moji kg gredo počasi dol, ampak res počasi. Pa bolje počasi kot nič. recept
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 21:45:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft eno "logistično" vprašanje: Zadnje cajte ful poslušam ta termin... "logistično".... Pa nimam pojma, kaj to pomeni.... kej v zvezi z logiko? Zakaj je vprašanje, ki si ga napisala "logistično"? SSKJ pravi, da je logistika voj. oskrbovanje oboroženih sil z materialnimi sredstvi ter gradnja in vzdrževanje vojaških objektov KUL.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 21:47:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem se na fittnes vpisala.....sem danes polna energije,ko sem telovadla.... Jst sem pa laufala.... kok je fajn...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 21:52:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Moji kg gredo počasi dol, ampak res počasi. Pa bolje počasi kot nič. moji tudi.... zelo počasi... pa tri mesece že pašte nisem jedla, kruha, krompirja, riža.... cukra v taki ali drugačni obliki....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 22:10:06
|
|
|
|
Olivija*
|
oh, punce, pridne ste, da se tako držite! jaz sem tudi že malo dala dol....potem sem pa prenehala...pa bi bilo dobro, če bi se še enkrat lotila, ker je bil res dober feeling, ko se je poznalo pri cunjah in na tehtnici.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 18.8.2009 23:08:46
|
|
|
|
gold fish
|
...in tu bi se naj čvekalo..... .... kdaj pa
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.8.2009 6:29:43
|
|
|
|
Alenka_
|
dobro jutro! spet bom jaz štartala dan evo sem že bila pridna izpit imam 9.9. (en dan po Sarinem prvem rojstnem dnevu )... je pa to matematika... ki mi že od nekdaj ne leži... vse izpite do sedaj sem v prvo nardila in imam lepo povprečje (8.5)... ampak ta matematika me pa zeza ko ... ampak tokrat bom pa nardila!!! izpitov imam še nekaj... vključno z diplomo (sem padla v bolonjski sistem... v okviru tretjega letnika je treba še diplomo spacat skupej... nič absolventa in teh dobrin...) ampak bomo že! samo še eno leto pol pa deeeeelat... tako komaj čakam da se tole šolanje konča... no ja... čez nekaj let se bom še magisterija lotila... ampak zaenkrat je matematika prva. ah dost od moje šole... punce čestitke za izgubljene kilograme!!! kar vztrajno še naprej!!! meni je uspelo že 26kil dol dat (jp 30 kg v nosečnosti gor) ... zadnje 4 kile pa kr nočjo in nočjo it... kavbojke pa samo čakajo v omari... jeseni ma da nič več čez pas ne visi zdej pa šibam še eno kavo spit pol bo pa že počasi slišat iz otroške sobe: "mamamiiiii" leeeeep dan!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.8.2009 6:34:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a pozna katera? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175729 ja, moja nečakinja ima. kot pripomoček za učenje hoje tega nikakor ni želela uporabljat. zdaj jo ima kot mizico in je fajn. čeprav deluje precej plastično, pa je po 4 mesecih uporabe še brezhibna. Ima 3 tipke (kao klaviature), ob pritisku se sproži glasba, potem ima še valj s kroglicami, ki se vrtijo in ropotajo, pa v sredini eno žolno, ki kljuva deblo, pa 3 koleščke/zobnike, ki se vrtijo in tudi nekaj ropotajo... kar zanimivo za otroke. naša A vedno navali na to mizico, ki pridemo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.8.2009 6:35:01
|
|
|
|
Olivija*
|
pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.8.2009 6:42:59
|
|
|
|
Olivija*
|
ooo, alenka, dobro jutro! ma ti si res tako pridna....izpiti, kilogrami....kar ena pozitivna energija se širi od tebe! uspešno učenje ti želim in lep dan vsem...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.8.2009 7:00:12
|
|
|
|
ključek
|
jutro.....za vse zaspanke..........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 19.8.2009 7:15:15
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Dobro jutro še z moje strani
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?