|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
18.8.2009 20:28:54   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Ma naša bejba ja taka faca....
ona lepo sedi v temi in tišini.... verjetno ves ta cajt.... user posted image
Je bla čist zaspana, ko sem prišla in jo polegla....

ja ja,od začetka se ti še zdi prisrčno, da se vsede v posteljici....in v kratkem vas čaka še vstajanje v posteljici...in tega bo vedno več... si boš še zaželela, da bi za kako uro pozabila, kako se vstane user posted image user posted image user posted image

pri nas se to konstantno ponavlja...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
18.8.2009 20:37:15   
pf
Saraya kako ste kaj? A tvoja tavečja gre tudi s septembrom v vrtec? A se veseli?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
18.8.2009 20:48:13   
arabela*
Jaz pa sem se na fittnes vpisala.....sem danes polna energije,ko sem telovadla....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
18.8.2009 20:49:50   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Saraya kako ste kaj? A tvoja tavečja gre tudi s septembrom v vrtec? A se veseli?

vredu,hvala..

ja s 1.septembrom gre.Jaz upam da se bo hitro uvedla,glede na to da se zelo rada druži in igra...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
18.8.2009 20:52:13   
Čarli08

eno "logistično" vprašanje:

Zadnje cajte ful poslušam ta termin... "logistično".... Pa nimam pojma, kaj to pomeni.... kej v zvezi z logiko? Zakaj je vprašanje, ki si ga napisala "logistično"?

Z logistiko - organizacijo, oskrbo ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
18.8.2009 20:55:14   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz pa sem se na fittnes vpisala.....sem danes polna energije,ko sem telovadla....user posted image

Tebi še velja. Pa saj je prav tak. Kavice, fitnes. Bom mogla še jaz nekaj uvest zase v svoj dan. No v petek grem na Eroiko zvečer. Malo glasbe za dušo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
18.8.2009 20:56:42   
pf
Moji kg gredo počasi dol, ampak res počasi. Pa bolje počasi kot nič. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
18.8.2009 20:57:15   
pf
Zband kako kaj familija?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
18.8.2009 21:03:25   
zband
ma ti pa imaš nos oz.oči

ma rastemo pa se staramo mal berem o prvem dnevu v vrtec jaz pa se že sedaj obremenjujem kako drugo leto 1.sep..najstarejši v prvi razred ,srednja v vrtec, mala miš pa k babici,,,,žena pa v svojo šolo tako je če imaš za ženo prfokso pol pa nakoncu za 1.sep. ostaneš samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jes saj kava bo v miru spitauser posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
18.8.2009 21:04:36   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: zband

ma ti pa imaš nos oz.oči

ma rastemo pa se staramo mal berem o prvem dnevu v vrtec jaz pa se že sedaj obremenjujem kako drugo leto 1.sep..najstarejši v prvi razred ,srednja v vrtec, mala miš pa k babici,,,,žena pa v svojo šolo tako je če imaš za ženo prfokso pol pa nakoncu za 1.sep. ostaneš samuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jes saj kava bo v miru spitauser posted image user posted image

Tole bo pa pestro. user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
18.8.2009 21:07:24   
zband
?????kaj pitje kave user posted image user posted image user posted image

mislim da bo zanimivo,ker gremo še vsaj dvakrat na morje pa nekaj roj.dnevov je vmes,saj nas je pet,pa božič,pa novo leto.............

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
18.8.2009 21:40:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

aja... še nekaj me zanima:

naša mala bo hodila v vrtec že ob pol šestih... zajtrk pa imajo ob 8.00.... kaj naj ji zjutraj dam za jest? zdej na začetku še lahko AM... kaj pa potem? kako ve to izvedete oz. boste izvedle?

hvala za odgovore user posted image

mi zaenkrat okrog 5 jemo AM, kako bo pa potem...pa tudi jaz tuhtam. ne vem, mogoče kakšno žemljo za sabo....ali kaj podobnega.....ne vem, res ne.

midve se pa pred mojim odhodom
še podojiva, tam ob pol šestih

moj ta večji ni nikoli zjutraj prej doma jedel....v vrtcu zajtrk in to je to.....  

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
18.8.2009 21:43:30   
gold fish

Moji kg gredo počasi dol, ampak res počasi. Pa bolje počasi kot nič. user posted image

user posted image

receptuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
18.8.2009 21:45:19   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

eno "logistično" vprašanje:

Zadnje cajte ful poslušam ta termin... "logistično".... Pa nimam pojma, kaj to pomeni.... kej v zvezi z logiko? Zakaj je vprašanje, ki si ga napisala "logistično"?

SSKJ pravi, da je logistika
voj. oskrbovanje oboroženih sil z materialnimi sredstvi ter gradnja in vzdrževanje vojaških objektov

KUL. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
18.8.2009 21:47:51   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jst sem pa laufala.... kok je fajn... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
18.8.2009 21:52:09   
Lara Croft

moji tudi.... zelo počasi... pa tri mesece že pašte nisem jedla, kruha, krompirja, riža.... cukra v taki ali drugačni obliki....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
18.8.2009 22:10:06   
Olivija*
oh, punce, pridne ste, da se tako držite!
jaz sem tudi že malo dala dol....potem sem pa prenehala...pa bi bilo dobro, če bi se še enkrat lotila, ker je bil res dober feeling, ko se je poznalo pri cunjah in na tehtnici.....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
18.8.2009 22:31:37   
gold fish
a pozna katera?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175729

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
18.8.2009 23:08:46   
gold fish
...in tu bi se naj čvekalo.....

....user posted image  kdaj pauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
19.8.2009 6:29:43   
Alenka_
dobro jutro! spet bom jaz štartala dan user posted image

evo sem že bila pridna user posted image izpit imam 9.9. (en dan po Sarinem prvem rojstnem dnevu user posted image )... je pa to matematika... ki mi že od nekdaj ne leži... vse izpite do sedaj sem v prvo nardila in imam lepo povprečje (8.5)... ampak ta matematika me pa zeza ko user posted image ... ampak tokrat bom pa nardila!!! user posted image
izpitov imam še nekaj... vključno z diplomo (sem padla v bolonjski sistem... v okviru tretjega letnika je treba še diplomo spacat skupej... nič absolventa in teh dobrin...)

ampak bomo že! samo še eno leto pol pa deeeeelat... tako komaj čakam da se tole šolanje konča... no ja... čez nekaj let se bom še magisterija lotila... ampak zaenkrat je matematika prva. ah dost od moje šole...

punce čestitke za izgubljene kilograme!!! kar vztrajno še naprej!!! meni je uspelo že 26kil dol dat (jp 30 kg v nosečnosti gor) ... zadnje 4 kile pa kr nočjo in nočjo it... kavbojke pa samo čakajo v omari... jeseni ma da nič več čez pas ne visi user posted image

zdej pa šibam še eno kavo spit pol bo pa že počasi slišat iz otroške sobe: "mamamiiiii" user posted image

leeeeep dan!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 4195
19.8.2009 6:34:45   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
a pozna katera?
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175729

ja, moja nečakinja ima. kot pripomoček za učenje hoje tega nikakor ni želela uporabljat. zdaj jo ima kot mizico in je fajn. čeprav deluje precej plastično, pa je po 4 mesecih uporabe še brezhibna. Ima 3 tipke (kao klaviature), ob pritisku se sproži glasba, potem ima še valj s kroglicami, ki se vrtijo in ropotajo, pa v sredini eno žolno, ki kljuva deblo, pa 3 koleščke/zobnike, ki se vrtijo in tudi nekaj ropotajo...
kar zanimivo za otroke. naša A vedno navali na to mizico, ki pridemo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4196
19.8.2009 6:35:01   
Olivija*
pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
19.8.2009 6:42:59   
Olivija*
ooo, alenka, dobro jutro!
ma ti si res tako pridna....izpiti, kilogrami....kar ena pozitivna energija se širi od tebe! user posted image

uspešno učenje ti želim in lep dan vsem...

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
19.8.2009 7:00:12   
ključek
jutro.....za vse zaspanke..........user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
19.8.2009 7:15:15   
RAČKAPK
Dobro jutro še z moje straniuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?