Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 9:14:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Enkrat sem se prijavila, že kar dolgo tega. Nisem pa nikoli še nič pisala, niti o sebi, tak da niti ne mislim. A ti si? Tule na Ringaraji sem in tudi na drugih forumih ne sodelujem. Niti se mi ne da, drugo pa je da niti nimam kaj časa več. Ampak opažam, da jih je večina tam, ker ko imam malo časa ni nobene za klepet. aja...ja itak da sem...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 9:15:32
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa že uživam ob kavici,tud nazajtrkovali smo se že.... Ta vikend smo babike same.....upam da bo A zdrava..da bomo lahko šle kaj ven...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 9:18:32
|
|
|
|
pf
|
Drugače pa dobro jutro. Bedimo že od šestih, ker je L zgleda se malo že navadila na novi ritem, ko vstane okrog 5.30 do 5.45. Joj bi še bila spala oba z atijem. Je mislila, da danes spet greva in mi je mahala češ greva pa pa. Danes zvečer bi mogla iti na tridesetletnico z mojim na Tri kralje (dobre pol ure vožnje v ornk breg). Pa sem mislila dat L spat in da bi pač prišla tašča k nam spat, da je ne bom danes spet medla in še k drugi babici spat. Saj veste, da je prilagajanja že nekaj bilo ta teden pri drugi babici. Pol pa si mislim, da če tam okrog osme zaspi, preden se stuškava, oblečeva in prideva gor bo že čez devet, pol pa tri, štiri, pet, ali več ur in hop čop bo zjutraj spet šest, ko bo L vstala in bo vsa nasmejana, midva pa z glavobolom. Saj veste, da nekaj se nazdravi na tridesetki.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 9:23:17
|
|
|
|
pf
|
Saraya ti le uživaj. Jaz tudi grem malo na balkon posedet in čaj spiti. Kosilo se že kuha. Ko se L zbudi se zrihtava in greva malo v CE verjetno.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 12:42:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Fiši, kdaj spet šibaš v A? ....zdaj ta teden en dan...ne vem še točno... sem mislila danes, pa je ob sobotah ful gužva.... .....kaj rabiš iz T?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 12:44:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Je treba poiskati uporabnika brez vsake slike ..jaz pa mam eno njeno sliko ....ko sta z lano s tortico slikani ..
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 12:47:41
|
|
|
|
gold fish
|
...mi trije smo tud sami danes...... ...... zaenkrat smo še kar doma, pikec spi, jaz sem likala.... no bomo videli kako bo....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 13:12:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Je treba poiskati uporabnika brez vsake slike ..jaz pa mam eno njeno sliko ....ko sta z lano s tortico slikani .. ja..če niti priimka ne vem...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 15:05:17
|
|
|
|
pf
|
Punce naša L po novem rabi vsaj pol ure in več da zaspi. Če rečem, da stokrat vstane v kinderpetu je malo. Pa je ne dam spat, če ni zaspana. Ne vem no. Sem že zmatrana od polaganja nazaj. Zdajle sva se matrale skoraj uro.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 16:09:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
....sem ti že enkrat pisala o tem.... Aja, sej res.... ma kovačije, muzeji in take reči me ne zanimajo.... bolj me zanima narava... če je kako jezero, reka, slapovi... kej takega... Na kateri strani je že obrazec za otroški dodatek? Se hecam, sej bom najdla...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 20:10:23
|
|
|
|
*bubi*
|
pf, pri nas je podobno - težave s spanjem čez dan. HB zvečer brez problema sama zaspi, to mi je trenutno bolj pomembno. In spi 11-12 ur v kosu. Mislim, da prehaja na 1x dnevno spanje. Danes mi je recimo v avtu zadremala, ampak res ni bilo 10 min. In ona se je od tega naspala Smo jo dali 2 uri kasneje spat in je spala samo 1 uro. Premalo v glavnem.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 20:37:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* spala samo 1 uro. Premalo v glavnem. če naša spi eno uro..je carica...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 21:14:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naša žabica pa zadnje cajte tko lepo zaspi... tko čez dan, kot zvečer... Grem spat, sem tkooo zaspana, sem to noč samo 4 ure spala. Ob 4ih smo prišle dam, ob osmih pa se je Larč že zbudila...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 21:37:09
|
|
|
|
arabela*
|
lara...si še na morju?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 21:39:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraya, je M kaj bolje?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 21:41:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saraya, je M kaj bolje? ja..eh M je že cel tedn vredu..je pa včeraj A bila bolana ...imela visoko vročino... danes je bilo vredu..smo tudi zunaj bile...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 21:42:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saraya, je M kaj bolje? ja., hvala..... M je že cel tedn vredu..je pa včeraj A bila bolana ...imela visoko vročino... danes je bilo vredu..smo tudi zunaj bile...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 21:42:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 21:43:24
|
|
|
|
arabela*
|
šmornam nekaj...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 21:47:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj, A sem mislila. Glavno, da gre na boljše.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 8.8.2009 21:51:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, A sem mislila. aja...saj se mi je zazdelo ... ja..upam da bo vredu..včeraj je imela res dost..38.7...bogica..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.8.2009 8:17:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Lepo nedeljo vam želim! Mi smo spet cel dan sami. Malo se bomo šli potepat, pa k babici.... in mine dan tik tak. Fiši, jaz bom v torek do Seiesberga skočila po praške in plenice, pa verjetno še do Toysa. Saj ne, da bi kaj rabili.... malo se bom sprehodila in pogledala, če imajo kaj lepega za mojo miško. Nekaj malega bi ji rada za RD kupila, pa pojma nimam, kaj. Sem na netu videla eno tako res mini kuhinjco, za zdaj bi bila čisto dovolj. Pa ugodna cena je.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.8.2009 8:33:38
|
|
|
|
arabela*
|
jutro... Mi smo kar spali...kako urco ponoči je M biksala...se je vsedla v posteljici in ni hotla spat..stokrat sem jo nazaj položla in nič...pol sem jo k sebi dala in se je naslonila na moj trebuh in tako zaspala....eno uro je to trajalo.....grrrr zjutraj pa se je zbudila in ker nisem bila takoj budna ,mi je celo štalo naredila v kinderpetu.je sedela in si najprej svoj vzglavnik-blazino vzela in jo celo slekla,nato je našla robček in ga raztrgala na koščke...pa igraće poiskala.....pol mi je uspelo se zbudit in je že visela z glavo čez ograjo in govorila mamameeee me smo tud same...smo že včeraj bile cel dan....je šel moj na dirko v A...... nič,lep dan vsem..
< Sporočilo je popravil Saraya -- 9.8.2009 8:35:05 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.8.2009 9:35:06
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! danes pa jaz častim
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 9.8.2009 9:40:50
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, pri nas je podobno - težave s spanjem čez dan. HB zvečer brez problema sama zaspi, to mi je trenutno bolj pomembno. In spi 11-12 ur v kosu. seveda, zvečer jo boš še vedno ti dajala spat, podnevi pa ne več
|
|
|
Je bil tvoj porod naporen?Karmen28Da (
48%)
Ne (
52%)
Število vseh glasov: 419Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!