|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
7.8.2009 3:38:42   
arabela*
...mi še zdaj ne spimo..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
7.8.2009 7:47:37   
arabela*
dobro jutro...

mi smo spet bolančki...je A zakuhalo ponoči,zdaj sem ji svečko dala,bomo vidli kako bo kasneje stanje...
Včeraj je bila pri babici,tam pa ko rečem da je otrok prehlajen,me tak imajo za norca,češ da to so tak vsi.In se je zgleda forsirala in tam norela do onemoglosti.Eh....user posted image
zdaj bogica leži...niti pit mi noče....upam da bo boljše...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
7.8.2009 8:09:05   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

user posted image user posted image user posted image  za A.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
7.8.2009 10:59:05   
Olivija*
jutro!

saraya, user posted image user posted image user posted image upam, da ste že kaj bolje.

naša A je sicer spala vredu, ampak zdaj je pa tako razdražljiva, najraje bi bila skoz na rokah. pa to ne veljajo očijeve ali od kogarkoli drugega, samo moje.... menda je tako obdobje user posted image Pa zobki tudi...se tako razveseli, ko ji dam zobno ščetko, da si lahko drgne po dlesnih... kar vriska...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
7.8.2009 12:17:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  za A.

tudi od mene....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
7.8.2009 12:20:58   
gold fish
....pa dober dan....user posted image

...smo imeli pestro noč...... rezultat...novi zobek na vidiku, mogoče celo že zunaj ....user posted image ...ne vem...ker mi ne pusti pogledat....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
7.8.2009 12:22:11   
gold fish
olivija - tud naš ima to obdobje....da je samo mamina roka ok..... kar plazi za mano in se ob meni dviguje, pa fehta, da ga dvignem user posted image user posted image user posted image ....še na wc nimam mirauser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
7.8.2009 12:23:21   
gold fish
...nič šibam skuhat kosilo....pikec je zaspal...

aja, pf...kako ti rata zdaj kuhat vsak dan al kar pri mami jeste kosilo?   Malo poročaj kako to zdaj zgledauser posted image ....

čao

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
7.8.2009 13:04:40   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

olivija - tud naš ima to obdobje....da je samo mamina roka ok..... kar plazi za mano in se ob meni dviguje, pa fehta, da ga dvignem user posted image user posted image user posted image ....še na wc nimam mirauser posted image

Saraya - upam, da se čimprej pozdravite user posted image !!

Drugače mora pa tudi L zadnji mesec  biti stalno v radiju 1m od mene. Če grem z dnevne v kuhinjo, al pa kamorkol pravzaprav, se že joka in šiba proti meni. Najraje je obešena na mojo nogo, tako da niti na wc ne morem normalno. In ja, baje je to značilno za to obdobje, ko se začenjajo postavljat na noge in počasi shodit... trajalo naj bi nekje do 15 meseca, seveda je to bolj zgornja meja kot pravilo.
To da pa ne pusti da bi jo kdo v roke vzel (razen redkih izjem) pa pri nas itak traja že predolgo za moje pojme - nekje od 5, 6 meseca. Grrrr.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
7.8.2009 13:06:19   
gloria
..živjo...evo mene user posted image ...na šihtu je bilo pestro,mali je spančkal ko sem pršla,jaz sem stuširana in se mu grem pridružit...preberem vas pol...lep dan še naprej...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

Neposredna povezava do sporočila: 3735
7.8.2009 13:16:56   
Olivija*
uvav, kar služba že... jaz začnem natanko čez en mesec. se mi pa zdi, da bom še sama sebe srečala te dni, ker hočem zadnji mesec še na polno izkoristit user posted image

pri nas smo že dogovorjeni, da bom zjutraj jaz vozila A v varstvo, ker lahko kasneje začnem delat. iskat jo bo hodil pa user posted image , ker prej konča.... upam, da bo naša varuška kdaj tudi za nas kosilo skuhala user posted image , čeprav jo popolnoma razumem tudi, če ga ne bo user posted image user posted image user posted image

moj želodec namreč ne prenaša najbolje tiste menze v bližini moje službe, tako da se bomo prehranjevali pretežno doma....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
7.8.2009 17:13:31   
pf

...nič šibam skuhat kosilo....pikec je zaspal...

aja, pf...kako ti rata zdaj kuhat vsak dan al kar pri mami jeste kosilo?   Malo poročaj kako to zdaj zgledauser posted image ....

čao

Danes nam je moja mami skuhala filano papriko. Vam povem, da se je treba organizirati v nulo, da kaj ne trpi. Ko priletim domov se v luftu preoblečem in že L čaka, da se greva igrati. Kuhat je treba zvečer, ker drugače so vsi lačni. Sem pa utrujena. Danes sem prav srečna, da je petek. Ugotovila sem, da bom sproti prala in sproti likala, ker v soboto ne mislim cel dan čohat, prat, likat, igrat, kupovat itd., itd. Da bo vsaj nekaj sproti porihtano.

Neposredna povezava do sporočila: 3737
7.8.2009 19:46:02   
pf
Vidim pa, da imam še vseeno več čase kot ostale. user posted image Moja L je pravkar zaspala, zato sem prosta. Po celem dnevu se bo prileglo. Od pol šestih nimam minute zase. Polikala in oprala sem vse, posteljnino preoblekla, posesala, pa v trgovino smo šli po špecerijo in po eno posodo za omake kuhat. Pa je minil dan. Zdaj še mojemu naredim en njamsi sendvič in to je to. Pridem še potem, ker bo moj dalj delal, ker smo se popoldne potepali in ima gužvo. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
7.8.2009 20:44:01   
arabela*
čeruser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
7.8.2009 20:44:26   
arabela*
jaz pa uživam ob sladoledu...paše malo...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
7.8.2009 20:45:02   
arabela*
A ima še vedno vročino...ji niha čez dan...zdaj preden je zaspala je imela 38.7...bogica...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
7.8.2009 21:13:04   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

A ima še vedno vročino...ji niha čez dan...zdaj preden je zaspala je imela 38.7...bogica...

Ve pa nimate sreče z zdravjem. Bogice. Si ji dala kako zdravilo za zbijanje temperature?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
7.8.2009 21:13:33   
pf

jaz pa uživam ob sladoledu...paše malo...user posted image

Jaz sem pa ravnokar panache spila... tudi paše malo... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
7.8.2009 22:07:32   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ve pa nimate sreče z zdravjem. Bogice. Si ji dala kako zdravilo za zbijanje temperature?

svečko v ritko,ja...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
7.8.2009 22:08:02   
arabela*
PF...ti si prijavljena na FB?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
8.8.2009 0:01:25   
gold fish

tud mene to zanima...... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
8.8.2009 8:14:13   
*bubi*

tud mene to zanima...... user posted image

Je treba poiskati uporabnika brez vsake slike user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro! user posted image  

Fiši, kdaj spet šibaš v A? Mene Toys malo mika, saj veš, RD se približuje. Pa ni še dovolj igrač povsod nokoli user posted image  No, bolj kot to moram Bipo izropat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3747
8.8.2009 9:08:18   
arabela*
jutrouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
8.8.2009 9:11:28   
pf

Enkrat sem se prijavila, že kar dolgo tega. Nisem pa nikoli še nič pisala, niti o sebi, tak da niti ne mislim. A ti si? Tule na Ringaraji sem in tudi na drugih forumih ne sodelujem. Niti se mi ne da, drugo pa je da niti nimam kaj časa več. Ampak opažam, da jih je večina tam, ker ko imam malo časa ni nobene za klepet. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
8.8.2009 9:13:59   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Je treba poiskati uporabnika brez vsake slike user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Tota je dobra. Saj je res tak. user posted image user posted image user posted image Jaz če sem čisto odkrita mi FB ravno zaradi tega ni všeč, ker je preveč slikovno vse skupaj. Pa ne gledano z vidika, da ne znam oz. nočem znat naložiti slik na net, enostavno mi je to preveč osebno. In mi res ni všeč, niti malo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

1. november
Michonne RR

Koliko nagrobnih sveč ste prižgali ob letošnjem prazniku?

1-3 (27%)

3-5 (9%)

5-10 (8%)

10 ali već (4%)

Nobene (46%)

Namesto sveč smo na grobove položili rože, kamenčke... (6%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!