Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:22:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vidim, da spet ni nobene.... ok, bye... jaz sem, undercover ... ...lepo se imejta na morju in uživajta tako ali drugače..... A si mi napisala včeraj kako dolgo te ne bo?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:23:04
|
|
|
|
misa4
|
Čer, da se spet malo javim Evo, mi smo danes shodili še vedno pa ni bil tretjič cepljen, je vedno kak smrkelj Tehta pa 10,5 kg
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:24:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....meta kdaj pa začnešti delat? A 1.9. al prej Porodniška se mi izteče 13.8. ampak začnemo 20.8. Jaz bi bila lahko še doma in koristla dopust do 1.9.( v šolstvu načeloma lahko koristiš dopust v času ko ni pouka) ampak si ne predstavljam kako bi to zgledalo, da pridem delat brez priprav. Torej bom pozabila dopust in šla delat 20. avgusta. Pa po pravici povedano že komaj čakam, ker sem že tako globoko v teh dojenčkastih stvareh, da me že skrbi. Mi je moj zadnjič enkrat dal lupčka pa sem pomislila, kako veliko glavo ima, ker sem tolk navajena Lovra lupčkat pa ko me je pogledal skozi okno avtomobila, sem mu rekla kuku... Moram začet še kaj drugega delat! ...saj, jaz tud že malo pogrešam, samo pri meni prevaga tisto, da je neg. del. okolje in mi je pol kar fajn doma dokler pač tako je ....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:24:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer...evo danes prvič dobili kr pošteno buško na čelu in pod okecom ....margarina dela čudeže ...grem kaj pospravit pa pridem pogledat če bo katera gor...sem sama in mi je dolgčas ... ...kaj pa je bilo? A samo margarino na buško daš?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:27:25
|
|
|
|
gold fish
|
o, misa4...dolgo te ni bilo..... .....a že tak prav hodi al kaj?.......daj nam kako slikico svojega malega oz. svojih dveh pokaži no....saj veš, da smo firbčne?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:27:56
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Čer, da se spet malo javim Evo, mi smo danes shodili še vedno pa ni bil tretjič cepljen, je vedno kak smrkelj Tehta pa 10,5 kg ..o kok lepo...prvi septemberček ...sem mislila da bo bubika prva...no mogoča pa je na morju .....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:29:19
|
|
|
|
misa4
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish o, misa4...dolgo te ni bilo..... .....a že tak prav hodi al kaj?.......daj nam kako slikico svojega malega oz. svojih dveh pokaži no....saj veš, da smo firbčne? Ma sonček zunaj, pa ne moremo biti noter Bom probala zdele slike dat , upam da mi rata
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:29:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...saj, jaz tud že malo pogrešam, samo pri meni prevaga tisto, da je neg. del. okolje in mi je pol kar fajn doma dokler pač tako je .... jaz pa ne...jaz bi bila skozi odkar so otroci doma...ne vem..enostavno si ne znam vsega skupaj zorganizirat...pa full mi je hudo,ko nisem zraven otrok...mah..vem ja..čudna sem..kaj čmo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:30:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer...evo danes prvič dobili kr pošteno buško na čelu in pod okecom ....margarina dela čudeže ...grem kaj pospravit pa pridem pogledat če bo katera gor...sem sama in mi je dolgčas ... ...kaj pa je bilo? A samo margarino na buško daš? ...sem razložla par postov nazaj(mal sem narobe citirala )...margarino pa dam direkt na buško in to parkrat ponovim(ponavadi tko ne poplavi)....je pa to res bila danes oreng udarec...pa tko blizu okeca....uf še spomnit se ne smem ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:31:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish o, misa4...dolgo te ni bilo..... .....a že tak prav hodi al kaj?.......daj nam kako slikico svojega malega oz. svojih dveh pokaži no....saj veš, da smo firbčne? Ma sonček zunaj, pa ne moremo biti noter Bom probala zdele slike dat , upam da mi rata ...misa4 kaj še hujšaš ....
< Sporočilo je popravil gloria -- 31.7.2009 23:33:19 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:34:22
|
|
|
|
gloria
|
Pf ku ku ...si že pripravljena na šiht
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:34:59
|
|
|
|
misa4
|
Moj škratek, tu je že ostrižen
< Sporočilo je popravil misa4 -- 31.7.2009 23:35:45 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:35:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - kje ste zadnjič kofetkale mb-ke? ...sem slikice gledala, pa nimam pojma kje je to...zgleda pa fajn, pa igrala so..... enkrat ste ble 25.7 enkrat včeraj, pa še enkrat pred 25, pa bubi je bila tud zraven mislim, da 25.7.... na enih pa ste bolj z novimi čvekicami..... aja, pa ve tri babike ste prave frajerke na slikicah ....M je prava babika že...... ti si pa na eni taka suhica...v tistih kavbojkah, pa rjavo majčko..... ma kam daš tisti ves sladoled ....aja, saj si napisala.....pokuriš ... .... .. ..ne, res me zanima lokacija..... če ti je mi napiši no....., ker iskat ziher ne bom šla... joj,kaj vem,kdaj misliš? Zadnje čase full kofetkamo....smo se taprave skup našle,pol pa nam ode dve tri ure.. Pri astorji ji tisto,ko "zgledam" suhica... ...tisto ko pa je full zelenja zunaj okoli,pa je Mitnica...tam ko je cesta za Kamnico...Aja...pa Kalvarija še je super....iščemo vedno varjante,da je otrokom prijazno... ja..meni se res kile ne poznajo..zdaj pa grem drug mesec še na fitnes..... ...si ziher, da je tam Astoria...če je pa zelenje, pa neka igrala so, pa taki beli kamenčki.....pa od matcar pali se po toboganu vozi.....ti pa M za roke držiš, da hodi....pa okrog so smreke posajene, pa ograja okrog ....pol enkrat je tud neki ful velik travnik, pa polno baldahinov belih postavljenih ...mogoče Mestni park.... ...no ta tretje, pa ste nekje, ko je s trstiko bambusom kafič prekrit...matcar, pa ena črna s punčko.... ...te slike sem mislila....oz. lokacije...če zdaj bolj veš....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:35:10
|
|
|
|
gloria
|
...pa kje ste zdej...mi se ponavadi dojimo po 24.00 uri tak da kmalu grem -....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:35:29
|
|
|
|
pf
|
Lara fajn se imejte na morju. Mi imamo pa piknik in je ful veselo. Sem prišla po pijačo in grem nazaj. Se pišemo jutri. Lahko noč babike.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:36:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Pf ku ku ...si že pripravljena na šiht Ne še ravno, ampak bom že. V torek štartam. Malo mi ni vseeno, ampak kaj čem to je to.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:36:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Moj škratek, tu je že ostrižen ...o smeško mali....se vidi da je ful stabilen...mi še tak ne sedimo ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:37:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara fajn se imejte na morju. Mi imamo pa piknik in je ful veselo. Sem prišla po pijačo in grem nazaj. Se pišemo jutri. Lahko noč babike. ..uživajte
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:37:33
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...pa kje ste zdej...mi se ponavadi dojimo po 24.00 uri tak da kmalu grem -.... A se ne gre odvadit nočnega dojenja? Utrujena boš, ko greš v službo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:37:58
|
|
|
|
misa4
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: misa4 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish o, misa4...dolgo te ni bilo..... .....a že tak prav hodi al kaj?.......daj nam kako slikico svojega malega oz. svojih dveh pokaži no....saj veš, da smo firbčne? Ma sonček zunaj, pa ne moremo biti noter Bom probala zdele slike dat , upam da mi rata ...misa4 kaj še hujšaš .... Zdej ne, sem na pavzi, sem prehitro kilograme izgubila in mi ni bilo dobro. Mam pa še 5 rezerve, ni panike, razen da še vedno ne morem starih hlač na rit dat
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:38:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja...ja to je Mitnica..pri Kamnici tam...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:38:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Čer, da se spet malo javim Evo, mi smo danes shodili še vedno pa ni bil tretjič cepljen, je vedno kak smrkelj Tehta pa 10,5 kg ..o kok lepo...prvi septemberček ...sem mislila da bo bubika prva...no mogoča pa je na morju ..... a bubika je že tako daleč tud?....nič nisem spremljala... .....Po moje, pa bi nam bubi javila nekak, če bi bubika shodila doli na morju
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:39:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...saj, jaz tud že malo pogrešam, samo pri meni prevaga tisto, da je neg. del. okolje in mi je pol kar fajn doma dokler pač tako je .... jaz pa ne...jaz bi bila skozi odkar so otroci doma...ne vem..enostavno si ne znam vsega skupaj zorganizirat...pa full mi je hudo,ko nisem zraven otrok...mah..vem ja..čudna sem..kaj čmo... a pol nisi šla delat takrat? ..... joj, ko berem vsake kvatre..pol pa ne vem zakaj se gre...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:39:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish a bubika je že tako daleč tud?....nič nisem spremljala... .....Po moje, pa bi nam bubi javila nekak, če bi bubika shodila doli na morju naša že par sekund sama stoji,drugače pa pa se z eno roko šetama....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 31.7.2009 23:40:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...misa4 kaj še hujšaš .... sem tud tebe htela vprašat kako je šlo....saj je že mimo ne?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?