|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
9.7.2009 7:35:41   
Urša08
Jaz sem si pa včeraj privoščila malce več počitka. Sem šla ob 7 kar v posteljo ležat za dobro urco, pa zvečer malce prej in sem danes spočita user posted image Ponoči je bil Žiga kar priden (med pol eno in pol drugo sem mogla 3 * popravit dudo), drugače pa priden.user posted image

Zjutraj ob 6 je možek vstal z njim, jaz sem pa do 7 še potegnila. Potem sva še kavico popila, sedaj smo pa že sami.

Grem mal za nazaj prebrat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
9.7.2009 7:47:29   
Ajvy
jutro

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
9.7.2009 7:49:59   
Urša08
Simonakr super za službico user posted image user posted image user posted image

Katjuša uvau fotko za pod vodo user posted image user posted image user posted image jaz bi ga tud user posted image kok pa pride ta hec?  Meni je bilo hudo v Egiptu da ga nisem mela ker tam je pa podvodni svet res noro lep user posted image naslednjič ko gremo spet v Egipt ga sigurno kupim

Kolumbo no kerga bosta zdej kupila?

Ajvy super da si zrihtala okoli tortice? Kaj si potem naredila - naročila torto? A veš da ma maj tud 16 roj. dan user posted image

grem pokukat kaj sem še pozabila

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
9.7.2009 7:50:21   
Urša08
Ajvy dobro jutro. Kako ste?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
9.7.2009 8:16:44   
Čebel@
jutro!
sem že ene 2 uri tuki pa me rr hoče neki zaj.eba.vatuser posted image user posted image user posted image sem se mogla ene 3x prijavit in odjavituser posted image user posted image

urša......hvala za kavico.......super da si se spočilauser posted image user posted image user posted image
ajvy.....jutro tudi tebi......kako ste?user posted image
katjuša.......full lep fotkičuser posted image user posted image user posted image
kolumbo......ko ga vi tudi kupite(fotoaparat)ga tudi pokažiuser posted image
simona......čestitke za službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no drugo sem pa pozabilauser posted image

drugače sva pa s Hano danes že ob 6.00 jedle,tko da bo spet imela en obrok več.....ob 9.30 ko se zbudi bo spet kašico papalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........nočka bolj nikakva-pa ne zaradi Hane......ob 2.00 je mož začel lazit po meni in me je bumbar zbudil.....sem ga tko napizdila-mislim hallo.....on bi user posted image sredi noči-jaz sem pa taka ko cunja ker me je zbudiluser posted image pol je pa še Hani ene parkat duda ven padla in sem taka kot sem.....pijem dvojno dozo kofetauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
9.7.2009 8:24:29   
Katjusa
dobro jutro vsem skupaj....user posted image user posted image user posted image user posted image
za spremembo smo zgodni se zbudil ob 8user posted image user posted image user posted image user posted image ma jst bi še pa sej ni čudno če tle rogovilim do pol noči... pol pa še tuš in vse ostalo pa je bla ura 1 zjutri k sem se vleglauser posted image user posted image user posted image user posted image dons grem spat ob 22user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa šibam benjamina oblečt do sedaj se je še po postelji premetaval zdej pa ma dostuser posted image

kolumbo kaj si zaspala včeraj?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
9.7.2009 8:26:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Katjuša
uvau fotko za pod vodo user posted image user posted image user posted image jaz bi ga tud user posted image kok pa pride ta hec?  Meni je bilo hudo v Egiptu da ga nisem mela ker tam je pa podvodni svet res noro lep user posted image naslednjič ko gremo spet v Egipt ga sigurno kupim

ta najn je bil 300€, drgač so pa tud cenejši sam sma hotla imet stabilizator slike k drgač je drek....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
9.7.2009 8:59:07   
piskot
jutro.

mah, jaz sem pa se kar zombi. po mojem je imela ana danes na eno uro tajming. vem samo to, da duda ni pomagala sploh. vstali smo mal pred 6. zdaj je pa ze omagala. vmes sva spokali martina k babici, likali, potem sem tem nasim ubogim rozam mal zemlje dodala, ker se ne najde noben prostovoljec, ki bi jih presadil.

danes grem po nakupih. mission kopalke, drugi del. mislim kaksne kopalke se lahko dobi z E kosarcam ... res za stare mame. Drama. Upam da mi danes uspe kaj najt.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
9.7.2009 9:49:20   
Katjusa

user posted image
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO)  NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE....
Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu.....

MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com

Dobila sem že slikice od:
barbaraGS
Majchy23
Maksi
Mihailo
Milči
Mlea
Pikica_82
Raisa
Simonakr
Sunny
Surf
Timy
Vesnozaver

Punce dejte poslat slikice

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
9.7.2009 10:06:55   
MIHAILO
JUTRO...vidim ,da smo vsi v nabavi fotoaparatovuser posted image in da je to glavna tema...mi smo kr lepo spali ,zaspali smo pa tsko sele ob 23h...mizal je ampak se je zvijal...pa skoz prdi ampak skoz,kakal je pa v nedeljo full in v pon glih tok da je plenico umazal..sm mu zdaj dala mal sladke kamilice...pa vceraj je samo 60ml pojedel 2 obroka...ponoc se je pa na 3h zbujal za jest...shrani si lahko odprem tko da prilimam slikice iz Zrec...
evo se zajtrk
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
9.7.2009 10:26:01   
MIHAILO
kje ste

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
9.7.2009 10:55:11   
MIHAILO
se kr ni nobene...jaz sem malo likala...user posted image zaenkrat spi ,tako ,da grem se kopalnico zribat in kosilo dati da se kuha...pa upam,da ko to naredim bom mela kaj za prebratuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
9.7.2009 10:58:26   
Katjusa
jst čakam slikice iz zreč

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 11:00:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
9.7.2009 11:08:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

Spet mi neki šteka in ne odpira RR
MENI TUDI šteka rr,tko da sem se prijavila na moziliuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
9.7.2009 11:08:50   
Katjusa

Dan

mal ga prebutajuser posted image user posted image user posted image user posted image
kak sta se odločla kaj bosta nabavla?

Neposredna povezava do sporočila: 2441
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 11:09:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2442
9.7.2009 11:09:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Dan

no jst uporabljam skos mozilo in je skos vreduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
9.7.2009 11:13:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Dan

no jst uporabljam skos mozilo in je skos vreduuser posted image user posted image user posted image

jaz sem pa že mislila računalnik čez okno fliknituser posted image user posted image user posted image user posted image pa vidim da imajo vsi težaveuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 11:15:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
9.7.2009 11:16:36   
Čebel@

EVO I MENE NA MOZILLIuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2446
9.7.2009 11:17:21   
Čebel@
kolumbo..........krst ste že imeli?za pupo mislimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
9.7.2009 11:20:53   
BarbaraGS
ojla

piskot: kopalke v golden point in calzedonii lahko kupis zgornji in spodnji del loceno - imas full modelov in barv, tudi E kosarice :)

majchy nove mere: 4 meseci: 6400g, 64cm

vceraj smo bli cepljeni, nic spali, se zbujali na urco in danes smo tecni in nam nic ne pase...bozica se mi tak smili, ko je tak dobrovoljcek drugace, danes pa sam joka in sitnari :/
Smo se pa zredili za 500g jupiiiiiii :) sam da je na meji...sem se tak bala. Sam je zdravnica videla, da je zdrava, vesela in navihana, pa je blo ok.

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 9.7.2009 11:25:21 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
9.7.2009 11:25:20   
Čebel@
barbara.......super da se mala lepo rediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj pa imasta naslednji pregled?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
9.7.2009 11:27:39   
BarbaraGS
majchy komaj pri 6 mesecih, tak da za 5 mesecev ne bom imela mer :/. Pa se za takrat ne vem datuma , ker smo se preselili in bom menjali pediatra za enega blize novemu domu :). Zdaj smo ze v njem ampak zivim med skatlami hehehehehe. Joj groznooo kaj vse me caka, mala je pa tecka drecka hehe

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?