Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 4.7.2009 21:22:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......sem ti poslala 2 maila super si. sem posredovala naprej... upam, da se odločijo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 4.7.2009 21:27:11
|
|
|
|
Čebel@
|
milči........super da si se spet oglasila joj kaka cukra je Klara.....malo spremljaj ko bomo pošiljale slikice katjuši,da naredi kolaž naših sončkov.......bom pa te dodala na seznamu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 4.7.2009 21:30:52
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana in ati pa še kravice paseta.....je Hana že čisto adijo tko da se gremo skopat in v mižule........lep večer,mirno in prespano nočko pa pa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 4.7.2009 21:46:19
|
|
|
|
Katjusa
|
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECE PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO) NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE.... Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu..... MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 4.7.2009 22:37:22
|
|
|
|
kayica24
|
punce.. samo toliko se javim, da vam sporočim, da je naša Marinela DOBILA PRVA DVA ZOBKA!!!! (4.7.- 4mesece11dni) Lepo ajajte
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 4.7.2009 22:47:55
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Evo, moj dan je minil v pospravljanju, kuhanju, pohajanju, šopingu in šprintanju po celi Gorici k nas je na sprehodu dež ulovu...Zdej pa sva z mojim gledala TV, Gaja že pančka 1 uro, jst bom pa hmali šla tudi. Sem full utrujena! Aja, pa Gaja je danes jedla prvič krompir...Ji je bil full všeč! Jutri dobi pa hruško. Bomo vidli kak oji bo všeč! katjusa, sm ti poslala mail. Upam, da si ga dobila! kayica, uau, že zobki in to kar dva...Lepo to! milči, pa oglasi se kaj več...Te full kra vidim da si gor in bereš...Dej si vsakič 2 minuti vzami in kej napiši. Pa lepe slikice! Klara je lušika-tko, ku vsi februarčki!
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 4.7.2009 22:50:33 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 4.7.2009 22:52:56
|
|
|
|
kayica24
|
Jaz sem se tudi odločila, da bom začela poooočaaaasiii uvajat GH..Jutri in naslednje 3 dni bom ji dala jabolko, potem pa banano 3 dni itd...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 4.7.2009 23:11:20
|
|
|
|
sunny24
|
kayica, jst sem ji že prej dala kej za pokušat, par dni sem pa začela tko, da sm ji 2 dni dala riževo kašico za kosilo, pol učeri korenček, danes kompir, jutri hruško...Grem po jedilniku iz paparice.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 4.7.2009 23:26:10
|
|
|
|
BarbaraGS
|
milči a res? sam sta zdej dva v druzini z otrokom, moj je Timotej. Je pa iz Leskovca. Kaj sta bila sosolca? katjusa super si shuka takšen nasmejani borcek je tvoj. Vem da bo vse ok...drste se vsi in si moj mamica idol kako mocna in pozitivna si. Se bom morala zacet mal zgledovat po tebi (upam, da mi rata) kayica jaz pa sem ze razmisljala kje si :) cestitke in to kar za dva hehehehe super super. Caki kolko je zdaj tvoja stara in kako bos uvajala, ker sta tam tam z mojo po starosti in me mal zanima :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 4.7.2009 23:29:04
|
|
|
|
sunny24
|
Joj ku sm jst smotana oz pozabljiva... shuka, držim pesti, da ni nič hujšega in da bosta z Majem hmali spet doma!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 4.7.2009 23:38:31
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, lahko nočko! Se grem pridružit Gaji!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 7:24:21
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce! RANA URA ZLATA URA - vsa tega pravila se drži moje dete . Evo kavico za vse ponočnjake in vse ta zgodnje: Katjuša dobiš slikco takoj ko mi uspe rešit disk! Shuka - in , tvoj mali in ti sta prava borca, jest upam da bo vse v redu. Milči - ti se kar oglas kaj večkrat, ne boš verjela včasih še me ki se redno oglašamo ne sledimo dogajanju Kayica - za zobka in za prve kašice Tko zdej pa kavica - ahhh kolk paše!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 8:20:50
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Zuni je sonček...Ku lepo! Nočka prespana, Gaja se je zbudila ob 4:30 za papcat ampak je to vse moj porihtu k je itak biu zbujen, tko, da jst sem kar spala naprej...Ku je pasalo! Zdej smo pa ustale, Gajo sm že preoblekla s pižame, jst pa mislim da bom še kako urco bluzila po stanoavnju v pižami. simonakr, hvala za kafe! Nč, grem kej pojest, pa Gajo nafutrat...Se tipkamo pole!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 8:21:10
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! katjuša.......sem ti poslala slikico in odgovorila na mail kayica.......vav a kar 2?a sta jo full matrala? sunny.......full si pridna z uvajanjem-jaz kar odlašam ........je moj včeraj rekel da naj da Hani jabučka pa sem prevelik zajec simona.......hvala za kavico.......jo grem dele skuhat sebi in možu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 8:31:35
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro Simonakr hvala za kavico. Sunny super za prespano nočko. majchy dobro jutro tudi tebi No neše dete je tud med zgodnjimi. Ob 6 se je odločil, da ima spanca dovolj in tako je možek z njim vstal, jaz pa še malo poležala, je pasalo . Potem mi je pa ob pol osmih še kavico skuhal in sva jo na balkonu popila. Lep začetek dneva. Sedaj Žigec pančka, Nejc pa možek pa avto pucata. Hvala za čestitke za 5 mesecev, joj gre hitro čas. Še malo pa bodo že hodili Včeraj smo imeli pa en izletek po Ljubljani z mojimi. Je mel oči rojstni dan in smo šli prvo z ladjico po ljubljanici, pa na sladoled, potem z vzpenjačo na Ljubljanski grad in na koncu še na kosilo. Po kosilo še k mojim na tortico in je bil že večer, ko smo šli domov . Danes bomo mel pa bolj na izi dan. Bomo zabušavali, no pa malce delali (že perem naše cunce). Grem zajtrk narest.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 9:07:14
|
|
|
|
Balonchy
|
Shuka -
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 11:24:05
|
|
|
|
sunny24
|
Pa kje ste vse? Pohajate na sončku, ne? Oh ja, jst pa spet perem cote (pismu da se mi že meša od njih), pa pomivalc sem na prazno s čistilom zalaufala, moj spi, Gaja pohajčka, zdej k mam cajt pa dajem slikice na FB...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 11:28:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Pa kje ste vse? Pohajate na sončku, ne? jaz sem tukaj......Hana pančka......midva z možem sva pa gledala Angeli in demoni,kasneje bomo pa zunaj malo zapekli na žaru
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 11:33:53
|
|
|
|
sunny24
|
Lej jo, k ma spet nov avatar... Uuuu, roštiljada...Jst bi tudi! A je v redu ta film al je bujša knjiga?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 11:38:57
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, kje si dobila ta ticker k ti kaže tedne kolko je stara Hana?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 11:43:03
|
|
|
|
milči
|
Dober dan je že, a ne? Moj je šel zdajle s Klaro na sprehod, jaz pa mam par minutk za rr Kosilo se kuha-tipično nedeljsko, pol veste kakšno Se vidi, da je sonček, res vse pohajate, pa saj je prav!!! Barbara GS- s Timotejem sva bila paralelka (on a, jaz c oddelek), drugač pa sva tudi skupaj hodila k mlad. verouku tudi Benjamina poznam,... Če bosta prišla kaj k njemu domov na obisk, pa lahko greva na kakšno kavico Shuka- za vaju z Majem, da se čimprej vrneta domov Katjuša- sem ti že poslala slikico za kolaž, upam da bo v redu Drugače pa, koliko imate že kaj dvignjen naklon v vozičku, sama imam Quinnya 3xl pa imam še vedno najnižje spuščeno, čeprav naša radovednica glavico vneto dviguje. Popoldne gremo pa na rojstni dan, od kolegice fantek je star 3 leta (je tudi Benjamin ), upam, da ostane takšno luštno vreme. Fajn bodite!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 11:46:06
|
|
|
|
črticaa
|
ojojoj hvala za čestitke,..od roj dneva sm mela bl mal k sm spet delala:) ironija na moj rojstni dan dela na ohceti petra (men je tud tko ime),..pa dobim bel pušlc in vsi misljo da sm ga nevesti ukradla kayica,..fajn za zobke,.. neki sm hotla še napisat,..pa mi je u luft z glave ušlo,..še nism zaštartala,..sm pršla šele ob 6 dam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 11:47:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Lej jo, k ma spet nov avatar... Uuuu, roštiljada...Jst bi tudi! A je v redu ta film al je bujša knjiga? malo novitete ti kar uleti-pa Gajo in dragija pripelji s sabo knjige nisem brala(pa jo imam doma ),film je pa full dober-vreden ogleda
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 11:49:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, kje si dobila ta ticker k ti kaže tedne kolko je stara Hana? v strica googla utipkaj 7910 ticker in greš na njigovo stran in tam imaš vse živo.......aha pa še neki:enkrat si rekla da bi mela tko sliko pod tickerjem-greš na tisto stran,vsepoštimaš in kopiraš celotno tadrugo kodo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 5.7.2009 11:51:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: milči Drugače pa, koliko imate že kaj dvignjen naklon v vozičku naša načeloma brez problema še čisto leži,sva ji pa na morju za eno sponjo dviglila da je gledala okoli fajn se imejte na RD-sigurno se boste imeli,saj je tak lep sonček
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?