Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 20:45:07
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem pa zdej celo do zajtrka prišla. Nejca ma mal tašča, Žiga trenutno spi. O likanju raje ne bi k sam prelagam na naslednji dan, kup pa raste iz dneva v dan. Daj za spremembo likalnik in cunje tašči..... pošlem še jst svoje Ja, mene čaka likanje, ko se vse cunje posušijo... Mislim, da jih moram oprat še kake 4 stroje.... A je keri dolgčas, da bi mi pomagala????? toliko dolgčas mi ni nikoli ,da bi se silila delat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 20:46:12
|
|
|
|
piskot
|
ah ja, danes upam da bo bolj mirna noc, ceprav je imela ful tezave zaspat. revca, res jo matrajo te zobje. no vsaj upam da so zobje.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 20:46:24
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO oh ta gh...bom se sivapostala zarad nje... zlicka po zlicka,pa to ne pa to ja kok bo fajn ko bojo lahko jedli lepo obrok...men je vceraj ven pluval in je bilo vse umazano dedi ,ko ga je drzaljaz ,Mihailo ,cote potrpežljivo ...potrpežljivo....če se spomnim začetkov s Tarjo...uf...en teden po eno žličko..da sva lahko prešli na dve....pa spet par dni...in tako naprej....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 20:49:36
|
|
|
|
Ajvy
|
Hvala vsem za pomoč pri iskanju torte...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 20:50:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot ah ja, danes upam da bo bolj mirna noc, ceprav je imela ful tezave zaspat. revca, res jo matrajo te zobje. no vsaj upam da so zobje. mi smo bili pa zaradi nevihte pokonci....je tako treskalo...da smo se vsi stiskali v isti pojstelji
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 21:15:50
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy mi smo bili pa zaradi nevihte pokonci....je tako treskalo...da smo se vsi stiskali v isti pojstelji Mi se pa ponavadi ravno takrat, ko ni nevihte...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 21:20:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: piskot ah ja, danes upam da bo bolj mirna noc, ceprav je imela ful tezave zaspat. revca, res jo matrajo te zobje. no vsaj upam da so zobje. mi smo bili pa zaradi nevihte pokonci....je tako treskalo...da smo se vsi stiskali v isti pojstelji pri nas je pa tko da se jaz k možu stiskam od strahu,Hana pa vse prespi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 21:21:15
|
|
|
|
Čebel@
|
no drugače je pa Hana že v postelji,midva pa pred tv......se tipkamo jutri.....nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 21:30:29
|
|
|
|
Urša08
|
dober večer Punce Žigec je bil popoldan malce boljši. Je pa res da se je popoldan pokakal in lahko da ga je to tako dajalo. Nisem sigurna je pa res, da že od rojstva bolj poredko kaka. Jaz sem pa še za uvajanje dala korenček. Sedaj oba pančkata, jaz sem pa tud že z eno nogo tam. mlea joj kje pa rastejo take tašče ki še likajo moja ni te sorte Ajvy za koga si pa iskala tortico? Ima tvoja princeska rojstni dan? piskot naj bo vaša nočka mirna, pa seveda upam, da naša tudi lahko nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 22:03:39
|
|
|
|
simonakr
|
Čer punce! Sm vas samo preletela ker se mi ne da brat Dons sm se vse zmenila z glavno sestro in začnem delat 1.10! Bom pa delala v ginekološkem dispanzerju pa organizirala šolo za starše! Mal kmal ampak če pomislim bo januarja čist isto težko it v službo. Mal me matra ampak sej bo. Čestitke za obmesečnice!! zdej letim pa spat! Nočko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 22:05:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Čer punce! Sm vas samo preletela ker se mi ne da brat Dons sm se vse zmenila z glavno sestro in začnem delat 1.10! Bom pa delala v ginekološkem dispanzerju pa organizirala šolo za starše! Mal kmal ampak če pomislim bo januarja čist isto težko it v službo. Mal me matra ampak sej bo. Čestitke za obmesečnice!! zdej letim pa spat! Nočko čestitam za službo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 22:46:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy za koga si pa iskala tortico? Ima tvoja princeska rojstni dan? Ja..Tarja bo stara 2 leti 16. 07....pa sem že počasi v pripravah... NOdi je doma....sem ga iskala.....uf....ampak zdej čaka na D dan.....jst sem pa pol mirna....
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2009 22:52:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2009 22:52:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2009 22:56:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 22:58:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA, Šime gleda tegale....edina slaba stvar je, da nima stabilizatorja slike....zgleda d smo vsi u nabavi fotića http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=59665#ArticleDetailed ja bolje da daš 100€ več pa kupiš tega k je boljši.... mi2 imama enga brez stabilizatorja in so slike z iz pamtiveka... nikakšne....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 23:01:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA NES TVOJGA NAZAJ, TLELE GA MAŠ CENEJ: http://www.comshop.si/Classification.asp?I=2700000000&II=2700500000&III=2700500150&GroupID=4 ja to je pa fora sma bla v big bangu sma kupla in grema mimo comshopa sma bla tok žalostna pa še 4 gb kartico zraven dobiš pa sem mojmu rekla nej nazaj nese in da nej stornirajo ker ni blo niti 3 minute od nakupa in je tak naredu tak da sma ga kupla v comshopu.... sej na big bangu je ista cena preko spleta sam mi2 sma pa skoraj dala 40 € več pa še brez kartice ostala sam pol sem sam iz big banga našla link na hitro in sem vam kr tistega porlimala tolk da vidite karakteristike
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2009 23:01:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 23:04:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ŠIME SE JE ZDELE NAPALIL NA TEGALE http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=62428 tud tega sma imela v rokah sam sma se pol odločla da se ne bomo na 10 metrov potapljal heh, pa v živo mi je bil on lepši ž ka zdej tekmuje šime z nama kdo bo dal več al kako:)
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 8.7.2009 23:05:24 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 23:05:51
|
|
|
|
Katjusa
|
kolubmo pol nas morš pa na bezen povabit, da sprobamo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2009 23:07:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2009 23:08:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 23:10:53
|
|
|
|
Katjusa
|
sam mal da vodo nalijem:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 8.7.2009 23:14:55
|
|
|
|
Katjusa
|
tole je blo med vožnjo slikano ko smo se iz trgovine peljal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?