|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
29.6.2009 12:11:59   
brkn83
balonchy -  ja ugotavljamo, da je on ful požeruhček, nekako nikoli nima dovolj. Bo pa res 4.7. star 5 mesecev.

Ve ste se pa včeraj zvečer res načvekale.
no punce, vidim da je govora o borovničkah, lahk pridete k men na njih. Imamo domači šnops in boroničke. Pa verjamem, da ga tolk ne morete spiti.

timy - sej sredi tedna bi pa naj bilo že malo lepše vreme, js upam,da bo res.

srečanje - mogoče pa mi uspe, če se mi bo dalo in bo lepo vreme.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 951
29.6.2009 12:13:57   
rebeka84
aha, oni živijo blizi BTC-ja. kaj bo spet kdo po mene prišel na Fužine, da bom za njim peljala?user posted image user posted image user posted image Hecam se, samo točno nam boš morala povedat kje je to in upam, da bom našla. komaj čakam! da vidim, kako so zrastli naši sončki!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 952
29.6.2009 12:32:11   
Shuka
Drage moje mamice,

MI SMO DOMAAAA.user posted image user posted image user posted image Upam le da bomo doma tudi ostali.

Čeprav vseh pregledov še nismo dali skozi (smo pa operacije in želim si, da ne bi bile več potrebne), jih bomo pa od doma, ampak tolk je lepo, ko smo domaaa. Mali sicer neki veliko spi, ampak ga razumem, čist novo okolje, tišina, mamica ni tolk utrujena, mislim oh in sploh je kul, zdej lahko še kej postorim doma, ko mali spi, ponoči je priden, spi celo noč od 21-8h, malo manj sicer je ampak se ne obremenjujem s tem, če bo lačen bo že povedal. Mal slabše odvaja blato, zdele se je čist mal pokakal, ampak predvidevam, da je to zarad antibiotikov, ki jih prejema, ker ima ledvični refluks, ko bo pa malo večji bomo šli pa na domače arcnije. Sladke kamilice ne pomagajo prav dosti in svečka tudi ne, bomo pa sklistrirali če ne bo slo drugače. Je pa dobrovoljček.

Se opravičujem, ker vas nisem toliko prebirala, ampak a kera že uvaja GH. Jaz sem sicer zaenkrat probala le z Rižkotom, pa ga je lepo prenesel, sicer po flaški, ampak bom začela malo z žličko, da vidim kako mu bo šlo. Smo na Aptamilu1, pa čajček, to je pa vse.

Evo še pozdravček od nas od doma.
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 953
29.6.2009 12:33:38   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Drage moje mamice,

MI SMO DOMAAAA.user posted image user posted image user posted image Upam le da bomo doma tudi ostali.

Čeprav vseh pregledov še nismo dali skozi (smo pa operacije in želim si, da ne bi bile več potrebne), jih bomo pa od doma, ampak tolk je lepo, ko smo domaaa. Mali sicer neki veliko spi, ampak ga razumem, čist novo okolje, tišina, mamica ni tolk utrujena, mislim oh in sploh je kul, zdej lahko še kej postorim doma, ko mali spi, ponoči je priden, spi celo noč od 21-8h, malo manj sicer je ampak se ne obremenjujem s tem, če bo lačen bo že povedal. Mal slabše odvaja blato, zdele se je čist mal pokakal, ampak predvidevam, da je to zarad antibiotikov, ki jih prejema, ker ima ledvični refluks, ko bo pa malo večji bomo šli pa na domače arcnije. Sladke kamilice ne pomagajo prav dosti in svečka tudi ne, bomo pa sklistrirali če ne bo slo drugače. Je pa dobrovoljček.

Se opravičujem, ker vas nisem toliko prebirala, ampak a kera že uvaja GH. Jaz sem sicer zaenkrat probala le z Rižkotom, pa ga je lepo prenesel, sicer po flaški, ampak bom začela malo z žličko, da vidim kako mu bo šlo. Smo na Aptamilu1, pa čajček, to je pa vse.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno naša shuka... :) Želim ti veliko lepih trenutkov doma in dobro okrevanje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 954
29.6.2009 12:34:26   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ursa lepe slikceuser posted image , jst se še psihično pripravljam za morjeuser posted image ....drugač mamo še kr pleniceuser posted image ...sm zanč zbrala pogum in mu oblekla gate, pa je Šime vn padu, da bomo to testiral zunaj ko se otopli...mah....Majkl je itak take sorte, da ko se sam odloči, pol to drži 100%, prej se pa loh na glavo postavm...je pa učerej zvečer pred kopanjem reku: Mami grem u stranišče lulat....in sm mu dala gor nastavek , se je usedu...je reku pšššš...no in res je lulu, nism mogla verjetuser posted image user posted image ....

ČE MA KERA KAKŠNO ŽELJO PO SREČANJU V ČETRTEK ALI PETEK DOPOLDNE
KOLUMBO VABIuser posted image user posted image user posted image .........TASTARIH NI DOMA IN MAMO BEVERLY HILS FREJuser posted image ...OBVEZNA OPREMA BRISAČA IN KOPALKE

mogoče še mi pridemo... :)

Neposredna povezava do sporočila: 955
29.6.2009 12:35:05   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Uuuuu... Še neki sm pozabla...
Babe moje zlate, jst sm začela nazaj kadit... Sicer ne redno, sam že ene dva tedna spušim ene 4,5 na dan!!! user posted image  user posted image

ti ti packa, takoj nehatuser posted image

men tudi full diši, sam dokler dojim nič cigaret...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 956
29.6.2009 12:36:09   
brkn83
shuka- super, da ste doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 957
29.6.2009 12:37:21   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sedaj mam pa mal časa, ker mi Žiga spančka, Nejca je pa tašča vzela.user posted image

Na morje smo šli v nedeljo in je bilo celo malce sončno ampak vetrovno. V ponedeljek in torek je bilo najslabi in smo se velik sprehajali, ogledat smo šli tudi Rovinj. V torek popoldan je deževali in smo se napokali in šli v merkator center Pula na igrala. Nejc je tok užival da ga več k eno uro vn nisva spravila.user posted image Midva sva šla v Santano na kavico in potem smo šli še po eno igračo za Nejca. V glavnem od srede naprej je bilo vreme super - sončno, smo se kopali. Nejc je res užival sto na uro, ves čes se mu je dogajalo, imel je vso najino pozornost in smo skupi kamenčke metali v vodo, pa s čolnom ga vozili, .... Žiga je bil pa tudi neverjetno priden, veliko je spal , se zamotil na igralni, no pa tud crklala sva ga velik user posted image user posted image user posted image

No tako smo mi uživali. Tudi noči so bile daljše, se je ponavadi samo 1 x zbudl za hranjenje tako da sem se ful spočila. Ob priliki napopam slikice.user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo za dober dopust, da ste uživali.. user posted image user posted image user posted image za daljše prespane noči.,.. :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 958
29.6.2009 12:38:09   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

to bo za krst,pa se bela rutica zraven
user posted image
user posted image
tole sem se kupla,ker se nisem mogla odlocituser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
BRKN to je kompletek
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image full lepe cotke

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 959
29.6.2009 12:38:47   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

eto slikice

Nejc na igralih

user posted image

na sprehodu s kengurujčkom

user posted image

Nejc v Rovinju

user posted image

Žiga na plaži

user posted image

user posted image

no takole smo pa Žiga dali spat ko smo pakirali za domovuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image dobre fotke

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 960
29.6.2009 12:39:56   
Katjusa

Drage moje mamice,

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok sem vesela, so mi kr solze stople v oči (seveda solzice sreče) res iskrene čestitke, za prihod domov in vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image kako fejst fantuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi že 4 dni jemo jabolko 3 dni smo jedli jabolko dons sem dodala breskvicouser posted image user posted image user posted image user posted image aja pa dons sem mu prej dala mal kekseka in je bil čist noruser posted image user posted image user posted image

no zdej ko boste doma bo tud za nas več časa in se bomo upam, da večkrat slišaliuser posted image user posted image user posted image user posted image pa vabljeni v četrtek na srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 961
29.6.2009 12:40:37   
boma2

Pozdravljene mamice...

V nedeljo smo krstili Žiga in je bil full priden in je cel dan prespal in celo noč smo bili budni.. :(
Drgač je bilo pa full luštno...

Katjuša... a že lahko čestitam za 3+ ...

Urša.. si že preklopila na domačo klimo?

v glavnem punce ste superrrrrrrrrrr... :)

majchy.. a je še vedno na morju?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 962
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 12:45:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
29.6.2009 12:46:01   
kayica24
Hej pupe moje...

Po dooolgem času se vam oglašam...Je mel moj dragi dopust, pa si nisem vzela časa za vasuser posted image

Za nazj ni šans da kj preberem, bom preletela mogoče...

Shuka!!!!WELCOME BACK!!!!!!!Kak sem vesela za vas...user posted image

Punce, eno vprašanje...
jaz že 2 meseca in pol ne dojim, pa še nisem dobila menstruacije...Pa tudi noseča nisem...A je to normalno???
Sem pa mela enkrat neke krvave izcedke sva dni-čist malo,za dnevni vložek čez cel dan....
Kaka pomoč iz vaše strani????

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 964
29.6.2009 12:47:25   
Maksi1
Shuka, sem močno vesela, da ste doma. user posted image  user posted image  user posted image Naj tako ostane. Dosti sreče in cartanja želim vsem skupaj.

Mi smo tudi imeli težave s kakanjem - dokler nisem šla na GH, sem za odvajanje dajala lactecon sirup. Pri nas je ful pomagal. Sedaj pa sem začela z uvajanjem GH - kuhano japko in hruško in spet kaka vsak dan.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 965
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 12:48:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
29.6.2009 12:50:31   
Maksi1
Shuka - pa se to: tvoj Maj je pravi smeško. Kako lepo slikco si delila z nami.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 967
29.6.2009 13:03:28   
rebeka84
SHUKA IN MAJ

user posted image

zelo sem vesela, da je tvoj sinček končno doma pri tebi!!!

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 968
29.6.2009 13:25:18   
Balonchy

Drage moje mamice,

user posted image

SHUKA in MAJ -

user posted image

user posted image

Zdej se mal spočijta, Maj naj se lepo ugnezdi doma, pol pa prid čvekat z nami tko kt znaš sam ti!!! user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 969
29.6.2009 13:33:36   
Urša08
Shuka super da sta z Majem doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne veš kok sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 970
29.6.2009 13:36:22   
Vesnozaver
SHUKA IN MAJ DOBRODOSLA DOMA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LEPI VESELI NASMEJANI PUBEC:) EHJOJ MEN SO TUT TAK KO KATJUSI KAR SOLZICE SLE, KO SEM PREBRALA, DA STE DOMA, VSI SKUPAJ!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   UZVIJATE DOMA! 

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 971
29.6.2009 13:52:11   

Drage moje mamice,

user posted image

Fullll sem vesela da ste doma uživajte skupaj in seveda da vam ne bo treba it nikoliiiiii nikoliiiii več nazaj...Sem kr solze dobila...Maj je pravi smeško lušten...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 972
29.6.2009 14:12:55   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SHUKA IN MAJ DOMAAAAAA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SHUKA U MADE MY DAY

TOLK LEPEGA POSTA NISEM PA ŽE DOLGO PREBRALA.....

PA KOK LEP FANTEK JE MAJuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 973
29.6.2009 14:13:47   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

user posted image TISA VSE NAJ NAJ ZA 5 MESECEV! user posted image

user posted image

TUDI OD NAS POLJUBČKI

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 974
29.6.2009 14:17:05   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

user posted image TISA VSE NAJ NAJ ZA 5 MESECEV! user posted image

user posted image

TUDI OD NAS POLJUBČKI

Enako - se pridružijemo tut mi!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?