|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
29.6.2009 14:17:27   
tanci29
urša-kerga kengurujčka maš...ful lepe slikiceuser posted image user posted image
mihailo-kakšen frajer bo mihailo...dobre cotke

jest sem nazaj iz shopinga...ne bom povedala kolk sem zapravla ker sem too much

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.6.2009 14:18:17   
Shuka
Joooj hvala pupe, zdej gre pa men na jok od teh lepih dobrodošlic.

Rada vas imam vseuser posted image

Ker Maj ni bil nikoli dojen in prejemal mojega mleka pomoje bi mu še kej druzga tud prav prišlo in da nau nč narobe če začnem s kako kašico najprej. Sej od vsega dogajanja v bolnici sem še zdej napsihirana ko sem doma, čist bolnično razpoložena, že to da si vse pišem je katastofa in se vidi, da še ne morem preklopiti na domače okolje. Ampak bomo že.V bolnici sem mu masirala trebušček če ni kakal in se je potem lepo podelal, pa stimulirala sem mu prebavo, zdej pa ne smem, ker ima v trebušno votlino speljano cevčico in masaža odpade. Pa ful bi rada mu dala še kaj drugega za jest, da vidim te frise, ki jih bo delal, pa da bom končno umazana še od kakega korenčka ne sam od mleka.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo vas je spet videti.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.6.2009 14:21:09   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Shuka, sem močno vesela, da ste doma. user posted image  user posted image  user posted image Naj tako ostane. Dosti sreče in cartanja želim vsem skupaj.

Mi smo tudi imeli težave s kakanjem - dokler nisem šla na GH, sem za odvajanje dajala lactecon sirup. Pri nas je ful pomagal. Sedaj pa sem začela z uvajanjem GH - kuhano japko in hruško in spet kaka vsak dan.
Lepo da ste prebavo uredili z GH. Ker sem čist, čist frišna si morm mal na netu pogledat kako to gre z GH, pa kolikokrat se to lahko na dan da, pa take, sej se pr teh letih tko glupo počutim k tega lih ne obvladam, ampak noben se ni tolk pameten rodil, da bi vse vedel, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej sem prepričana, da sem zamudila veliko govora o uvajanju GH ampak a ste tako prijazne pa mi še kej napišete o tem, če se vam seveda da.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.6.2009 14:26:26   
timy
Shuka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju z Majem, da sta končno doma!!!!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 14:27:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
29.6.2009 14:31:13   
SURF
OOOOOOO SHUKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakšno presenečenje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajta!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako sem vesela za vaju,da je mimo najhujše in da sta se vrnilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 981
29.6.2009 14:34:01   
SURF
Aja Shuka jaz sem drugače SALT,so me vmes zatajili,neka frka z geslom in sem sedaj pod novim nick name...user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 982
29.6.2009 14:36:12   
SURF
Mihailo-user posted image user posted image super oblačilcauser posted image user posted image
Urša-Kok dobre fotke,una k je tamali na brisači in se v ozadju vidi morje je kr za v okviruser posted image čedni steuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 983
29.6.2009 14:39:13   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Aja Shuka jaz sem drugače SALT,so me vmes zatajili,neka frka z geslom in sem sedaj pod novim nick name...user posted image
Pa se mi je zdel, da si neka nova user posted image

Hvala punce

joj Maj mi tipkovnico s poslinjenimi prsti prijemlje, moj bo pa hud. Grem ga previt.user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 984
29.6.2009 14:50:12   
Urša08
Shuka glede goste hrane sem jaz med ta "lenimi" in se mi še ne da ubadat. Drugače pa eni pravijo da je treba začet z zelenjavo, eeni s sadjem - delaj po svojem občutku pa boš najboljš nardila. Drugače ti pa pripada en obisk patronažne kjer se bosta pogovorili ravno o gosti hrani. Do enega leta naj otrok ne bi jedel beljaka, oreščkov in medu (to se jaz spomnim). Jaz vem da sem uvajala po 3 dni isto, ker potem se otrok naveliča. Pa sem začela s kuhanimi češnami, pa potem korenček, pa kolerabica, krompirček, jabuček,... potem sem dala skupaj npr. jabuček in korenček - samo korenje baje zapira in če je Maj zaprt ti ga odsvetujem. Ti kar probavej pa poročajuser posted image Predvsem pa uživaj z Majemuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 985
29.6.2009 14:51:05   
Urša08
tanci ta kengurujček je od Tomija user posted image Jaz ga rada uporabljam, Žiga pa v njem uživa user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 986
29.6.2009 14:56:44   
karmen b
Pozdravljene februarske mamice...

Ne spadam še v kategorijo mamic, bi pa prosila za informacijo. Sem v fazi nakupa vozička, za katerega sem praktično že odločena, vendar me zanima, če ga katera uporablja, da vidim, kako ste zadovoljne. Voziček je Peg Perego skate, ki je letošnja novost. Hvala za vaše odgovore inlepo materinstvo vam želim.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 987
29.6.2009 15:38:05   
Katjusa
naš dedi pride v sredo domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 988
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 15:41:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 989
29.6.2009 15:42:00   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SHUKA IN MAJ DOMAAAAAA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 990
29.6.2009 16:11:52   
MIHAILO
SHUKA IN MAJ
user posted image
user posted image
To je res lepa novica user posted image ...sem zelo vesela za vaju,si lahko mislim kako si srecna,jaz sem bila 10dni z Mihailom v bolnici ,ker j imel ob rosjtvu infekcijo secil pa mi je ze bilo hudo ,kaj sele tebiuser posted image ...
Zelo sem te pogresala na klepetuuser posted image ...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 991
29.6.2009 16:45:30   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SHUKA IN MAJ DOMAAAAAA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SHUKA U MADE MY DAY

TOLK LEPEGA POSTA NISEM PA ŽE DOLGO PREBRALA.....

PA KOK LEP FANTEK JE MAJuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Shuka se podpisem........in tud men ucke plavajo zdele!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 992
29.6.2009 16:51:35   
karmen b
O super, hvala za nasvet kolumbo user posted image ....Sicer sem tudi jaz na deželi, ampak po moje je bolj problem po makedamu vozit vozičke s ta malimi dvojnimi kolesi, takimi, ki so pri marelah. Ta ima le zadnja ta velika in napihljiva in povsod vzmetenje in po moje je tudi po kakem makedamu lepo vodljiv.

Še enkrat hvala user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 993
29.6.2009 16:55:05   
claud
aja balonchy mi mamo citroena...kaksne info rabis?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 994
29.6.2009 17:19:19   
MIHAILO
Evo me se mal se javim...sem cel dan pucala kot nora,kosilo je gotovo in zdaj pride moj lubi mozek in bova jedl skupaj....zdaj pa kr mal nabijam muzko mi tok pase user posted image user posted image se javim se kaj...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 995
29.6.2009 18:16:36   
Katjusa
zdej grem pa mal vozičkat nisem že celo večnost, ker je tak smotano vreme no, če drugega ne grem z benjaminom vsaj mičkano na zrak:) florjan je pa že zunajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 996
29.6.2009 20:08:32   
sunny24
Čer!
Mi smo pa danes cel dan pohajali...smo bli v Bohinju in na Bledu in smo lih malo prej pršli back home. Full je blo fajn, Gaja je uživala 100 na uro, vreme je blo ne tč ne mš, ma je vseeno blo fajn! user posted image   Kako slikico dam pole, k prenesem s fotiča...

Shuka, JEEEEEEEEEEEEEEEE, full sm vesela, da ste doma! Ku lepo...user posted image   Pa kak smejko je Maj...user posted image

kengurujček...ena je sprašavala...Jst mam sposojenega od babybjorn al kaj že in je full fajn. Gaja je rada not, sicer pa jo večino časa v njem nosi tatko-mamica je malo švohna, more še malčk bildat...user posted image user posted image user posted image

Ostalo...booo, pozabla...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 997
29.6.2009 20:11:31   
sunny24
Aja, še neki...na FB sm dobila 2 prošnji za prjatlstvo-ena sem 100% da vem kdo je in sm jo že sprejela, ta druga pa se mi žal sanja ne...

Njene začetnice so K.Š., tako, da če je to katera od nas februarčic, naj mi prosim pove in jo takoj potrdim za frendico! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 998
29.6.2009 20:15:02   
Ajvy
Shuka....welcome...back...resnično sem zelo vesela za vas......zdej pa obilico cartanja in mirnega družinskega življenja....
Krasen je MAj.....krasen.......

Glede Gh....jst sem začela z riževo kašico od Milupe in njihovim greskom....ko to osvojiva ..greva naprej....zaenkrat nama še ne gre...tko da ....počasi.....Pri TArji sem ravno tako začela z rižkom...potem z gresom (Milupa)...potem pa je bil korenček....pa tko naprej....od sadja ni marala nič...svežega mi je tako ven pljuvala da nisem več vedla kaj naj...pol sem pa probala dat frutek...sadni...njami...in smo jih prakticirali dokler ni dobila krhelj svežega jabolčka v roko....no , takrat je pa še sveže sadje osvojila......

Jooj....kolk sme vesela da ste doma......res......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 999
29.6.2009 20:16:44   
Ajvy
Sunny....bi te prosila spet za tiste linke od smajlijev...in tako....hvala vnaprej....

Kolumbo....me je zamikalo vabilo....samo...nimam kopalk ki bi mi bile pravuser posted image ..pa tut Tarja je v vrtcu....tko da žal ne...se pa imejte skrajno fenomenalno..pa obvezno fotomaterial.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?