|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
24.6.2009 10:40:26   
MIHAILO
se malo slikic
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 476
24.6.2009 10:41:40   
rebeka84
Pri nas pa Uroš včeraj zvečer sploh ni bil zaspan, je pojedel ob 21.30, podrl kupčka in sem ga dala v posteljo, sem mislila da bo zaspal, on pa se je začel jokat. Pol sem ga pa nesla v dnevno sobo in je bil čist srečen, se je smejal. Tako da je šel spat komaj ob 23.00user posted image Jaz pa sem se veselila, da bom po dolgem času lahko kak film pogledala...pol pa sem tudi jaz zaspala kot top. Hvala Bogu da se on ponoči ne zbuja! 

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 477
24.6.2009 10:42:48   
rebeka84
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

se malo slikic
user posted image
user posted image

joj kak sta pa vidva lepa!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 478
24.6.2009 10:43:01   
MIHAILO
Danes grem pa k frizerju ,komaj cakam...nazadnje sem se strigla avgustauser posted image ...sem se iz dolgih las postrigla na pas in sem pol cakala da mi zrastejo,zdj pa morm ,da mi nardi mal oblike in mi jih stanjsa...
KJE STE BEJBE'??ZE VSE PAKIRATE?user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 479
24.6.2009 10:46:04   
rebeka84
Mi bomo šli v Bosno v drugi polovici julija in nameravamo ostat enih 14 dni. Mogoče bomo šli še kaj v avgustu, odvisno kdaj bo imel moj Boris izpite. Na morje pa gremo prvi teden septembra na Krk.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 480
24.6.2009 10:48:40   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Pri nas pa Uroš včeraj zvečer sploh ni bil zaspan, je pojedel ob 21.30, podrl kupčka in sem ga dala v posteljo, sem mislila da bo zaspal, on pa se je začel jokat. Pol sem ga pa nesla v dnevno sobo in je bil čist srečen, se je smejal. Tako da je šel spat komaj ob 23.00user posted image Jaz pa sem se veselila, da bom po dolgem času lahko kak film pogledala...pol pa sem tudi jaz zaspala kot top. Hvala Bogu da se on ponoči ne zbuja! 

ja bodi srecna ,da se ne zbuja...pri nas je zdaj problem ga uspavati,kar prej ni bilo...tudi on bi se kar igral in noce spati...ponoci se pa zbudi in se obrne v posteljici in brca z nogami,vriska,se smeji in se pogovarja zdkoracijami na steni...jaz vstanem in ne vem kaj naredit,lacen ni,pokakan ni sam spat noce...
evo slikica kako se obrne in se igra,sem ga slikala ob 4h zjutraj...
user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 481
24.6.2009 10:51:18   
MIHAILO

Mi bomo šli v Bosno v drugi polovici julija in nameravamo ostat enih 14 dni. Mogoče bomo šli še kaj v avgustu, odvisno kdaj bo imel moj Boris izpite. Na morje pa gremo prvi teden septembra na Krk.

aha,lepo.Mi gremo pa 26.julija in bomo tudi 14dni priblizno...Rebeka te lahko vprasam,kako to da je bil Dodik na tvoji poroki?Ga poznate?Sem firbcna aneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 482
24.6.2009 10:51:54   
MIHAILO
joj kak sta pa vidva lepa!!!

hvala user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 483
24.6.2009 10:52:53   
birdy
Hoj, kako ste?
Mi smo tko tko. Kristi je spet prehlajena ampak je kljub vsemu dobrovoljčekuser posted image  Včeri smo mel manjšo nesrečouser posted image  K sreči sam mal pleha, smo stal in čakal da lahko zavijemo na parkplac in se nam je en rikverc zaletu v moja vrata. Je pleh sicer kr fejt udrt pa podrajsan ampak važn da smo mi vsi ok.
Mal že uvajamo. Je Kristi jedla že eno kašico pa enkrat korenčka. Dons ji mam plan spet eno kašico zvečer datda bo mal bolj spala, vsaj upamuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 484
24.6.2009 10:52:55   
Maksi1
Živijo,

spet sem z vami. Vikend je mimo (ko je moj doma) in pa tudi posvetovalnica in cepljenje. Od vzadnjič se je zredila za 70 dek in zrasla za 2 cm. Pa na mizi od P se je kotalila s hrbta na trebuh, da je P rekla, da jo moramo čuvat, da ne bo postala kaskaderka (padla dol z mize).
Nove mere: 5.840 g in 63 cm.
Naslednji pregled: 25.8.

Danes začnem z GH. Po nasvetu P pa začnemo najprej s sadjem, ker ima moja sončica težave s kakanjem. Sadje pa odvaja (razen banane). Tako da sem pravkar skuhala jabolčko na pari. In ko se zbudi, .... akcija.

No evo, se že zbuja,... se slišimo.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 485
24.6.2009 10:54:14   
rebeka84
ne poznamo ga, tisti dan je imel v Čelincu govor in pol so se peljali mimo hotela, kjer smo bili mi in so se ustavili in nas prišli pozdravit. user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=jVo8XwH9lEc

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 486
24.6.2009 10:57:01   
rebeka84
cao maksi! ti pa imaš manekenko doma, čuva linijo.user posted image Uroš je pa težek že 7.300g in se mi zdi, da se mu dela podbradek.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 487
24.6.2009 10:58:54   
birdy

cao maksi! ti pa imaš manekenko doma, čuva linijo.user posted image Uroš je pa težek že 7.300g in se mi zdi, da se mu dela podbradek.user posted image user posted image user posted image

A tvojmu se šele dela? Moja ma že par mescov ornk podbradek, pa nima niti 7kiluser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 488
24.6.2009 11:03:23   
Pikica_82
Dan! Najprej vsem hvala za čestitke ob rojstnem dnevu!

Na morje ne gremo, ker so vsi hoteli na slo obali baje že polni. Ma saj če pogledam vreme, je mogoče boljše tak... Gremo pa konc septembra za 14 dni v Grčijo, pa avgusta v Bosno na eno poroko, midva z malim pa še za par dni z mojimi v Moravce. Tak da bo še pestro, čeprav sem si res želela zdaj malo na morje.

Drugače pa pri nas že 3 dni ponoči skor nič ne spimo, ne vem, al so zobki al je vreme... user posted image Upam, da se kmalu to konča, ker bom drugače živčnega fasala. K sreči pride danes ati domov, bo Aleksa kr on mel, da se jaz malo k sebi spravim.

Lušne mamice ste vse, malčki in malčice pa so itak vsi eni lušni sončki!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 489
24.6.2009 11:06:58   
rebeka84
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

A tvojmu se šele dela? Moja ma že par mescov ornk podbradek, pa nima niti 7kiluser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 490
24.6.2009 11:11:21   
MIHAILO

ne poznamo ga, tisti dan je imel v Čelincu govor in pol so se peljali mimo hotela, kjer smo bili mi in so se ustavili in nas prišli pozdravit. user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=jVo8XwH9lEc

noro user posted image Lepo pleses,pa lepa si bilauser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 491
24.6.2009 11:14:17   
MIHAILO
PIKICA
Vsako leto ob tem času rojstni dan praznuješ,
Sporočila, lepe želje s pošto pričakuješ.
Enkrat letno v ta namen prijatelje povabiš,
Na ljudi, ki so ti blizu, tudi ne pozabiš.

Ali uresničila so se pričakovanja?
Je življenje izpolnilo, kar srce ti sanja?
Brez želja, brez upanja turobno je življenje!
Od skrbi, strahov in dvomov se rodi trpljenje.

Le najlepše, le najboljše naj se ti dogaja!
Jutri, vsak dan, vse življenje mir naj te obdaja!
Še veliko, zdravja, sreče, vsega polne sklede,
Ena pa ljubezen prava naj srce zasede!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 492
24.6.2009 11:14:20   
rebeka84
hvalauser posted image čeprav se zelo nerada snemam, imam rajši slikankje.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 493
24.6.2009 11:16:13   
MIHAILO
Ves kak sem tudi jaz bila vesela na svoji poroki,skoz sem plesala in vriskalauser posted image ...ampak sem ze zjutraj zacela z viskijem,ko se pomen niso prisli,da sem zbila tremo ,ker me je bilo strah ,da ne bom zdrzala in se bom jokala,ko me bojo iz hise peljali...ampak,ko sem viski pila sem vriskala in plesala user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 494
24.6.2009 11:19:55   
Pikica_82

PIKICA
Vsako leto ob tem času rojstni dan praznuješ,
Sporočila, lepe želje s pošto pričakuješ.
Enkrat letno v ta namen prijatelje povabiš,
Na ljudi, ki so ti blizu, tudi ne pozabiš.

Ali uresničila so se pričakovanja?
Je življenje izpolnilo, kar srce ti sanja?
Brez želja, brez upanja turobno je življenje!
Od skrbi, strahov in dvomov se rodi trpljenje.

Le najlepše, le najboljše naj se ti dogaja!
Jutri, vsak dan, vse življenje mir naj te obdaja!
Še veliko, zdravja, sreče, vsega polne sklede,
Ena pa ljubezen prava naj srce zasede!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image HVALA!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 495
24.6.2009 11:20:38   
rebeka84

Ves kak sem tudi jaz bila vesela na svoji poroki,skoz sem plesala in vriskalauser posted image ...ampak sem ze zjutraj zacela z viskijem,ko se pomen niso prisli,da sem zbila tremo ,ker me je bilo strah ,da ne bom zdrzala in se bom jokala,ko me bojo iz hise peljali...ampak,ko sem viski pila sem vriskala in plesala user posted image

user posted image user posted image user posted image ti si vsaj pila lahko, jaz pa ne, ker sem bila noseča že 4 polne mesece. ampak fajn da si bila tako vesela! saj takšna more biti nevesta. Jaz sem tudi veliko plesala. Ampak mi je bilo strašansko vroče, ker si nisem šla preoblečt poročne obleke. Gorela sem.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 496
24.6.2009 11:41:54   
MIHAILO

user posted image user posted image user posted image ti si vsaj pila lahko, jaz pa ne, ker sem bila noseča že 4 polne mesece. ampak fajn da si bila tako vesela! saj takšna more biti nevesta. Jaz sem tudi veliko plesala. Ampak mi je bilo strašansko vroče, ker si nisem šla preoblečt poročne obleke. Gorela sem.

aha...jaz sem pa 2leti po poroki zanosila...pa obleko sm si takoj po torti preoblekla ,ker nisem vec zdrzala v njej...

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 497
24.6.2009 11:53:35   
Onasiss
Mene pa nekaj zanima: KAKO SE KUHA NA PARI? S kakšno posodo? Nikoli nisem kuhala na pari, vedno sem vrgla u piskr pa skuhala. Bom pa začela na pari.

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 498
24.6.2009 11:55:59   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Mene pa nekaj zanima: KAKO SE KUHA NA PARI? S kakšno posodo? Nikoli nisem kuhala na pari, vedno sem vrgla u piskr pa skuhala. Bom pa začela na pari.

mene tudi to zanima

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 499
24.6.2009 11:57:40   
Onasiss
A paparico imate vse?

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?