Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:40:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
se malo slikic
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:41:40
|
|
|
|
rebeka84
|
Pri nas pa Uroš včeraj zvečer sploh ni bil zaspan, je pojedel ob 21.30, podrl kupčka in sem ga dala v posteljo, sem mislila da bo zaspal, on pa se je začel jokat. Pol sem ga pa nesla v dnevno sobo in je bil čist srečen, se je smejal. Tako da je šel spat komaj ob 23.00 Jaz pa sem se veselila, da bom po dolgem času lahko kak film pogledala...pol pa sem tudi jaz zaspala kot top. Hvala Bogu da se on ponoči ne zbuja!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:42:48
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO se malo slikic joj kak sta pa vidva lepa!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:43:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
Danes grem pa k frizerju ,komaj cakam...nazadnje sem se strigla avgusta ...sem se iz dolgih las postrigla na pas in sem pol cakala da mi zrastejo,zdj pa morm ,da mi nardi mal oblike in mi jih stanjsa... KJE STE BEJBE'??ZE VSE PAKIRATE?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:46:04
|
|
|
|
rebeka84
|
Mi bomo šli v Bosno v drugi polovici julija in nameravamo ostat enih 14 dni. Mogoče bomo šli še kaj v avgustu, odvisno kdaj bo imel moj Boris izpite. Na morje pa gremo prvi teden septembra na Krk.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:48:40
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Pri nas pa Uroš včeraj zvečer sploh ni bil zaspan, je pojedel ob 21.30, podrl kupčka in sem ga dala v posteljo, sem mislila da bo zaspal, on pa se je začel jokat. Pol sem ga pa nesla v dnevno sobo in je bil čist srečen, se je smejal. Tako da je šel spat komaj ob 23.00 Jaz pa sem se veselila, da bom po dolgem času lahko kak film pogledala...pol pa sem tudi jaz zaspala kot top. Hvala Bogu da se on ponoči ne zbuja! ja bodi srecna ,da se ne zbuja...pri nas je zdaj problem ga uspavati,kar prej ni bilo...tudi on bi se kar igral in noce spati...ponoci se pa zbudi in se obrne v posteljici in brca z nogami,vriska,se smeji in se pogovarja zdkoracijami na steni...jaz vstanem in ne vem kaj naredit,lacen ni,pokakan ni sam spat noce... evo slikica kako se obrne in se igra,sem ga slikala ob 4h zjutraj...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:51:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Mi bomo šli v Bosno v drugi polovici julija in nameravamo ostat enih 14 dni. Mogoče bomo šli še kaj v avgustu, odvisno kdaj bo imel moj Boris izpite. Na morje pa gremo prvi teden septembra na Krk. aha,lepo.Mi gremo pa 26.julija in bomo tudi 14dni priblizno...Rebeka te lahko vprasam,kako to da je bil Dodik na tvoji poroki?Ga poznate?Sem firbcna ane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:51:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
joj kak sta pa vidva lepa!!! hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:52:53
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, kako ste? Mi smo tko tko. Kristi je spet prehlajena ampak je kljub vsemu dobrovoljček Včeri smo mel manjšo nesrečo K sreči sam mal pleha, smo stal in čakal da lahko zavijemo na parkplac in se nam je en rikverc zaletu v moja vrata. Je pleh sicer kr fejt udrt pa podrajsan ampak važn da smo mi vsi ok. Mal že uvajamo. Je Kristi jedla že eno kašico pa enkrat korenčka. Dons ji mam plan spet eno kašico zvečer datda bo mal bolj spala, vsaj upam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:52:55
|
|
|
|
Maksi1
|
Živijo, spet sem z vami. Vikend je mimo (ko je moj doma) in pa tudi posvetovalnica in cepljenje. Od vzadnjič se je zredila za 70 dek in zrasla za 2 cm. Pa na mizi od P se je kotalila s hrbta na trebuh, da je P rekla, da jo moramo čuvat, da ne bo postala kaskaderka (padla dol z mize). Nove mere: 5.840 g in 63 cm. Naslednji pregled: 25.8. Danes začnem z GH. Po nasvetu P pa začnemo najprej s sadjem, ker ima moja sončica težave s kakanjem. Sadje pa odvaja (razen banane). Tako da sem pravkar skuhala jabolčko na pari. In ko se zbudi, .... akcija. No evo, se že zbuja,... se slišimo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:54:14
|
|
|
|
rebeka84
|
ne poznamo ga, tisti dan je imel v Čelincu govor in pol so se peljali mimo hotela, kjer smo bili mi in so se ustavili in nas prišli pozdravit. http://www.youtube.com/watch?v=jVo8XwH9lEc
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:57:01
|
|
|
|
rebeka84
|
cao maksi! ti pa imaš manekenko doma, čuva linijo. Uroš je pa težek že 7.300g in se mi zdi, da se mu dela podbradek.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 10:58:54
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao maksi! ti pa imaš manekenko doma, čuva linijo. Uroš je pa težek že 7.300g in se mi zdi, da se mu dela podbradek. A tvojmu se šele dela? Moja ma že par mescov ornk podbradek, pa nima niti 7kil
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 11:03:23
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan! Najprej vsem hvala za čestitke ob rojstnem dnevu! Na morje ne gremo, ker so vsi hoteli na slo obali baje že polni. Ma saj če pogledam vreme, je mogoče boljše tak... Gremo pa konc septembra za 14 dni v Grčijo, pa avgusta v Bosno na eno poroko, midva z malim pa še za par dni z mojimi v Moravce. Tak da bo še pestro, čeprav sem si res želela zdaj malo na morje. Drugače pa pri nas že 3 dni ponoči skor nič ne spimo, ne vem, al so zobki al je vreme... Upam, da se kmalu to konča, ker bom drugače živčnega fasala. K sreči pride danes ati domov, bo Aleksa kr on mel, da se jaz malo k sebi spravim. Lušne mamice ste vse, malčki in malčice pa so itak vsi eni lušni sončki!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 11:06:58
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao maksi! ti pa imaš manekenko doma, čuva linijo. Uroš je pa težek že 7.300g in se mi zdi, da se mu dela podbradek. A tvojmu se šele dela? Moja ma že par mescov ornk podbradek, pa nima niti 7kil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 11:11:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 ne poznamo ga, tisti dan je imel v Čelincu govor in pol so se peljali mimo hotela, kjer smo bili mi in so se ustavili in nas prišli pozdravit. http://www.youtube.com/watch?v=jVo8XwH9lEc noro Lepo pleses,pa lepa si bila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 11:14:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
PIKICA Vsako leto ob tem času rojstni dan praznuješ, Sporočila, lepe želje s pošto pričakuješ. Enkrat letno v ta namen prijatelje povabiš, Na ljudi, ki so ti blizu, tudi ne pozabiš. Ali uresničila so se pričakovanja? Je življenje izpolnilo, kar srce ti sanja? Brez želja, brez upanja turobno je življenje! Od skrbi, strahov in dvomov se rodi trpljenje. Le najlepše, le najboljše naj se ti dogaja! Jutri, vsak dan, vse življenje mir naj te obdaja! Še veliko, zdravja, sreče, vsega polne sklede, Ena pa ljubezen prava naj srce zasede!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 11:14:20
|
|
|
|
rebeka84
|
hvala čeprav se zelo nerada snemam, imam rajši slikankje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 11:16:13
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ves kak sem tudi jaz bila vesela na svoji poroki,skoz sem plesala in vriskala ...ampak sem ze zjutraj zacela z viskijem,ko se pomen niso prisli,da sem zbila tremo ,ker me je bilo strah ,da ne bom zdrzala in se bom jokala,ko me bojo iz hise peljali...ampak,ko sem viski pila sem vriskala in plesala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 11:19:55
|
|
|
|
Pikica_82
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PIKICA Vsako leto ob tem času rojstni dan praznuješ, Sporočila, lepe želje s pošto pričakuješ. Enkrat letno v ta namen prijatelje povabiš, Na ljudi, ki so ti blizu, tudi ne pozabiš. Ali uresničila so se pričakovanja? Je življenje izpolnilo, kar srce ti sanja? Brez želja, brez upanja turobno je življenje! Od skrbi, strahov in dvomov se rodi trpljenje. Le najlepše, le najboljše naj se ti dogaja! Jutri, vsak dan, vse življenje mir naj te obdaja! Še veliko, zdravja, sreče, vsega polne sklede, Ena pa ljubezen prava naj srce zasede! HVALA!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 11:20:38
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ves kak sem tudi jaz bila vesela na svoji poroki,skoz sem plesala in vriskala ...ampak sem ze zjutraj zacela z viskijem,ko se pomen niso prisli,da sem zbila tremo ,ker me je bilo strah ,da ne bom zdrzala in se bom jokala,ko me bojo iz hise peljali...ampak,ko sem viski pila sem vriskala in plesala ti si vsaj pila lahko, jaz pa ne, ker sem bila noseča že 4 polne mesece. ampak fajn da si bila tako vesela! saj takšna more biti nevesta. Jaz sem tudi veliko plesala. Ampak mi je bilo strašansko vroče, ker si nisem šla preoblečt poročne obleke. Gorela sem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 11:41:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ves kak sem tudi jaz bila vesela na svoji poroki,skoz sem plesala in vriskala ...ampak sem ze zjutraj zacela z viskijem,ko se pomen niso prisli,da sem zbila tremo ,ker me je bilo strah ,da ne bom zdrzala in se bom jokala,ko me bojo iz hise peljali...ampak,ko sem viski pila sem vriskala in plesala ti si vsaj pila lahko, jaz pa ne, ker sem bila noseča že 4 polne mesece. ampak fajn da si bila tako vesela! saj takšna more biti nevesta. Jaz sem tudi veliko plesala. Ampak mi je bilo strašansko vroče, ker si nisem šla preoblečt poročne obleke. Gorela sem. aha...jaz sem pa 2leti po poroki zanosila...pa obleko sm si takoj po torti preoblekla ,ker nisem vec zdrzala v njej...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 11:53:35
|
|
|
|
Onasiss
|
Mene pa nekaj zanima: KAKO SE KUHA NA PARI? S kakšno posodo? Nikoli nisem kuhala na pari, vedno sem vrgla u piskr pa skuhala. Bom pa začela na pari.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 11:55:59
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mene pa nekaj zanima: KAKO SE KUHA NA PARI? S kakšno posodo? Nikoli nisem kuhala na pari, vedno sem vrgla u piskr pa skuhala. Bom pa začela na pari. mene tudi to zanima
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.6.2009 11:57:40
|
|
|
|
Onasiss
|
A paparico imate vse?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?