|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
23.6.2009 21:36:41   
boma2

se mormo pobahat - TRISTAN SE JE OBRNIL S HRBTA NA TREBUH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitike

boma2 :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 451
23.6.2009 21:37:28   
boma2
I
še vedno pridna in lepo user posted image in upamo na user posted image user posted image
bomo pa imel še enaga fanta sem prepričana samo vprašanje časa je upam, da drugo letouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti... zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 452
23.6.2009 21:38:38   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

mi smo pa vceraj kupili prenosno posteljico za na dopust in jo imam zdaj v dnevni,ker mihailo uziva v njej...mi bo pa se potem prav prisla kot stajica...
user posted image
user posted image

igralni lok je posebej user posted image

kje si to kupila mihailo in kol je bil lok?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 453
23.6.2009 21:40:41   
boma2

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS
Crticaa oprosti, ne bom sodila, ne bom pametovala, ker ne vem kako se pocutis, vem samo, da si se zelo mlada. Tudi sama sem otrok starsev, ki niso ziveli skupaj, tudi sama nisem bila delezna ocetove pozornosti, pa me ne brigajo razlogi. Lahko sem bila se tako tecen otrok, ce me je naredil, naj si vzame vsaj malo odgovornosti zame, ne pa da je letal okrog z novimi puncami in zenami. Ni samo placevanje prezivnine odgovornost. Pa se nekaj. Porocil se je ze tretjic in to s tako mlado zeno kot sem jaz (malo starejso od mene) in ni mogel priti na mojo poroko, ker sta s svojo novo mlado zeno sla na morje. Briga me njegova nova druzina in naj bo srecen, ampak mene je naredil prej in bi lahko imel vsaj malo odgovornosti, se posebej ko ga otrok prosi da ga popelje do oltarja. Tako se pocutimo otroci starsev ki ne zivijo skupaj in ceprav ta otrok ne dozivlja istih stvari, cuti verjetno zelo podobno.

uH, tole pa je žalostno.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole je pa res zalostnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 454
23.6.2009 21:45:56   
boma2

same zgovorne danes... nočkaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 455
23.6.2009 22:01:15   
Katjusa
joj punce zlate ste hvala za vse lepe želje.... resnično si želim še eno malo bebouser posted image user posted image user posted image se mi zdi, da mi še nekaj manjkauser posted image sem pa ful srečna, da imam dva taka pridna otročka in da smo tako hitro ujel ritemuser posted image user posted image user posted image user posted image

naš se tud ne obrača nič več samo 2x se je do sedaj obrnu iz trebuha na hrbet je pa res da nima veliko priložnosti, ker še vedno večino časa praspiuser posted image še ful veliko spi zjutraj do 10 ob 11 gre spat do nekje 12 potem ob 1 spet spat in spi do 3 in okol 5  al pa že pol 5 gre spet spat in spi do 6 potem pa ga držimo pokonci do 9 se naje on pade doluser posted image user posted image user posted image user posted image tako da vmes je malo na rokah malo se carta pa ko grem na wc al pa kam ga mal odložim v stajico drgač je pa al v ležalniku (da lahko opazuje florjana in da se lahko mal igramo)al pa na rokah jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 456
24.6.2009 0:34:06   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka
Najhujše čveke so na dopustu al kaj??? user posted image user posted image

Ne, se pokamo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 457
24.6.2009 0:36:44   
Onasiss
Grem še mali spakirat, jutri bo pestro. Gremo v Celje po pasuš, pa u Leclerc grem si še tuniko in krtke hlače kupt, da bom lepa na morju. Mogoče pa kakega Šimeta upecamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jutr se vam še javim na hitro in pridem počekirat kaj je s Tanci....

Lahko noč.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 458
24.6.2009 7:59:35   
rebeka84
Pikica_82 vse naj naj ob rojstnem dnevu!

user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 459
24.6.2009 8:19:59   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Pikica_82 vse naj naj ob rojstnem dnevu!

user posted image

Tud od nas!!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 460
24.6.2009 8:25:49   
simonakr
Jutro punce! Naša je dons spala do 7.30! Žurka ni kej!

Madona pa takle vreme samo za spat je dobr! user posted image

Vsem ki se odpravljate na morje želim vse dobro, unim k so pa že tam pa da mate lepo vreme!

Jest grem kofetkat! Papa

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 461
24.6.2009 9:04:13   
Onasiss
Dobro jutro, hvala za kofe...

Pikica_82 VSE NAJBOLJŠE TUDI OD NAS.

Evo včeraj sem se hvalila kako lepo spi, danes pa user posted image user posted image user posted image user posted image , se je ob 2 zdudila in do 4,30 žurka. Groza se mi je dvigoval pritisk..... Pol je pa še Onasis neki pametval.....

Hvala, ker ste držale pesti DANES DOBIMO POTNI LIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! iN uni teti na UE kupim wiskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja zdej je pa problem tle, ker se ne ve na kateri pošti je in ga iščejo. Groza.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 462
24.6.2009 10:15:27   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

MIHAILO sem mislila, da maš tole. V BC je zdaj 44 €

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=196311

ja ,tega imam...samo da imam se zraven vzmetnico tanko...user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
24.6.2009 10:16:06   
MIHAILO

Katjusa ti si itak super mamica, ko ti je uspelo taka dva cukrcka gor spravt...ti jih privoscim se miljon :)

Mihailo Super!!!!!! Sem vesela da je vse ok

Tanci kako je slo?

hvalauser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 464
24.6.2009 10:16:49   
MIHAILO

se gremo kopat, jih bom probala pofotkat. jutri slikice.
mirno in prespano nočko user posted image

komaj cakam slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 465
24.6.2009 10:18:27   
MIHAILO

uroš se je samo 1x obrnil iz trebuha na hrbet, obratno pa se neprestano obrača.

ja nasa tudi se ves cas obraca s trebuha na hrbet, v drugo smer pa pride samo do boka in ce jo mal porines na trebuh, cist sama se ne naredi celotnega obrata in se mi zdi ta smer tezja hehe. Za iz trebuha na hrbet ima dojencek dobro zasnovo ze od pasenja kravic.

se meni tudi zdi da je tezje...

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 466
24.6.2009 10:21:54   
MIHAILO

jaz pa sem zdaj preko E-trgovine naročila tole prenosno posteljo.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200732

user posted image user posted image to sem jaz sla v bc iskat pa j ze ni bilo vec je zmanjkalo...fajn pride ta zadeva na dopustu za spati doma pa za kobacanjuser posted image ...a je uros spal z vama,ko ste bili v bosni?jaz sem posteljico zdaj kupila samo zato da bo lahko spal v njej na dopustu,ker ce ga dam zraven naju se se premaknet ne upam in me potem zjutraj vse boliuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 467
24.6.2009 10:24:29   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

dober večer mamice... :)

Vidim, da so ta najhujše čveke na odpustu.. :)

Katjuša.... tudi jaz ti želim še milijon user posted image , ker si taka faca in full imaš že dobr natrenirane otroke.. :) glede spanja ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo...user posted image user posted image user posted image za pregled

Tanci.. kako je šlo danes.....

barbarags... user posted image user posted image user posted image za GH jaz tudi upam, da bi mu kr kej dala pa se kr mal bojim... še razmišljam ali naj probam pred morjem ali po morju?

cesa se pa bojite??jaz sem poskusila mu dati eno zlicko kasice ,ko je dopolnil 4m...ko bo pa 5m dopolnil pa zacnem z uvajanjem po navodilu p...8.7. grem na posvet in mi bo mal povdala...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 468
24.6.2009 10:26:42   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

mi smo pa vceraj kupili prenosno posteljico za na dopust in jo imam zdaj v dnevni,ker mihailo uziva v njej...mi bo pa se potem prav prisla kot stajica...
user posted image
user posted image

igralni lok je posebej user posted image

kje si to kupila mihailo in kol je bil lok?

Posteljico sem kupila v dipu in je bila 49e...igralni lok pa v bc in je bil 24e...lok je fajni ,ko ga lahko das na lunico,vozicek,posteljico...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 469
24.6.2009 10:29:45   
rebeka84

user posted image user posted image to sem jaz sla v bc iskat pa j ze ni bilo vec je zmanjkalo...fajn pride ta zadeva na dopustu za spati doma pa za kobacanjuser posted image ...a je uros spal z vama,ko ste bili v bosni?jaz sem posteljico zdaj kupila samo zato da bo lahko spal v njej na dopustu,ker ce ga dam zraven naju se se premaknet ne upam in me potem zjutraj vse boliuser posted image

jaz pa rabom posteljo za na morje, v Bosni ima pravo posteljo. Sta mu babica in dedek vse pripravila.user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 470
24.6.2009 10:33:27   
rebeka84
Mihailo potem ko boš dobila navodila glede GH a boš še nam povedala kako in kaj...user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 471
24.6.2009 10:34:21   
MIHAILO
dobro jutro se od nas...mi smo vcasih spali od 21-5h ko se je prvic zbudil za jest...samo zdaj z kak mesec se pa zbuja 2x ponoci...vceraj j zaspal ob 21h in se je zbudil ob 00:00h,in potem spet ob 3h sam ga nisem hranila ob 3h sam dudo sem mu dala,no potem se je zbudil ob 5h ,ko sem ga nahranila in ob 8h...ne vm zakaj se zdaj tako pogosto zbuja?jaz sem ze dvakrat ko sem ga dojila in dvignla za kupcka zaspala z njimuser posted image user posted image user posted image sploh nic ne vem,ampak sem utrujena ,ko se tako zbuja pa kr ne vem kaj naj..ker nocem ga hranit se ponoc recimo ,ce so minile 3 al 2h,ker je vedno ponoci zdrzal tudi do 8h brz hrane...pa se KATJUSA je rekla da se pol navadjo in se skoz zbujajo ponocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 472
24.6.2009 10:35:10   
MIHAILO

jaz pa rabom posteljo za na morje, v Bosni ima pravo posteljo. Sta mu babica in dedek vse pripravila.user posted image

kako lepouser posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 473
24.6.2009 10:36:02   
MIHAILO

Mihailo potem ko boš dobila navodila glede GH a boš še nam povedala kako in kaj...user posted image

seveda user posted image ...imam ze en list doma,ga bom skenirala potem in ga posljem...

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 474
24.6.2009 10:37:58   
MIHAILO
Rebeka kdaj pa greste na morje in kam?A grste se kaj v Bosno?Midva sva se odlocila ,da letos ne bova sla na morje(no na kak vikend ga bva sla pogledat)ampak prav na dopust pa ne...bova sla v Bosno in malo v naravo(Zlatibor pa se kam...)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Zanositev
Vitaebella

Po kolikšnem času vam je uspelo zanositi po naravni poti?

1-6 mesecev (67%)

6-12 mesecev (9%)

1-2 leti (7%)

3-4 leta (4%)

po več kot štirih letih (2%)

še vedno poskušava (11%)

Število vseh glasov: 507

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!