|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
23.6.2009 17:26:23   
MIHAILO
mi smo bili pri spec. za inf..vse ok nima prirojnih napak,inf je imel verjetno zaradi kozice in da so od tam bil bakt ali pa ce je imel kaksno virozo k ni bil se odporen k se je rodil,tko zdr rekel...kontrolo urina bomo meli cez pol leta...
AJVY,KATJUSA,KOLUMBO,MAXI-kje ste?
TANCI kaj ste danes zrihtali?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 426
23.6.2009 17:46:28   
TAMIKA3
mihailo... a bom jaz vredu user posted image   čestitke za opravljen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

se mormo pobahat - TRISTAN SE JE OBRNIL S HRBTA NA TREBUH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 427
23.6.2009 17:46:53   
Katjusa
e še vas malo pozdravim, da me ne boste pogrešaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst imam zadnje dni kljub dežju neverjetno energije in nonstop pospravljam se igram z mojima cukrčkoma in enostavno mi za računalnik zmanjka časa....

benjamin je še naprej priden sploh ponoči spi od 21 do 8 zjutraj potem mu dam dudo in spi do 10user posted image user posted image user posted image user posted image ful je priden in joka samo kadar je lačen ali utrujen.... aja pa včeraj čez dan je imel neko finto vedno ko sem šla iz sobe je jokal dokler nisme prišla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image tk da še lulat sem šla na hitrcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

florjan pa kot florjan vsak dan kej zanimivega in smešnega in nikakor ne pusti, da dam benjaminu kej probat za jest me vedno krega da ne smem, da je benjamin še premali.....

z možekom sma še vedno pridna in lepo user posted image in upamo na user posted image user posted image
bomo pa imel še enaga fanta sem prepričana samo vprašanje časa je upam, da drugo letouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 428
23.6.2009 17:51:56   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

e še vas malo pozdravim, da me ne boste pogrešaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst imam zadnje dni kljub dežju neverjetno energije in nonstop pospravljam se igram z mojima cukrčkoma in enostavno mi za računalnik zmanjka časa....

benjamin je še naprej priden sploh ponoči spi od 21 do 8 zjutraj potem mu dam dudo in spi do 10user posted image user posted image user posted image user posted image ful je priden in joka samo kadar je lačen ali utrujen.... aja pa včeraj čez dan je imel neko finto vedno ko sem šla iz sobe je jokal dokler nisme prišla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image tk da še lulat sem šla na hitrcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

florjan pa kot florjan vsak dan kej zanimivega in smešnega in nikakor ne pusti, da dam benjaminu kej probat za jest me vedno krega da ne smem, da je benjamin še premali.....

z možekom sma še vedno pridna in lepo user posted image in upamo na user posted image user posted image
bomo pa imel še enaga fanta sem prepričana samo vprašanje časa je upam, da drugo letouser posted image user posted image user posted image

KATJUŠA..če imaš preveč energije, se lahko do nas zapelješ, se vedno najde kaj za delat user posted image user posted image user posted image user posted image
BENJAMIN... priden, kako lepo spi user posted image user posted image user posted image user posted image

FLORJAN... je pa tko ali tako poglavje zase user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ... držim pesti, ampak fantje so tud super user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 429
23.6.2009 18:39:02   
MIHAILO
TAMIKA seveda da bos vredu...hvala za cestitke za pregled...a je glede ledvic,ko ste imeli pregled zdj ok in zakljuceno
KATJUSA florjan je tak caruser posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 430
23.6.2009 18:39:57   
BarbaraGS
mi se pa mormo pohvalit. Nisem mogla kaj, ceprav se nima 4 mesece ima 16 tednov kar je prvi cas za uvajanje trde hrane po starih merilih in sem mogla sprobat tudi sama. Sem dala adaptirano mleko in navaden rizek brez priokusov, ki ga (upam, da se ne motim) uporablajo tud za zgoscevanje mleka pri refluksu. Sem ji dala dve piskavi TT zlickici in mala je cist nora. Mi je stragla zlico iz roke in jo lizala. Ne vem al je bozica tolk lacna al pa je pri njej cajt za zacet ji povecevat dozo tega rizeka, ker AM noce pit, to bi pa jedla. user posted image

V glavnem vesela sem, ker ceprav me vsi tolazijo da je z njo vse vredu, me je malo strah tega njenega slabega pridobivanja teze :). Pa bi mogoce en obrokec na dan bil ta rizek...
Sej je to ta ki ga dajejo za zgoscevanje mleka ne?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 431
23.6.2009 18:40:42   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Patricija prvič na volitvahuser posted image
user posted image

Malo utrinkov iz Mozirskega gaja:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kok ste user posted imageuser posted image

lepe slikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 432
23.6.2009 18:41:18   
BarbaraGS
Katjusa ti si itak super mamica, ko ti je uspelo taka dva cukrcka gor spravt...ti jih privoscim se miljon :)

Mihailo Super!!!!!! Sem vesela da je vse ok

Tanci kako je slo?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 433
23.6.2009 18:42:39   
BarbaraGS
TAMIKA bravo!!!!! to pa je dosezek...kdaj je bil rojen tristan?

Surf mala je pravi cuker! Lepi ste vsi :)

Neposredna povezava do sporočila: 434
23.6.2009 18:47:41   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

TAMIKA seveda da bos vredu...hvala za cestitke za pregled...a je glede ledvic,ko ste imeli pregled zdj ok in zakljuceno

user posted image hvala user posted image
LEDVICE...smo se 3,5 ure furali v LJ, opet samo na UZ, ki je ok user posted image . zdravnik pa je napisal izvid, kjer piše " kontrola pri nas po potrebi" user posted image ; bomo v MS delali kontrole urina

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 23.6.2009 18:50:42 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 435
23.6.2009 18:51:34   
BarbaraGS
ups sem vidla... 15-ega. Madona je hiter :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 436
23.6.2009 18:52:12   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

TAMIKA bravo!!!!! to pa je dosezek...kdaj je bil rojen tristan?

user posted image hvala barbara.
tristan je rojen 15.2., danes je star 4 mesece, 1 teden in 1 dan

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 437
23.6.2009 18:54:58   
TAMIKA3

so nekateri še hitrejši.  na 1. strani je seznam user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 438
23.6.2009 18:56:20   
TAMIKA3
se gremo kopat, jih bom probala pofotkat. jutri slikice.
mirno in prespano nočko user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 439
23.6.2009 18:58:56   
Onasiss
Tamika-user posted image user posted image user posted image  za preobračanje.

Naša se pa že puza...Prav puza se. Premika nogice in se premika naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še rit ful dvigne. Mi je hecna.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 440
23.6.2009 19:12:38   
rebeka84
tamika tudi od nas za preobračanjeuser posted image user posted image user posted image

mlea Uroš že tudi rit dviguje, še spi z dvignjeno ritjo.user posted image user posted image user posted image pa zaenkrat se lahko premika tako da kroge dela.celo stanovanje pregleda iz kavča.user posted image user posted image user posted image

katjuša držim pesti za user posted image ! upam, da vama uspe še ta mesec!

surf zelo lepi ste na slikahuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 441
23.6.2009 19:13:06   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

so nekateri še hitrejši.  na 1. strani je seznam user posted image

caki tisto je vecinoma za s trebuha na hrbet. Jaz to dvoje locim. Se mi zdi s hrbta na trebuh tezje. A ve to ne locite ?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 442
23.6.2009 19:17:40   
Pupka
MIHAILO sem mislila, da maš tole. V BC je zdaj 44 €

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=196311

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 443
23.6.2009 19:17:49   
rebeka84
uroš se je samo 1x obrnil iz trebuha na hrbet, obratno pa se neprestano obrača.

Neposredna povezava do sporočila: 444
23.6.2009 19:18:20   
BarbaraGS
mlea in rebeka user posted image user posted image user posted image za vase dvigoritce hehe. Super...dejte jih kaj posnet, da se malo smejemo tem nasim kmalu kobacavckom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 445
23.6.2009 19:20:35   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

uroš se je samo 1x obrnil iz trebuha na hrbet, obratno pa se neprestano obrača.

ja nasa tudi se ves cas obraca s trebuha na hrbet, v drugo smer pa pride samo do boka in ce jo mal porines na trebuh, cist sama se ne naredi celotnega obrata in se mi zdi ta smer tezja hehe. Za iz trebuha na hrbet ima dojencek dobro zasnovo ze od pasenja kravic.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 446
23.6.2009 19:41:53   
rebeka84
jaz pa sem zdaj preko E-trgovine naročila tole prenosno posteljo.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200732

Neposredna povezava do sporočila: 447
23.6.2009 20:36:16   
simonakr
Čer naša spi!
Morm povedat da je dons uspešno pojedla eno žličko mlečne kašce in jo pol spluvala user posted image user posted image user posted image .

Grem spat! Dons pa res zdej! Nočko!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 448
23.6.2009 21:24:28   
Pupka
Najhujše čveke so na dopustu al kaj??? user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 449
23.6.2009 21:35:38   
boma2

dober večer mamice... :)

Vidim, da so ta najhujše čveke na odpustu.. :)

Katjuša.... tudi jaz ti želim še milijon user posted image , ker si taka faca in full imaš že dobr natrenirane otroke.. :) glede spanja ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo...user posted image user posted image user posted image za pregled

Tanci.. kako je šlo danes.....

barbarags... user posted image user posted image user posted image za GH jaz tudi upam, da bi mu kr kej dala pa se kr mal bojim... še razmišljam ali naj probam pred morjem ali po morju?

boma2 :)

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Kopanje v bazenih med nosečnostjo?
Katka123 RR

se ali ste se med nosečnostjo kopale v stoječih vodah?

DA (11%)

NE (83%)

Ne vem (6%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!