|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
27.7.2009 15:44:13   
Balonchy
Shuka - kašice kuham sama (zelenjavne - mlačne, sadne - sobna temp.).. Jedel je tut že kupljene (sobna temp.)...

Tanci - hvala za stolček!!! Zlata si... Uživajte na bazenu... user posted image user posted image user posted image  user posted image  

Tamauček je mel dans za kosilo  - pire s kuhanim piščančkom in blitvo s sirčkom... Full mu je šlo v slast user posted image
Popoldan pa dobi skutko + nektarino.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
27.7.2009 16:18:36   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ALJAŽU in ZARJI vse najlepše za obmesečnico

user posted image

Se podpišem...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
27.7.2009 16:50:15   
Onasiss
Uh, sem šla brat od Kerense.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao, enim je pa res dolgcajt.
Pa sedaj prosim, tista, ki lima kavo, da jo slučajno ne bo cukrala ali pa kaj drugega, ker smo preveč POCUKRANE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa, da slučajno ne omenjate Nuttele.....user posted image

< Sporočilo je popravil mlea -- 27.7.2009 17:05:04 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
27.7.2009 17:09:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Uh, sem šla brat od Kerense.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jao, enim je pa res dolgcajt.
Pa sedaj prosim, tista, ki lima kavo, da jo slučajno ne bo cukrala ali pa kaj drugega, ker smo preveč POCUKRANE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa, da slučajno ne omenjate Nuttele.....user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tista ki bo odpirala 5.del mora obvezno napisati da smo februarke 2009 da ne bo šlo drugim v nosuser posted image user posted image user posted image joj k sem jezna na takšne provukatorjeuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
27.7.2009 17:29:09   
Onasiss
Ma me sploh ne zanima kaj si drugi mislijo, konc koncev so to naše debate in kdor želi klepetat na njih vse lepo in prav, kdor pa ne, pa tudi prav...... Imamo pač črmrle in kanarčke-so wat.... Pa tud če se pogovarjamo o sexu, tortah, o ne vem čem še, je to čisto naša stvar.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
27.7.2009 17:54:48   
črticaa
evo mi smo bli pa dons na ptuju, pa u mariboru (res majo mjhn leclercuser posted image )pa u domžalah pa kamniku,..zj sva pa pogledala "končmno" davinčijevo šifrouser posted image user posted image je moj čist živčn

tko da zdj se pa izležavamo 100 na uro,....joj zvečer zvem a zdj gremo na morje,..sm kr živčna,...aaaaaaaaaaaaaa,..upaqm da JA

lp,...iz kranja

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
27.7.2009 18:02:37   
Onasiss
črticaa-a še prodajaš tisto obrobo za posteljico???? bomo zanima!!!!

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
27.7.2009 18:04:39   
claud
O kje ste uživačice?!user posted image

Slišm, berem da ste se mel fletnouser posted image user posted image user posted image

No jst sm svoj lonček prstavla uni KROTIuser posted image z nickom ...neki na k pač...user posted image

Ne vem tko rada poimenujem ljudi s simpatičnimi živalcamiuser posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 27.7.2009 18:06:51 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
27.7.2009 18:12:26   
črticaa

črticaa-a še prodajaš tisto obrobo za posteljico???? bomo zanima!!!!

ja itak,..je premajhna za našo pojsteljico,..sam morm najprej to prodat da lahko drugo kupimuser posted image user posted image

A JE KERA DOBILA DOBROPIS OD BABY CENTRA

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
27.7.2009 18:14:38   
Onasiss
A nč ne bereš drugih postov? user posted image  Boma želi kupiti in jo kontaktiraj na zs.....user posted image

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
27.7.2009 18:18:14   
claud
ja boma2 že kr neki časa išče touser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
27.7.2009 18:20:15   
claud
Vse pobegnejo k jst prletimuser posted image

Nč, gremo mi mal ven!!!!!!!!!!!!!!!

Ajdeeeeeeeeeeee

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
27.7.2009 18:21:55   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: vika1

..glede ptičkov in čebelic:vse tiste ki sodeljujemo na tem podforumom smo se skupaj odločile da se tako poimenujemo,se ni samo ena tega spomnila......če te motijo krofki,čebele,ježki ,enostavno ne hodi tja in ne beri naših čvekov

Tudi jaz ne hodim ta,na Vaš podforum,ker je tko pocukran da lahko še sladkorno fašem user posted image

claud-ampak tale je pa predrzna.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
27.7.2009 18:23:17   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: vika1

..glede ptičkov in čebelic:vse tiste ki sodeljujemo na tem podforumom smo se skupaj odločile da se tako poimenujemo,se ni samo ena tega spomnila......če te motijo krofki,čebele,ježki ,enostavno ne hodi tja in ne beri naših čvekov

Tudi jaz ne hodim ta,na Vaš podforum,ker je tko pocukran da lahko še sladkorno fašem user posted image

claud-ampak tale je pa predrzna.....user posted image

WTFuser posted image user posted image  kva folku ni jasno

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
27.7.2009 18:24:18   
črticaa

A nč ne bereš drugih postov? user posted image  Boma želi kupiti in jo kontaktiraj na zs.....user posted image

žal sm zmeri u zaostanku,..in bl preletim,..tko da ponavad pol zgrešimuser posted image user posted image user posted image
zmeri rečm da bom sprot, pa ne ratauser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
27.7.2009 19:38:10   
Maksi1
Kje najdem to kerenso?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
27.7.2009 19:49:52   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Kje najdem to kerenso?

TUKAJ

So what....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
27.7.2009 19:56:04   
Onasiss
Evo še nekja slikic:
user posted image

user posted image

In "beach" animal:user posted image user posted image user posted image
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
27.7.2009 20:08:20   
kayica24
Zdaj sem pa še jaz tej Kerensi svoje povedala...

Ma je smotanauser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
27.7.2009 20:18:44   
piskot
cer.

evo, mi smo zaceli z zlico jest user posted image . bucke. sam ji ni ravno vsec, take face je delala user posted image user posted image user posted image . bomo jutri se enkrat poskusili, danes nama je uspelo pol zlicke pojest user posted image .

ful ste dobro nalimale tisto za hrano. thx.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
27.7.2009 20:38:06   
kayica24
punce, a ma katera še paparico?

Sem jo izbrisala....user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
27.7.2009 20:51:02   
BarbaraGS
evo punce mal sem prelistala in vidim da ste ze vse v polnem zagonu z gosto hrano. Nam pa je zdaj po vrocini apetit spet upadel in raje pihamo v zlico in flasko in dojko, kot pa da bi jedli. Pa se to...jaz ne vem al sem jaz tako obcutljiva al kaj, mene uni zobek prav boli user posted image . Je oster ko zagica in se zdaj ko ji je igranje s hrano postalo uzitek (sem sodijo seveda tudi moje mlekarne) je vcasih prav neprijetno. Bogve kako bo, ko jih bo cel bataljon (zobkov namrec) user posted image
Za tako lepo uvajanje sem vam prav favs!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mlea UAUUUUUUUU tvoja se ze plazi... dej povej mi malo kako je to ratalo, pa kaksni znaki so bli prej, pa kako je to zgledlo, pa kje je imela rokice...vse vse me zanima user posted image .

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
27.7.2009 21:10:01   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Mlea UAUUUUUUUU tvoja se ze plazi... dej povej mi malo kako je to ratalo, pa kaksni znaki so bli prej, pa kako je to zgledlo, pa kje je imela rokice...vse vse me zanima user posted image .

Sam da me ne boš kej napadla....user posted image user posted image  Pa pusti razvojno.....sem imela namreč že pomisleke, da je zelo prekmalu, ampak so nekateri otroci začeli pri isti starosti kot Evi, poleg tega je to obdobje, ko se začnejo plaziti.

Pravzaprav se je začelo na igralni podlogi, ko je ležala na hrbtu, potem se je začela obračat na trebuh.... in iz tega se je začelo pasenje kravic. Potem je je začela dvigovat rito... in guncanje malo naprej in malo nazaj. Roke..kje je imelauser posted image  stegnjene pred seboj, potem se je začela opirati na njih....Potem se je začela dvigovati na njih in potem še na noge, potem pa je začela puzat nazaj in po parih dneh naprej.user posted image  Sploh ne more biti več pri meru. user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
27.7.2009 21:14:47   
BarbaraGS
Mlea joj kak superuser posted image user posted image user posted image , sem vesela za vaju...zakaj prezgodaj? Pac ima ze dovolj mocne roke in noge.... SUPERRRRRR jaz sem kar zelena hehehehe, bi rada naso malo, za enkrat se glisto, vidla plazit. Pa zdaj mi je tak tecno, ko se obraca na trebuh in se poskusa zvlect nekam drugam in ne rata in pol se dere in jojjjj - enih 100x na dan jo pol moram dvigovat, ker se zacne jokat in dvigne rokice od tal in ni druge.
Tak da komaj cakam puzanje.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
27.7.2009 21:16:49   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Sam da me ne boš kej napadla....user posted image user posted image  Pa pusti razvojno.....sem imela namreč že pomisleke, da je zelo prekmalu, ampak so nekateri otroci začeli pri isti starosti kot Evi, poleg tega je to obdobje, ko se začnejo plaziti.

Pravzaprav se je začelo na igralni podlogi, ko je ležala na hrbtu, potem se je začela obračat na trebuh.... in iz tega se je začelo pasenje kravic. Potem je je začela dvigovat rito... in guncanje malo naprej in malo nazaj. Roke..kje je imelauser posted image  stegnjene pred seboj, potem se je začela opirati na njih....Potem se je začela dvigovati na njih in potem še na noge, potem pa je začela puzat nazaj in po parih dneh naprej.user posted image  Sploh ne more biti več pri meru. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa pravim: otrok že sam ve kdaj je časuser posted image
Valda ga ne boš ob tla tišču če bo hotu prej hodit kot v knjigi pišeuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Počitniško varstvo
Michonne RR

Ali je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?

Da (39%)

Ne (61%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!