Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 15:44:13
|
|
|
|
Balonchy
|
Shuka - kašice kuham sama (zelenjavne - mlačne, sadne - sobna temp.).. Jedel je tut že kupljene (sobna temp.)... Tanci - hvala za stolček!!! Zlata si... Uživajte na bazenu... Tamauček je mel dans za kosilo - pire s kuhanim piščančkom in blitvo s sirčkom... Full mu je šlo v slast Popoldan pa dobi skutko + nektarino.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 16:18:36
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ALJAŽU in ZARJI vse najlepše za obmesečnico Se podpišem...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 16:50:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Uh, sem šla brat od Kerense..... Jao, enim je pa res dolgcajt. Pa sedaj prosim, tista, ki lima kavo, da jo slučajno ne bo cukrala ali pa kaj drugega, ker smo preveč POCUKRANE. Pa, da slučajno ne omenjate Nuttele.....
< Sporočilo je popravil mlea -- 27.7.2009 17:05:04 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 17:09:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Uh, sem šla brat od Kerense..... Jao, enim je pa res dolgcajt. Pa sedaj prosim, tista, ki lima kavo, da jo slučajno ne bo cukrala ali pa kaj drugega, ker smo preveč POCUKRANE. Pa, da slučajno ne omenjate Nuttele..... tista ki bo odpirala 5.del mora obvezno napisati da smo februarke 2009 da ne bo šlo drugim v nos joj k sem jezna na takšne provukatorje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 17:29:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Ma me sploh ne zanima kaj si drugi mislijo, konc koncev so to naše debate in kdor želi klepetat na njih vse lepo in prav, kdor pa ne, pa tudi prav...... Imamo pač črmrle in kanarčke-so wat.... Pa tud če se pogovarjamo o sexu, tortah, o ne vem čem še, je to čisto naša stvar.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 17:54:48
|
|
|
|
črticaa
|
evo mi smo bli pa dons na ptuju, pa u mariboru (res majo mjhn leclerc )pa u domžalah pa kamniku,..zj sva pa pogledala "končmno" davinčijevo šifro je moj čist živčn tko da zdj se pa izležavamo 100 na uro,....joj zvečer zvem a zdj gremo na morje,..sm kr živčna,...aaaaaaaaaaaaaa,..upaqm da JA lp,...iz kranja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 18:02:37
|
|
|
|
Onasiss
|
črticaa-a še prodajaš tisto obrobo za posteljico???? bomo zanima!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 18:04:39
|
|
|
|
claud
|
O kje ste uživačice?! Slišm, berem da ste se mel fletno No jst sm svoj lonček prstavla uni KROTI z nickom ...neki na k pač... Ne vem tko rada poimenujem ljudi s simpatičnimi živalcami
< Sporočilo je popravil claud -- 27.7.2009 18:06:51 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 18:12:26
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea črticaa-a še prodajaš tisto obrobo za posteljico???? bomo zanima!!!! ja itak,..je premajhna za našo pojsteljico,..sam morm najprej to prodat da lahko drugo kupim A JE KERA DOBILA DOBROPIS OD BABY CENTRA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 18:14:38
|
|
|
|
Onasiss
|
A nč ne bereš drugih postov? Boma želi kupiti in jo kontaktiraj na zs.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 18:18:14
|
|
|
|
claud
|
ja boma2 že kr neki časa išče to
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 18:20:15
|
|
|
|
claud
|
Vse pobegnejo k jst prletim Nč, gremo mi mal ven!!!!!!!!!!!!!!! Ajdeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 18:21:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: vika1 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ..glede ptičkov in čebelic:vse tiste ki sodeljujemo na tem podforumom smo se skupaj odločile da se tako poimenujemo,se ni samo ena tega spomnila......če te motijo krofki,čebele,ježki ,enostavno ne hodi tja in ne beri naših čvekov Tudi jaz ne hodim ta,na Vaš podforum,ker je tko pocukran da lahko še sladkorno fašem claud-ampak tale je pa predrzna.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 18:23:17
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: vika1 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ..glede ptičkov in čebelic:vse tiste ki sodeljujemo na tem podforumom smo se skupaj odločile da se tako poimenujemo,se ni samo ena tega spomnila......če te motijo krofki,čebele,ježki ,enostavno ne hodi tja in ne beri naših čvekov Tudi jaz ne hodim ta,na Vaš podforum,ker je tko pocukran da lahko še sladkorno fašem claud-ampak tale je pa predrzna..... WTF kva folku ni jasno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 18:24:18
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea A nč ne bereš drugih postov? Boma želi kupiti in jo kontaktiraj na zs..... žal sm zmeri u zaostanku,..in bl preletim,..tko da ponavad pol zgrešim zmeri rečm da bom sprot, pa ne rata
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 19:38:10
|
|
|
|
Maksi1
|
Kje najdem to kerenso?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 19:49:52
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Kje najdem to kerenso? TUKAJ
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 19:56:04
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo še nekja slikic: In "beach" animal:
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 20:08:20
|
|
|
|
kayica24
|
Zdaj sem pa še jaz tej Kerensi svoje povedala... Ma je smotana
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 20:18:44
|
|
|
|
piskot
|
cer. evo, mi smo zaceli z zlico jest . bucke. sam ji ni ravno vsec, take face je delala . bomo jutri se enkrat poskusili, danes nama je uspelo pol zlicke pojest . ful ste dobro nalimale tisto za hrano. thx.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 20:38:06
|
|
|
|
kayica24
|
punce, a ma katera še paparico? Sem jo izbrisala....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 20:51:02
|
|
|
|
BarbaraGS
|
evo punce mal sem prelistala in vidim da ste ze vse v polnem zagonu z gosto hrano. Nam pa je zdaj po vrocini apetit spet upadel in raje pihamo v zlico in flasko in dojko, kot pa da bi jedli. Pa se to...jaz ne vem al sem jaz tako obcutljiva al kaj, mene uni zobek prav boli . Je oster ko zagica in se zdaj ko ji je igranje s hrano postalo uzitek (sem sodijo seveda tudi moje mlekarne) je vcasih prav neprijetno. Bogve kako bo, ko jih bo cel bataljon (zobkov namrec) Za tako lepo uvajanje sem vam prav favs!!!! Mlea UAUUUUUUUU tvoja se ze plazi... dej povej mi malo kako je to ratalo, pa kaksni znaki so bli prej, pa kako je to zgledlo, pa kje je imela rokice...vse vse me zanima .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:10:01
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Mlea UAUUUUUUUU tvoja se ze plazi... dej povej mi malo kako je to ratalo, pa kaksni znaki so bli prej, pa kako je to zgledlo, pa kje je imela rokice...vse vse me zanima . Sam da me ne boš kej napadla.... Pa pusti razvojno.....sem imela namreč že pomisleke, da je zelo prekmalu, ampak so nekateri otroci začeli pri isti starosti kot Evi, poleg tega je to obdobje, ko se začnejo plaziti. Pravzaprav se je začelo na igralni podlogi, ko je ležala na hrbtu, potem se je začela obračat na trebuh.... in iz tega se je začelo pasenje kravic. Potem je je začela dvigovat rito... in guncanje malo naprej in malo nazaj. Roke..kje je imela stegnjene pred seboj, potem se je začela opirati na njih....Potem se je začela dvigovati na njih in potem še na noge, potem pa je začela puzat nazaj in po parih dneh naprej. Sploh ne more biti več pri meru.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:14:47
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Mlea joj kak super , sem vesela za vaju...zakaj prezgodaj? Pac ima ze dovolj mocne roke in noge.... SUPERRRRRR jaz sem kar zelena hehehehe, bi rada naso malo, za enkrat se glisto, vidla plazit. Pa zdaj mi je tak tecno, ko se obraca na trebuh in se poskusa zvlect nekam drugam in ne rata in pol se dere in jojjjj - enih 100x na dan jo pol moram dvigovat, ker se zacne jokat in dvigne rokice od tal in ni druge. Tak da komaj cakam puzanje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:16:49
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Mlea UAUUUUUUUU tvoja se ze plazi... dej povej mi malo kako je to ratalo, pa kaksni znaki so bli prej, pa kako je to zgledlo, pa kje je imela rokice...vse vse me zanima . Sam da me ne boš kej napadla.... Pa pusti razvojno.....sem imela namreč že pomisleke, da je zelo prekmalu, ampak so nekateri otroci začeli pri isti starosti kot Evi, poleg tega je to obdobje, ko se začnejo plaziti. Pravzaprav se je začelo na igralni podlogi, ko je ležala na hrbtu, potem se je začela obračat na trebuh.... in iz tega se je začelo pasenje kravic. Potem je je začela dvigovat rito... in guncanje malo naprej in malo nazaj. Roke..kje je imela stegnjene pred seboj, potem se je začela opirati na njih....Potem se je začela dvigovati na njih in potem še na noge, potem pa je začela puzat nazaj in po parih dneh naprej. Sploh ne more biti več pri meru. Jaz pa pravim: otrok že sam ve kdaj je čas Valda ga ne boš ob tla tišču če bo hotu prej hodit kot v knjigi piše
|
|
|
Počitniško varstvoMichonne RRAli je bil vaš otrok vključen v kakšno počitniško varstvo med poletjem?Da (
39%)
Ne (
61%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!