Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:17:56
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! Evo mala spančka! Eno vprašanje - A je možno da po banani oz mlečni kašci z banano zeleno kaka? Sva zamenjale - iz navadne sva ple na uno z banano, pa ji očitno ne paše. za obmesečnice! Za kreseno in vse njene somišljenike - kej pa gledaš, sej ti ni treba brat in se sprehajat po teh debatah! Kaj te pa matra če imamo naslov Ptički in čebelice! Grem še mal nazaj prebrat! Da ne bom v zaostanku!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:19:01
|
|
|
|
claud
|
joj barbara ne ji govort glista.......te bojo krote z drugih forumov linčale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:19:37
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud joj barbara ne ji govort glista.......te bojo krote z drugih forumov linčale
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:26:25
|
|
|
|
simonakr
|
Gosta hrana - jest zelenjavo in sadje kar sama kuham, razen če gremo kam ven, pol pa Frutek al pa Hipp vzamem. Do zdej je ratalo pojest jabolko, korenček, breskva (v zelo omejenih količinah - beri pri očku ko jo delita), banana, bučke; krompir je spluvala ne glede na okus! Mlea - za plazenje! Naša tud nekaj poskuša, ampak bol rije z nosom po tleh in godrnja zraven!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:29:34
|
|
|
|
Maksi1
|
Mlea - hvala za link. Ma, to kar je napisala je prav brezveze. Se mi ni dalo odpisat, ker očitno je provokacija. Dolgčas ji je pa, si je neki najdla za glodat. Če nima s kom klepetat, se tudi tako da. Samo sem močno vesela, da ni februarka 2009, ker potem mi ta forum ne bi bil več všeč. Punce, lahko smo samo vesele, da smo pr naših ptičkih in čebelcah same fejst babe! Črtica - hvala za zs. Neki pa mi nagaja in ne morem odpisat. Zato: jaz ne sodeljujem na fb, zato ti ne bom nič poslala. Vseeno hvala za povabilo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:30:28
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud joj barbara ne ji govort glista.......te bojo krote z drugih forumov linčale Men je to full ljubkovalno in lepo. Pa moji rečem tudi lumpa, pa smokvica, pa Tyson---boljš da ne vejo za slednje.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:30:36
|
|
|
|
Maksi1
|
Aja. Mlea super fotke. In za plazenje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:31:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Ma, to kar je napisala je prav brezveze. Se mi ni dalo odpisat, ker očitno je provokacija. Dolgčas ji je pa, si je neki najdla za glodat. Če nima s kom klepetat, se tudi tako da. Samo sem močno vesela, da ni februarka 2009, ker potem mi ta forum ne bi bil več všeč. Punce, lahko smo samo vesele, da smo pr naših ptičkih in čebelcah same fejst babe! to si super napisala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:31:54
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Naša tud nekaj poskuša, ampak bol rije z nosom po tleh in godrnja zraven! A, že ve kje se skriva bogastvo..... pa kam je mami dnar zakopala, sam pokazat ji morte na vrtu približne koordinate pa bo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:32:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Eno vprašanje - A je možno da po banani oz mlečni kašci z banano zeleno kaka? Sva zamenjale - iz navadne sva ple na uno z banano, pa ji očitno ne paše. Hana tudi po banani zeleno kaka in to je baje normalno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:32:48
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud joj barbara ne ji govort glista.......te bojo krote z drugih forumov linčale Men je to full ljubkovalno in lepo. Pa moji rečem tudi lumpa, pa smokvica, pa Tyson---boljš da ne vejo za slednje. Zdj grem pa spat! Nočko!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:34:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud joj barbara ne ji govort glista.......te bojo krote z drugih forumov linčale Men je to full ljubkovalno in lepo. Pa moji rečem tudi lumpa, pa smokvica, pa Tyson---boljš da ne vejo za slednje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:35:09
|
|
|
|
Onasiss
|
BarbaraGs in vse ostale-hvala, ampak zdaj se je začela akcija in nism prav nič vesela, računalbnik in vsi kabli predstavljajo veliko nevarnost, poleg tega bi ji najrajši čelado dala na glavo...sploh ne gleda in kar gre pod mizo, ki jo imamo v dnevni.... pol je pa malo buc in auuuuuuuua potem pa vidi Vita in pozabi na vse
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:36:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea BarbaraGs in vse ostale-hvala, ampak zdaj se je začela akcija in nism prav nič vesela, računalbnik in vsi kabli predstavljajo veliko nevarnost, poleg tega bi ji najrajši čelado dala na glavo...sploh ne gleda in kar gre pod mizo, ki jo imamo v dnevni.... pol je pa malo buc in auuuuuuuua potem pa vidi Vita in pozabi na vse je pa najbolj napredna med našimi PTIČKI IN ČEBELICAMI(ja derem se kerensa )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:40:57
|
|
|
|
Onasiss
|
PAZITE KAJ PIŠETE- KERENSA VAS GLEDA!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:41:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea PAZITE KAJ PIŠETE- KERENSA VAS GLEDA!!! jo gledam nazaj pazi,ker bo jutri spet udrihala čez nas.......pa una k je rekla da smo pocukrane,tudi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:48:18
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea PAZITE KAJ PIŠETE- KERENSA VAS GLEDA!!! jo gledam nazaj pazi,ker bo jutri spet udrihala čez nas.......pa una k je rekla da smo pocukrane,tudi Mam itak life grenak z Onasisom na čelu, tko da me boli.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:50:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea PAZITE KAJ PIŠETE- KERENSA VAS GLEDA!!! jo gledam nazaj pazi,ker bo jutri spet udrihala čez nas.......pa una k je rekla da smo pocukrane,tudi Mam itak life grenak z Onasisom na čelu, tko da me boli..... malo cukra tudi paše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:52:30
|
|
|
|
simonakr
|
Jest grem spančkat! Lepo sanjejte! Nočko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:55:27
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jest grem spančkat! Lepo sanjejte! Nočko Pazi kaj sanjaš.... K... te gleda...... Lahko noč.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:57:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jest grem spančkat! Lepo sanjejte! Nočko Pazi kaj sanjaš.... K... te gleda...... Lahko noč. nočko,simona
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 21:58:50
|
|
|
|
Onasiss
|
Pogrebna povorka gre proti pokopališču, v povorki pa so sami dedki 80-90 let. Komaj gredo, stare kosti škripajo, jamrajo, umrl jim je Franc. Na pol poti z voza pade venec. Jože ga gre pobrat, prime ga in ga komaj dvigne, Janez pa mu zakliče: "Kaj je, Joža, si ujel šopek?"
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 22:04:39
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Pogrebna povorka gre proti pokopališču, v povorki pa so sami dedki 80-90 let. Komaj gredo, stare kosti škripajo, jamrajo, umrl jim je Franc. Na pol poti z voza pade venec. Jože ga gre pobrat, prime ga in ga komaj dvigne, Janez pa mu zakliče: "Kaj je, Joža, si ujel šopek?"
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 22:08:18
|
|
|
|
BarbaraGS
|
hehehehe svasta, pa kolko je ta punca stara? Cebelice in pticki pa so res pomembni za nas ekosistem in cebelice so povrh vsega se delavne in marljive in uporabljene tudi v filozofiji (Descartes) in seveda imajo tako zorganizirano zivljenje, kot ga mi se dolgo ne bomo imeli. Znanstveniki se jim kar ne morejo nacudit. Pa se baje sploh nebi mogle letet fizicno gledano, pa vseeno letijo Mlea Ja, moja je glista, ko se vedno glistari namesto plazi ;) pa zafrkavali smo se, da je bulemicna, ker si je roke tolk v grlo tisala, da je vse zbruhala in to po mojem zato, ker ni vec htela bit klicana buhteljcek ampak otrok:). Drugace pa salo na stran, nasa je herkules, mucka, moja mala nagajivka...ni da ni Jaz sem se samo smejala ko sem brala tisto temo. Joj blagor enim ko imajo tolk cajta in tolk urejeno zivljenje, da jim preostane cas se za vtikovanje v tuja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 27.7.2009 22:09:20
|
|
|
|
Onasiss
|
Pride nuna h ginekologu in se potoži: Gospod ginekolog, ko imam menstruacijo, mi ven tečejo tudi božje podobice! On jo ves začuden pogleda,dvigne glavo in odgovori: Gospa nuna,to niso božje podobice,to so nalepke od banan!
|
UUVAJANJE NA KAHLICONANA123ZANIMA ME KOLIKO SO BILI STARI VAŠI OTROCI DA SOŠLI SAMI NA KAHLICO?2 LETI (
75%)
3 LETA (
22%)
4LETA ALI VEČ (
3%)
Število vseh glasov: 241Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!