|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
27.7.2009 21:17:56   
simonakr
Čer!

Evo mala spančka!

Eno vprašanje - A je možno da po banani oz mlečni kašci z banano zeleno kaka? Sva zamenjale - iz navadne sva ple na uno z banano, pa ji očitno ne paše.

user posted image user posted image za obmesečnice!

Za kreseno in vse njene somišljenike - kej pa gledaš, sej ti ni treba brat in se sprehajat po teh debatah! Kaj te pa matra če imamo naslov Ptički in čebelice!

Grem še mal nazaj prebrat! Da ne bom v zaostanku! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
27.7.2009 21:19:01   
claud
joj barbara ne ji govort glista.......te bojo krote z drugih forumov linčaleuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
27.7.2009 21:19:37   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: claud

joj barbara ne ji govort glista.......te bojo krote z drugih forumov linčaleuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
27.7.2009 21:26:25   
simonakr
Gosta hrana - jest zelenjavo in sadje kar sama kuham, razen če gremo kam ven, pol pa Frutek al pa Hipp vzamem.
Do zdej je ratalo pojest jabolko, korenček, breskva (v zelo omejenih količinah - beri pri očku ko jo delita), banana, bučke; krompir je spluvala ne glede na okus!user posted image

Mlea - user posted image user posted image user posted image za plazenje!
Naša tud nekaj poskuša, ampak bol rije z nosom po tleh in godrnja zraven! user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
27.7.2009 21:29:34   
Maksi1
Mlea - hvala za link.

Ma, to kar je napisala je prav brezveze. Se mi ni dalo odpisat, ker očitno je provokacija. Dolgčas ji je pa, si je neki najdla za glodat. Če nima s kom klepetat, se tudi tako da. Samo sem močno vesela, da ni februarka 2009, ker potem mi ta forum ne bi bil več všeč.
Punce, lahko smo samo vesele, da smo pr naših ptičkih in čebelcah same fejst babe!

Črtica - hvala za zs. Neki pa mi nagaja in ne morem odpisat. Zato: jaz ne sodeljujem na fb, zato ti ne bom nič poslala. Vseeno hvala za povabilo.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
27.7.2009 21:30:28   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je to full ljubkovalno in lepo. Pa moji rečem tudi lumpa, pa smokvica, pa Tyson---boljš da ne vejo za slednje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
27.7.2009 21:30:36   
Maksi1
Aja. Mlea super fotke. In user posted image  za plazenje.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
27.7.2009 21:31:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Ma, to kar je napisala je prav brezveze. Se mi ni dalo odpisat, ker očitno je provokacija. Dolgčas ji je pa, si je neki najdla za glodat. Če nima s kom klepetat, se tudi tako da. Samo sem močno vesela, da ni februarka 2009, ker potem mi ta forum ne bi bil več všeč.
Punce, lahko smo samo vesele, da smo pr naših ptičkih in čebelcah same fejst babe!

to si super napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
27.7.2009 21:31:54   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr
Naša tud nekaj poskuša, ampak bol rije z nosom po tleh in godrnja zraven! user posted image user posted image

A, že ve kje se skriva bogastvo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa kam je mami dnar zakopala, sam pokazat ji morte na vrtu približne koordinate pa bo....

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
27.7.2009 21:32:43   
Čebel@

Eno vprašanje - A je možno da po banani oz mlečni kašci z banano zeleno kaka? Sva zamenjale - iz navadne sva ple na uno z banano, pa ji očitno ne paše.

Hana tudi po banani zeleno kaka in to je baje normalnouser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
27.7.2009 21:32:48   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je to full ljubkovalno in lepo. Pa moji rečem tudi lumpa, pa smokvica, pa Tyson---boljš da ne vejo za slednje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdj grem pa spat!

Nočko!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
27.7.2009 21:34:26   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
27.7.2009 21:35:09   
Onasiss
BarbaraGs in vse ostale-hvala, ampak zdaj se je začela akcija in nism prav nič vesela, računalbnik in vsi kabli predstavljajo veliko nevarnost, poleg tega bi ji najrajši čelado dala na glavo...sploh ne gleda in kar gre pod mizo, ki jo imamo v dnevni....user posted image user posted image user posted image user posted image  pol je pa malo buc in auuuuuuuua potem pa vidi Vita in pozabi na vseuser posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
27.7.2009 21:36:45   
Čebel@

BarbaraGs in vse ostale-hvala, ampak zdaj se je začela akcija in nism prav nič vesela, računalbnik in vsi kabli predstavljajo veliko nevarnost, poleg tega bi ji najrajši čelado dala na glavo...sploh ne gleda in kar gre pod mizo, ki jo imamo v dnevni....user posted image user posted image user posted image user posted image  pol je pa malo buc in auuuuuuuua potem pa vidi Vita in pozabi na vseuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa najbolj napredna med našimi PTIČKI IN ČEBELICAMI(ja derem se kerensauser posted image )

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
27.7.2009 21:40:57   
Onasiss
PAZITE KAJ PIŠETE- KERENSA VAS GLEDA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
27.7.2009 21:41:54   
Čebel@

PAZITE KAJ PIŠETE- KERENSA VAS GLEDA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo gledam nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pazi,ker bo jutri spet udrihala čez nas.......pa una k je rekla da smo pocukrane,tudiuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
27.7.2009 21:48:18   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo gledam nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pazi,ker bo jutri spet udrihala čez nas.......pa una k je rekla da smo pocukrane,tudiuser posted image

Mam itak life grenak z Onasisom na čelu, tko da me boli.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
27.7.2009 21:50:32   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Mam itak life grenak z Onasisom na čelu, tko da me boli.....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image malo cukra tudi pašeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
27.7.2009 21:52:30   
simonakr
Jest grem spančkat! Lepo sanjejte! Nočko

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
27.7.2009 21:55:27   
Onasiss

Pazi kaj sanjaš.... K... te gleda......user posted image Lahko noč.

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
27.7.2009 21:57:28   
Čebel@

Pazi kaj sanjaš.... K... te gleda......user posted image Lahko noč.
user posted image user posted image user posted image user posted image nočko,simona

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
27.7.2009 21:58:50   
Onasiss
Pogrebna povorka gre proti pokopališču, v povorki pa so sami dedki 80-90 let. Komaj gredo, stare kosti škripajo, jamrajo, umrl jim je Franc. Na pol poti z voza pade venec. Jože ga gre pobrat, prime ga in ga komaj dvigne, Janez pa mu zakliče: "Kaj je, Joža, si ujel šopek?"

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
27.7.2009 22:04:39   
Deja

Pogrebna povorka gre proti pokopališču, v povorki pa so sami dedki 80-90 let. Komaj gredo, stare kosti škripajo, jamrajo, umrl jim je Franc. Na pol poti z voza pade venec. Jože ga gre pobrat, prime ga in ga komaj dvigne, Janez pa mu zakliče: "Kaj je, Joža, si ujel šopek?"

user posted image user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
27.7.2009 22:08:18   
BarbaraGS
hehehehe svasta, pa kolko je ta punca stara? Cebelice in pticki pa so res pomembni za nas ekosistem in cebelice so povrh  vsega se delavne in marljive in uporabljene tudi v filozofiji (Descartes) in seveda imajo tako zorganizirano zivljenje, kot ga mi se dolgo ne bomo imeli. Znanstveniki se jim kar ne morejo nacudit. Pa se baje sploh nebi mogle letet fizicno gledano, pa vseeno letijo user posted image
Mlea Ja, moja je glista, ko se vedno glistari namesto plazi ;) pa zafrkavali smo se, da je bulemicna, ker si je roke tolk v grlo tisala, da je vse zbruhala in to po mojem zato, ker ni vec htela bit klicana buhteljcek ampak otrok:). Drugace pa salo na stran, nasa je herkules, mucka, moja mala nagajivka...ni da ni user posted image
Jaz sem se samo smejala ko sem brala tisto temo. Joj blagor enim ko imajo tolk cajta in tolk urejeno zivljenje, da jim preostane cas se za vtikovanje v tuja user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
27.7.2009 22:09:20   
Onasiss
Pride nuna h ginekologu in se potoži:
Gospod ginekolog, ko imam menstruacijo, mi ven tečejo tudi božje podobice!

On jo ves začuden pogleda,dvigne glavo in odgovori:

Gospa nuna,to niso božje podobice,to so nalepke od banan!

So what....

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

UUVAJANJE NA KAHLICO
NANA123

ZANIMA ME KOLIKO SO BILI STARI VAŠI OTROCI DA SOŠLI SAMI NA KAHLICO?

2 LETI (75%)

3 LETA (22%)

4LETA ALI VEČ (3%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!