|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
23.7.2009 21:03:23   
birdy
Ajvy, zdele se spomnm Jurmana, če se še kej spomnm pa napišem.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
23.7.2009 21:03:23   
simonakr
Čer! Mene tale vročina ful zmatra zato bom kratka pol grem pa v kavč lukno delat user posted image user posted image .

Midve sva spet poskusle krompirček oz pire pa ga je spet ven plunla - tko da do nadalnega nič!

Čestitke za vse obmesečnice, obletnice, RDje ... Za naprej in za nazaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživejte vse ki greste na morje, če bom jest mojga prepričala gremo tud samo za vikend.

Babice in dedki - na moji strani sta stara 53 in 56, prababice in pradedka pa sta tam okrog 85 - sm bolk švoh pri datumih user posted image

letim spančkat! Nočko!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
23.7.2009 21:04:54   
tanci29
haloooooooo

otroka spitauser posted image

mel smo poplavo doma...mi je erik ko sem hano kopala s prstom ucpodi u uni banci štoflc gor porinu in se je sam ulil...preden sem pokapirala za kwa se gre je bla že cela soba mokrauser posted image user posted image user posted image

za večerjo smo mel špagete...erik jih je jedu z roko...mislm da je pojedu celo tri ostalo po tleh po mizi po stolu...aja pa še krožnik je razbiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej se pa sam še smejemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uglavnem pri mlei smo se imeli fino...vito je tak zlati fantek...joj kaka nežna dušica...

tyson je pa čist adijo mislm tamala razturi za znoretuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ta le mala bo pa res kmali ušla nekam...ful je cortkana

atrij majka

sikicekomot daš gor mlea...jih že čakam

mlea je pa tud ful faca...no tko pokomentiralčam sem vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
23.7.2009 21:11:18   
tanci29
kolumbo-uživejte na max na morčitu....te bomo pogrešale...pa da ne boš pomotoma pancerjev namest plavutk spakiralauser posted image user posted image user posted image ...če pa že pa lahk smučate na vodiuser posted image user posted image

ajvy-joj tale nodi je pa čist zakon pri vas...trenutno se nobene gostilne ne spomnim

urša-bistra na vrhniki je ful dobra...sploh kako soboto opoldne da si še mal nevestice pogledaš...jest rada sedim tam na kofici pa mal komentiram...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
23.7.2009 21:14:22   
tanci29
shuka-čist preveč si pridna...bravo mami

majchy-kapo dol za seznamčke...carica si

babice in dedki----52 in 57  okol55 in 60
prababice in pradedki vsi  80+

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
23.7.2009 21:54:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-kapo dol za seznamčke...carica si

dej no-mi je kar nerodnouser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
23.7.2009 21:55:22   
Čebel@
šibam spat.....vsem nam želim prespano nočko.......se tipkamo jutri

čaooooooooo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
23.7.2009 22:11:52   
Katjusa
Čer evo otroc spijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes smo bli na bazenu in je FLORJAN SPLAVAL sem tok ponosna plava brez vsake pomoči in brez rokavčkov sicer neko svojo plavalno tehniko vendar plavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Benjamin je pa tud ful ful užival v bazenu smo bli uri in pol skupi v vodi pa ni nič kazal znakov, da bi šel venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Do sedaj si ni upal tunkat no sedaj se pa tudi tunkauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
23.7.2009 22:29:34   
Onasiss
Končno pri računalniku....Onasis je malo prej pršu dam in je šel Vita zrihtat, ker je mulc reku, da ne gre brez atija spat.user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci-----hvala za komplimente in pohvaleuser posted image

Katjusa-user posted image user posted image user posted image bravo za Florjana, da je splavu. Naš Vito si niti las ne upa zmočit.

Tanci bomo morale enkrat skupaj na bazen, da vidi kaj se reče pogum in da mu tvoj Erik malo pokaže kako lekcijo tunkanja.

Claud-morš se čuvat(noch einmal....)

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
23.7.2009 22:41:25   
sunny24
Čer!
Ola, pa je šou še en dan...Gaja je lihkar zaspala...Ponočnjak mali! user posted image
Popoldne smo šli h noni, pol smo šle na en sprehod, pol h sodelavcu na obisk in pol še na kafe v en barček ob Soči...Blo fajn in smo pršli domov malo po 21h.
Jutri zjutri nam pridejo pa klimo montirat...Jeee, ne bomo meli več 29C v stanovanju! user posted image user posted image user posted image
katjusa, full fajn, da je Florjan splaval! user posted image user posted image user posted image   Ste se meli lepo, a? user posted image   Lepe slikice! user posted image

Sm na FB prebrala, da ma naša barbara gnojno angino, njena Elizabeta pa vročino...Tako da user posted image user posted image user posted image  za obe!

Uf, zdej sm pa pozabla ostalo...user posted image

Aja, tanci, sm vidla, da ti gre sam še na smeh...Sej je prov! Sej veš kako je "Take it easy, če si v krizi!"
To si pa mogla met poplavo, a? Ti ne zavidam pucanja!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
23.7.2009 22:46:46   
Onasiss
EVO SLIKE:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
23.7.2009 22:54:26   
sunny24
mlea in tanci, to so uživali vaši pikeci in pikice! user posted image   Lepe slikice! user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
23.7.2009 23:09:03   
sunny24
Nimam kej delat, pa bom malo fotk gor nalimala...

user posted image     user posted image

user posted image    user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
23.7.2009 23:32:27   
Onasiss
Tole si preberi:
http://www.ringaraja.net/forum/kerensa/m_4360830/tm.htm

http://www.ringaraja.net/forum/zupnik/m_4360828/tm.htm

http://www.ringaraja.net/forum/malo-o-janezku/m_4360810/tm.htm

http://www.ringaraja.net/forum/na-avionu/m_4360801/tm.htm

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
23.7.2009 23:46:23   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Tole si preberi:
http://www.ringaraja.net/forum/kerensa/m_4360830/tm.htm

http://www.ringaraja.net/forum/zupnik/m_4360828/tm.htm

http://www.ringaraja.net/forum/malo-o-janezku/m_4360810/tm.htm

http://www.ringaraja.net/forum/na-avionu/m_4360801/tm.htm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Une od župnikov so zakon! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
23.7.2009 23:55:59   
sunny24
Nč drage moje, zdej sm se pošteno nasmejala (hvala mleauser posted image ) zdej pa šlafn!!! Jutri treba zgodi ustat!
NOČKO!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
   [Brisano sporočilo]
24.7.2009 0:35:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4542
24.7.2009 6:52:19   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
24.7.2009 6:58:18   
Čebel@
najprej zajterk--->dober tekuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
24.7.2009 7:11:07   
Urša08
dobro jutro

majchy hvala za dobrote in kavico user posted image

Mi smo spali do 6.30, ko je prišel Nejc neki vprašat, zgleda da se je en čas sam v dnevni igral. No še dobro da je prišel, ker je moj mal zaspal user posted image user posted image user posted image

Nočka čist solidna.

hvala vsem za ideje user posted image

no sedaj grem pa kavico spit, potem pa tamaledva zrihtat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
24.7.2009 7:16:33   
Čebel@
jutro!

nočka lepo prespanauser posted image user posted image user posted image .......smo vsi 3je padli dol ob 22.00 in se naspaliuser posted image user posted image user posted image user posted image .....ob 6.30 sem se sama zbudila,ker sem bila naspana(ne ve kdaj  se mi je to zadnjič naredilouser posted image )user posted image user posted image user posted image .......sem šla Hano pokriti ker se je odkrila in je bila mrzla,je samo neki zabrundala in pančka daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

no malo komentarjev:

katjuša.......čestitke Florjanu,da je splaval in da se tunkauser posted image user posted image user posted image ......lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image ......se vidi da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image
mlea........kdaj nam boš zaupala zgodbo,zakaj Onasis?user posted image ......lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image .....ste se imeli fajnuser posted image user posted image user posted image
sunny.......super za klimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......samo po pameti,da ne boste vsi bolani(sej veš zunaj 40 stopinj,v stanovanju pa 15 in si bolančkan)user posted image ......lepe slikice tvoje missuser posted image
barbara......za obe z malo en kupuser posted image user posted image user posted image da se pocajtata
kolumbo.....ja sta pa imela prigodeuser posted image user posted image user posted image user posted image .......upam da so kuglice glih tako užitneuser posted image ......oglasi se predno šibnete na morčitauser posted image ne pozabit fotkiča domauser posted image

zdej si grem pa kavico nareditiuser posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 24.7.2009 7:17:30 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
24.7.2009 7:28:30   
tanci29
jutro

spali bolj ne kot ja...pomoje eriku zobje ven reinejo(5ke) in se je dru celo noč...no ob dveh em mu dala calpol pol je blo pa uredu...vročine ni mel nič sam jok in to ful

sunny-kaka lepotička...ja na easy pa je vse smešno

urša majchy-jutro ste zmeri tolk zgodne

katjuša-fajn slikice....pa super da florjan že plava

kolumbo-uživajte na dopustu...a u hotelu jim boš namesto milk pa rumove kroglice talalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
24.7.2009 7:32:02   
Čebel@
urša .....dobro jutro
tanci.........tudi tebi dobro jutro....ja vedno sva tako zgodnjiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
24.7.2009 7:33:37   
Ajvy
jutro...danes je bila pa krizna noč.....no..malo je pojokala..mal smo se morali pocrkljati....da je vidla ,da lahko dobi oporo tudi drugje..ne samo v dudi...je pa kar trajala kalvarija kako urco...

zmatrana sem....zvečer ne morem zaspat ,da me ubiješ..ne morem ...kr premetavam se..pa premetavam....in ko uspem zaspat je že zdavnaj ura zgodnja....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
24.7.2009 7:36:15   
Ajvy
krasne sslikice....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KOlumbo..uživljajte....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.