Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 15:31:36
|
|
|
|
claud
|
Ursa kaksne izlete? kaj naj bi vkljucevalo? Naprimer: zivalski vrt, kekceva dezela, postojnska jama, predjamski grad......hm...ce se kj spomnm bom napisala.... Sam ne vem al bi se rajs kopal, hodil,...? Majchy QL seznamcek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 15:32:25
|
|
|
|
Urša08
|
mihailo bogica kakšna noč, upam da ti je ratalo not prinest ajvy ja jaz bi tud skoz spala kako je uspela rojstnodnevna zabava, je bila torta lepa, Tarja je najbrž uživala ob vsej pozornosti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 15:35:04
|
|
|
|
Urša08
|
claud vse kar je primerno za naše pride v poštev Ja kakšen grad absolutno je Nejc čist navdušen, pa en dan kopanja na kakšnem bazenu, pa kak izlet na kako planinco, mal sem mela v planu it za dva dni na morje do mojih, pa dva dni vikenda (mamo en piknik s prjatli), pa na veliko planino me vleče,... Moj je 16 dni frej in mormo mal izkoristit in kam it, tudi kaj takega k še nikol nismo bili
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 15:41:23
|
|
|
|
Urša08
|
kayica tvoji Marineli vse naj naj za obmesečnico katjuša vi že uživate in prav je tako, spočij si shuka kako sta pa vidva z Majem? upam da nisem katere zgrešila... ja pa sem našo sunny sunny super si, tvoji posti so mi všeč, si ena taka punca s turbo energije ki rada uživa, kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 15:47:25
|
|
|
|
Urša08
|
vesnozaver kako napreduješ, me smo še vedno s tabo in navijamo kolumbo kako je Maj? Pa ti že vse spakirano? sedaj se je pa moj mali pikec zbudil in ga grem zrihtat se zvečer tipkamo, če bo še kaj energije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 15:49:04
|
|
|
|
Urša08
|
ups še neki dons sem pa srečala Piškot z njenima sončkoma je Ana že prava mala damica
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2009 15:56:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 16:00:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy pridna si s seznamčki A greste vi letos še kaj na morje a ste zaključili? hvala z morjem smo zaključili,mogoče samo še kakšen vikend......fajn za uspešno dopoldne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 16:03:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy QL seznamcek tenx
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 16:04:43
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea......bo uredu?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 16:05:57
|
|
|
|
Shuka
|
Ojla pupke, jest tolk neki skoz prčkam po stanovanju, da tamalga sploh še nisem uspela ven odpeljat, pa pranje, pa pospravljanje, pa kuhanje, pa kateteriziranje in hranjenje in ne morm verjet, da je že tolk ura, kam gre čas. Urša08 - Maj je zaenkrat OK, malo mu je vroče, ampak ga slečem do nagega pa ga pustim na blazini, da se igra in opleta , sam smotan mi je k nič drugega noče pit kot mleko, no nor je pa na cvetačo, me kr grabi za roko ko se hraniva, tko da res vidm, da zelenjavica je njegova druga hrana, ampak bom probala počasi še sadje spet nazaj. Pa mlečnih kašic tud noče, no ja, bo pa mleko še naprej, dokler se mu ne obrne . Jutri imamo okulista in fizioterapijo že navsezgodaj, tko da bo kr pester dan. No grem še solato narediti pa je kosilo ready. Kranjčanjke enkrat avgusta pa pijačka, OK?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 16:07:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 claud vse kar je primerno za naše pride v poštev Ja kakšen grad absolutno je Nejc čist navdušen, pa en dan kopanja na kakšnem bazenu, pa kak izlet na kako planinco, mal sem mela v planu it za dva dni na morje do mojih, pa dva dni vikenda (mamo en piknik s prjatli), pa na veliko planino me vleče,... Moj je 16 dni frej in mormo mal izkoristit in kam it, tudi kaj takega k še nikol nismo bili Kaj pa Bistra pri Vrhniki????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 16:19:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA CE KAJ POMAGA EVO...http://www.kam.si/izleti/
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 17:02:15
|
|
|
|
Čebel@
|
mi gremo pa moji babici(Hanini prababici) voščit za RD(74let) birdy.......dej poglej mere od Kristi na seznamu ker si mi za oba meseca iste cm napisala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.7.2009 17:26:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 17:34:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
moje so pa z zdavnaj umrle,ker so bile starejse...moja babi je tok stara...KOLUMBO si spakirala?jaz tudi pakiram,glavno sem ze,mam se tiste drobnerije ,ki bom soboto v nedeljo pa picimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 17:51:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mate pa mlade prababice ....naše dve sta 88 in 89 ta je od fotra,od mami bi bila pa 9.7. stara 67 let......sej sem tudi jaz še zelo mlada šibam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 18:03:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mi gremo pa moji babici(Hanini prababici) voščit za RD(74let) Lepo se imej... Moja je pa aprila praznovala 73 let, mesec dni kasneje pa je umrla.
< Sporočilo je popravil mlea -- 23.7.2009 18:09:20 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 18:08:15
|
|
|
|
Onasiss
|
Od tanci Hana je pa tako nežna čmrla. Jo je moja kar povalala. Pa prav lepo zalita je, moja je prava manekenka proti njeni. Drugače pa sva full cvekale in naredili dež, ki vas bo namoču v soboto. Tanci- avto maš pa fullll hud. Matr morm Onasisu mal zatežit, da bi raj Forda k zlatga Peugeota. V avtu zgledaš full fancy. tanci--A dam lahko slikice gor????????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 18:41:04
|
|
|
|
claud
|
jaaaaaaa hočemo slikce.........wuf, wuf Urša-a ciljate samo na slovenijo, al tud na kakšne sosede? V avstriji maš minimundus... italija-ob gardskem jezeru milion stvari....zoo safari je zakon
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 19:16:38
|
|
|
|
claud
|
tanci ti si zadnč organizirala da so ti drugi cune likal.....jao pojma nimaš kaj si zamudila. Lej jst sm mela all inclusive razvajanje....sm likala in ob tem mal mišice na rokah potrenirala in mela zastonj savno .....in po vsem tem razvajanju sm si šla zdj delat obnovo las Je moj odpelu tamalo in mam zdj mal cajt zase, pa za moje laske....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 19:40:31
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mate pa mlade prababice ....naše dve sta 88 in 89 naši prababici sta stari 68 in 78... babici 45 in 64, dedija pa 49 in 65....
< Sporočilo je popravil Deja -- 23.7.2009 19:41:54 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 20:14:55
|
|
|
|
piskot
|
cer. danes smo se kopali pri mozevih sorodnikih. martin uzival, jaz pa skoraj crknila, je bilo vroce, pa ceprav smo bili v senci. ursa lepo te je bilo srecat . izleti: peričnik, minimundus, affenberg, pa se tam nekje okoli viktringa je ena scena, en carovniski gozd al nekaj takega. boma isti problem, ni recepta. nas 3 letnik se se vedno zbuja po 3× ponoci. tako da ce drugega ne, naj te tolazi dejstvo, da se da v takem tempu prezivet tudi 3 leta. pa se nasvet ... ful bo lazje, ce se nehas sekirat zaradi tega. vem da je tezko, sem to dala skozi, samo res potem lazje furas cez dan. tisto blago za okrog posteljice so imeli pred 3 leti v pikapolonici, pa ni bilo treba kupit kompleta. kolumbo thx za info, mislim pa da jih imamo zdaj zaenkrat dovolj. claud drzim pesti da je vse okej s tabo. ce imas nizek pritisk, moras vec pit, menda pomaga. stolcek imamo od martina se peg perego prima pappa. ce bi se enkrat kupovala kupim triptrap. babice .... moja mati ima 68 let
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 20:58:16
|
|
|
|
Ajvy
|
Dober večer.... Sta šla na Nodija v Mercator...čist presrečna nazaj prišla--- CLaud....preden padeš skup te oblije cona....tak čuden občutek.....verjami...imela boš dovolj časa da se z Larisso vležeta na tla....tko da ta faktor naj te ne skrbi.....samo ko začutiš...tak čuden občutek je ....takrat se kar preventivno vleži..pa bo....al pa globoko s celimi pljuči dihaj.....pa boš omilila celotno zadevo..... Bravo za nektarino Urša..super za kofetkanje.... Hm...rojstnodnevna zabava je uspela...samo prvi dan ji je tolk udarlo...da je dobila full visoko vročino....zgleda ji vsi ti nepoznani odrasli...ne grejo.....sicer jih pozna...sam ne tolk dobr.... POtem ...nič ni jedla ne pila ..cel rojstni dan....čist se je nazaj potegnila....revca... Drugi dan ko je bila družina na vrsti pa je bilo veliko bolje....sicer jedli in poila ravno tako ni..je pa torto jedla in se igrala z bratranci in sestrično...... torti sta bili krasni....zelo jih je bila vesela...še danes govori , kako jo tortica čaka .doma....pa da so ji peli vse najboljše...to je tisto ta pravo... Kolumbo....fino fajn da ste ok...le naprej zdravje furat... LEpo se imejte na morčku Shuka....sam se res dan obrne..ti si čist preveč pridna-..počivaj.... PIškot..super za kopanje.... A katera ve za kakšno gostilnico..ne preveč drago..da ima fajna igrala za malčke in da je v okolici LJ oz Kranja.....hvala vnaprej
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 23.7.2009 21:01:02
|
|
|
|
birdy
|
Boma, tisto za okol pojsteljice majo tud v leklerku. In to kr luštne. Babice: moja mami je stara 47, tašča pa 50 Dedija: moj fotr 47, tasta bo kmal 60 Prababi: 68 Majchy, ja, dolžina je ostala enaka, ni napake
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?