Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:11:50
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Dons bo baje spet vroče ne? Pr sunny še dodatnih 20 stopinj gor zarad lepega klima majstra Itak...Sam ne vem kaj ga serje, k ga še zmiri ni... Pa kako lepo je tvoj poskrbel zate! mogoče je mogu pa dojenčico okol nosit...drgač pa deci itak ne poznajo na uro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:12:19
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jaz sem kavico popila, otroka zrihtala, sedaj še sebe zrihtam in gremo do prjatelce na teraso, da bo Nejc lahko čofal medve pa čvekali joj jutri bo res dež uživajte v senčki pa se potem mal tipkamo Sva ga že s tanci naredile....tako, da ne preveč čvekat, ker u nedelo ga pa res ne rabmo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:13:48
|
|
|
|
claud
|
Sj men ni problem zlikat mojih cot pa od tamale...ampak a veš moj ma pa ful tud unih navadnih majc, tiste k jih enkrat opereš pol pa k hočeš speglat so pa vsi šivi postran in nč naravnost ne stoji to mi gre najbolj na jetra....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:15:29
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Dons bo baje spet vroče ne? Pr sunny še dodatnih 20 stopinj gor zarad lepega klima majstra Itak...Sam ne vem kaj ga serje, k ga še zmiri ni... Pa kako lepo je tvoj poskrbel zate! mogoče je mogu pa dojenčico okol nosit...drgač pa deci itak ne poznajo na uro žPod tole se pa podpišem.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:15:33
|
|
|
|
claud
|
O mlea....prej gledam une slike pa pogruntam da je res evita tista k po vseh štirih šiba k en 10 mesečnik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:16:15
|
|
|
|
Čebel@
|
claud......res lepo od tvojga za peglat imam jaz tudi ponavadi samo moževe majce-se 3x na dan preobleče .....je hujš ko kakšna baba
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:16:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Dons bo baje spet vroče ne? Pr sunny še dodatnih 20 stopinj gor zarad lepega klima majstra Itak...Sam ne vem kaj ga serje, k ga še zmiri ni... Pa kako lepo je tvoj poskrbel zate! mogoče je mogu pa dojenčico okol nosit...drgač pa deci itak ne poznajo na uro žPod tole se pa podpišem..... tudi jaz se popolnoma strinjam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:17:15
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Dons bo baje spet vroče ne? Pr sunny še dodatnih 20 stopinj gor zarad lepega klima majstra Itak...Sam ne vem kaj ga serje, k ga še zmiri ni... Pa kako lepo je tvoj poskrbel zate! mogoče je mogu pa dojenčico okol nosit...drgač pa deci itak ne poznajo na uro žPod tole se pa podpišem..... jst tud....pod drugi del
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:17:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Sj men ni problem zlikat mojih cot pa od tamale...ampak a veš moj ma pa ful tud unih navadnih majc, tiste k jih enkrat opereš pol pa k hočeš speglat so pa vsi šivi postran in nč naravnost ne stoji to mi gre najbolj na jetra.... poznam to .....tko da jaz mu kupujem bolj vredne majce da se ne raztegnejo in ostanejo šivi na svojem mestu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:19:43
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Sj men ni problem zlikat mojih cot pa od tamale...ampak a veš moj ma pa ful tud unih navadnih majc, tiste k jih enkrat opereš pol pa k hočeš speglat so pa vsi šivi postran in nč naravnost ne stoji to mi gre najbolj na jetra.... poznam to .....tko da jaz mu kupujem bolj vredne majce da se ne raztegnejo in ostanejo šivi na svojem mestu Sj kadar mu jst mu tud.....sam teh je tko mal.... pol mu pa tašča prnese ene 10 sponzorskih in itak mu te prve pod roke pridejo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:21:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Sj men ni problem zlikat mojih cot pa od tamale...ampak a veš moj ma pa ful tud unih navadnih majc, tiste k jih enkrat opereš pol pa k hočeš speglat so pa vsi šivi postran in nč naravnost ne stoji to mi gre najbolj na jetra.... poznam to .....tko da jaz mu kupujem bolj vredne majce da se ne raztegnejo in ostanejo šivi na svojem mestu Sj kadar mu jst mu tud.....sam teh je tko mal.... pol mu pa tašča prnese ene 10 sponzorskih in itak mu te prve pod roke pridejo.... samo res ......moj ima ogromno majc(več kot jaz) pa najrajši tanajbolj zgulene nosi en dan bom naredila čistko v njegovi omari
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:24:34
|
|
|
|
claud
|
to sm mu tud jst rekla da mu bom tiste stran zmetala pa me je sam nap
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:25:21
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Dons bo baje spet vroče ne? Pr sunny še dodatnih 20 stopinj gor zarad lepega klima majstra Itak...Sam ne vem kaj ga serje, k ga še zmiri ni... Pa kako lepo je tvoj poskrbel zate! mogoče je mogu pa dojenčico okol nosit...drgač pa deci itak ne poznajo na uro žPod tole se pa podpišem..... jst tud....pod drugi del tudi jst... btw, lihkar pršli...ta za pogledat, 2 nič kej...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:28:11
|
|
|
|
claud
|
Sunny tole je bla pa krepka zamuda....upraši jih če so pozabl par mescov nazaj uro prestavt
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:28:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud Dons bo baje spet vroče ne? Pr sunny še dodatnih 20 stopinj gor zarad lepega klima majstra Itak...Sam ne vem kaj ga serje, k ga še zmiri ni... Pa kako lepo je tvoj poskrbel zate! mogoče je mogu pa dojenčico okol nosit...drgač pa deci itak ne poznajo na uro žPod tole se pa podpišem..... jst tud....pod drugi del tudi jst... btw, lihkar pršli...ta za pogledat, 2 nič kej... slikaj jih kako montirajo da bomo preverile če je eden res za kej zmisli si,da moraš descu slikati za v album
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:29:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Sunny tole je bla pa krepka zamuda....upraši jih če so pozabl par mescov nazaj uro prestavt sej so samo 1,5h zamudli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:30:26
|
|
|
|
claud
|
Ej bejbe naša punca je začela ful govort! Zdele skos neki govori...bebe, aja, abu, ne, kok je dobra
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:30:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud to sm mu tud jst rekla da mu bom tiste stran zmetala pa me je sam nap mene če bi nap ,bi mu samo rekla da si jih naj sam lika
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:32:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ej bejbe naša punca je začela ful govort! Zdele skos neki govori...bebe, aja, abu, ne, kok je dobra moja je včeraj mojga gledala in se zadrla ateee-->je moj skor dol padu od šoka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:33:14
|
|
|
|
tanci29
|
joj ne govor o decih pa o oblačenju...jest zrihtam sebe pa tamaledva on pa še zmer skače okol kva nej obleče pa že ene trikrat se je preobleku...vsakič k gre mim je u drugi majci...po možnosti čez dva dni vse roma u pralni stroj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:34:15
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Sunny tole je bla pa krepka zamuda....upraši jih če so pozabl par mescov nazaj uro prestavt sej so samo 1,5h zamudli a dejte no minutka gor al pa dol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:36:40
|
|
|
|
tanci29
|
čeblavčki so cute ja...naša hanika tud skos neki skupi zlaga...pomoje bo prej govorila ko erik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:38:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Sunny tole je bla pa krepka zamuda....upraši jih če so pozabl par mescov nazaj uro prestavt sej so samo 1,5h zamudli a dejte no minutka gor al pa dol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:40:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čeblavčki so cute ja...naša hanika tud skos neki skupi zlaga...pomoje bo prej govorila ko erik bojo čvekice po mamicah še to povem:včeraj dopoldne ko sem kuhala,sem imela Hano v stolčku da me je gledala in sem ji skos pošiljala lupče,pa je začela nazaj cmokati .....pa sem jaz,pa ona,pa spet jaz in ona .....full mi je bila kjut
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 24.7.2009 9:41:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 joj ne govor o decih pa o oblačenju...jest zrihtam sebe pa tamaledva on pa še zmer skače okol kva nej obleče pa že ene trikrat se je preobleku...vsakič k gre mim je u drugi majci...po možnosti čez dva dni vse roma u pralni stroj joj kako mi je poznano
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.