Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:16:12
|
|
|
|
SURF
|
aha sveža Majchy-Mah,ti top-shpi so zame en bulllllll sh***,je pa bila tam z štantom ena mična gospodična je takoj prletela k nama,k je videla kaj gledama in mi ponujala nekaj takega za 100e ja nevem če ni bil ta k ti praviš...je nakladala kok je banana dobra,nič razpacana jo baje kr z zobotrebu pikneš pa ribe kok so dobre na pari ... Mihailo ja se strinjam direkt iz vrta na koržnik,mmmmmmmm....ampak mi imamo toliko paradižnika vsako leto,da ga niti sosede ne sfolgajo pojest in si naredim za zimo in lene dni kej takega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:19:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF aha sveža Majchy-Mah,ti top-shpi so zame en bulllllll sh***,je pa bila tam z štantom ena mična gospodična je takoj prletela k nama,k je videla kaj gledama in mi ponujala nekaj takega za 100e ja nevem če ni bil ta k ti praviš...je nakladala kok je banana dobra,nič razpacana jo baje kr z zobotrebu pikneš pa ribe kok so dobre na pari ... mah jaz tudi top shopu ne verjamem......banano pa res frišno zmiksaj +narejen AM če pa dojiš,si pa svoj mlek malo iztisni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:32:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci nas je tudi danes jedel banano je bla njama, njama. Sem jo samo spasirala in je jedel, juhuhuhu sta imela isto kosilo zvečer sem ji dala pa od milupe kašico z banano in je tudi full jedla ji dajes en obrok gh, midve sva začele z kašico od milupe ki se naredi z vodo(mlečni gres)čez dan in sem vidla da ji odgovarja in sem ji kašico premaknila na zvečer(pred glavnim spanjem),opoldne pa je korenček,jabolko,banano...vsako stvar uvajam 3 dni,potem bom jih pa kombinirala med sabo.....s tem da prvi dan dobi maksimalno 3 žličke(ji ne dam več),drugi dan ene 5 žličk,tretji dan pa kolikor poje...in vedno dobi čez mleko(tudi zvečer)-->upam da sem razumljivo napisala pol mate 2 obroka enga z sadjem ali zelenjavo in enega z mlecno kasico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:34:17
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF aha sveža Majchy-Mah,ti top-shpi so zame en bulllllll sh***,je pa bila tam z štantom ena mična gospodična je takoj prletela k nama,k je videla kaj gledama in mi ponujala nekaj takega za 100e ja nevem če ni bil ta k ti praviš...je nakladala kok je banana dobra,nič razpacana jo baje kr z zobotrebu pikneš pa ribe kok so dobre na pari ... Mihailo ja se strinjam direkt iz vrta na koržnik,mmmmmmmm....ampak mi imamo toliko paradižnika vsako leto,da ga niti sosede ne sfolgajo pojest in si naredim za zimo in lene dni kej takega tudi mi ga imamo toliko da ga se v zmrzovalnik damo...sam mi pol ni tok dobro in ga ne pojem toliko kot svezega...ampak je pa fajn za lene dni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:36:58
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: SURF aha sveža Majchy-Mah,ti top-shpi so zame en bulllllll sh***,je pa bila tam z štantom ena mična gospodična je takoj prletela k nama,k je videla kaj gledama in mi ponujala nekaj takega za 100e ja nevem če ni bil ta k ti praviš...je nakladala kok je banana dobra,nič razpacana jo baje kr z zobotrebu pikneš pa ribe kok so dobre na pari ... Mihailo ja se strinjam direkt iz vrta na koržnik,mmmmmmmm....ampak mi imamo toliko paradižnika vsako leto,da ga niti sosede ne sfolgajo pojest in si naredim za zimo in lene dni kej takega tudi mi ga imamo toliko da ga se v zmrzovalnik damo...sam mi pol ni tok dobro in ga ne pojem toliko kot svezega...ampak je pa fajn za lene dni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:39:22
|
|
|
|
SURF
|
evo opet budna tule zraven mene tolče po mizi grema se zrihtat in pičimo h kolegici na kofiii lep dan vsem vam,februarčice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:43:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF evo opet budna tule zraven mene tolče po mizi grema se zrihtat in pičimo h kolegici na kofiii lep dan vsem vam,februarčice tudi tebi lep dan......fajn kofetkajta,pa ne naredita dežja,prosim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:43:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci nas je tudi danes jedel banano je bla njama, njama. Sem jo samo spasirala in je jedel, juhuhuhu sta imela isto kosilo zvečer sem ji dala pa od milupe kašico z banano in je tudi full jedla ji dajes en obrok gh, midve sva začele z kašico od milupe ki se naredi z vodo(mlečni gres)čez dan in sem vidla da ji odgovarja in sem ji kašico premaknila na zvečer(pred glavnim spanjem),opoldne pa je korenček,jabolko,banano...vsako stvar uvajam 3 dni,potem bom jih pa kombinirala med sabo.....s tem da prvi dan dobi maksimalno 3 žličke(ji ne dam več),drugi dan ene 5 žličk,tretji dan pa kolikor poje...in vedno dobi čez mleko(tudi zvečer)-->upam da sem razumljivo napisala pol mate 2 obroka enga z sadjem ali zelenjavo in enega z mlecno kasico točno tako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:47:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci nas je tudi danes jedel banano je bla njama, njama. Sem jo samo spasirala in je jedel, juhuhuhu sta imela isto kosilo zvečer sem ji dala pa od milupe kašico z banano in je tudi full jedla ji dajes en obrok gh, midve sva začele z kašico od milupe ki se naredi z vodo(mlečni gres)čez dan in sem vidla da ji odgovarja in sem ji kašico premaknila na zvečer(pred glavnim spanjem),opoldne pa je korenček,jabolko,banano...vsako stvar uvajam 3 dni,potem bom jih pa kombinirala med sabo.....s tem da prvi dan dobi maksimalno 3 žličke(ji ne dam več),drugi dan ene 5 žličk,tretji dan pa kolikor poje...in vedno dobi čez mleko(tudi zvečer)-->upam da sem razumljivo napisala pol mate 2 obroka enga z sadjem ali zelenjavo in enega z mlecno kasico točno tako Majchy nisem vedla da lahko imas 2 obroka?Meni je p rekla naj bo samo eden zaenkrat...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:48:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea na Begunjščico greste - kje je pa tam koča? Al si mislila na Roblek, Zelenico,Preval ... no vsekakor uživajte pa kako fotko za lušte - mamo mi tud plan med dopustom tja mal it Ja, ja...Mi je pred leti, ko sva šla z Onasisom tja samo to ime ostalo v spominu. Drugače pa je Preval. No u bistvu sva mu hotla popestrit njegove "počitnice" in je bilo bistvo tega izleta tunel. Hodili pa smo vsega skupaj 3,5 ur. Razgled je bil prekrasen.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:51:16
|
|
|
|
Onasiss
|
Wrap se je tudi fino obnsel, me prav nič križ ne boli, Evi pa je not tudi spala. Ni mi žal še 1x da ga imam. Aja pa bli smo prava senzacija, smo naleteli na skupino turistov iz Anglije in so nas slikal od spredi in zadi..... Pa milion vprašanj o wrapu-so to "čudo" prvič vidl in jim je bilo zanimivo, pa tudi naša naveza jim je bila všeč: je Onasis prvezu Vita s špago, da neb kam cepnu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:54:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Wrap se je tudi fino obnsel, me prav nič križ ne boli, Evi pa je not tudi spala. Ni mi žal še 1x da ga imam. Aja pa bli smo prava senzacija, smo naleteli na skupino turistov iz Anglije in so nas slikal od spredi in zadi..... Pa milion vprašanj o wrapu-so to "čudo" prvič vidl in jim je bilo zanimivo, pa tudi naša naveza jim je bila všeč: je Onasis prvezu Vita s špago, da neb kam cepnu. samo da ste se imeli fino
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:55:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci nas je tudi danes jedel banano je bla njama, njama. Sem jo samo spasirala in je jedel, juhuhuhu sta imela isto kosilo zvečer sem ji dala pa od milupe kašico z banano in je tudi full jedla ji dajes en obrok gh, midve sva začele z kašico od milupe ki se naredi z vodo(mlečni gres)čez dan in sem vidla da ji odgovarja in sem ji kašico premaknila na zvečer(pred glavnim spanjem),opoldne pa je korenček,jabolko,banano...vsako stvar uvajam 3 dni,potem bom jih pa kombinirala med sabo.....s tem da prvi dan dobi maksimalno 3 žličke(ji ne dam več),drugi dan ene 5 žličk,tretji dan pa kolikor poje...in vedno dobi čez mleko(tudi zvečer)-->upam da sem razumljivo napisala pol mate 2 obroka enga z sadjem ali zelenjavo in enega z mlecno kasico točno tako Majchy nisem vedla da lahko imas 2 obroka?Meni je p rekla naj bo samo eden zaenkrat... glej:itak vsak dela po svoje......jaz ji dam kašico zvečer ker potem bolje spi....ampak dobi samo par žličk kašice potem pa še mleko,predno bova pa imeli popoln obrok GH bo pa še trajalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:57:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Wrap se je tudi fino obnsel, me prav nič križ ne boli, Evi pa je not tudi spala. Ni mi žal še 1x da ga imam. Aja pa bli smo prava senzacija, smo naleteli na skupino turistov iz Anglije in so nas slikal od spredi in zadi..... Pa milion vprašanj o wrapu-so to "čudo" prvič vidl in jim je bilo zanimivo, pa tudi naša naveza jim je bila všeč: je Onasis prvezu Vita s špago, da neb kam cepnu. se mi bi radi slikice vidli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:58:32
|
|
|
|
Onasiss
|
......iščem fotič....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 16:59:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea ......iščem fotič....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 17:00:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci nas je tudi danes jedel banano je bla njama, njama. Sem jo samo spasirala in je jedel, juhuhuhu sta imela isto kosilo zvečer sem ji dala pa od milupe kašico z banano in je tudi full jedla ji dajes en obrok gh, midve sva začele z kašico od milupe ki se naredi z vodo(mlečni gres)čez dan in sem vidla da ji odgovarja in sem ji kašico premaknila na zvečer(pred glavnim spanjem),opoldne pa je korenček,jabolko,banano...vsako stvar uvajam 3 dni,potem bom jih pa kombinirala med sabo.....s tem da prvi dan dobi maksimalno 3 žličke(ji ne dam več),drugi dan ene 5 žličk,tretji dan pa kolikor poje...in vedno dobi čez mleko(tudi zvečer)-->upam da sem razumljivo napisala pol mate 2 obroka enga z sadjem ali zelenjavo in enega z mlecno kasico točno tako Majchy nisem vedla da lahko imas 2 obroka?Meni je p rekla naj bo samo eden zaenkrat... glej:itak vsak dela po svoje......jaz ji dam kašico zvečer ker potem bolje spi....ampak dobi samo par žličk kašice potem pa še mleko,predno bova pa imeli popoln obrok GH bo pa še trajalo ja sej vem...sm zgleda edinak poslusa p mal heca ..sej bom tut jaz sebe zacela poslusat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 17:03:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci nas je tudi danes jedel banano je bla njama, njama. Sem jo samo spasirala in je jedel, juhuhuhu sta imela isto kosilo zvečer sem ji dala pa od milupe kašico z banano in je tudi full jedla ji dajes en obrok gh, midve sva začele z kašico od milupe ki se naredi z vodo(mlečni gres)čez dan in sem vidla da ji odgovarja in sem ji kašico premaknila na zvečer(pred glavnim spanjem),opoldne pa je korenček,jabolko,banano...vsako stvar uvajam 3 dni,potem bom jih pa kombinirala med sabo.....s tem da prvi dan dobi maksimalno 3 žličke(ji ne dam več),drugi dan ene 5 žličk,tretji dan pa kolikor poje...in vedno dobi čez mleko(tudi zvečer)-->upam da sem razumljivo napisala pol mate 2 obroka enga z sadjem ali zelenjavo in enega z mlecno kasico točno tako Majchy nisem vedla da lahko imas 2 obroka?Meni je p rekla naj bo samo eden zaenkrat... glej:itak vsak dela po svoje......jaz ji dam kašico zvečer ker potem bolje spi....ampak dobi samo par žličk kašice potem pa še mleko,predno bova pa imeli popoln obrok GH bo pa še trajalo ja sej vem...sm zgleda edinak poslusa p mal heca ..sej bom tut jaz sebe zacela poslusat ne sej je prav da poslušaš p,je pa prav da poslušaš mihaila in delaš po svoji pameti.....če je otrok pripravljen na žlico,probaš pa je....drugače se ti naj ne mudi,če z malim še nista pripravljena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 17:03:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea ......iščem fotič.... da ga nisi kje zatavšala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 17:06:54
|
|
|
|
Shuka
|
Ojla, Mihailo - jest našmu skuham suhe slive in mu naredim iz tega kašico in še za pit mu dam. Sem pa ugotovila, da našmu sadje ne gre in raje je zelenjavo. Najprej sem probala z jabolkom, in ga je enkrat ful rad jedel pol pa 2 tedna nisva nič ker nisva mogla in ko sem spet poskusila ni hotel, pa slive pa skupaj, pa ni hotu, pol sem mu pa dala Hipp-ovo brokoli krompirček je pa prov znoru, tolk mu je bla dobro, prov grabu je žlico. No pol sem mu pa dons eno bučko skuhala pa z mlekcom razredčila, pa mu je blo tud super. Pojutrišnjem bova začela mal z blitvo k jo lih mam, pa tko, očitno je bolj zelenjavni palček. Pol bom pa isto naredila s sadjem k mu ga bom začela dodajat k zelenjavi, pa vse mora biti toplo. Kupla sem pa Milupovo kašico 7 žit, to je priporočilo gastrologinje pa bova probala zvečer mal pojest. Drugače pa je rekla, da banana in korenček pa riževa kašica zapirajo. Tko da raj tega pol ne dajaj če je Mihailo zaprt. No smo bli pa dons v razvojni in bomo mel kr velik dela z našim palčkom, od handlinga doma kot tudi na terapijah, tko da bo, sam če mali ne bi zaspal med telovadbo Zdej je pa po hrani zakomiral in grem se mal stegnit. smo na vezi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 17:12:38
|
|
|
|
Čebel@
|
shuka.....fajn da si se malo pofločkala RA bo samo nucala tvojmu malčku,boš videla da bo hitro napredoval naši pa zgleda ne gre zelenjava,smo bolj sadni šibam........Hana lačna......potem greva pa še na eno šetnjo pred spanjem....čao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 17:19:09
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ojla, Mihailo - jest našmu skuham suhe slive in mu naredim iz tega kašico in še za pit mu dam. Sem pa ugotovila, da našmu sadje ne gre in raje je zelenjavo. Najprej sem probala z jabolkom, in ga je enkrat ful rad jedel pol pa 2 tedna nisva nič ker nisva mogla in ko sem spet poskusila ni hotel, pa slive pa skupaj, pa ni hotu, pol sem mu pa dala Hipp-ovo brokoli krompirček je pa prov znoru, tolk mu je bla dobro, prov grabu je žlico. No pol sem mu pa dons eno bučko skuhala pa z mlekcom razredčila, pa mu je blo tud super. Pojutrišnjem bova začela mal z blitvo k jo lih mam, pa tko, očitno je bolj zelenjavni palček. Pol bom pa isto naredila s sadjem k mu ga bom začela dodajat k zelenjavi, pa vse mora biti toplo. Kupla sem pa Milupovo kašico 7 žit, to je priporočilo gastrologinje pa bova probala zvečer mal pojest. Drugače pa je rekla, da banana in korenček pa riževa kašica zapirajo. Tko da raj tega pol ne dajaj če je Mihailo zaprt. No smo bli pa dons v razvojni in bomo mel kr velik dela z našim palčkom, od handlinga doma kot tudi na terapijah, tko da bo, sam če mali ne bi zaspal med telovadbo Zdej je pa po hrani zakomiral in grem se mal stegnit. smo na vezi. Naša je tudi bolj zelenjavni tip, ko je na jedilniku zelenjava, vse poje. Pri sadju pa se kremži, zdaj je že sicer malo bolje in že kaj spravim vanjo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 17:21:07
|
|
|
|
timy
|
Mlečno kašico pa jaz dajem od Milupe, Bio, ki se meša z mlekom (nadomestnim ali materinim). Nisem upala že dati tiste, ki vsebujejo mleko, saj je tisto mleko že nadaljevalno. Vidim pa, da ve že dajete, tako da bom jaz ko porabim zalogo, tudi uporabila te
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 17:25:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea ......iščem fotič.... da ga nisi kje zatavšala Našla...bom prej deca k fotič.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 17:28:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ojla, Mihailo - jest našmu skuham suhe slive in mu naredim iz tega kašico in še za pit mu dam. Sem pa ugotovila, da našmu sadje ne gre in raje je zelenjavo. Najprej sem probala z jabolkom, in ga je enkrat ful rad jedel pol pa 2 tedna nisva nič ker nisva mogla in ko sem spet poskusila ni hotel, pa slive pa skupaj, pa ni hotu, pol sem mu pa dala Hipp-ovo brokoli krompirček je pa prov znoru, tolk mu je bla dobro, prov grabu je žlico. No pol sem mu pa dons eno bučko skuhala pa z mlekcom razredčila, pa mu je blo tud super. Pojutrišnjem bova začela mal z blitvo k jo lih mam, pa tko, očitno je bolj zelenjavni palček. Pol bom pa isto naredila s sadjem k mu ga bom začela dodajat k zelenjavi, pa vse mora biti toplo. Kupla sem pa Milupovo kašico 7 žit, to je priporočilo gastrologinje pa bova probala zvečer mal pojest. Drugače pa je rekla, da banana in korenček pa riževa kašica zapirajo. Tko da raj tega pol ne dajaj če je Mihailo zaprt. No smo bli pa dons v razvojni in bomo mel kr velik dela z našim palčkom, od handlinga doma kot tudi na terapijah, tko da bo, sam če mali ne bi zaspal med telovadbo Zdej je pa po hrani zakomiral in grem se mal stegnit. smo na vezi. Ja ,Mihailo zelo rad poje slivovo kasico in mu je pomagala ,da je lahko kakal tko da mu bom to dajala,pa tut jaz sem gledala to kasico od 7 zit in bom tko mal kombinirala,pa potem kaj probam...kompot od jabolk je pa full pil...jabko pa ni htel jest
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?