|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.7.2009 23:21:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4026
   [Brisano sporočilo]
19.7.2009 23:27:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4027
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
19.7.2009 23:33:27   
sunny24
kolumbo, Gaja je mela 38,3C pod pazduho pa so lih zobki bli krivi...Ker je pol čez noč padla in je mela normalno...A ni tko da če meriš v ritki še odbiješ pol stopinje?

Nč drage moje, grem spat...Juti bo dolg dan! user posted image
NOČKO!!! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

Neposredna povezava do sporočila: 4028
   [Brisano sporočilo]
19.7.2009 23:38:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4029
20.7.2009 7:04:23   
Urša08
jutro

eto kavica za vse ki jo potrebujemo
user posted image

sedaj grem pa tamaledva zrihtat

Neposredna povezava do sporočila: 4030
20.7.2009 7:26:27   
Urša08
eto Žigec zrihtan, se lepo igra na igralni, nejc ma cel kup dela s traktorjem in "vagoni" jaz pa pijewm jutranjo kavico user posted image

Da malce povem kaj smo počeli čez vikend. V soboto sva peljala Nejca k mojim, mi smo šli pa mal po trgovinah, sva mogla neki stvari nakupit in seveda na koncu še hrano za piknik. Jaz k sm tok rada v šoping hodila mi je zadnje čase kar mukauser posted image al sem bla pa samo ta teden vsega sita k sva šla trikrat v nabavo za hrano, pa seveda še v druge štacune. Sem pa tamalima kupla vsakmu en kompletek pa obema enaki trenerkiciuser posted image . Včeraj smo šli pa dopoldan na vikend na piknik. Nejc je že z mojimi tja prišel čist zadovoljen, nč naju ni pogrešal, spal brez problema celo noč, skratka ta otrok res ni problematičen v varstvu. Vreme je bilo včeraj super, malce smo šli tud na sprehod, Nejca tok zmatrani, da nam je ob pol sedmih omagal, smo ga doma sam v postelco prestavili.
Sedaj pa še ta teden zdržimo in potem ima moj 14 dni dopusta. Malce morm plan naredit kaj bi kej počeli user posted image .

kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image za Majkla, joj men je tok čudn sred poletja angina, k jo je zanč Nejc dobu sem mislila da bom dol padla, sploh nism pomislila na angino

mlea na Begunjščico greste - kje je pa tam koča? Al si mislila na Roblek, Zelenico,Preval  ... no vsekakor uživajte pa kako fotko za lušte - mamo mi tud plan med dopustom tja mal ituser posted image

alarm pridem nazaj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
20.7.2009 7:53:46   
Čebel@
jutro!user posted image

črticaa........dominik je na kolažuuser posted image ......tanov kolaž je na vrhu in tam je njegova slikicauser posted image user posted image ......spodaj so pa kolaži za nazajuser posted image
mlea......glede kristinih mer:tko je birdy napisala,upam da pa bo pogledala pa da če ni prav da popravimuser posted image .....lep dan ti želimuser posted image ......darilo za porod/rojstvo:hana je dobila en  kup balonov,ja zpa šopek pa rekel je da bova šla skupaj v zlatarno(še nisva šla,ga bom danes spomnilauser posted image )user posted image
katjuša.....mail si dobila?.....prstan še vedno pogrešan?.....sem kliknilauser posted image
urša.......super za fajn vikenduser posted image user posted image user posted image .......hvala za kofetkauser posted image user posted image
kolumbo.......user posted image user posted image user posted image za Maja(pa glih  pred dopustom,a neuser posted image ).....lap topa ti pa lahko od claud ali pa katjuše dragi zrihtauser posted image
balonchy......se vidi da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image
sunny.......sem se nasmejala,kakšne borbe sta imelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
20.7.2009 8:21:54   
Urša08
majchy dobro jutro user posted image

Meni je Žiga nazaj zaspančkal, ko se zbudi bomo šli pa mal na vrt v senčko user posted image . Sedaj grem pa mal cune zrihtat, mi je za vikend zmanjkalo časauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
20.7.2009 8:28:01   
Čebel@
urša.....dobro  jutro tudi tebi.......jaz sem bila pa včeraj pridna in sem vse zlikalauser posted image user posted image ,pa nov stroj oprala tko da me spret čaka en kup-začaran kroguser posted image user posted image user posted image ......midve morva pa v trgovino po babane(jih bo Hana imela za kosilo)-je včeraj oil pojedla in je bila full navdušenauser posted image user posted image user posted image ......zvečer ji dam pa kašico in tko lepo odpira ustauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
20.7.2009 8:35:31   
Urša08
majchy no vidiš kako Hana lepo je. Žiga tudi lepo napreduje. Sva probala korenčka pa krompirčka včeraj. Danes bom pa kolerabico skuhala. No ampak do celega obroka še nisva prišla, lepo počasi user posted image Pa kok si bla pridna z likanjem, jaz sem mela v soboto plan sam sva se preveč po trgovinah zadržala, pa še pekla sem zvečer. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
20.7.2009 8:36:10   
Urša08
rebeka kako je z Urošem?

crticaa kaj pa z Dominikom, sta šla do pediatra?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
20.7.2009 8:38:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy no vidiš kako Hana lepo je. Žiga tudi lepo napreduje. Sva probala korenčka pa krompirčka včeraj. Danes bom pa kolerabico skuhala. No ampak do celega obroka še nisva prišla, lepo počasi user posted image Pa kok si bla pridna z likanjem, jaz sem mela v soboto plan sam sva se preveč po trgovinah zadržala, pa še pekla sem zvečer. 
pri nas je koreček fujuser posted image user posted image user posted image no sej greva full na izi,vedno še vsaj 180ml mleka čez popijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
20.7.2009 8:43:09   
sunny24
Jutro...user posted image user posted image user posted image   

Matr sem še zaspana...gaja se je zbudila že ob 6h, pol je bla do 7h in neki zbujena in je nazaj zaspala in sm še jst skoristla...Ma jst bi še....

Sej bi kej napisala, ma ne morem...Grem gledat risanko, pridem pole nazaj...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
20.7.2009 8:47:11   
Urša08
sunny moj pikec je tudi programiran na 6 uro user posted image user posted image user posted image

majchy
jaz sem pa mislila da mata vedve že obrok goste hrane, sem očitno zadnjič narobe prebrala user posted image

Jaz sem zdele zajtrk pojedla, no zdej grem pa res lahko na "cune se vršt" user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
20.7.2009 8:48:20   
witto
Dobro jutro, kako ste preživele vikend? Jas sem imela sestro na obisku z nečakom,pa je bilo malo časa za rr. Včeraj smo se šli kopat, na Hrvaško(sklikice v albumu), ma je bilo super. Edino Matija, ko sem se vsedla v vodo,in njega sem imela v naročju,nas je voda začela zalivat,in mali v jokuser posted image . Bogi,se me je prijel okoli vrtau,zaprl očke in delal: hmmmmmhmmmmhmmm. Potem sva šla na brisačo,in je od hudega zaspal. Kasneje, ko sem poskusila še enkrat,je bilo malo boljše, ampak vseeno,se me je za vsak slučaj držal,kot pijanček plota. Jas sem pa danes vsa zlomljena. Zjutraj pa ko se je zbudil, sem ga vprašala:Matija, a greva na plažo? Madonca, v trenutku je zaspal nazajuser posted image user posted image user posted image ,in še zdaj spi. Drugače pa, vem škratkom in čebelicam čestitam za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image ,čeprav z malo zamudo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
20.7.2009 8:56:19   
tanci29
jutro

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
20.7.2009 9:00:14   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Aha, zdaj pa vidm- pravi cukrček je. Ah, Katjusa pa se je konc koncev vseen kaj imamo važn da so zdravi.

Tamika-se mi je zdelo da ne more biti tako pozno za otroke....No sej u bistvu je za ta velike.....
Tam sem šla na spletno stran pogledat kako to zgleda in je super. Sem pa opazila, da je ena stavba posebej restavracija-a je v hotelu niuser posted image

vsi hoteli imajo eno restavracijo, ki je ločena od njih.

aja, pa dobro jutrouser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
20.7.2009 9:06:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy jaz sem pa mislila da mata vedve že obrok goste hrane, sem očitno zadnjič narobe prebrala user posted image

ne sej en dan je pojedla cel frutek jabolko+breskva-je jedla tolko časa da je zmanjkalo in ni rabila nič mleka....to je bilo do sedaj samo 1x,drugače je še vedno mleko zakon

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
20.7.2009 9:07:00   
Avjy čestitke vaši veliki princeski za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkom pa seveda veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bodo čim prej zdravi...

Vsem za obmesečnice čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Pr nas nč novega vse po starem razen tega da je naši taveliki non non stop dolg čas nekaj počne pa ji je dolg časuser posted image user posted image user posted image aja puberteta jo že dajeuser posted image user posted image ...

Imam eno vprašanje kaj pravite če se gremo v Čatežke kopat lahko Lio malo namočimo ali ne??

Deja hvala za pomoč že naročenouser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
20.7.2009 9:07:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jutro
jutro tudi tebi

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
20.7.2009 9:08:14   
Katjusa
PUNCE HVALA ZA GLASOVEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... dons lahko spet glasujeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sem preizkusla) http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=39398 trenutno tak al tak že vodimo nagrada je pa knjiga "kako krotiti ma(u)lčka"

Majchy hvala za mail in slike sem posredovala naprej in so ful veseli.... sestrič (19let) komi čaka je reku včeraj, da komaj čaka, da bo mel spet s kom it na sprehod.... k oni hodijo s psičkom že zgodaj zjutraj pa pol zvečer na dolg sprehod... no vsaj s prvim souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enkrat ga teta ven pele enkrat pa sestričuser posted image user posted image user posted image user posted image   zdej ti njim slike pošiljaš pol bodo pa oni tebi:)

s Florjanom se odpravljama s sosedo in njenima 2 otrokoma na bazen tak, da ne vem kdaj se vrnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dons sem tud jst dobla kašico od milupe je pa od 6 mesecev naprej in sadnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je lepo kej dobituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
20.7.2009 9:09:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Avjy čestitke vaši veliki princeski za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkom pa seveda veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bodo čim prej zdravi...

Vsem za obmesečnice čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Pr nas nč novega vse po starem razen tega da je naši taveliki non non stop dolg čas nekaj počne pa ji je dolg časuser posted image user posted image user posted image aja puberteta jo že dajeuser posted image user posted image ...

Imam eno vprašanje kaj pravite če se gremo v Čatežke kopat lahko Lio malo namočimo ali ne??

Deja hvala za pomoč že naročenouser posted image user posted image user posted image

lahko in uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi bomo šli z benjaminom v četrtek ali petekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko ima moj dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
20.7.2009 9:10:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Dobro jutro, kako ste preživele vikend? Jas sem imela sestro na obisku z nečakom,pa je bilo malo časa za rr. Včeraj smo se šli kopat, na Hrvaško(sklikice v albumu), ma je bilo super. Edino Matija, ko sem se vsedla v vodo,in njega sem imela v naročju,nas je voda začela zalivat,in mali v jokuser posted image . Bogi,se me je prijel okoli vrtau,zaprl očke in delal: hmmmmmhmmmmhmmm. Potem sva šla na brisačo,in je od hudega zaspal. Kasneje, ko sem poskusila še enkrat,je bilo malo boljše, ampak vseeno,se me je za vsak slučaj držal,kot pijanček plota. Jas sem pa danes vsa zlomljena. Zjutraj pa ko se je zbudil, sem ga vprašala:Matija, a greva na plažo? Madonca, v trenutku je zaspal nazajuser posted image user posted image user posted image ,in še zdaj spi. Drugače pa, vem škratkom in čebelicam čestitam za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image ,čeprav z malo zamudo
full super da ste uživali na plažiuser posted image user posted image user posted image temu sem se pa nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pogledala slikice-je mali pravi cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
20.7.2009 9:11:47   
Katjusa
za lep začetek dneva:)
ok slike ne delajo

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 20.7.2009 9:13:05 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
20.7.2009 9:13:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Majchy hvala za mail in slike sem posredovala naprej in so ful veseli.... sestrič (19let) komi čaka je reku včeraj, da komaj čaka, da bo mel spet s kom it na sprehod.... k oni hodijo s psičkom že zgodaj zjutraj pa pol zvečer na dolg sprehod... no vsaj s prvim souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enkrat ga teta ven pele enkrat pa sestričuser posted image user posted image user posted image user posted image   zdej ti njim slike pošiljaš pol bodo pa oni tebi:)

full sem vesela da se veselijo kužkauser posted image user posted image user posted image ......sem prepričana da gre v dobre rokeuser posted image user posted image user posted image daj jih enkrat popokaj in vsi skupaj pridite k meni na kavo ga malo pocartatuser posted image user posted image user posted image

fajn se mejte na bazenu in super za kašicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?