|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
20.7.2009 13:22:19   
Urša08
mihailo za enkrat majo otročki en obrok goste hrane na dan oz. eni še to ne user posted image to maš pa lahko sadje ali zelenjavico, dons npr. mata slivovo kašico, jutri mu ponudiš pa npr. korenček + krompirček. Zvečer pa eni dajejo mlečne kašice da se otrok bolje nasiti in dalj časa spi, eni dajo pa kako žlico rižolinota v flaško tud z istim namenom.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
20.7.2009 13:42:36   
claud
mihailo-jst sm kupla hippove mlečne kašice s sadjem in se jih meša z vodo....so cello men kr dobre.....pa piše gor od 4. meseca......

Mi še nismo tko zlo prešaltal na gh......eni mate že res kr cel obrokuser posted image ........mi smo sam mal pri okušanju novih okusov.........pa mi je ful dobra k se tko zapačuser posted image user posted image
Sm ji dala mal soka od češnje pa se čist zakremži pa jezik vn pa reče blak...........user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
20.7.2009 13:45:12   
Urša08
claud no mi smo tud pr okušanju okusovuser posted image a mlečno kašico mata pa obrok al samo kot dodatek

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
20.7.2009 13:58:16   
claud
mlečna ji gre pa kr dobr od...user posted image do ust....user posted image tko da bi blo skor za obrok....ampak na joški zaspat je še zmer zakon številka 1user posted image
Drugač ji je pa tok dobr da mi kr vzame žlico pa rine v usta...k misl da bo kr takrat prtekl k ona hočeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
20.7.2009 13:59:40   
MIHAILO
ne,ampak npr nekaj casa kasice mlecne,potem sadje potem zelenjava...govorim o enem obroku gh

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
20.7.2009 14:01:56   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: claud

mihailo-jst sm kupla hippove mlečne kašice s sadjem in se jih meša z vodo....so cello men kr dobre.....pa piše gor od 4. meseca......

Mi še nismo tko zlo prešaltal na gh......eni mate že res kr cel obrokuser posted image ........mi smo sam mal pri okušanju novih okusov.........pa mi je ful dobra k se tko zapačuser posted image user posted image
Sm ji dala mal soka od češnje pa se čist zakremži pa jezik vn pa reče blak...........user posted image user posted image

js tut se nism z gh zacela redno,probal je jabko pa slivovo kasico ki mu je full vsec...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
20.7.2009 14:05:02   
MIHAILO
http://www.hipp.si/gotove_mlecne_kasice lahko s tem zacnem ane

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
20.7.2009 14:13:53   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

http://www.hipp.si/gotove_mlecne_kasice lahko s tem zacnem ane

ja te mam jst.......banana, breskev pa breskev marelica

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
20.7.2009 14:14:13   
Urša08
Mihailo začneš lahko s katerokoli kašico, ko piše gor po 4 mesecu user posted image

Glede sadja in zelenjave sem ti pa tudi napisala da ni pravila. Pač delaš po svojmu "sistemu" ene tri dni uvajaš vsako novo sadje oz. zelenjavo in potem kombiniraš user posted image Jaz sem kupila v mullerju eno mlečno kašico od milupe po 4 mesecu  - sem bila pri Nejcu navajena teh in jih bom še Žigu dala. Seveda so Hippove tud v redu user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
20.7.2009 14:23:00   
claud
urša jst sm od milupe eno riževo vzela....je še nism sprobala...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
20.7.2009 14:25:21   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo začneš lahko s katerokoli kašico, ko piše gor po 4 mesecu user posted image

Glede sadja in zelenjave sem ti pa tudi napisala da ni pravila. Pač delaš po svojmu "sistemu" ene tri dni uvajaš vsako novo sadje oz. zelenjavo in potem kombiniraš user posted image Jaz sem kupila v mullerju eno mlečno kašico od milupe po 4 mesecu  - sem bila pri Nejcu navajena teh in jih bom še Žigu dala. Seveda so Hippove tud v redu user posted image

no sej grem jaz tut v mulerja...ne vem pa za koliko casa je to ,kok naj jih kupim za 14 dni ko gremo na dopust?ker dol take ne morem kupit ne bi pa mesaala..

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
20.7.2009 14:26:53   
Urša08
claud jaz mam pa Greisbrei mit milch, pa sej jih mam kr precej okusov, a veš da riževe pa še nikol nism vzela - pomoje je sploh vidla nisemuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
20.7.2009 14:31:51   
claud

claud jaz mam pa Greisbrei mit milch, pa sej jih mam kr precej okusov, a veš da riževe pa še nikol nism vzela - pomoje je sploh vidla nisemuser posted image

jst sm pa prou iskala k mi je soseda priporočila....je pa z okusom maline.... mah sj majo vse sorte...

mihailo...tud če eno škatlo preveč kupiš ne boš stran metala....bo že pojedu do 1.rojstnega dneva in naprejuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
20.7.2009 14:37:07   
MIHAILO

jst sm pa prou iskala k mi je soseda priporočila....je pa z okusom maline.... mah sj majo vse sorte...

mihailo...tud če eno škatlo preveč kupiš ne boš stran metala....bo že pojedu do 1.rojstnega dneva in naprejuser posted image

user posted image koliko obrokov ima lahko v eni tej skatli,ce poje npr priblizno en jogurtov loncek za en obrok

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
20.7.2009 14:38:00   
Urša08
Mihailo jaz mislim da eno ta veliko maš dost če mu jo boš vsak dan dajala.  Jaz sem pri Nejcu kar ene 6 različnih kupla in je mel vsak dan kej druzga za večerjo - ampak to kasneje ko je mel  že večerni gosti obrok. Lahko pa dve različni kupiš, da mal mešaš. Kdaj pa greste na dopust? 

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
20.7.2009 14:40:55   
claud
mihailo za na dopust bi jst 2 vzela za vsak slučaj...........jst rada mal več namešam da mam še jst kj od tega..........še vedno nora na čokolinouser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
20.7.2009 14:42:14   
MIHAILO

Mihailo jaz mislim da eno ta veliko maš dost če mu jo boš vsak dan dajala.  Jaz sem pri Nejcu kar ene 6 različnih kupla in je mel vsak dan kej druzga za večerjo - ampak to kasneje ko je mel  že večerni gosti obrok. Lahko pa dve različni kupiš, da mal mešaš. Kdaj pa greste na dopust? 

aha ok...hvala za odg...na dopust gremo v nedeljo zgodaj zjutaj...sem ze danes odprla kovcek in pocasi kaj pakiram ,ko se spomnim ker ne morem naenkrat vse...pol mu bom kr te kasice zacela dajat ...cez koliko casa mu pa ponudim kaj zelenjave?sadje?oprosti ker tok sprasujem anpak nic ne vemuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
20.7.2009 14:44:29   
MIHAILO
namrec me te kasice(mlecene )begajo...a so one kot te sadne in ti ni treba pol posebej sadje uvajat in lahko pac das da malo zamenjas al kako?zelenjavo bom itak postopno,,korencek,krompircek,brokoli,cvetaco,bucko itd in potem kaj zmesala in kombinirala...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
20.7.2009 14:45:30   
MIHAILO

mihailo za na dopust bi jst 2 vzela za vsak slučaj...........jst rada mal več namešam da mam še jst kj od tega..........še vedno nora na čokolinouser posted image user posted image

js tut...une slivove kasice sem kr jaz jedla...me je moz tok hecal

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
20.7.2009 14:49:00   
Urša08
mihailo poskusi na dopustu čim bolj uživat in se čim manj obremenjuj z uvajanjem. Lahko počakaš da pridete z dopusta domov , če maš pa željo mu pa lahko prripravljaš sadje ali zelenjavo ali pa mu narediš to kašico. Zdej če greste v hotel imaš najmanj dela s temi kašicami. V apartmaju mu pa lahko tudi kakšno sadje ali zelenjavo daš kar bi mu rajši dala. Poslušaj sebe, če bi mu rada dala jabučka mu ga pa dej, al pa krompirčka, ... ti samo pazi pri uvajanju da par dni isto daješ zaradi alergij npr. mu daš bučkico 3 dni, pa potem lahko daš korenčka, pa kak krompirček, kolerabico potem po dve zelenjavci skup daš al pa tri,...isto pa pri sadju. Nejc je imel najrajši kombinacijo nektarine in banane user posted image Upam da sem napisala tko, da me vsaj mal zastopiš kaj sem hotela povedat.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
20.7.2009 14:50:03   
Urša08
mihailo to so mlečne kašice in niso nadomestek sadja, ti sadje posebej uvajaš 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
20.7.2009 14:50:33   
claud

namrec me te kasice(mlecene )begajo...a so one kot te sadne in ti ni treba pol posebej sadje uvajat in lahko pac das da malo zamenjas al kako?zelenjavo bom itak postopno,,korencek,krompircek,brokoli,cvetaco,bucko itd in potem kaj zmesala in kombinirala...

Sadna mlečna kašica ni isto kot sadje....
Naj bi ble pa mlečne za lažji prehod na gh....je pa od posameznika odvisno kako začne z uvajanjem.....
Mislm da larissi bolj te pašejo, zaradi mleka....ker ga je do zdj bla najbolj navajena.....eni pa nimajo problemov pa jim je sadje al pa zelenjava že takoj všeč...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
20.7.2009 14:53:41   
MIHAILO

mihailo poskusi na dopustu čim bolj uživat in se čim manj obremenjuj z uvajanjem. Lahko počakaš da pridete z dopusta domov , če maš pa željo mu pa lahko prripravljaš sadje ali zelenjavo ali pa mu narediš to kašico. Zdej če greste v hotel imaš najmanj dela s temi kašicami. V apartmaju mu pa lahko tudi kakšno sadje ali zelenjavo daš kar bi mu rajši dala. Poslušaj sebe, če bi mu rada dala jabučka mu ga pa dej, al pa krompirčka, ... ti samo pazi pri uvajanju da par dni isto daješ zaradi alergij npr. mu daš bučkico 3 dni, pa potem lahko daš korenčka, pa kak krompirček, kolerabico potem po dve zelenjavci skup daš al pa tri,...isto pa pri sadju. Nejc je imel najrajši kombinacijo nektarine in banane user posted image Upam da sem napisala tko, da me vsaj mal zastopiš kaj sem hotela povedat.

hvalauser posted image ja sem zastopila,si lepo napisala...bom kupla te mlecne kasice in na dopustu to devaala ,ko pridem pa domov bomo pa se kaj zelenjave in sadja pripravljali...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
20.7.2009 14:55:41   
MIHAILO

Sadna mlečna kašica ni isto kot sadje....
Naj bi ble pa mlečne za lažji prehod na gh....je pa od posameznika odvisno kako začne z uvajanjem.....
Mislm da larissi bolj te pašejo, zaradi mleka....ker ga je do zdj bla najbolj navajena.....eni pa nimajo problemov pa jim je sadje al pa zelenjava že takoj všeč...

sem si mislila,da je tako...tudi jaz mislim ,da bo Mihailu to ok zato ker je samo enkrat slivo kasico jedel ampak vedno je hotel dojit in je kr jokal....o vcerajsnji jabolki da ne govorim...bljak...vse ven pluval

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
20.7.2009 14:58:08   
MIHAILO
N o in smo prisli do zakljucka.user posted image ..tko da bom nekaj casa mela te mlecne kasice ,upam,da mu bojo vsec in bomo potem k pridemo z dopusta pa se kaj probali....pocasi se dalec prideuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?