Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 13:22:19
|
|
|
|
Urša08
|
mihailo za enkrat majo otročki en obrok goste hrane na dan oz. eni še to ne to maš pa lahko sadje ali zelenjavico, dons npr. mata slivovo kašico, jutri mu ponudiš pa npr. korenček + krompirček. Zvečer pa eni dajejo mlečne kašice da se otrok bolje nasiti in dalj časa spi, eni dajo pa kako žlico rižolinota v flaško tud z istim namenom.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 13:42:36
|
|
|
|
claud
|
mihailo-jst sm kupla hippove mlečne kašice s sadjem in se jih meša z vodo....so cello men kr dobre.....pa piše gor od 4. meseca...... Mi še nismo tko zlo prešaltal na gh......eni mate že res kr cel obrok ........mi smo sam mal pri okušanju novih okusov.........pa mi je ful dobra k se tko zapač Sm ji dala mal soka od češnje pa se čist zakremži pa jezik vn pa reče blak...........
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 13:45:12
|
|
|
|
Urša08
|
claud no mi smo tud pr okušanju okusov a mlečno kašico mata pa obrok al samo kot dodatek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 13:58:16
|
|
|
|
claud
|
mlečna ji gre pa kr dobr od... do ust.... tko da bi blo skor za obrok....ampak na joški zaspat je še zmer zakon številka 1 Drugač ji je pa tok dobr da mi kr vzame žlico pa rine v usta...k misl da bo kr takrat prtekl k ona hoče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 13:59:40
|
|
|
|
MIHAILO
|
ne,ampak npr nekaj casa kasice mlecne,potem sadje potem zelenjava...govorim o enem obroku gh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:01:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mihailo-jst sm kupla hippove mlečne kašice s sadjem in se jih meša z vodo....so cello men kr dobre.....pa piše gor od 4. meseca...... Mi še nismo tko zlo prešaltal na gh......eni mate že res kr cel obrok ........mi smo sam mal pri okušanju novih okusov.........pa mi je ful dobra k se tko zapač Sm ji dala mal soka od češnje pa se čist zakremži pa jezik vn pa reče blak........... js tut se nism z gh zacela redno,probal je jabko pa slivovo kasico ki mu je full vsec...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:13:53
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO http://www.hipp.si/gotove_mlecne_kasice lahko s tem zacnem ane ja te mam jst.......banana, breskev pa breskev marelica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:14:13
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo začneš lahko s katerokoli kašico, ko piše gor po 4 mesecu Glede sadja in zelenjave sem ti pa tudi napisala da ni pravila. Pač delaš po svojmu "sistemu" ene tri dni uvajaš vsako novo sadje oz. zelenjavo in potem kombiniraš Jaz sem kupila v mullerju eno mlečno kašico od milupe po 4 mesecu - sem bila pri Nejcu navajena teh in jih bom še Žigu dala. Seveda so Hippove tud v redu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:23:00
|
|
|
|
claud
|
urša jst sm od milupe eno riževo vzela....je še nism sprobala...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:25:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo začneš lahko s katerokoli kašico, ko piše gor po 4 mesecu Glede sadja in zelenjave sem ti pa tudi napisala da ni pravila. Pač delaš po svojmu "sistemu" ene tri dni uvajaš vsako novo sadje oz. zelenjavo in potem kombiniraš Jaz sem kupila v mullerju eno mlečno kašico od milupe po 4 mesecu - sem bila pri Nejcu navajena teh in jih bom še Žigu dala. Seveda so Hippove tud v redu no sej grem jaz tut v mulerja...ne vem pa za koliko casa je to ,kok naj jih kupim za 14 dni ko gremo na dopust?ker dol take ne morem kupit ne bi pa mesaala..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:26:53
|
|
|
|
Urša08
|
claud jaz mam pa Greisbrei mit milch, pa sej jih mam kr precej okusov, a veš da riževe pa še nikol nism vzela - pomoje je sploh vidla nisem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:31:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 claud jaz mam pa Greisbrei mit milch, pa sej jih mam kr precej okusov, a veš da riževe pa še nikol nism vzela - pomoje je sploh vidla nisem jst sm pa prou iskala k mi je soseda priporočila....je pa z okusom maline.... mah sj majo vse sorte... mihailo...tud če eno škatlo preveč kupiš ne boš stran metala....bo že pojedu do 1.rojstnega dneva in naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:37:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 claud jaz mam pa Greisbrei mit milch, pa sej jih mam kr precej okusov, a veš da riževe pa še nikol nism vzela - pomoje je sploh vidla nisem jst sm pa prou iskala k mi je soseda priporočila....je pa z okusom maline.... mah sj majo vse sorte... mihailo...tud če eno škatlo preveč kupiš ne boš stran metala....bo že pojedu do 1.rojstnega dneva in naprej koliko obrokov ima lahko v eni tej skatli,ce poje npr priblizno en jogurtov loncek za en obrok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:38:00
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo jaz mislim da eno ta veliko maš dost če mu jo boš vsak dan dajala. Jaz sem pri Nejcu kar ene 6 različnih kupla in je mel vsak dan kej druzga za večerjo - ampak to kasneje ko je mel že večerni gosti obrok. Lahko pa dve različni kupiš, da mal mešaš. Kdaj pa greste na dopust?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:40:55
|
|
|
|
claud
|
mihailo za na dopust bi jst 2 vzela za vsak slučaj...........jst rada mal več namešam da mam še jst kj od tega..........še vedno nora na čokolino
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:42:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo jaz mislim da eno ta veliko maš dost če mu jo boš vsak dan dajala. Jaz sem pri Nejcu kar ene 6 različnih kupla in je mel vsak dan kej druzga za večerjo - ampak to kasneje ko je mel že večerni gosti obrok. Lahko pa dve različni kupiš, da mal mešaš. Kdaj pa greste na dopust? aha ok...hvala za odg...na dopust gremo v nedeljo zgodaj zjutaj...sem ze danes odprla kovcek in pocasi kaj pakiram ,ko se spomnim ker ne morem naenkrat vse...pol mu bom kr te kasice zacela dajat ...cez koliko casa mu pa ponudim kaj zelenjave?sadje?oprosti ker tok sprasujem anpak nic ne vem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:44:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
namrec me te kasice(mlecene )begajo...a so one kot te sadne in ti ni treba pol posebej sadje uvajat in lahko pac das da malo zamenjas al kako?zelenjavo bom itak postopno,,korencek,krompircek,brokoli,cvetaco,bucko itd in potem kaj zmesala in kombinirala...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:45:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mihailo za na dopust bi jst 2 vzela za vsak slučaj...........jst rada mal več namešam da mam še jst kj od tega..........še vedno nora na čokolino js tut...une slivove kasice sem kr jaz jedla...me je moz tok hecal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:49:00
|
|
|
|
Urša08
|
mihailo poskusi na dopustu čim bolj uživat in se čim manj obremenjuj z uvajanjem. Lahko počakaš da pridete z dopusta domov , če maš pa željo mu pa lahko prripravljaš sadje ali zelenjavo ali pa mu narediš to kašico. Zdej če greste v hotel imaš najmanj dela s temi kašicami. V apartmaju mu pa lahko tudi kakšno sadje ali zelenjavo daš kar bi mu rajši dala. Poslušaj sebe, če bi mu rada dala jabučka mu ga pa dej, al pa krompirčka, ... ti samo pazi pri uvajanju da par dni isto daješ zaradi alergij npr. mu daš bučkico 3 dni, pa potem lahko daš korenčka, pa kak krompirček, kolerabico potem po dve zelenjavci skup daš al pa tri,...isto pa pri sadju. Nejc je imel najrajši kombinacijo nektarine in banane Upam da sem napisala tko, da me vsaj mal zastopiš kaj sem hotela povedat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:50:03
|
|
|
|
Urša08
|
mihailo to so mlečne kašice in niso nadomestek sadja, ti sadje posebej uvajaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:50:33
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO namrec me te kasice(mlecene )begajo...a so one kot te sadne in ti ni treba pol posebej sadje uvajat in lahko pac das da malo zamenjas al kako?zelenjavo bom itak postopno,,korencek,krompircek,brokoli,cvetaco,bucko itd in potem kaj zmesala in kombinirala... Sadna mlečna kašica ni isto kot sadje.... Naj bi ble pa mlečne za lažji prehod na gh....je pa od posameznika odvisno kako začne z uvajanjem..... Mislm da larissi bolj te pašejo, zaradi mleka....ker ga je do zdj bla najbolj navajena.....eni pa nimajo problemov pa jim je sadje al pa zelenjava že takoj všeč...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:53:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mihailo poskusi na dopustu čim bolj uživat in se čim manj obremenjuj z uvajanjem. Lahko počakaš da pridete z dopusta domov , če maš pa željo mu pa lahko prripravljaš sadje ali zelenjavo ali pa mu narediš to kašico. Zdej če greste v hotel imaš najmanj dela s temi kašicami. V apartmaju mu pa lahko tudi kakšno sadje ali zelenjavo daš kar bi mu rajši dala. Poslušaj sebe, če bi mu rada dala jabučka mu ga pa dej, al pa krompirčka, ... ti samo pazi pri uvajanju da par dni isto daješ zaradi alergij npr. mu daš bučkico 3 dni, pa potem lahko daš korenčka, pa kak krompirček, kolerabico potem po dve zelenjavci skup daš al pa tri,...isto pa pri sadju. Nejc je imel najrajši kombinacijo nektarine in banane Upam da sem napisala tko, da me vsaj mal zastopiš kaj sem hotela povedat. hvala ja sem zastopila,si lepo napisala...bom kupla te mlecne kasice in na dopustu to devaala ,ko pridem pa domov bomo pa se kaj zelenjave in sadja pripravljali...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:55:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO namrec me te kasice(mlecene )begajo...a so one kot te sadne in ti ni treba pol posebej sadje uvajat in lahko pac das da malo zamenjas al kako?zelenjavo bom itak postopno,,korencek,krompircek,brokoli,cvetaco,bucko itd in potem kaj zmesala in kombinirala... Sadna mlečna kašica ni isto kot sadje.... Naj bi ble pa mlečne za lažji prehod na gh....je pa od posameznika odvisno kako začne z uvajanjem..... Mislm da larissi bolj te pašejo, zaradi mleka....ker ga je do zdj bla najbolj navajena.....eni pa nimajo problemov pa jim je sadje al pa zelenjava že takoj všeč... sem si mislila,da je tako...tudi jaz mislim ,da bo Mihailu to ok zato ker je samo enkrat slivo kasico jedel ampak vedno je hotel dojit in je kr jokal....o vcerajsnji jabolki da ne govorim...bljak...vse ven pluval
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 20.7.2009 14:58:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
N o in smo prisli do zakljucka. ..tko da bom nekaj casa mela te mlecne kasice ,upam,da mu bojo vsec in bomo potem k pridemo z dopusta pa se kaj probali....pocasi se dalec pride
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?