|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
20.7.2009 9:30:03   
timy
Dobro jutro,

vsak dan vas berem za nazaj in mi potem nikoli ne ostane časa, da bi kaj napisalauser posted image

Zapomnila sem si, da dva kužka dobita domuser posted image user posted image user posted image

Sunny - luštne slikce - joj ko bi že Eva imela takšne laske kot Gaja, bi ji čopka delala, pa špangiceuser posted image  Tole v kopalnici pa sta imela žur, verjetno je ostala kar ena mala poplavauser posted image

Katjuša - sem danes oddala glasuser posted image  Škoda za prstan, še vedno pa je upanje, da ga najdešuser posted image

Kolumbo - no, krst je kljub angini vseeno uspeluser posted image

MIhailo - enako posteljno obrobo imava, Eva tudi počne takšne vragolije po postelji, najhuje pa je, ker se skoz postavlja na trebušček in se potem dere. Jo dam nazaj, pa se takoj spet obrne in jovo na novouser posted image  

Rebeka user posted image user posted image user posted image za Uroša

Ajvy - vse najboljše Tarji, je pa tak cukrčekuser posted image

Balonchy - čudovite slikceuser posted image user posted image user posted image  Jaz bi šla kar nazaj na morjeuser posted image

Eva se je zbudila, bom potem še kaj napisalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
20.7.2009 9:34:01   
timy
Aja, v četrtek sem dobila potni list za Evouser posted image  Slika je tak hecna. Smo se slikali in Eva je imela usta skoz odprta, nikakor jih ni hotla zapret. In potem ji je fotograf računalniško zaprl usta in ji narisal novauser posted image  Res je hecnauser posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
20.7.2009 9:39:33   
claud
Jutro!

No mi se še kolovratmoo po postli, smo spet zaspaniuser posted image

Jst sm pa larissi začela dajat hippove mlečne kašice...tko kot je čokolino... in je ful vesela...njamsiuser posted image

KOLUMBO IMAŠ ZS

Čestitke vsem za obmesečnice....še za nazaj, k me nč ni blo tuki....user posted image user posted image

Aja tile gosto hranjeni drekci so pa user posted image user posted image dišečiuser posted image

Drugaač pa mi zdj zadne cajte ful uživamo........Larissa itak ful sonček.....sm tok zaljubljena v njo da mi je tud vseen če kak dan tečka cel danuser posted image user posted image

Vse mate ful lepe slikceuser posted image user posted image

Balonchy matičko je pa že pravi dečkouser posted image user posted image ....se vidi da je prehitevaluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
20.7.2009 10:16:58   
MIHAILO
Jutro...spala sva do 9h jeeeeeeeee...
ST 21 Kolumbo in Piskot so mi odg. se pravi ,da bo mogoce lahko nosil poleti,k bo star leto pa pol skor...
KAJ MI JE MOZ KUPIL ko sem rodila...z malenkostmi me je zelo usrecil...eno lepo rozico je prinesel,ko sem prisla domov naju je cakal napis :dobrodosla doma,voli vas vas tata..pa vse je bilo pospravljeno..Kej skupocenega mi pa ni kupoval,ker mi to skoz kupuje(oziroma ko rabim se zmeniva in mi kupi...)user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
20.7.2009 10:18:06   
MIHAILO
MIhailo - enako posteljno obrobo imava, Eva tudi počne takšne vragolije po postelji, najhuje pa je, ker se skoz postavlja na trebušček in se potem dere. Jo dam nazaj, pa se takoj spet obrne in jovo na novo  

tako je pri nas cel dan ga sam popravljam,user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
20.7.2009 10:21:18   
MIHAILO
Mihailo je imel v soboto sped napad tasknega jokanja kot je imela takrat ko smo sli k zdravniku in so bli menda zobeki...sam zdj pa sumim tudi da ga zvija ker ne kaka skoz...v sob. je bil 3 dan ko se ni in se je skoz zvijal pa napenjal kot da bi kakal..pa ko joka potem prdne in sem mu dala mal donata in ob polnoci se tok pokakal da sva ga slakopat,ker e mel se noge pokakane in se ob 6h je kakal...sam pa tut ni fah+jn da mju skoz devam donat da bi kakal,bi moral tudi brez tega ane???sam ko se je tok zvijaluser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
20.7.2009 10:28:13   
Vesnozaver
dan!

user posted image za vse bolane boscke!

aljazek aja, jaz pa delam čufte, mama in ata sta na morju, pa pride bratec na kosilo....jaz pa mam sadni danuser posted image
danes bo nas pubec poskusil banano.
moz ni kupil nic(hmmm.....morm vprasat, ce ma slucajno kaksne sorodnike na gorenjskemuser posted image ), pospravil vse, pa naslednjih 14 dni kuhal, pospravljal.
ze spet bo vroce, pisuka, zakaj ne more bit cez teden normalno, pa cez vikend vroce, da se lahko gremo kopat?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
   [Brisano sporočilo]
20.7.2009 10:33:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vesnozaver)
  Neposredna povezava do sporočila: 4058
20.7.2009 10:54:14   
claud
kolumbo user posted image user posted image Majkl je prou caruser posted image
imas zs

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
20.7.2009 10:56:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Mihailo je imel v soboto sped napad tasknega jokanja kot je imela takrat ko smo sli k zdravniku in so bli menda zobeki...sam zdj pa sumim tudi da ga zvija ker ne kaka skoz...v sob. je bil 3 dan ko se ni in se je skoz zvijal pa napenjal kot da bi kakal..pa ko joka potem prdne in sem mu dala mal donata in ob polnoci se tok pokakal da sva ga slakopat,ker e mel se noge pokakane in se ob 6h je kakal...sam pa tut ni fah+jn da mju skoz devam donat da bi kakal,bi moral tudi brez tega ane???sam ko se je tok zvijaluser posted image
Ojla Mihailo - nam je gastrologinja rekla, da ni lih priporočljivo tolk malim dajati donat, čeprov eni to počno, bolje je račeti s kako tako hrano ki odvaja, slivov kompot, če pa res ne bi pomagalo pa mu daj kako glicerinsko svečko, naš naredi tako štalo po tem in je čist blažen pol.
Mi je pa zdele k ni 2 dni kakal, zvečer tudi 2x bruhal in to ornk, tko da mu dam malo manj za jest, zdej k se je pa ornk podelal bo pa spet več dobil.
Boščki so ja k jih zvija.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
20.7.2009 10:59:17   
MIHAILO
KOLUMBO kok si bla lepaaaa,pa full ti pase k si mal rjavav obraz...Maj je pa tako frajersko urejen pa se tko se nosi,kt da je frajeruser posted image user posted image ROK se pa speglu smeji,MIHAILO tut je tko smesen..pa se za MAJAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
20.7.2009 11:01:51   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ojla Mihailo - nam je gastrologinja rekla, da ni lih priporočljivo tolk malim dajati donat, čeprov eni to počno, bolje je račeti s kako tako hrano ki odvaja, slivov kompot, če pa res ne bi pomagalo pa mu daj kako glicerinsko svečko, naš naredi tako štalo po tem in je čist blažen pol.
Mi je pa zdele k ni 2 dni kakal, zvečer tudi 2x bruhal in to ornk, tko da mu dam malo manj za jest, zdej k se je pa ornk podelal bo pa spet več dobil.
Boščki so ja k jih zvija.

Sej se mi je zdel da ni fajn...bom slivovo vodo,pa kaksno slivovo kasico...kako se naredi domaca slivova kasica una k jo ma frutek od suhih al svezih sliv,pa verjetno se olupijo in skuhajo itakuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
20.7.2009 11:15:59   
Urša08
mi smo nazaj s sprehoda, je blo še luštno, sedaj pavroče ratujeuser posted image

Kolumbo ko ste bli lepiuser posted image user posted image user posted image

Mihailo joj bošček k ne more kakat, tko sva mela z Žigcem ampak se je samo od sebe uredilo tako da lahko se tudi vam uredi. Jaz bi mu slivovo kašico dala al pa kompotek za pit

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
20.7.2009 11:17:28   
Urša08
Mihailo lani poleti je Nejc nosil 22 - je pa januarček, tako da mislim da jih bo Mihailo drugo poletje nosiluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
20.7.2009 11:17:54   
MIHAILO
user posted image
taksne so te nove sandale

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
20.7.2009 11:19:55   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mi smo nazaj s sprehoda, je blo še luštno, sedaj pavroče ratujeuser posted image

Kolumbo ko ste bli lepiuser posted image user posted image user posted image

Mihailo joj bošček k ne more kakat, tko sva mela z Žigcem ampak se je samo od sebe uredilo tako da lahko se tudi vam uredi. Jaz bi mu slivovo kašico dala al pa kompotek za pit

je zdr rekla da se lahko uredi z gh...kakal je v soboto ponoc,v nedeljo zjutraj in danes user posted image v sob sm pa donat dala...zdj bo izak gh in upam da bo...prej je pa vsak obrok kakal

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
20.7.2009 11:20:13   
MIHAILO

Mihailo lani poleti je Nejc nosil 22 - je pa januarček, tako da mislim da jih bo Mihailo drugo poletje nosiluser posted image

superuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
20.7.2009 11:39:39   
Urša08
Jaz kuham kolerabico user posted image Žiga spančka, Nejc je pojedel banano in kmalu upam, da mi ga rata spat dat, da jaz mal pospravim medtem. 

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
20.7.2009 12:57:23   
BarbaraGS
Mihailo sam res...od kar ji jaz dajem mlecne kasice kaka vsak dan in ima zelo lep kakec. Pa se apetit se ji je povecal in koncno normalno je.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
20.7.2009 13:04:43   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Mihailo sam res...od kar ji jaz dajem mlecne kasice kaka vsak dan in ima zelo lep kakec. Pa se apetit se ji je povecal in koncno normalno je.

super Brbara da ste uredile kakanje...kaksne kasice ji pa dajes to?kje jih kupis?jaz bom sla v mulerja po kake zitne kasice k se z vodo zmesajo sej to je tut ok?zakaj eni dajejo sadje in zelenjavo drugi pa te mlecne in zitne kasice ...ta gh bo men sive lase prneslauser posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
20.7.2009 13:11:22   
tanci29
čist na hitrco...

u glavnem no comment from meuser posted image  da ne boste užaljene...mam skos polne rokeuser posted image

no takole zjutraj smo vsatli...potem je hančiča pojedla mal marelične kašice, so ble tko dobre marelice k sm jih pa skuhala so ble pa čist kisle...itak še dojit
pol sva šle pa ven....uglavnem mama mula si je šla kupit ruzak, tko da mam zdej njo v kengurujčku, ruzak na ramah da lohk kej kupim da mi ni treba vrečk trogat, pol pa še sadje po rokah u vrečki...sem res ko ena mula ane

zdej sva pojedle kosilo bolj malo(krompirček kolerabica brokoli)

trenutno se zvija na tleh in se že dere sam jo bom kar malo pustila...dost je tega

ajde pozdravček vsem

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
20.7.2009 13:12:28   
Urša08
uf mi mamo pa dons pestrouser posted image Žiga kr nebi spal, dva krat po pol ure in konec, zaspan k ne vem kaj, v naročju ja ko ga odložim jok, sem zdele pol ure se matrala da sem ga v postelco dalauser posted image bomo vidl čez kok sekund bo jok user posted image

Mihailo nč ne boš siva ratala, pač se eni odločijo za sadje eni za zelenjavo, drugi začnejo z mlečnimi kašicami eni pa kombinirajo user posted image Sej kmalu boš vse tri obroke mela pa ne bo treba nč več mozgat user posted image

grem kosilo narest dokler je tišina

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
20.7.2009 13:13:57   
Urša08
tanci mave podobno situacijo user posted image user posted image user posted image pa dons začuda je bil mir v vozičku , drugače je pa kenguru zakon user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
20.7.2009 13:17:00   
MIHAILO

uf mi mamo pa dons pestrouser posted image Žiga kr nebi spal, dva krat po pol ure in konec, zaspan k ne vem kaj, v naročju ja ko ga odložim jok, sem zdele pol ure se matrala da sem ga v postelco dalauser posted image bomo vidl čez kok sekund bo jok user posted image

Mihailo nč ne boš siva ratala, pač se eni odločijo za sadje eni za zelenjavo, drugi začnejo z mlečnimi kašicami eni pa kombinirajo user posted image Sej kmalu boš vse tri obroke mela pa ne bo treba nč več mozgat user posted image

grem kosilo narest dokler je tišina

a mu zdj lahko dam mlecne kasice pa cez nekaj casa sadje in potem zelenjavo al kako to gre?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
20.7.2009 13:19:54   
Urša08
mihailo nisem zastopla kako čez neki časa, a ti bi mu vse troje dala v enem dnevu?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?