witto
|
Michailo,ja mi že papamo gh, ni ravno navdušen , ampak poje,bolj mu teknejo sadne kašice. Danes sem mu dala za poskusit lubenico,je bil čisto navdušen. A krstili boste,kdaj pa? Mi bomo tudi,2.8. končno ga bo videl tudi moj ati, ki pride konec meseca k meni na obisk iz Prage,kdaj ga bo videla pa moja mami, nimam pojma . Birdy,moj visi na Ikariam, ej, pa da po.....š. Sej je res,dela po cele dneve,zjutraj gre v službo,popoldan pa imata z njegovim bratom še obrt, in res je, da mi ne sedi po gostilnah,tako kot nekateri naši kolegi, pač mu je to ene vrste "relax" ampak jas mislim, da ima vse svojo mejo.Evo je že doma , pa že teži, da naj se umaknem, da vidi kaj se dogaja v njegovem mestu........... . Poplnoma razumem, da me ne nalašč ignorirate, sej vem, da se pač zodi, da greš mimo posta, ni za nalašč. Pri meni tudi letos odpadejo razprodaje, ni dinar. Ko sem prišla iz porodnišnice, in glede nato, da sem se zredila za 36kg,sem se odločila, da je bolj poceni malo se potrudit in shjušat,ker za obleke ni. In tudi jas imam polno omaro cunj, tako, da res mi ni potrebno nič novega kupovat. Raje nakupim za Matijo, mi je bolj v veselje.In na koncu sem izgubila, vse kar sem v nosečnosti pridobila, tako, da oblečem vse cunje
|