Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:02:00
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tiste k mate večje otroke k že gledajo risanke....tanci, mlea, katjusa.... NE JIM DAT ZA GLEDAT RISANKE CORALINE!!!!!!!!!! Grooooooooza!!!!!!! prvič slišim za to risanko kaj pa je notri tok groznega??? Ma na začetku zgleda kr ok, pol pa ena čarovnica, pa da otrokom namest oči gumbe not, pa duhove otroke kaže k jih je una ubila...mah katastrofa....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:04:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tiste k mate večje otroke k že gledajo risanke....tanci, mlea, katjusa.... NE JIM DAT ZA GLEDAT RISANKE CORALINE!!!!!!!!!! Grooooooooza!!!!!!! prvič slišim za to risanko kaj pa je notri tok groznega??? Ma na začetku zgleda kr ok, pol pa ena čarovnica, pa da otrokom namest oči gumbe not, pa duhove otroke kaže k jih je una ubila...mah katastrofa.... o fak da si upajo dati v javnost take risanke da jih ni sram meni so itak take risanke kjer je ubijanje in nasilje kar neki-Smrkci in Čebelica Maja je zakon
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:05:11
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tiste k mate večje otroke k že gledajo risanke....tanci, mlea, katjusa.... NE JIM DAT ZA GLEDAT RISANKE CORALINE!!!!!!!!!! Grooooooooza!!!!!!! prvič slišim za to risanko kaj pa je notri tok groznega??? Ma na začetku zgleda kr ok, pol pa ena čarovnica, pa da otrokom namest oči gumbe not, pa duhove otroke kaže k jih je una ubila...mah katastrofa.... o fak da si upajo dati v javnost take risanke da jih ni sram meni so itak take risanke kjer je ubijanje in nasilje kar neki-Smrkci in Čebelica Maja je zakon
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:06:17
|
|
|
|
claud
|
ja uno je pa nečak hotu it gledat, pa sva na srečo mii2 prej doma gledala, tko da sva rekla da ga ne smejo pelat to gledat...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:07:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud ja uno je pa nečak hotu it gledat, pa sva na srečo mii2 prej doma gledala, tko da sva rekla da ga ne smejo pelat to gledat... še sreča
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:09:34
|
|
|
|
brkn83
|
zdej pa šibamo mi ven, ker sva se midva žetud najedla. Lep dan vam želim.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:12:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 zdej pa šibamo mi ven, ker sva se midva žetud najedla. Lep dan vam želim. enako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:16:54
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tiste k mate večje otroke k že gledajo risanke....tanci, mlea, katjusa.... NE JIM DAT ZA GLEDAT RISANKE CORALINE!!!!!!!!!! Grooooooooza!!!!!!! prvič slišim za to risanko kaj pa je notri tok groznega??? Ma na začetku zgleda kr ok, pol pa ena čarovnica, pa da otrokom namest oči gumbe not, pa duhove otroke kaže k jih je una ubila...mah katastrofa.... Aja, sem jo dol potegnila, pa še nismo uspel pogledat. HVALA je ne bomo gledal.... Drugače pa si moram tudi 3. dol potegnit, ker jo pol na računalniku gledamo, ampak je treba otroke tudi kej ven pelat, med ljudi...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:19:52
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Tiste k mate večje otroke k že gledajo risanke....tanci, mlea, katjusa.... NE JIM DAT ZA GLEDAT RISANKE CORALINE!!!!!!!!!! Grooooooooza!!!!!!! prvič slišim za to risanko kaj pa je notri tok groznega??? Ma na začetku zgleda kr ok, pol pa ena čarovnica, pa da otrokom namest oči gumbe not, pa duhove otroke kaže k jih je una ubila...mah katastrofa.... Aja, sem jo dol potegnila, pa še nismo uspel pogledat. HVALA je ne bomo gledal.... Drugače pa si moram tudi 3. dol potegnit, ker jo pol na računalniku gledamo, ampak je treba otroke tudi kej ven pelat, med ljudi... PROSIM ma kr pejte mal med ljudi.....za tamale je kino waaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:20:38
|
|
|
|
Onasiss
|
Upam, da bo zdržu.... Ej a kera ve kako zgledajo tisti stoli v kinu, ki imajo učinke????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:23:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Upam, da bo zdržu.... Ej a kera ve kako zgledajo tisti stoli v kinu, ki imajo učinke???? mene je tisti stolov groza ker te kar naprej premetava in buta,pa enkrat sem ene kače gledala in me je žica tepla po nogah.....no ne vem....moj pa full uživa na tistmu stolu......pa nečak je tudi full navdušen(10 let).......če mu nebi sedli stoli,bi ga jaz popokala in peljala kakšno vrsto višje na navadne stole
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:23:47
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Upam, da bo zdržu.... Ej a kera ve kako zgledajo tisti stoli v kinu, ki imajo učinke???? Normalno....sam včasih te mal rukajo, če je kak tak prizor, al te kj pošprica oz. zaprši voda....pa tko....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:25:17
|
|
|
|
claud
|
Mene bl una očala motjo k me pol ponavad glava boli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:28:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Mene bl una očala motjo k me pol ponavad glava boli meni pa dol lezejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:29:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Upam, da bo zdržu.... Ej a kera ve kako zgledajo tisti stoli v kinu, ki imajo učinke???? Normalno....sam včasih te mal rukajo, če je kak tak prizor, al te kj pošprica oz. zaprši voda....pa tko.... se mi zdi da je kar dosti premetavanja........no sej pravim,mogoče bo pa mali res užival(še bolj)če se bo stol tresel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:32:49
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Upam, da bo zdržu.... Ej a kera ve kako zgledajo tisti stoli v kinu, ki imajo učinke???? Normalno....sam včasih te mal rukajo, če je kak tak prizor, al te kj pošprica oz. zaprši voda....pa tko.... se mi zdi da je kar dosti premetavanja........no sej pravim,mogoče bo pa mali res užival(še bolj)če se bo stol tresel čist odvisno od filma, risanke.... mi2 sva šla enkrat film gledat k je blo tok mal teh efektov da nama je blo kr škoda da sva tiste sedeže plačala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:34:40
|
|
|
|
Onasiss
|
Glede na to da bo šel prvič v kino bom vzela kar navadne stole... Pol bomo pa vidl.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:36:51
|
|
|
|
claud
|
No mi2 greva spet h mami...domžale moje...home sweet home Vse se zelooooo lepo imejte, kjerkoli že boste čao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:39:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Glede na to da bo šel prvič v kino bom vzela kar navadne stole... Pol bomo pa vidl. važno da bo mali zdržal in užival,pa če stol trese ali pa ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:42:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud No mi2 greva spet h mami...domžale moje...home sweet home Vse se zelooooo lepo imejte, kjerkoli že boste čao fajn se imejta z larisso
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:45:45
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz grem Hano nahranit potem pa kuhat VSEM ŽELIM LEP DAN!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 9:57:14
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ojla punce, se malo oglasam... pri nas je tako delavno, da komaj stojim na nogah. Mala je bla tolko boga po cepljenju in se vedno ni vse ok :/ sej vrocine ni bilo, sam prvo noc in dan ni spala, se je jokcala, potem je prespala celi naslednji dan, jedla pa skoro nic 2 dni. Bomo vidli kako bo danes. Sam je normalno to, sem vprasala, tak da ok - tudi to moramo dati skozi. Tisti najhujsi dan je imela telovadbo in na zalost smo sli predcasno stran - teorijo smo slisali in eno vajo za vodenje otrocka na bok. Super se mi zdi in komaj cakam, da imamo pravo uro (komaj po 20-etem). Se moram pohvalit - vceraj, takoj naslednji dan se je prvic sama obrnila s hrbta na trebuh in nazaj (prej se je samo s trebuha na hrbet). Sem tako zadovoljna. Pa tudi rekla je ta gospa, da nima nic vec ekstenije kot je za dojencke obicajno. Ce jo pravilno vodis, naredi vse prav kot po knjigi in tudi dela prav dokler ne pozabi. No grem zdaj, delo caka, da bomo koncno imeli urejeno novo stanovanje... :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 10:15:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS ojla punce, se malo oglasam... pri nas je tako delavno, da komaj stojim na nogah. Mala je bla tolko boga po cepljenju in se vedno ni vse ok :/ sej vrocine ni bilo, sam prvo noc in dan ni spala, se je jokcala, potem je prespala celi naslednji dan, jedla pa skoro nic 2 dni. Bomo vidli kako bo danes. Sam je normalno to, sem vprasala, tak da ok - tudi to moramo dati skozi. Tisti najhujsi dan je imela telovadbo in na zalost smo sli predcasno stran - teorijo smo slisali in eno vajo za vodenje otrocka na bok. Super se mi zdi in komaj cakam, da imamo pravo uro (komaj po 20-etem). Se moram pohvalit - vceraj, takoj naslednji dan se je prvic sama obrnila s hrbta na trebuh in nazaj (prej se je samo s trebuha na hrbet). Sem tako zadovoljna. Pa tudi rekla je ta gospa, da nima nic vec ekstenije kot je za dojencke obicajno. Ce jo pravilno vodis, naredi vse prav kot po knjigi in tudi dela prav dokler ne pozabi. No grem zdaj, delo caka, da bomo koncno imeli urejeno novo stanovanje... :) Boga.... Mi imamo še vedno probleme, pa ni vročine več, ampak ma zdej rito vneto... Po moje tudi zaradi zobkov, ker je bilo pri Vitu isto....Med drugim pa se mi zdi, da je to tudi zaradi Calgela s katerim ji mažem dlesni..... Boli jo manj ampak rita je pa rdeča... za obrate.... Naše je prava vrtavka.....in če pomislim je bil Vito isti....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 10:23:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
POZDRAVLJENE....nocka je prespana do 7-30h,potem sem likala cote in dala druge prat,posesala in pospravila stanovanje...zdaj pride mozek iz sluzbe in se gremo popoldan tukaj kopati http://www.thermana.si/fotogalerija/hotel-wellness-park-lasko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 11.7.2009 10:24:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
HANI VSE NAJLEPSE
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?