Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 2.10.2010 12:26:47
|
|
|
|
vseved
|
važn da smo dobil odločbe,dnar bo zihr,nikol ni prepozno,bi bilo pa lepo je če bi jih po 15.10 nakazal ...
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 4.10.2010 8:13:13
|
|
|
|
veška
|
A so katermu zavrnili? Ker mi še vedno čakamo.
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 4.10.2010 13:17:32
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: veška A so katermu zavrnili? Ker mi še vedno čakamo. Zakaj apa taka žalost in neučakanost? Moja soseda tudi nekaj "paniko" zganja. Če izpolnjujete pogoje, boste dobili. Kaj več si lahko pa prebereš TU
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 5.10.2010 8:48:23
|
|
|
|
Rosi*
|
Mi smo čisto na novo vložili vlogo za subvencijo. Res sem jo poslala kar hitro maja in v začetku prejšnjega tedna smo dobili prvo odobreno za 2010, drugi dan pa še za 2009. Nakazilo jaz tudi pričakujem okoli 15.10.
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 6.10.2010 12:45:58
|
|
|
|
vseved
|
a je slučajn kdo dobu kej nakazan,vem da vsi pravjo okol 15.10 da nes sm slišala da 15 dni od prejetja odločbe dobiš dnar,če je res kej od tega... lp
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 6.10.2010 18:13:37
|
|
|
|
Taula
|
IZVIRNO SPOROČILO: veška A so katermu zavrnili? Ker mi še vedno čakamo. Mi smo oddali za dve leti, odgovora še ni. Smo pa oddali proti koncu roka. Vsak dan čakam pošto. Odgovor mora biti, tudi če te zavrnejo, ker imaš pravico do pritožbe. Upam da pride še oktobra.
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 6.10.2010 22:52:03
|
|
|
|
trii
|
ja tudi jaz mislim da bo kmalu nakazilo upam da še ta teden ali pa najkasneje v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 8.10.2010 19:34:22
|
|
|
|
Barbara_L
|
Kaj pa vam je? Bo že, ko bo, tako kot piše, pa se ve lahk na glavo stavite. Nimate boljšga dela, al kaj?
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 8.10.2010 20:04:15
|
|
|
|
trii
|
ne sam res nimamo drugega dela gotovo sam ti delaš a ne ?samo sprašujemo za nakazilo nič drugega ja?lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 8.10.2010 21:24:38
|
|
|
|
vseved
|
haloooo ta dnar men velik pomen, ker vem da ga bom pametno izkoristla...in komi čakam da ga dobim...
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 12.10.2010 8:37:22
|
|
|
|
florecita
|
Tako je bilo tudi lansko leto. Isti čas prejeli odločbo-pozitivno, denar pa čez 15 dni točnega datuma res zdaj ne vem, bo pa to zagotovo petek 15.10. ali pa 18., ponedeljek. Ma važno, da imamo pozitivne odločbe,ne?
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 12.10.2010 16:34:51
|
|
|
|
trii
|
joj joj joj še kr nič joj upam da res haha smo že usi neučakani.....
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 12.10.2010 21:31:53
|
|
|
|
klavdiy4
|
ja nam so zavrnili.....vse izpolnjujemo, razen tega, da ni noben od naju diplomiran oz.nimava potrdila o doktoratu....mislim.....moj je že v službi in je izučen kuhar, jaz pa se še šolam kot dijakinja medpodjetniškega centra za odrasle.....imava pa dveletno hčerkico...samo šole še ni....
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 13.10.2010 10:41:18
|
|
|
|
petea
|
klavdiy4, če prav razumem, so vam zavrnili subvencijo za tržni najem? Ker samo v tem primeru se gleda izobrazba staršev.
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 13.10.2010 10:55:57
|
|
|
|
vseved
|
soseda je danes klicala na sklaD pa so ji rekl da bodo nakazila 15 dni od pravnomočnosti sklepa oz,takrat ko ministrsrvo za okolje da ukaz oz.neko dovoljenje.je pa rekla da bo kmalu...tko da tisti ki dobite se oglaste...
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 13.10.2010 15:41:40
|
|
|
|
klavdiy4
|
petea da, stanovanje imamo v najemu..... sam po mojem ne bi smeli gledati izobrazbe, če se eden še vseeno šola....oni že vedo...:/
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 14.10.2010 6:54:34
|
|
|
|
veška
|
nas so tudi zavrnili, z gradbenim dovoljenjem. so napisali v obrazložitev, da je naš prizitek k stanovanjski hiši prostor za servis-dejavnost, dejansko je pa naš prizidek stanovanje z 70 kvadrati.
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 14.10.2010 7:07:45
|
|
|
|
Rosi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdiy4 petea da, stanovanje imamo v najemu..... sam po mojem ne bi smeli gledati izobrazbe, če se eden še vseeno šola....oni že vedo...:/ klavdiy4 za tržni najem mora biti diploma vsaj enega partnerja. S tem, da so še leta pogojena. Tako da če imata v najemu stanovanje, pa nobenen nima 7. stopnje po razpisu ne prideta notri. Kar se pa tiče nakupa stanovanja ali pa gradbenega dovoljenja, pa stopnja izobrazbe in leta niso pomembna.
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 14.10.2010 10:28:16
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: veška nas so tudi zavrnili, z gradbenim dovoljenjem. so napisali v obrazložitev, da je naš prizitek k stanovanjski hiši prostor za servis-dejavnost, dejansko je pa naš prizidek stanovanje z 70 kvadrati. Kaj vam pa piše v gradbenem dovoljenju? Drugače pa se pritožite, zgubit nimate kaj.
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 14.10.2010 11:45:44
|
|
|
|
Barbara_L
|
Tudi mi smo dobili zavrnjeno zaradi preseganja cenzusa.
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 14.10.2010 13:25:36
|
|
|
|
trii
|
ja upajmo da bo res kmalu nevem zakaj nam ne povejo kdaj bo izvedeno nakazilo jojojojoj rabim denar moram plačat šolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 14.10.2010 15:04:32
|
|
|
|
HuAnita
|
To, da dobiš 14 dni (pravnomočnost) očitno ne štima, saj je datum poslanega na naši vlogi 15. 9., torej bi morali dobiti konec septembra... Verjetno spet malo mešetarijo s tem denarjem, obresti so potem večje.... Raja se pa znajdi.
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 14.10.2010 21:18:12
|
|
|
|
trii
|
ja prov imaš nič jutri zjutrej bom klicala na stanovanjski sklad pa bom javila kaj so mi rekli držite pestiiiii!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 15.10.2010 11:56:36
|
|
|
|
vseved
|
datuma ne znajo povedati,edin to ta bo dnar do konca leta sigurno,,,, hm dobr so nas nategnil ja
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 15.10.2010 15:01:38
|
|
|
|
Martinap
|
No, tole pa res zna trajat....Škoda :-(
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?