|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n...
15.10.2010 16:15:41   
subrina
meni je v sredo rekla,da bo v kratkem nakazano user posted image

(odgovor članu Martinap)
Neposredna povezava do sporočila: 226
15.10.2010 17:57:55   
trii
jajajaja uglavnem so mi rekli da bo v kratkem zelo kmalu točnega datuma pa še nevejo ja no se pravi do januarja bo !!!!upam kok so smotani hihih!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vseved)
Neposredna povezava do sporočila: 227
15.10.2010 20:56:59   
KaiHana
Oh joj mi smo pa mislili, da bomo lahko menjali okna še pred zimo. So nas pa res zaj...user posted image

(odgovor članu trii)
Neposredna povezava do sporočila: 228
16.10.2010 13:15:54   
vseved
jest mislim da bo to še ta mesc,vsi neki pričakujejo v ponedeljek,no bomo vidl...
na skladu pa govorijo da nevejo datuma pa da bo do konca leta izplačilo,ker ful velik ljudi kliče in sprašuje kdaj bo kdaj bo,in mislim da nas majo že poln kufr, sam da nas skenslajo da ne kličemo tok pogost zato so pa začel govort zdej da bo enkat do konc leta...drgač je men isto rekla v sredo da bo zelo kmal ,no enim tko povejo enim pa povejo da bo do konc leta... no bomo vidl..

(odgovor članu KaiHana)
Neposredna povezava do sporočila: 229
18.10.2010 10:30:06   
pinč
Živjo!
Mi lahko pomagate, prosim. Zdaj sem že konkretno zmedenauser posted image  Poslala sva za subvencije sicer odg še ni ampak mi kolegica pravi, da bova zavrnjena, ker ima moj s.p. K ima kdo izkušnjo s tem? Drugače pa stanovanje na kredo, 10 mesec starga sinčka...

HVALA HVALA HVALA

LEP DAN

(odgovor članu vseved)
Neposredna povezava do sporočila: 230
18.10.2010 10:32:03   
tajtaja
Brez veze!!! Zakaj bi bil zaradi sp zavrnjen???? Moj mož ga tudi ima, pa bomo letos dobili četrtič!!!!
Ne verjemi - mogoče pa ona želi, da nebi dobiliuser posted image . Kak so eni.........user posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu pinč)
Neposredna povezava do sporočila: 231
18.10.2010 10:38:48   
Rosi*
Nima veze, kje je kdo zaposlen. Gledajo samo cenzus, ki pa je kar visoko postavljen. Tako da se ne sekiraj. Počakaj na odločbo.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 232
18.10.2010 11:01:27   
pinč
Punce HVALA!!!

Ja nekak sem dobila občutek, da mi glih ne privošči tega denarja...

Polepšale ste mi danuser posted image user posted image  

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
18.10.2010 11:02:20   
subrina
čist možno,da ne bodo nakazali dokler vsi ne dobijo odločbe.al pa to sploh ni odvisno od tega?!tiste,ki že par let dobivate verjetno več vete kak to gre?!

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
18.10.2010 11:07:58   
pinč
Punce HVALA!!!

Ja, sem dobila občutek, da mi nekak ne privošči tega denarja...

POLEPŠALE STE MI DANuser posted image user posted image

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 235
18.10.2010 11:15:27   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: subrina

čist možno,da ne bodo nakazali dokler vsi ne dobijo odločbe.al pa to sploh ni odvisno od tega?!tiste,ki že par let dobivate verjetno več vete kak to gre?!

Enkrat se že dobi.

To, da dobiš 14 dni (pravnomočnost) očitno ne štima, saj je datum poslanega na naši vlogi 15. 9., torej bi morali dobiti konec septembra...
Verjetno spet malo mešetarijo s tem denarjem, obresti so potem večje.... Raja se pa znajdi.user posted image

Pravnpmočnost in prejem niti slulajno nista isto. Piše, da pravnomočnost ugotavlja Sklad. Očitno morajo počakati še na kaj drugega (ena je pisla nekaj v zvezi z ministrsvom in še kaj), da bodo odločbe pravnomočne - čisto nikjer v odločbah pa ne piše, kdaj bo to.

(odgovor članu subrina)
Neposredna povezava do sporočila: 236
18.10.2010 13:09:22   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: pinč

Živjo!
Mi lahko pomagate, prosim. Zdaj sem že konkretno zmedenauser posted image  Poslala sva za subvencije sicer odg še ni ampak mi kolegica pravi, da bova zavrnjena, ker ima moj s.p. K ima kdo izkušnjo s tem? Drugače pa stanovanje na kredo, 10 mesec starga sinčka...

HVALA HVALA HVALA

Jaz sem imela s. p. predlani, lani in letos do septembra, pa sme vedno dobila....

LEP DAN

(odgovor članu pinč)
Neposredna povezava do sporočila: 237
18.10.2010 13:51:01   
HuAnita
18. 10 2010

Obvestilo glede prejetih vlog in izdajanju sklepov po upravnem postopku
Na Sklad smo po objavi Javnega poziva prejeli 9.021 vlog za dodelitev subvencij, od tega 6.810 za leto 2010 in 2.211 vlog za leto 2009. Strokovne službe Sklada so z velikimi vloženimi napori zaključile s pregledovanjem in obdelavo določenega dela vlog za subvencije prispelih na javni poziv za dodelitev subvencij mladim družinam za prvo reševanje stanovanjskega vprašanja in subvencioniranje tržnega najema stanovanj za leto 2010.

Skladno z navedenim je Sklad že odposlal več kot polovico sklepov. Finančna sredstva iz izreka posameznih pozitivnih sklepov bodo nakazana na osebni račun, naveden v vlogi, po pravnomočnosti sklepov.

Nakazila bodo izvedena po sprejetju ukrepov in navodil s strani Ministrstva za okolje in prostor skladno s poročilom Računskega sodišča RS št. 1201-1/2009/246 z dne 15.9.2010.

Strokovne službe Sklada se bodo tudi v prihodnje trudile, da bi v čim krajšem možen času zaključile s pregledovanjem in obdelavo preostalih vlog. Preostali del sklepov bo tako poslan upravičencem takoj po zaključnih postopkih in sklenitvi dodatka k pogodbi, ki jo je Sklad sklenil z Ministrstvom za okolje in prostor za pridobitev preostalih potrebnih sredstev.

Ob tem pripominjamo, da SSRS že več let prosi in opozarja, da je nujno potrebno zaposliti dodatne kadre zaradi številnih novih zakonskih javnih pooblastil in nalog po sklepu Vlade RS. Tako stališče je navedeno tudi v revizijskem poročilu revizijske službe MOP iz aprila 2006.

Lepo vas pozdravljamo,
Stanovanjski sklad RS, javni sklad

(odgovor članu subrina)
Neposredna povezava do sporočila: 238
19.10.2010 14:20:17   
HuAnita
Uraden odg. z MOP:

sredstva za subvencije mladim družinam za prvo reševanje stanovanjskega vprašanja in za subvencioniranje najema za leto 2010, bodo upravičenci, kateri so imeli pravnomočne sklepe do vključno 18.10.2010,  prejeli  še v tem mesecu.

(odgovor članu subrina)
Neposredna povezava do sporočila: 239
19.10.2010 15:36:36   
subrina
HuAnita HVALA!!!user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 240
19.10.2010 16:21:50   
trii
ooooo super si mi polepšala dan jupiiiiii!!!!!!!!!!!!!a so ti rekli na stanovanjskem skladu ti informacijo ?????hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 241
19.10.2010 19:24:13   
vseved
user posted image hvala....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 242
20.10.2010 8:56:38   
KaiHana
No upajmo, da bo res. Verjela bom, ko bomo dejansko imeli denar na računu.

(odgovor članu vseved)
Neposredna povezava do sporočila: 243
20.10.2010 9:01:22   
KaiHana
Upam, da bo res. Verjela bom, ko bo denar na računu.

(odgovor članu vseved)
Neposredna povezava do sporočila: 244
20.10.2010 9:15:52   
HuAnita
Na Skladu je sporočilo, češ da mora MOP odobriti način, kako bodo denar nakazovali (ali nekaj v tem smislu), pa sem se lepo obrnila na ministtrstvo...
Pa ni panike, ker itak je to del mojega poklica - brskati za infouser posted image

(odgovor članu KaiHana)
Neposredna povezava do sporočila: 245
20.10.2010 9:58:03   
lidija***
user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke za tak info.. no, mi pa še čakamo odločbouser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 246
20.10.2010 13:37:22   
Zvezdica

Objave: 4923
Status: odsoten Na Skladu je sporočilo, češ da mora MOP odobriti način, kako bodo denar nakazovali (ali nekaj v tem smislu), pa sem se lepo obrnila na ministtrstvo...
Pa ni panike, ker itak je to del mojega poklica - brskati za infouser posted image

všeč b mi bila taka služba user posted image

sicer pa informacija fantastičnauser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 247
21.10.2010 7:16:47   
AURSKA
Hvala in upam, da bo to res.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 248
21.10.2010 9:30:24   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Objave: 4923
Status: odsoten Na Skladu je sporočilo, češ da mora MOP odobriti način, kako bodo denar nakazovali (ali nekaj v tem smislu), pa sem se lepo obrnila na ministtrstvo...

všeč b mi bila taka služba user posted image

sicer pa informacija fantastičnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Verjemi, da ne! Si tak tečen trn v peti, ampak ključna je vztrajnost user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 249
21.10.2010 10:05:15   
KaiHana
Ali ve kateri ali gre ta denar tudi v dohodnino?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?