|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
8.7.2009 10:55:58   
mimi30
Si ji probala kako kaplijco svojega mleka v oko kapnit?

user posted image men je naš P. rekel, da to delajo tam kjer nimajo drugih možnostiuser posted image , pri nas pa imamo na srečo kapljice....jaz sem to vseeno izvajal in je pomagalo
krtekxx, čim prej se pozdraviteuser posted image

Ploha, vse naj, naj user posted image user posted image user posted image

ko mu hočem joško vzet, pa dlesni skp stisne, da ornk zaboliuser posted image

ja, itakuser posted image ...včeraj je tako z mano delala, da sem rekla zdaj pa dostuser posted image user posted image , me je že fajn bolelo....pol pa joško zamenjalauser posted image

lunca, s kislo smetano in mlekom isto dobro pride, tako kot so že napisale

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ula se igra tamle s sponkami za papir in magnetki s hladilnika  čist jo je fasciniralo

vidite, kak je z malim zadovoljna....vi pa tolk igračk kupujeteuser posted image ....nejc si je zbral za k dedku vrtalko in neki dve paliciuser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
8.7.2009 10:57:23   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

punce, ve ste razvajene u nulo!

ronja, to si pa tok mim kiksnila... bol ne bi mogla... 100 km preveč v levo... user posted image me nismo razvajene, me sam kondicije nimamo user posted image user posted image user posted image to je tko... ti že dve let na šmarno goro hodiš, pa ti ni problem dvakrat dnevno gor laufat, jaz pa šele dobrih 5 mescev, pa še to enkrat dnevno in po vseh štirih user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
8.7.2009 10:59:30   
lunica12
Ja res smešno kake igrače si tile naši otročki namislijouser posted image Naša je že zadovolna če ji tetra plenico dam in je čist vesela pa vse boga izvaja z njo....user posted image

Evo js se pa sladkam z čokolado pa kruh pečem....zdaj pa počasi treba it kosilo delat

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
8.7.2009 11:01:36   
Anonimen
vidite, kak je z malim zadovoljna....vi pa tolk igračk kupujete

vidiš, to jst skoz trdim, ko se otrokom na tone bedarij kupuje in se to pol opravičuje s tem, da kako se pa otroci s tem radi igrajo...otrok se rad igra z vsem, kar mu pač daš...evo, naša ula je primeruser posted image pa salotejp je tud zabaven...z nobeno ono oh in sploh igračo se ne zamoti tolk, kot s temi bedarijamiuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
8.7.2009 11:10:52   
Anonimen
je pa tko, da za neota do zdej nisma niti ene igrače kuplauser posted image edin uni pliškoti, k jih je s telegrami dobil, pa še tiste je ula zaplenla, čeprov skoz poudarjamo da so njegoviuser posted image tud uli ne kupujema nevem kaj, men je brezveze, še tko ma preveč igrač, se nabere te ropotijeuser posted image žal mi je, da nism takrat v lidlu kupla one lesene kuhnje, je bla res fajna, sam je bla ula še tolk mejhna, pa se mi je zdelo brezveze....me tepe včasih to, da kupujem res sam tist kar rabmo tist moment in nikoli nič, zato ker pač je v akciji al kejuser posted image za plastično sem pa rekla da je ne bo mela pa pika, mi gre na un organ ta plastikauser posted image edin kocke, ajd, tiste ma še moje, pa pol jih je brat mel, pa še tamala dva - lego duplouser posted image te so pa res zakon, pa trpežne, tko sma razmišljala da zdej, ko bo mela rd, bi ji mogoč še kak komplet teh kock, da bo lohk kombinirala...tud ne boma nevekaj kupovala, ker rabi tko ne nič tko zlo mus, želj še nima zaenkrat, tko da...

kako asketsko živijo moji otroci, revčki a ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
8.7.2009 11:14:14   
Jancci
Evo naju.. sva od jutranje kavice pa do zdele spali. Obe. user posted image  Zdej pa zajtrk.

Ploha user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 8.7.2009 11:15:07 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
8.7.2009 11:35:31   
lunica12
Ulla meni se zdi še tako najbolše,res....Midva tudi naši še nisma nič igrač kupovala,zanimivo ane?Pa tko nekateri bi rekla lej zaka jim pa igrač ne kupita nič,sam brezveze če se druge stvari najdejo pa so še bol zanimiveuser posted image

Evo kosilo nareto....user posted image user posted image Je res dobro ni kej...

Joj danes me pa res čaka kup cot za zlikat pa še kaj druga po vrh

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
8.7.2009 11:59:01   
Anonimen
neo je pa pogruntu da ma lase in se nostop šlata gor po glavi in se cuka in pol valjda dere, k se kr fejst pocukauser posted image user posted image

mogoč bi mu pa mogla kako igračo kupit res user posted image user posted image user posted image

ula spi...jst grem pa mal pošnofat, kaj bi blo za skuhat dons...se mi zdi da ni nič kaj pametnega več v skrinji...vem da mam goveje zrezke, mogoč bi kr to, s kako korenčkovo omakouser posted image bomo vidli....je reku slepuser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
8.7.2009 12:15:51   
nina166
Dan!

Spet se malo javljam. Mi smo vredu, samo vreme nas pošteno jezi user posted image

Začeli smo z gosto hrano...Daša zelo rada je, tako odpira usta in prijema žlico, da je pol do čela umazana. Spimo še vedno bolj bogo...zaspi okoli 9-10 zvečer in potem vstane ob 7-8...vmes pa se zbudi vsaj trikrat, navadno pa kakih 5-krat...ne pusti mi, da bi se naspala user posted image

Zdaj se že lepo obrne iz hrbta na trebuh in bi bla skoz kar na tbebuhu...pa tako se že trudi, da bi se lahko plazla...se odriva z nogami in vleče s trebuhom po tleh...je tako zanimivo jo gladat, ko se tako trudi user posted image . Pa odkar se prevali na trebuh je naše previjanje prava muka...takoj ko jo slečem, se že obrne in potem ko jo dam nazaj je takoj jok...more bit vedno po njeno user posted image

Pa odkrila je, da lahko da nogice v usta...in zdaj imamo vse zokne mokre user posted image . Si pa vse tišči v usta, pa slini se ful, samo še nič ne kaže, da bi kje kak zobek ven bodel...smo zaenkrat še brez.

Punce greste kaj na morje? Mene nič ne vleče, ker je tako bedno vreme...samo se Domen tako veseli, da bomo mogli it malo pogledat.

Ja pa še to...koliko kaj tehtajo vaši sončeki...naša ima pri 5,5m 6,5kg.

Lepo se imejte, čao

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
8.7.2009 12:23:35   
khurde
kje ste najdle to temo o igračah, k jaz že ene tri dni sam o njih razmišljam user posted image jaz sem ji pa kupila par stvari... tisti vrtiljak za nad glavo, katerega musko sovraži, user posted image pa eno stonogo, mal daljšo, k prej, ko je bila še čist picajzl, ni mogla ničesar druzga prijet oz. objet razen te dolge zadeve, zdej pa veselo grize nogice, rožičke in nos,user posted image pa eno grizalo sem ji kupila, ker je dobila od drugih same take, da jih nikakor ni mogla v usta spravit in se je reva boga matrala in tresla zraven, pa ni šlo. in igralni center, tisto zadevo z loki. to je pa to pomoje. ostalo ima pa podarjeno in pliškote od telegramov.

aja. sem pa razmišljala, da bi ji počasi še kaj kupila, sam tako stvar, da je dobra igrača, po možnosti lesena in da je dost domišljijska. sam ajde, realno gledano bo še čas, sam razmišljam pa že zdej. k jaz se ful spomnim, k sem mela eno super zadevo, ko sem bila mala, sam to pride v poštev čez par let. sem imela en tak okvir, pol pa like, vse leseno. in so bili trikotniki, pravokotniki, kvadrati, rombi in trapezi, nič okroglih zadev. in modre, rumene, zelene in rdeče barve. pol se je dal pa te like lepo sestavit v npr. rožo, hišo, karkol si se spomnil, pa točn tok jih je bilo, da so zapolnili tist okvir. in se spomnim, kok sem se matrala, da sem jih vse porabila in da je kak lep vzorec ven prišel. in to mi je bilo najbolj kul počet. sem se zamotla še pa još s tem.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
8.7.2009 12:24:49   
petra88
Ojla punce, mi smo nazaj! super je blo!! bi šli kar nazaj, ker tu je vreme za user posted image user posted image
sam zdej se pa en teden spet nam mogla javt, ker bom brala kaj use ste napisale user posted image user posted image
ploha use naj naj!!!

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
8.7.2009 13:07:33   
Anonimen

khurde TULE se kr najde kej uporabnega. pa LesKra ma tud luštne stvariuser posted image

o petra, WB user posted image

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2387
8.7.2009 13:07:47   
lunica12
Nina 166 lepo da rada jeuser posted image ,tako je prav...Ja zdej bo treba počasi že kr pošteno pazit na naše sončke da se nam ne bojo kam skotaliliuser posted image Drugače gremo mi 25.7 na morje v Brelo dol pri Makarski in komaj čakam...

Naša bo 15.7 šest mesecev stara pa je teška 9 kguser posted image user posted image user posted image A so vsi vaši tk lahki al kaj?
Petra88 WB....kje ste pa bili?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
8.7.2009 13:13:42   
lunica12
Punce a je od katere bebika imela kdaj tako rdeč suh flek na ličku....Ker moja ima že kar dovgo pa ji kr ne zgineuser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
8.7.2009 13:35:43   
Jancci
Mi2 sva se približno najedle. Meta je spet jedla bučko cca 3 velike žlice. A je to preveč/premalo? Nimam pojma kok ji lahko dam user posted image  Mi je pa kar roko vlekla, če ji nisem dost hitro dajala.

Pol je pa tam na tleh ležala in ona zdaj potuje tako, da leži na trebuhu in se z rokami poriva nazaj.. tko da sem jo najdla z nogicami pod kavčem in glava ji je ven gledala user posted image  Jo bom mogla počasi mal zagradit, al pa privezat user posted image

Igračk tud nima ne vem kok, pa moj pravi, da je še tega preveč. Jest sem ji kupila samo eno uno napihljivo knjigico, ki jo ful rada "bere" (beri grize), ostalo je pa dobila. Pa sem odprla samo take, ki so se mi zdele fajn. Mi je pa ena, ki se kao spozna na otroke, rekla, da so dobre igrače od firme TINY LOVE in pol sem res enga ptiča v tistem kupu najdla in ga odprla in se je z njim res velik igrala. V bistvu je bila to prva igrača, ki jo je zanimala.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
8.7.2009 13:40:23   
krtekxx
Pa seveda vsi higienski nasveti, ki jih je ulla dala - pa plenice (za pod glavo in tiste, na katerih leži) bi jaz v tem primeru striktno likala.

A še to? Moram pol hišo okol obrnt da likalnik najdem.
kaplje mleka sem ji pa danes začela dajat, ja. Pa masirat.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
8.7.2009 14:12:00   
Ploha
oooo punce najlepša hvala user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

plohca, vse najboljše zate, vse najboljše zate!... Želim ti narejene vse izpite, zdravo dete, v tem letu še enega na poti, razumevajočega lubija, lepo poročno potovanje, če bosta kam šla, pa ne želim ti teh 9 kil viška ali koliko si že rekla, da bi se jim rada odpovedalauser posted image (čeprav meni se zdi, da takole čisto super zgledaš, ampak moje mnenje verjetno ne štejeuser posted image ). A bo ok?

best čestitka ever user posted image user posted image

je bla patronažna na obisku pa nism mogla prej,...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
8.7.2009 14:16:48   
Ploha
aja tm na sosednjem forumu je debata o plaži v slo,...pa se spovnem ko sva z mojmu šla na hrvašk na morje, pa tko iz hotela gledava plažo pa jest njemu ( k sm itak vedla, da ne ve) tko rečem: "a veš kle pa ni treba plaže plačat, greš se kopat na kerkol konc si želiš." Pa on reesssss navdušen, da ni treba plačat in seveda začuden, to mi je blo tko hecno k je tisto faco naredu user posted image user posted image ...ok bluzim, to je sam men smešn,..ajde

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
8.7.2009 14:35:27   
ronja
men je naš P. rekel, da to delajo tam kjer nimajo drugih možnostiuser posted image , pri nas pa imamo na srečo kapljice....jaz sem to vseeno izvajal in je pomagalo

Ja, nam so pa to v MŠ babice povedale! No, vsekakor pomaga.

hehe, khurde, no, potem pa pridno nabirajte kondicijouser posted image

best čestitka ever user posted image

no, samo da ti je bila všečuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
8.7.2009 14:55:04   
snikolina
PLOHA VSE NAJ NAJ!!user posted image user posted image user posted image

Pa vsem user posted image user posted image user posted image za zobke, sem na hitr vidla, da ven kukajo nekaterim bejbijem.

Midva sva spet malo okoli hodila, sva bla v prlekiji.
Danes je moj prišel s terena in bova spet NE mela avto in bom malo več tukaj gor.

Počasi se pripravljamo na GH. Neki smo probali pa dela take face zraven, da je joj. Okusi mu glih niso dobri, ampak usta pa vseeno odpirauser posted image

Čakamo 7 zobek. Pa mislim, da že mamo 9 kg. Drug teden gremo kri dat-to bo še zanimivo. Pa lupinica nam bo vsak čas premajhna, glavica bo v kratkem skozi pogledala, tko da bo treba avtosedež namontirat počasi.

Napisale ste spet ogromno, sem na hitr preletela, moram it še mal brat, ko bom mela čas. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
8.7.2009 14:56:37   
symona
Zdravo žabe babe!

Se vidi, da je včeraj bla polna luna, sta ble obe sitni kot user posted image . Danes pa je še slabše, ker zunaj lije, ne moremo ven in sta spet obe sitni.
A ste vi tudi ponoči imeli žurko? Pri nas je treskalo, bliskalo, lilo celo noč. Ne vem kaj se je zgodlo z mojim računalnikom. Snoči ko je začelo grmeti, vgasnem računalnik, nisem počakala, da se je čist ugasnil in sem že potegnila kabel ven. Grem danes zjutraj na računalnik in ko se prižge, mi napiše, da se prijavljena z začasnim profilom in da se naj obrnem na operaterja, gor pa seveda nič shranjenih podatkov in datotek. Ma kar slabo mi je, ker ne vem kaj bo z mojim računalnikom, najbolj me žre, da mam vse slike gor, od porodnišnice dalje in še nisem dala nič razvijati. Se kera razume v te zadeve, je možno, da je šlo na računalniku vse k v.r.a.g.u.?
Zdaj sem šla k sestri na računalnik, da se vam malo oglasim, ker prijatelj mi lje komaj za vikend obljubil, da pride računalnik pogleda.
Mi gremo pa 28. julija na Debeli rtič za 10 dni, v prikolico, je moj vzel prek službe.
Lepo bodite!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
8.7.2009 15:00:35   
snikolina
Khurde-kul avatar!user posted image

Mimi lep pozdrav. user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
8.7.2009 15:20:50   
kiara24
Ploha- vse naj naj, pa upam, da te dragi kaj presentiuser posted image

Lunica- mi imamo 7.2kg pri 5,5 mesecev in je prav luštkana takale kt jeuser posted image .

Midva sva lumpali po KR in bili z eno kolegico na kavici. Drugače pa naša sedaj nič ne spi veselo ga žurira pod centrom ali v posteljici... vačsih malo positnari ker hoče pozornost.

No o igračah raje nebi govorila, ker jih ima ful samo ne od mene od drugihuser posted image

Prej me je moj klical in mi povedal da je tam 32 stopinj, tukaj pa 13 gorza.

Ja kosila pri nas danes ne bo, ker samo zase ne bom kuhala, se mi ne da bom že nekja v usta vtaknila, patudi če ne ne bo škodeuser posted image .

Jancci- pri nas poje recimo celo jabolko ali celo banano , celo bučko, 4 korenčke pa pol še mlekouser posted image .

Snikolina joj že 7 zobekuser posted image user posted image .

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
8.7.2009 15:25:52   
kiara24
jao, nekaj sem pozabila vpr. jaz sem včeraj kupila od HIppija prepečenec k je od 6 mesecev dalje, pa sem šele pol videla da vsebuje gluten. Kaj sedaj? najbolje da počakam a ne, ka bi ve naredile?

Ja pa še to jaz k uvajam GH že od prej a lahko pri 6 mesecih potem počasi dam kaj mesauser posted image in kako ga daš pol ali ga isto zmlinčkaš ali ga skuhašuser posted image upam, da niso neumna vpr,user posted image če pa so pa nič zatouser posted image .

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
8.7.2009 15:29:41   
symona
Snikolina, naslednjič ko boš šla v prlekijo, se lahko dobima na kakšni kavi.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.