khurde
|
kje ste najdle to temo o igračah, k jaz že ene tri dni sam o njih razmišljam jaz sem ji pa kupila par stvari... tisti vrtiljak za nad glavo, katerega musko sovraži, pa eno stonogo, mal daljšo, k prej, ko je bila še čist picajzl, ni mogla ničesar druzga prijet oz. objet razen te dolge zadeve, zdej pa veselo grize nogice, rožičke in nos, pa eno grizalo sem ji kupila, ker je dobila od drugih same take, da jih nikakor ni mogla v usta spravit in se je reva boga matrala in tresla zraven, pa ni šlo. in igralni center, tisto zadevo z loki. to je pa to pomoje. ostalo ima pa podarjeno in pliškote od telegramov. aja. sem pa razmišljala, da bi ji počasi še kaj kupila, sam tako stvar, da je dobra igrača, po možnosti lesena in da je dost domišljijska. sam ajde, realno gledano bo še čas, sam razmišljam pa že zdej. k jaz se ful spomnim, k sem mela eno super zadevo, ko sem bila mala, sam to pride v poštev čez par let. sem imela en tak okvir, pol pa like, vse leseno. in so bili trikotniki, pravokotniki, kvadrati, rombi in trapezi, nič okroglih zadev. in modre, rumene, zelene in rdeče barve. pol se je dal pa te like lepo sestavit v npr. rožo, hišo, karkol si se spomnil, pa točn tok jih je bilo, da so zapolnili tist okvir. in se spomnim, kok sem se matrala, da sem jih vse porabila in da je kak lep vzorec ven prišel. in to mi je bilo najbolj kul počet. sem se zamotla še pa još s tem.