ronja
|
Zjutraj se je SPET zbudila z zalimanim očesom. Za pop***, prejšnji ponedeljek sem ji ta zadnjič dala kapljice. Si ji probala kako kaplijco svojega mleka v oko kapnit? Baje pomaga, ker je blag antibiotik, tako svetujejo v porodnišnici, da narediš, če ima otrok vnete učke. Pa seveda vsi higienski nasveti, ki jih je ulla dala - pa plenice (za pod glavo in tiste, na katerih leži) bi jaz v tem primeru striktno likala. O pismo, se mi zdi prava znanstvena fantastika. Ona da v usta itak vse, kar najde. In pri treh otrokih, garniturah kock, flomastrov, svinčnikov, bagrov, tovornjakov, avtomobilov...in seveda prstkov naših fantov, ki z njimi najprej mal po nosu vrtata potem pa njej v usta. Hehe, saj mava z ull tudi še enega zraven . Itak da je težje, samo če ma otrok probleme, je pa vseeno fajn pazit - fanta sta že toliko stara, da se ju da naučit, da pač ne šarita po njenem obrazku, vsaj dokler ima bogo učko. Igračke pa vsaj vsake 2 dni recimo umij, pa malo z alkoholom našpricaj, pa bo. pač tiste, ki se tudi nje tiščijo, saj z bagerji je verjetno ipak ne božata . punce, ve ste razvajene u nulo! Moje dete konča noč ob 4h - vsako noč, starejše dete pa se zbudi ob 5:30 in to je to, takrat najkasneje je treba vstat, pa pika . Njamnjam . Se je pa res malecka danes ponoči dojila še pa još, mogoče zaradi grmenja, kaj pa vem... Sicer je Lejla včeraj prvič jedla gosto hrano: soparjen korenček z mojim mlekom. NI bla glih ne vem kako navdušena, je pa pojedla - ni vrgla ven, ni pljunila, nič, lepo pogoltnila, samo tako hecno faco je zraven delala - kaj je pa zdaj to. tako da sem ji dala res čisto malo, 2 žlički vsega skup, še to ne... nočem, da bi se ji zagravžalo, pa počasi se daleč pride, pravijo lunica, lahko narediš klasiko: puranji zrezek v smetanovi omaki z gobicami (baje že ful rastejo), pa kake široke rezance zraven, recimo.
|