|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
8.7.2009 9:43:41   
khurde
jutro,

nam še nič za nazaj brala, k se še sestavljam... user posted image mislim, noč je bila ok, sam kaj k se je dete malo odločilo, da jo konča že pred šesto... user posted image in zdej veselo razturava, jaz jo moram pa gledat, drugač začne tulit... ponoč je ful treskalo in bliskalo, sam naju to ne moti... vsaj neki... zdej si kavo kuham, pravo, močno, turško... mislim da drugič v zadnjih šestih mesecih, sam mam filing, da če je ne spijem, sem obsojena na životarjenje... user posted image tamala bo pa razgrajala v vsakem primeru... z ali brez kave.

user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
8.7.2009 9:58:25   
lunica12
Jutro....

Jancci
hvala za kavico,se je prav prileglauser posted image

Ploha VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image [sm=metulj.

Krtexx naša imam tudi zelo bogo oko,zjutri ima gnojno čez dan se ji pa skos solzi,groza... A mazila ji pa nikakor noter ne spravim...Kaj je to fejst narobe če imajo takšne težave z očesomuser posted image

Joj takole ko vas berem kakšne težave imaste ponoči....ojojuser posted image

Ulla za kako dolgo je pa treba dati igrače v zmrzovalnik?

In kaj bote kej kuhale?Ima katera kakšno idejo kaj bi lahko nardila z puranjim mesom?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
8.7.2009 10:01:15   
Anonimen
točno user posted image ploha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
8.7.2009 10:01:57   
ronja
Vsekakor sporočiva

Pismu, jaz moram več spat - tako čoravo berem, da sem prebrala: vsekakor se poročivauser posted image .Pa mi ni blo nič jasno, tko mimogerde...

Glede kil jih mam js celo manj kot pred porodomuser posted image Sem kr zadovolna

Hehe, manj kot pred porodom jih mamo pa po moje vseuser posted image . Manj kot pred nosečnostjo si jih pa v bistvu niti ne želim - pod 53 sem ko okostnjak, grdo zgledam, vsaj  za moje pojme...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
8.7.2009 10:05:20   
lunica12
Ojej Ronja šele zdaj sem opatla da sem se zmotlauser posted image user posted image user posted image Ojoj...ja misla sem manj kot pred nosečnostjouser posted image Groza,se vidi da sem čisto zdelana zadne dni pa ne vem kaj pišemuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
8.7.2009 10:17:29   
Zvezdica
jutrčkauser posted image

plohca moja - vse naj naj naj pa en le šopek zate
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
8.7.2009 10:17:49   
lunica12
Punce js imam doma puranje meso in pa njoke....Kaj bi lahko naredila iz tega?A veste za kakšno fajno omakco?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
8.7.2009 10:18:45   
Zvezdica
drgac pa je..be.no jutro. tko da se pridružujem zaspankam.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
8.7.2009 10:19:33   
krtekxx
najbolj da se v kako hladilnico preselite

Mislm, kje jih ti pobirašuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
8.7.2009 10:20:26   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Punce js imam doma puranje meso in pa njoke....Kaj bi lahko naredila iz tega?A veste za kakšno fajno omakco?

popražiš purana, dodaš začimbe in poliješ s smetano za kuhanje ali bešamelom.včasih dam tud kislo z ,lekom:) na kulinariki čuda teh receptkov.

i belive i can fly....

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
8.7.2009 10:22:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

najbolj da se v kako hladilnico preselite

Mislm, kje jih ti pobirašuser posted image

user posted image

lunica men je fajn omaka iz sladke smetane, z grahom, pa mal gorgonzole ( če jo ješ seveda), čist simpl, zrezke posoliš, mal popopraš, jst dam še mal curryja, poečeš na obeh straneh, zaliješ s sladko smetano, mal peteršilja, česna, lohk še dosoliš, po potrebi, dodaš grah, mal dušiš, na konc pa še na koščke narezano gorgonzolo, no, to lohk komot spustiš. super za k njokom.

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
8.7.2009 10:24:57   
lunica12
Ja same dobre stvari ste napisala...Ampak problem je pa ta da nimam sladke smetane doma...Imam samo kislo....Ali lahko to tudi uporabim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
8.7.2009 10:24:59   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

popražiš purana, dodaš začimbe in poliješ s smetano za kuhanje ali bešamelom.včasih dam tud kislo z ,lekom:) na kulinariki čuda teh receptkov.

sem hotela isto napisat pa si me prehitela user posted image

jaz v smetanovo omako dam še malo curry-ja... za prste polizat

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
8.7.2009 10:25:53   
Nea

Ja same dobre stvari ste napisala...Ampak problem je pa ta da nimam sladke smetane doma...Imam samo kislo....Ali lahko to tudi uporabim?

potem pa daš malo mleka in kislo smetano

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
8.7.2009 10:28:06   
Anonimen
 ula se igra tamle s sponkami za papir in magnetki s hladilnika user posted image user posted image čist jo je fasciniralouser posted image

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
8.7.2009 10:29:05   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Glede kil jih mam js celo manj kot pred porodomuser posted image Sem kr zadovolna

Hehe, manj kot pred porodom jih mamo pa po moje vseuser posted image . Manj kot pred nosečnostjo si jih pa v bistvu niti ne želim - pod 53 sem ko okostnjak, grdo zgledam, vsaj  za moje pojme...

Jaz imam 1.5 kg več kot pred nosečnostjo s tem da je pol kile ziher v zizah. Meni je glavno da se spravim v svoja stara oblačila (oziroma v isti sajz kot prej)... kilo gor al pa dol me nič ne moti.

Ploha - user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
8.7.2009 10:32:16   
lunica12
M avreme pa tud tako da popiz***....Pol pa še tale čebula....Sam v jok zna spravituser posted image user posted image ****ti kdo si jo je zmisluuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
8.7.2009 10:32:30   
khurde
ploha, vse najboljše!user posted image

dejte mi povedat, kje ti mali pobirajo to energijo? mogoče od svojih staršev, da so eni toook aktivni, drugi pa včas (jaz npr. danes) toook zaspani...

lunica, zate pa nimam nobenega recepta, žal.

nea, lih vidla, da ste iz stuttgarta. smo bili par let (kar precej parov let) nazaj v wilhelmi.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
8.7.2009 10:36:50   
sonček33
Plohca vse najboljše. naj ti tole vreme ne pokvari dneva.

Meni pa danes tale dež paše. Se z malim mal po postelji valjava, zdej bom šla burek nardit, pa prat sem dal, eno stojalo cunj sem že zrihtala... čist ok

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
8.7.2009 10:37:02   
ronja
Zjutraj se je SPET zbudila z zalimanim očesom. Za pop***, prejšnji ponedeljek sem ji ta zadnjič dala kapljice.

Si ji probala kako kaplijco svojega mleka v oko kapnit? Baje pomaga, ker je blag antibiotik, tako svetujejo v porodnišnici, da narediš, če ima otrok vnete učke. Pa seveda vsi higienski nasveti, ki jih je ulla dala - pa plenice (za pod glavo in tiste, na katerih leži) bi jaz v tem primeru striktno likala.

O pismo, se mi zdi prava znanstvena fantastika. Ona da v usta itak vse, kar najde. In pri treh otrokih, garniturah kock, flomastrov, svinčnikov, bagrov, tovornjakov, avtomobilov...in seveda prstkov naših fantov, ki z njimi najprej mal po nosu vrtata potem pa njej v usta.

Hehe, saj mava z ull tudi še enega user posted image   zravenuser posted image . Itak da je težje, samo če ma otrok probleme, je pa vseeno fajn pazit - fanta sta že toliko stara, da se ju da naučit, da pač ne šarita po njenem obrazku, vsaj dokler ima bogo učko. Igračke pa vsaj vsake 2 dni recimo umij, pa malo z alkoholom našpricaj, pa bo. pač tiste, ki se tudi nje tiščijo, saj z bagerji je verjetno ipak ne božatauser posted image .

punce, ve ste razvajene u nulo! Moje dete konča noč ob 4h - vsako noč, starejše dete pa se zbudi ob 5:30 in to je to, takrat najkasneje je treba vstat, pa pikauser posted image . Njamnjamuser posted image . Se je pa res malecka danes ponoči dojila še pa još, mogoče zaradi grmenja, kaj pa vem...

Sicer je Lejla včeraj prvič jedla gosto hrano: soparjen korenček z mojim mlekom. NI bla glih ne vem kako navdušena, je pa pojedla - ni vrgla ven, ni pljunila, nič, lepo pogoltnila, samo tako hecno faco je zraven delala - kaj je pa zdaj to. tako da sem ji dala res čisto malo, 2 žlički vsega skup, še to ne... nočem, da bi se ji zagravžalo, pa počasi se daleč pride, pravijouser posted image

lunica, lahko narediš klasiko: puranji zrezek v smetanovi omaki z gobicami (baje že ful rastejo), pa kake široke rezance zraven, recimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
8.7.2009 10:40:08   
Anonimen
Si ji probala kako kaplijco svojega mleka v oko kapnit? Baje pomaga, ker je blag antibiotik,

ja tole pomaga sigurno, samo od začetka, pa ob unih higienskih ukrepih zraven seveda. pol kasnej, k je učka že pa fejst vneta in je res vse zalimano in tona gnoja, pol pa žel ne gre bez tobrexa. jst sem uli dostkrt tko rešla, sam z mlekom. sam morš res takoj, ko posumiš da se neki kuha.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
8.7.2009 10:41:37   
ronja
plohca, vse najboljše zate, vse najboljše zate!... Želim ti narejene vse izpite, zdravo dete, v tem letu še enega na poti, razumevajočega lubija, lepo poročno potovanje, če bosta kam šla, pa ne želim ti teh 9 kil viška ali koliko si že rekla, da bi se jim rada odpovedalauser posted image (čeprav meni se zdi, da takole čisto super zgledaš, ampak moje mnenje verjetno ne štejeuser posted image ). A bo ok?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
8.7.2009 10:41:40   
ronja
Imam samo kislo....Ali lahko to tudi uporabim?

Lahko, noben te ne bo tepeluser posted image . Itak, komot.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
8.7.2009 10:43:31   
ronja
ja tole pomaga sigurno, samo od začetka, pa ob unih higienskih ukrepih zraven seveda. pol kasnej, k je učka že pa fejst vneta in je res vse zalimano in tona gnoja, pol pa žel ne gre bez tobrexa. jst sem uli dostkrt tko rešla, sam z mlekom. sam morš res takoj, ko posumiš da se neki kuha.

Ja, seveda, čim je malo vneto. KO je že vse ornk zagnojeno, pa ne gre več z nobenimi naravnimi zadevami, verjetno, ker nobeno ni tako močno kot zdravila... No, če se bo ponavljalo, bi lahko to delala pač kadarkoli bi videla, da se kaj slabša, predno rata sranje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
8.7.2009 10:49:13   
lunica12
Ja js bom pa mogla it očitno po kaplice ker z mazilom res ne vem kaj naj...Takemu malemu ne moreš nikakor dat noter ker sam miga skos sem pa tja...pa lahko fiksiram glavico kok hočem ko zapre očke...user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.