|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
8.6.2009 17:53:14   
petra88
na drugmu delu me ni blo še ne user posted image
ma ja, saj se bo počasi.. je pa pediatrinja kar na pregled u bolnico poslala, ko sem ji samo omenila, da sem ga dvakrat al trikrat videla modrega okoli ust. res je fajna user posted image

< Sporočilo je popravil petra88 -- 8.6.2009 17:54:31 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 76
8.6.2009 18:11:51   
barba
Zvezdica pol pa drugičuser posted image

Jst sem dons spet tekla. Sem kar celo familijo v pogon spravlauser posted image . Mož in Meta sta šla s kolesom, jst pa Tineta v voz in gasa.user posted image  So nas spet vsi debel gledal kaj se grem pa zraven vozička tečem.user posted image user posted image user posted image  Res sm usekana, sam sem pa spet neki zase nardila.user posted image

Zdej grem otroke kopat ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 77
8.6.2009 19:34:25   
kiara24
oj

se vam javim po dolgem času doma imam katastrofo. Vse je na meni že od petka je moj bolan ... tako da štimam njega, psa vozim in še  Klaro, pa rože, pa vrt...

Tako da jaz sem načeloma za srečanje samo če bo moj kaj bolje . 18. jaz ne morem ker smo že na morju!

Mi smo pa danes jedli malo bannce v mleku in piškotek, brez gluten. je ful mljaskala.

Mal sem vas brala več pa ni časa, moram it delat naprej. Gorza kolk ste naklofale, sploh ni konca. No vmes ste šle že na novo jaz se pa marat in berem ko nora!!

Ulla- kako ste kaj vi?

Kako ste pa kaj ostale?

Uživajte, mogoče se še kaj oglasim nič ne oblubim se utapljam.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 78
8.6.2009 20:44:04   
Zvezdica
ja, naš David ima šum na srčku, ampak je ok, ga ima veliko dojenčkov, ker se, po domače povedano, ena loputa not u srčku ni zaprla do konca. s cajtom se bo.

No vidiš, tako pozitivno se razmišlja. Itak da bo vse ok. davidu pa lupčka.

Stroj - Po novga grem. Kar so mi dnarja vzeli mi vrnejo, zdaj je tko k je, bo šla novga iskat.

Zvezdica pol pa drugič

zmenjeno!

Grem liamčku prebrat pravljico do konca. se javim še kaj kasneje.

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 79
8.6.2009 20:45:45   
Anonimen
čeruser posted image

čist sm hinuser posted image sam tule pa morm visetuser posted image sam itak nbene nau, pol k bom pa jst na kakem cekretu visela, se boste pa vsule pa naklofala - iz inata, sj vemuser posted image user posted image

dons ponoč gresta tast pa tašča na morjeuser posted image .......fajn, tri tedne miru, pa v miru bomo lohk zun in tko, matr bo fajnuser posted image pa češnje bojo vsak cajt zrele, no upam da se mi ta driska unese, k je za ****...zadnje dni sem res od blizu spoznala naš wc, prov v dušouser posted image moj me pa zajebava, č mam dieto za na morjeuser posted image zdej če bomo sploh šli kej....če ne bom pa kle paradirala vsa spiz.djenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
8.6.2009 20:47:28   
Anonimen
petra ula je tud mela šum, še okol 1.leta se je slišalo, zdej je pa kul. res ma velik dojenčkov to, sej sliš se grozno, sam navadno ni nevarnouser posted image z neotom sem pa tak že med nosečnostjo bla na ultrazvoku, sam je blo vse kul, pol po porodu pa tud.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
8.6.2009 20:51:29   
barba
ma joj ulla tebe tole sra.nje res zaj.....user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
8.6.2009 21:03:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barba

ma joj ulla tebe tole sra.nje res zaj.....user posted image

otroka sta po en dan bruhala, pa dva driskala, jst sem pa 3 bruhala, driskala bom pa....user posted image ...ajme user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   [Brisano sporočilo]
8.6.2009 21:19:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
8.6.2009 21:35:29   
OLjica
večer punce,

evo končno, da pridem do rač. dons sm pa cel dan pospravljala stan. najprej pucala hladilnik, pa kosilo, pa pomivanje. pol si je lubi za večerjo zaželel burekuser posted image pa še to nahitrsco nardila, pol moram še jst malo probat. sej nč čudnega, da ne grejo kg doluser posted image . mali spi, moj pa gleda trenutek resniceuser posted image

takole

Nejcu želim VSE NAAAJ NAAJuser posted image

Špela bravo za obrat. naš se skoz obrača, pol se pa jokca ker se ne zna nazaj obrnt. res pa, da se obrača skoz na levi bok. malme skrbi,ker se skoz obrača, sploh se ne igra ampak takoj obrneuser posted image
ulla, tale rota je pa pravo sr...user posted image  jst sm ga fasala marca, Filip je mel 2,5 mes in me je blo tko strah, da se ne bi še on nalezu. jst sm bla tok boga, da sem morala v bolnico, ker sm čist dehidrirala.želim vam, da sečim prej pozdravite.

ploha, bravo za kolokvij. jst sm semorala odjavit, ker mi ne znese, mali čez dan skoraj nč ne spi, zvečer sm pa utrujena. upam, da bo kakšen izpitni rok septembra, ker mi je ostal sam še ta izpit.

Neposredna povezava do sporočila: 85
8.6.2009 21:39:06   
sonček33
ploha superca za kolokvij, tole danes si zihr dobro opravila, jutri pa na nove zmage

oljica burek...jaz bi tudi...a ti to obvladaš kajne? 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 86
8.6.2009 21:43:39   
OLjica
sonček, no jauser posted image ...vlečeno testo sm kupla, skuto, jajca,mleko,malo olja in to je to

niia, jancci je že gor dala zemljevid

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 87
8.6.2009 21:45:21   
Anonimen
ooo burek bi pa jst tud user posted image

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
8.6.2009 21:49:09   
farfala
ploha kdo pa tebi otroka čuva, zdaj ko se tak intenzivno učiš?

oljica pri nas je enako - takoj ko ga položim v igralni center, se obrne na trebušček potem pa jamra in se cmeri.Zadnje čase ima pa najrajši v ustih svoje prste na nogah.

user posted image o, danes je pa lepo zaspal, kar kakih 20 min se je igral v posteljici, tu pa tam sem ga malo pogledala, potem je pa sam zaspal.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 89
8.6.2009 21:51:19   
farfala
jaz sem pa danes tudi burek jedla, kupljen ampak dober - malo sirovega malo pa sirovega z bučkami

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   [Brisano sporočilo]
8.6.2009 21:54:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
8.6.2009 21:55:02   
Ploha
farfala: večinoma jo imam sama, sm pa ke pride moja mami, drgač sm pa sama user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 92
8.6.2009 21:57:49   
OLjica
farfala, naš pa vse kar dobi v rokice, hoop v ustauser posted image  se pa tud rad igra v posteljici in sam zaspi

meni še zmeraj fuul izpadajo lase.  a kera ve, kdaj se neha tole izpadanje? ma povsod so moji lasje...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 93
8.6.2009 21:57:55   
farfala
ploha ti si pravi asuser posted image

ulla kak pa je tašča sprejela, ko si ji povedala da ta mala ne gre zraven na morje?Mogoče si že pisala o tem, samo sem zgleda spregledala

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   [Brisano sporočilo]
8.6.2009 21:59:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
8.6.2009 22:00:10   
sonček33
Oljica jaz imam enak problem...grozno res.. pa še temne imam, tako da se res vidi, koliko jih je

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 96
8.6.2009 22:00:43   
OLjica
ulla, sonček,niia...če pridete v četrtek v KR nardim in prinesem burekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
8.6.2009 22:02:17   
sonček33
Oljica zmenjeno!user posted image user posted image  

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 98
8.6.2009 22:02:26   
farfala
oljica jaz sem pa mislila, da sem edina, ki imam probleme z lasmi.se mi že ful pozna, da mi že dolgo izpadajo. In res so povsod - v kopalnici, povsod na tleh, v postelji, v Samotovih rokah, v solati, zadnjič je bil en celo v - plenici! Pa skoraj vedno imam speteuser posted image . Ampak se mi zdi, da se malo umirja, al se pa samo tolažim.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 99
8.6.2009 22:04:52   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: niia

meni tudi še kar izpadajo, naj bi se pa nehalo ko dobiš menstruacijo.

pri meni pa to ne držiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

kontracepcija
ožbejka

kaj menite o sterelizaciji?

vredu (40%)

se ne strinjam (27%)

ne vem (33%)

Število vseh glasov: 247

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!