Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 17:53:14
|
|
|
|
petra88
|
na drugmu delu me ni blo še ne ma ja, saj se bo počasi.. je pa pediatrinja kar na pregled u bolnico poslala, ko sem ji samo omenila, da sem ga dvakrat al trikrat videla modrega okoli ust. res je fajna
< Sporočilo je popravil petra88 -- 8.6.2009 17:54:31 >
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 18:11:51
|
|
|
|
barba
|
Zvezdica pol pa drugič Jst sem dons spet tekla. Sem kar celo familijo v pogon spravla . Mož in Meta sta šla s kolesom, jst pa Tineta v voz in gasa. So nas spet vsi debel gledal kaj se grem pa zraven vozička tečem. Res sm usekana, sam sem pa spet neki zase nardila. Zdej grem otroke kopat ...
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 19:34:25
|
|
|
|
kiara24
|
oj se vam javim po dolgem času doma imam katastrofo. Vse je na meni že od petka je moj bolan ... tako da štimam njega, psa vozim in še Klaro, pa rože, pa vrt... Tako da jaz sem načeloma za srečanje samo če bo moj kaj bolje . 18. jaz ne morem ker smo že na morju! Mi smo pa danes jedli malo bannce v mleku in piškotek, brez gluten. je ful mljaskala. Mal sem vas brala več pa ni časa, moram it delat naprej. Gorza kolk ste naklofale, sploh ni konca. No vmes ste šle že na novo jaz se pa marat in berem ko nora!! Ulla- kako ste kaj vi? Kako ste pa kaj ostale? Uživajte, mogoče se še kaj oglasim nič ne oblubim se utapljam.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 20:44:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
ja, naš David ima šum na srčku, ampak je ok, ga ima veliko dojenčkov, ker se, po domače povedano, ena loputa not u srčku ni zaprla do konca. s cajtom se bo. No vidiš, tako pozitivno se razmišlja. Itak da bo vse ok. davidu pa lupčka. Stroj - Po novga grem. Kar so mi dnarja vzeli mi vrnejo, zdaj je tko k je, bo šla novga iskat. Zvezdica pol pa drugič zmenjeno! Grem liamčku prebrat pravljico do konca. se javim še kaj kasneje.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 20:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
čer čist sm hin sam tule pa morm viset sam itak nbene nau, pol k bom pa jst na kakem cekretu visela, se boste pa vsule pa naklofala - iz inata, sj vem dons ponoč gresta tast pa tašča na morje .......fajn, tri tedne miru, pa v miru bomo lohk zun in tko, matr bo fajn pa češnje bojo vsak cajt zrele, no upam da se mi ta driska unese, k je za ****...zadnje dni sem res od blizu spoznala naš wc, prov v dušo moj me pa zajebava, č mam dieto za na morje zdej če bomo sploh šli kej....če ne bom pa kle paradirala vsa spiz.djena
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 20:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
petra ula je tud mela šum, še okol 1.leta se je slišalo, zdej je pa kul. res ma velik dojenčkov to, sej sliš se grozno, sam navadno ni nevarno z neotom sem pa tak že med nosečnostjo bla na ultrazvoku, sam je blo vse kul, pol po porodu pa tud.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 20:51:29
|
|
|
|
barba
|
ma joj ulla tebe tole sra.nje res zaj.....
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 21:03:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba ma joj ulla tebe tole sra.nje res zaj..... otroka sta po en dan bruhala, pa dva driskala, jst sem pa 3 bruhala, driskala bom pa.... ...ajme
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2009 21:19:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 21:35:29
|
|
|
|
OLjica
|
večer punce, evo končno, da pridem do rač. dons sm pa cel dan pospravljala stan. najprej pucala hladilnik, pa kosilo, pa pomivanje. pol si je lubi za večerjo zaželel burek pa še to nahitrsco nardila, pol moram še jst malo probat. sej nč čudnega, da ne grejo kg dol . mali spi, moj pa gleda trenutek resnice takole Nejcu želim VSE NAAAJ NAAJ Špela bravo za obrat. naš se skoz obrača, pol se pa jokca ker se ne zna nazaj obrnt. res pa, da se obrača skoz na levi bok. malme skrbi,ker se skoz obrača, sploh se ne igra ampak takoj obrne ulla, tale rota je pa pravo sr... jst sm ga fasala marca, Filip je mel 2,5 mes in me je blo tko strah, da se ne bi še on nalezu. jst sm bla tok boga, da sem morala v bolnico, ker sm čist dehidrirala.želim vam, da sečim prej pozdravite. ploha, bravo za kolokvij. jst sm semorala odjavit, ker mi ne znese, mali čez dan skoraj nč ne spi, zvečer sm pa utrujena. upam, da bo kakšen izpitni rok septembra, ker mi je ostal sam še ta izpit.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 21:39:06
|
|
|
|
sonček33
|
ploha superca za kolokvij, tole danes si zihr dobro opravila, jutri pa na nove zmage oljica burek...jaz bi tudi...a ti to obvladaš kajne?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 21:43:39
|
|
|
|
OLjica
|
sonček, no ja ...vlečeno testo sm kupla, skuto, jajca,mleko,malo olja in to je to niia, jancci je že gor dala zemljevid
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 21:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo burek bi pa jst tud
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 21:49:09
|
|
|
|
farfala
|
ploha kdo pa tebi otroka čuva, zdaj ko se tak intenzivno učiš? oljica pri nas je enako - takoj ko ga položim v igralni center, se obrne na trebušček potem pa jamra in se cmeri.Zadnje čase ima pa najrajši v ustih svoje prste na nogah. o, danes je pa lepo zaspal, kar kakih 20 min se je igral v posteljici, tu pa tam sem ga malo pogledala, potem je pa sam zaspal.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 21:51:19
|
|
|
|
farfala
|
jaz sem pa danes tudi burek jedla, kupljen ampak dober - malo sirovega malo pa sirovega z bučkami
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2009 21:54:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 21:55:02
|
|
|
|
Ploha
|
farfala: večinoma jo imam sama, sm pa ke pride moja mami, drgač sm pa sama
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 21:57:49
|
|
|
|
OLjica
|
farfala, naš pa vse kar dobi v rokice, hoop v usta se pa tud rad igra v posteljici in sam zaspi meni še zmeraj fuul izpadajo lase. a kera ve, kdaj se neha tole izpadanje? ma povsod so moji lasje...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 21:57:55
|
|
|
|
farfala
|
ploha ti si pravi as ulla kak pa je tašča sprejela, ko si ji povedala da ta mala ne gre zraven na morje?Mogoče si že pisala o tem, samo sem zgleda spregledala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2009 21:59:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 22:00:10
|
|
|
|
sonček33
|
Oljica jaz imam enak problem...grozno res.. pa še temne imam, tako da se res vidi, koliko jih je
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 22:00:43
|
|
|
|
OLjica
|
ulla, sonček,niia...če pridete v četrtek v KR nardim in prinesem burek
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 22:02:17
|
|
|
|
sonček33
|
Oljica zmenjeno!
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 22:02:26
|
|
|
|
farfala
|
oljica jaz sem pa mislila, da sem edina, ki imam probleme z lasmi.se mi že ful pozna, da mi že dolgo izpadajo. In res so povsod - v kopalnici, povsod na tleh, v postelji, v Samotovih rokah, v solati, zadnjič je bil en celo v - plenici! Pa skoraj vedno imam spete . Ampak se mi zdi, da se malo umirja, al se pa samo tolažim.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.6.2009 22:04:52
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia meni tudi še kar izpadajo, naj bi se pa nehalo ko dobiš menstruacijo. pri meni pa to ne drži
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
kontracepcijaožbejkakaj menite o sterelizaciji?vredu (
40%)
se ne strinjam (
27%)
ne vem (
33%)
Število vseh glasov: 247Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!