|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
8.6.2009 8:07:44   
mimi30
jutrouser posted image

sonček hvala za kavico, jaz sem si ravno eno skuhala in sem jo kr vstran vlila...nikakva je bilauser posted image ....sem dobila neki druga ne barkafe in sploh ni za pit

stojalo s cotami sem potegnila na balkon...sam, da mi jih ne zmoči, ko grem na sprehoduser posted image ...če jih ne dam ven se mi ful dolgo sušijo

sonček mi isto jemo tud ponoči na 3ure

niia, ful dobre slikice....aha kolk je že 2x3user posted image

A ja... pa tukaj je razen kruha ter sadja in zelenjave vse veliko dražje kot pri nas user posted image Plače pa prilično nižje.

svinjarija user posted image ....samo stanovanja so pa dražja kot pri nas, a ne user posted image .

Plohca, držim pesti za izpit user posted image user posted image user posted image . Tele alergije so pa res user posted image . Jaz imam tud cele roke pikaste...dobim od sonca, pol pa srbi in čoham, potem se pa ne zaceli in fleki ostanejo, ker se mi vse tak slabo celi user posted image ....moja sestra ima pa tak stil kot ti...prvo vse v fleke in gobavo, potem v kraste....dela se ji pa tudi po vratu, obrazu, rokah v pregibu,...smo jo vozili na raznorazna testiranja, za skor vso hrano je pokazalo user posted image ,.... potem čez leta so pa ugotovili, da je kriv stresuser posted image ....in kadar je kaj takega tudi, če se podzavestno sekira je cela flekasta

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.6.2009 8:10:27   
mimi30
Naša Špelca se je pa včeraj uspela obrniti s hrbta na trebuh user posted image ....samo roke so ostale pod telesom in jo je pol kr nazaj zarolalo user posted image

Nejko ima pa danes 3. rojstni danuser posted image . Vse najboljše škrat moj user posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 52
8.6.2009 8:34:06   
Ploha
mimi: Vse najbolše Nejcu user posted image user posted image pa Špeli za obrat user posted image user posted image user posted image ,...Meta pa še nič ne kaže, da se bo obrnila, leži kokr jo dam in tako ostane user posted image ,..ja jst tud kadar sm živčna al pa da se sekiram, včas so temu rekl neurodermitis,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 53
8.6.2009 8:35:02   
snikolina
Nejko ima pa danes 3. rojstni danuser posted image . Vse najboljše škrat moj user posted image .

VSE NAJ  NAJ!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.6.2009 8:43:42   
mimi30
snikolina, jaz bom pa danes tam nekje pri vas. Pokliči, če boš kaj na kavico hodla. Imaš ZS

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 55
8.6.2009 9:02:34   
Anonimen
OOO nejc čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ploha nč se sekirat za obrat, tvoja pupa je mlajš, sej bo...sam na tlo jo dajej pa mal ji pomagi vsake tolk, pa bo.
mah, kar se alergij tiče - jst bi pa probala z dieto. ne zdej, tko kake pol leta ko nehaš dojit ( da se organizem mal nafila)bi se lotla res stroge diete. (ula je mela to - en kup prepovedanih živil, pa se vseen da, no sam je pa res da smo mel dovoljena jajca, mleko in pšenico, brez tega je pa res katastrofa.) bi probala najprej izločit vse ostale alergene snovi, jajca, mleko in pšenico bi pustila, rezultat se hitro pokaže, če se nebi, bi izločla še to. pol pa k je neki časa vredu, začneš dodajat in tko vidiš na kaj telo reagira. pa če ti sol pomaga - nared si kt en tonik, pa da se kdr se spomneš mal obrišeš s tistim, pa daj si kako žličko med gel za tuširanje, med šampon, ma povsod jo lohk uturiš. jst sem tko nardila, k sem mela z luskavico težave in je ful pomagalouser posted image

grem ležat, lubi je doma dons, mene je zdej še pa driska zvila, pa to je noro...da se ti tole zgodi, ko si nekje pa da ne morš v treh sekundah do sekreta user posted image user posted image OMG....tko da se še kr pelje...brezveze

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
8.6.2009 9:19:49   
Zvezdica
Nejko ima pa danes 3. rojstni dan . Vse najboljše škrat moj .

Nejc VSE NAJBOLJŠEuser posted image

Super za špelcouser posted image user posted image user posted image

niia, kako je luštkan oskaruser posted image

Plohca, dobr opravi na izpitu.

Jast grem ap serviserja za stroj klicat ker tole je tumač! user posted image in itaq da sem user posted image že v ponedeljek zjutraj!

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 8.6.2009 9:20:54 >

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 57
8.6.2009 9:22:18   
Zvezdica
grem ležat, lubi je doma dons, mene je zdej še pa driska zvila, pa to je noro...da se ti tole zgodi, ko si nekje pa da ne morš v treh sekundah do sekreta OMG....tko da se še kr pelje...brezveze

Ja zna bit štala če nisi pr wcjuuser posted image

Dej zdej se moraš pa pocajtat, kaj je zdaj to. user posted image user posted image user posted image user posted image da boš kmal k rožca!

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   [Brisano sporočilo]
8.6.2009 10:29:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   [Brisano sporočilo]
8.6.2009 10:34:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
8.6.2009 10:45:01   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kaj je to calpol - proti vročiniin kaj calgel - za dlesni

aja še to, zvija me k pr norcih, strah me je, grem na izpit pole, pa še rezultate čakam od kolokvija,...

saj bo, samo brezuser posted image panike

mimi a kalcijeve tablete, če jih piješ ti ne pomagajo?Meni pomagajo malo.Pa bravouser posted image za Špelo inuser posted image za Nejca.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 61
8.6.2009 10:48:10   
sonček33
hvala za info o zdravilih

niia - ja itak da ga dej v športni del... sploh če se poleže...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 62
8.6.2009 11:31:34   
Zvezdica
Jaz bi mojga že kar dala v športni del, ta teden bo 5M star, pa ne vem ali naj počakam še mal. Je pa tak športni del da se tudi poleže.

Jast ga bom tud dala počas v športni del, ki se popolnoma poleže, ker naša mala opica pleza ven, Zadnjič sem mal stran gledala, pa pogledam v voziček in se je dal v sedeč položaj, ga je potem naprej prekucnilo.
pa sem ga opazovala kako to dela... ne moreš verjet koliko truda vloži, ampak mu rata, ker se ima za kaj prijet.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 63
8.6.2009 11:38:38   
barba
Midva sva bla že zunaj, solato za kosilo sva tud nabrala, zdej pa naš dečko spi. Dons je spal od 19h do 5h, pol je pa jedu in mogoče 20 min spal.user posted image  Sem ga ob pol 11h popokala in je hitr zaspal.user posted image

Ploha user posted image user posted image user posted image  gud lak na izpitu!!!

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
stojalo s cotami sem potegnila na balkon...sam, da mi jih ne zmoči, ko grem na sprehoduser posted image ...če jih ne dam ven se mi ful dolgo sušijo

Dej ne govor ... sem imela stojalo na balkonu pod streho, pa mi je cunje dež še 2x opraluser posted image user posted image ... upam, da bo zdej boljš tale vreme

Pr men so pa razni izpuščaji čist psihičnega izvora. V službi, ko se je bližal kakšen glup sestanek al pa me je kej zaj**** sem imela čist suho in razpokano, srbečo kožo na rokah. Od kar sem na porodniški se je vse čudežno porihtalo. Včasih, ko sva se z očetom oreng počla (isti karakter pa je večkrat počlo) sem pa tud kar na lepem bruhala.user posted image  Sej pravim, psiha me čist iztiri.
Sej so me tud pošiljal na testiranja k so mislni, da sem na cvetni prah alergična, pa je blo neg..
Nejc user posted image user posted image user posted image  vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

ulla user posted image user posted image user posted image

niia - po mojem ga lohk daš v športni del, sej se čist poležeuser posted image . Naš je že kar en cajt v športnem delu in prov uživauser posted image

zvezdica - a si ti sprašvala zadnč za eno zelenavo iz vrta. Jst mam namen blitvo porezat, pa solate mam ful velik. Če hočeš pa če prideš v četrtek v KR ti lohk prnesem.user posted image  Aja, redkvic mam tud velik ... pa vse je doma pridelano brez kakšnih gnoljil al pa špricanja.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 64
8.6.2009 12:09:39   
sonček33
barba kolk si ti prijazna

kje pa ste vse?

ja zvezdica tale vaš dečko je pa potem res močan...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 65
8.6.2009 12:23:32   
Zvezdica
zvezdica - a si ti sprašvala zadnč za eno zelenavo iz vrta. Jst mam namen blitvo porezat, pa solate mam ful velik. Če hočeš pa če prideš v četrtek v KR ti lohk prnesem.  Aja, redkvic mam tud velik ... pa vse je doma pridelano brez kakšnih gnoljil al pa špricanja.

user posted image

ja sem hotela kaj kupit domačegauser posted image In z veseljem bi, samo me na srečanje žal ne bo, ker ima liam ob četrtkih plavanje in grem ponj že po kosilu.

kar se stresnih izpuščaje tiče, tko nekak je pri meniuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 66
8.6.2009 12:24:25   
Zvezdica

ja zvezdica tale vaš dečko je pa potem res močan...

Divji predvsemuser posted image user posted image user posted image

Sam moram priznat, da je po mami, ker mamica je bila tud čist divja kot otrok... no pa še danes jeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 67
8.6.2009 13:19:20   
khurde
dan,

grem kar po vrsti...

sonček, jaz sem te puzzle kupila v tušu cash&carry v jaršah pri domžalah, je pa še en cash&carry v btc-ju. sem pogledala na stran od tuša, pa ni nobenega takega diskonta na gorenjskem koncu.

ploha, vso srečo (pa velik znanja) na izpitu!

alergije... poznam eno punco, k je imela fuuul problemov, zmer kej novga user posted image  ne moreš verjet in zmer kakšno novo dieto, da so jo pol po parih mesecih testiral, pa za totalno vsak dan si je morala pisat kaj je pojedla in če je telo karkol reagiral... na koncu so ugotovil, da je poleg milijona stvari alergična tudi na meso iz intenzivne pridelave, bolj točno - na določene dodatke, s katerimi hranijo živali in na ene konzervanse, če jih je preveč not. tko da je nehala meso jest; no, ne čist - kdaj pa kdaj (dvakrat, trikrat letno) kakšnega iz domače, bio, eko itd. reje vzame, pa ni panike. jaz bi si pisala te dnevnike, kaj bi pojedla kak dan, pa kako telo dela in mogoče po parih mesecih ugotoviš, da se kaj poslabša po vedno enih in istih živilih. k ona je imela določene reakcije šele po parih dneh, skor tednu, in takrat sploh ni mislila, da je lah krivo živilo, k ga je jedla že en čas nazaj.

niia, luštni slikici! če se poleže, ga daš komot v športni del. jaz sploh košare nisem imela, no, pa sej tut tamala ni hotla bit not. je pa tak športni del, da se čist poleže. pa pomoje so zdej tut že tko močni, da kakšnih 10° naklona ne bi bilo panike (ulla?)user posted image

mimi, user posted image user posted image user posted image  špelci! in user posted image  nejcu!

ulla, hit se pocajti! zvezdica, ti pa serviserja zrihti user posted image

moj zmaj pa spi. na vsake tok časa sicer slišim "maaaamiiiiiiiiiiiii, keeeeeeee siiiiiiiiiii, kaaaaaaaam si šlaaaaaaaaaaaa?!?!?!" pa jo moram it mal pobožat, mal dudo nadomestim, pa zaspi nazaj... sam v njenem jeziku se tkole nekak sliš "uveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uuuuveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uveeeeeeeeeeeeeeeeeee" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 68
8.6.2009 13:33:33   
Ploha
evo mene: kolokvij iz prejšnga tedna nardila user posted image za dons pa še ni rezultatov,...hvala vsem za "navijanje", zdele grem hladilnik spucat pa roštilj, k je ostal od piknika, pol pa naprej učit, mam jutr spet izpit user posted image user posted image nikol dost user posted image user posted image jst grem res v skrajnosti, pou leta ne delam nič razn u luft zjam, pol k mi film poč pa delam te izpite, da me folk čudn gleda, kam se mi mudi,...user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 69
8.6.2009 13:34:38   
Ploha
ulla; hvala za idejo, res bom probala vsaj sol poturit user posted image

sm pa dons se odločila, da gremo na morje kr u kamp, a sm grozna?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 70
8.6.2009 16:15:43   
Anonimen
user posted image iz druge strani bas vlačim.....cccccc

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
8.6.2009 16:48:28   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

moj zmaj pa spi. na vsake tok časa sicer slišim "maaaamiiiiiiiiiiiii, keeeeeeee siiiiiiiiiii, kaaaaaaaam si šlaaaaaaaaaaaa?!?!?!" pa jo moram it mal pobožat, mal dudo nadomestim, pa zaspi nazaj... sam v njenem jeziku se tkole nekak sliš "uveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uuuuveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uveeeeeeeeeeeeeeeeeee" user posted image user posted image user posted image

to mi je pa nekam znanouser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   [Brisano sporočilo]
8.6.2009 17:22:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
8.6.2009 17:27:42   
petra88
o lej jih že na 2 delu! user posted image
ja, naš David ima šum na srčku, ampak je ok, ga ima veliko dojenčkov, ker se, po domače povedano, ena loputa not u srčku ni zaprla do konca. s cajtom se bo.
bravo ploha za izpit! jaz imam pa v petek še enga. dve sva prijavljeni na izpit user posted image
dans pa jest ne vidim slikc user posted image no oskarja mi pa pokaže user posted image fin je.
pr nas je spet štrajk z mlekom. se ga nalivam dans in stavim k zizi non stop. so že čist znucane. moj je že naj** ker se jih ne bo smel niti dotaknt zvečer user posted image user posted image sam se pa David tud oblizava in se pritožuje, ko se mi2 lotiva jest, da bog pomagaj. mu bom počasi mogla kaj dodajat. včeraj nama je ratalo ga prelisičt, mi2 sva jedla večerjo, njemu sem pa vodo skuhala in mu dajala po žlički. danes se je po parih požirkih obrnil stran ker je ugotovil da mu dajem nekaj drugega kot meni user posted image
zvezdica kako je s strojem? mi mamo pa od beko-ta, pa ne morem nič proti rečt, res. ene tri leta nazaj mi je požrl kost od modrca, pa nekaj časa je rožljala notri, potem je utihnu, evo, prejšn teden sem jo dobila ven, ko sem na dnu spustila vodo ven user posted image user posted image user posted image
Nejc vse najboljše!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   [Brisano sporočilo]
8.6.2009 17:32:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.