|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
8.6.2009 22:48:09   
farfala
vrtnica 84 seveda si naredila prav, nič se ne sekiraj, mogoče bi ji še taktno povedala, naj drugič pride čez dan

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   [Brisano sporočilo]
8.6.2009 22:52:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
8.6.2009 23:05:16   
VRTNICA84

Mislim čez dan pa je zelo zaposlena in nima časa. Zdaj pa je mela čas, ko sem se tuširala. Mojega pa ni, ker je v službi. Čez dan se tudi kdaj joče, pa je ne pride potolažit. Ter more počakat, da pridem jaz.  Pa včeraj smo bli celi dan skupaj pa niti enkrat ni rekla, da jo bo mela. Sej sem ji misla že večkrat rečt. Pa sem vedno zamižala.
Danes pa mi je dvignila pritisk.
Ker mala je začela to v svoj prid obračat. Ker ve da če bo malo zajokala zvečer jo bo babica dvignila iz postelje. Jaz pa tega ne dovolim več.
Ker se more navadit, da sama zaspi. Ne pa, da jo bomo nom stop nosli. Čez dan, ko bi si rada še kaj naredla al pa si malo odpočila. Pa je nikjer ni.
Joj kak sem jezna. Najbolj pa zato, ker je zdaj tak užaljena. Kot, dea sem ji rekla, da je nesme met drugače.
Pa kr komandirala bi me. Zdaj pa imam dovolj tega!

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 128
8.6.2009 23:32:12   
Zvezdica
ko sem bla pa z neotom noseča, so pa dlake dobesedno nehale rast, ej čist nč v celi nosečnosti sm si enkr sam zdepilirala noge, pa še tist bolj iz navade, pa zato da sem si jih, dokler sem to še zmogla (trebuh )...zdej je pa vse nazaj zrasto, presnet drek

Ja..mater, sem mislila da sem fenomen, ker sem bila na depilaciji na začetku nosečnosti - celo telo in potem sem se vmes še enkrat depilirala in britje pred porodomuser posted image

Jast bi tud buerk user posted image

Lasje - meni izpadajo zadnji mesec in to full. las je povsod dost.

sam res pa garantiran uspeh, brez nategovanja....sam zdej dilema - kaj ustekleničit

o bog user posted image user posted image user posted image
men ga po pošti pošlji, moram še 15 kg zbituser posted image

vrtnica itak da si prav nardila. A skupaj živite k kr tkole uletava?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
9.6.2009 0:00:25   
VRTNICA84
Sedaj za enkrat še živimo skupaj. Drugo leto začneva delat na prizidku, ker letos finančno ne znese ven. Ker je treba celo streho zamenjat in vse za zidat.
Sej drugače ni slaba. Samo vedno misli, da bo vse po njenem kak bo rekla. Samo v druge stvari se ne vmešavam in jo pustim pri miru. Samo pri mojem otroku pa ji ne dovolim,da mi bo neki red delala in me komandirala. Ker tak jo je že na začetku htela navadi, da bi se non stop nosla. Ker mojim tudi ne dovolim vsega. Tak, da ne more rečt, da delam razliko med njo in svojimi starši. Ker ji drugače nič ne rečem. 
Moj ji ne reče nič, ker se boji, da se bo mamici zameril. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sma se enkrat full skregala zaradi tega. Samo ve, da ga lahko mota okoli prsta. Mene pa ne more. Že njega vedno komandira kak jo more držat. Samo tam sem tiho, ker si mislim naj ji sam reče.

Zadnjič ji tudi ni pasalo, da sem naslonjalo gor malo višje dala. Pa je pediatrinja rekla, da naj damo.  Ter me je že komandirala.
Pa sem bla raje tiho.

Epictetus

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 130
9.6.2009 8:04:31   
mimi30
jutrouser posted image

včeri ste čvekale, zdaj boste pa vse spale al kaj user posted image ....evo zbudte se user posted image ...ploha kaj pa za tebeuser posted image ko nočeš kavice pit....si že na izpitu?

men ga po pošti pošlji, moram še 15 kg zbituser posted image

ulla, v kuverto not kihni in zakašljaj user posted image pa pošlji s položnico vred user posted image ....mogoč bo pa biznis ratal in ti bo še žal, da je mim user posted image

If you can dream about it, you can do it.

Neposredna povezava do sporočila: 131
9.6.2009 8:13:15   
PAJO
dobro jutro in mimi hvala za kavico.

no jz sm vstala že ob 6,30,pa sm tamavga zrihtala za vrtec....
pa sm cunje pobrala,pa druge obesla,kavico si skuhala....skratka pridna kot vednouser posted image user posted image

kako ste kej?no midve imava danes posvetovalnico ob 15 pa cepljenjeuser posted image ,bo že.
kako ste spale??

lp pa pejte uživat na sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 132
9.6.2009 8:17:29   
snikolina
Pozdravljeni!

Laser odstrani med 70-90% nezaželjenih temnih dlačic. Za ta rezultat je potrebnih od 6-8 tretmanov.
Cena: bikini predel (mali)je 90€
bikini predel (veliki) 150€

TOLE VELJA ZA MARIBOR-SAMO SEM POZABILA KAM SEM PISALAuser posted image ...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 133
9.6.2009 8:19:43   
mimi30
Hvala vsem za čestitke, sem prenesla naprej user posted image .... samo kavico od ulle sem za sebe zadržalauser posted image

Jaz bi mojga že kar dala v športni del, ta teden bo 5M star, pa ne vem ali naj počakam še mal. Je pa tak športni del da se tudi poleže.user posted image

jaz sem jo tudi dala včeraj....se je moj dragi tud upiral, ker se mu ni dalo športnega dela gor naštimatuser posted image ....sem ga začela tolk prej gnjavit, da je zdaj glih pravi časuser posted image ....mala je ful uživala not eno uro, potem je bilo pa vse po starem

If you can dream about it, you can do it.

Neposredna povezava do sporočila: 134
9.6.2009 8:24:57   
snikolina
Drgač pa DOBRO JUTRO!! Spali tako tako-dojila ene 4x, ampak vsaj napadov joka ni imel-to je dobruser posted image

Neki sem prebrala za nazaj, pa da še jst povem: linea negra še kar rula po mojmu bušiju-je sicer manj vidna toda še vedno prisotna. zgubit moram še ene 8-10 kilogramov. Kako, ne vem, ker mam apetit non stopuser posted image . Lasje pa mi izpadajo zadnji mesec, upam, da se hitr tole neha, ker je res grozno, saj mi nikoli v življenju lasje niso izpadali.

Vrtnica pravilna odločitev. Ne se pustit.

Ulla, jst sm tut prejšnji teden mela urnebes 2 dni, sem komaj folgala do wcja-enkrat je šlo za lasuser posted image user posted image

Grem še prebrat, če sem kej izpustila.

Aja, jst bi tut burek, unga sirovega na Teznem, njami.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 135
9.6.2009 9:07:24   
petra88
jutro!
Moja sestra je imela šum še v nižjih razredih oš, pa se ji je popravlo. je pa tako, da na UZ še ne morejo videt, al se bo zaprla una loputa al ne user posted image to vidiš šele po rojstvu, ko se vzpostavi krvni obtok.
tud men izpadajo lasje, mi gre tako na živce kamor pogledam jih vidim. sam nevem pa kaj je z mojo user posted image , prejšnji mesec je bla, zdej je pa kar ni. bom mogla bit pozorna, da se ne bo začel trebuh nazaj večat user posted image hecam se. bo že prišla.
naš se tudi ne obrača še, no ve da se lahko iz hrbta na trebuh, samo se mu ne ljubi.rajši se v krogu suka v igralnem centru. zdaj se je zasukal za 180˚, noge je dvignil in naslonil na steno in cmevka zraven user posted image
vrtnica čisto prav si naredila s taščo! kaj sem zadnjič tudi popenila, ker so Davidu hotel dat čokolešnik za probat user posted image - sam ne tašča. mojmu je tko vseeno, sam jst sm mu pa tist dan dala za probat že mal korenčka in je blo že zarad tega dost, kaj šele vs tist cukr in vse kar je not user posted image sm mu ga strgala iz rok in šla. mislim...

< Sporočilo je popravil petra88 -- 9.6.2009 9:08:30 >

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 136
9.6.2009 10:07:33   
VRTNICA84

Dober dan!user posted image

Maala zdaj spi. Moj ni nič komentiral. Sem misla, da bo kaj reko pa ni.
Tašča pa se muli. Pa naj se. Sploh do sobe ne pride. Kar v kuhni se zadržuje. Ter me pusti na miru. Sedaj pa sem se odločla, da se sploh ne bom pogovarjala z njo. Mii je prav všeč tak. Mam dovolj drugih okoli sebe. Tak, da se mi ni treba ukvarjat z njo.

Kaj počnete? Kaj pri vas je tudi taki veter? Kje pa Ronja hodi? Jo malo pogrešam.

Epictetus

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 137
9.6.2009 10:35:52   
petra88
pri nas se oblači zunaj. David je zaspal, grem mu delat družbo. user posted image
kje pa ste vse danes?? ko jst pridem pa nobene nikjer, včeri pa tolk čvekaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 138
   [Brisano sporočilo]
9.6.2009 10:36:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 139
   [Brisano sporočilo]
9.6.2009 12:13:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 140
9.6.2009 12:40:18   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Joj, zdaj sem pa tko dobre volje, ker smo dobili vrtec.user posted image user posted image user posted image user posted image

super user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 141
9.6.2009 12:42:35   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: niia

Joj, zdaj sem pa tko dobre volje, ker smo dobili vrtec.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, kje pa?

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 142
9.6.2009 12:44:28   
sonček33
Mi smo imeli danes posvetovalnico.
2. cepljenje
Mere: 67cm, 7550g in obseg glave 41.

Vse ok.

Sva se pa že cel dopoldan potepala.

Je pa mal čudno vreme, sonce, oblačno, veter, vročina...malo mešano...jaz naj pa doktiriram iz tega kaj naj malemu oblečem.

Komaj čakam četrtek in srečanje.

Plohca izpit? Pa rezultati od včeraj?

Vrtnica prav si naredila.

Ulla je obisk wcja kaj redkejši?

Jancci pa uživa

Niia - superca za vrtec, ena skrb manj, kajne?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 143
9.6.2009 12:44:44   
petra88
a sm jest zadnjič tu gor brala da ima ena un kristal deodorant? če nism, pa drgač, a ga katera uporablja?
niia fajn za vrtec user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 144
9.6.2009 12:45:29   
Zvezdica
En kveščn punce.

Sem opazila da ima mali modro ustnico, na sredini spodnje ustnice ima za en cm modro, kot modrica?!??!? Sem čist prestrašena zdaj. Tuhtam, če se je s čim mahnil, pa se ne spomnim.
kaj mislite, je to res lahko modrica?

Aja pa še to, full viha jeziček gor. Kot bi mi htu kaj povedatuser posted image

Juri imamo pediatra, pa bom vse vprašala.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 145
9.6.2009 12:46:52   
sonček33
Zvezdica, ja jaz milsim, da je čist možno, da se se j čim mal udrail. pa sej si rekla, da je gavnaruser posted image

Petra milsim, da je ulla rekla za ta deo, nisem pa zihr

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 146
9.6.2009 12:53:42   
petra88
Zvezdica saj ne veš kaj teli čmrlčki delajo ponoči user posted image hecam se. pojma nimam kaj bi lahko bilo.
Ulla a res? kje si ga kupila?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 147
9.6.2009 13:12:16   
khurde
jaz mam tut kristal, sam res že celo večnost, tako da se ne spomnim, kje sem ga kupila. ga imam ziher ene 5 let, je bil okol 1.500 sit, kar precej, sam traja tut že celo večnost... bom pogledala znamko itd., sam zdele me pa mala kliče

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 148
9.6.2009 13:40:38   
Zvezdica
Mi smo imeli danes posvetovalnico.
2. cepljenje
Mere: 67cm, 7550g in obseg glave 41.

Vse ok.

bravo lovro user posted image user posted image user posted image user posted image

moram povedat, da je naš mali včeraj zaspal ob 19ih, ponavadi že pol ure prej, potem jedel ob 22.30, ker preden je šel spat ni jedel oz ga je kr zmanjkal, ko sem mu pripravljala hrano. No med spanjem mu pa nič ne tiščim v usta, se bo že zbudil ko bo lačen. No potem je jedel še ob štirih in spal do osmihuser posted image . Ponavadi je vse enako, le da se zbudi 4.40 ampak vsak dan v piko...točno 4.40user posted image poje in potem bi se on igral z mamicouser posted image user posted image user posted image . no, upam, da se je ritem spremenil in bo spal do osmih vsak danuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 149
9.6.2009 13:42:11   
Zvezdica
Zvezdica saj ne veš kaj teli čmrlčki delajo ponoči hecam se. pojma nimam kaj bi lahko bilo.

hvala za odgovore, sem se mal pomirila, sam kot pravi sonček, je res gavnar. bom naložila en video, ko snamem tole dol... da vidite ka on je, za vsako žličko dela mmmmm, pacmoka, pa spet ummmm pa cmoka.
Divji user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?