![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 16:09:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
možno pa če mu še en pir zravn odprem, kt tapravm dedcu, pa ni vrag da nau šla južna dol jap, glavno sem pozabla...vidiš pivo ja joj, mi je ena danes pravla, sem jo na sprehodu srečala, da svojmu trimesečnemu otročku daje star kruh za glodat . pa se nisem uspela vzdržat pa sem rekla da to pa ni kul pa gluten pa to, pa je rekla, da mu je dala skutko od LJ mlekarn za probat da vid če je alergičen. jast sam HALO... a vam povem kaj dela ta ženska? V zdravstvu! HALOOOOO! kak ti je pa ti ratalo jst sem naluknjala cuclj od aventa čist lepo, okol originalne luknjice sem jih še enepar napikala s šivanko za tiste parkrt, k je ula pila po flaši kej ( ko je bla bolana itd.) ne sprašuj.... pr men ej vse možno..sploh če sem utrujena.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 16:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
da mu je dala skutko od LJ mlekarn za probat da vid če je alergičen. ma tole so mi sploh glupe in bedaste izjave....sej alergija ni neki, kar maš, pa pač probaš, da vidiš če je đizs...sej alergija je sam reacoja, obramba organizma pred določeno snovjo, telo reagira kot na nek tujek, k ga je treba odstrant, izločit, sam žal reagira avtodestruktivno tko da ko prvič probaš neko stvar, ne bo nobene reakcije, ker je to za telo nova snov. vsakič naslednjič je pa lohk.in žalostno, da človk k dela v zdravstvu, tega ne ve
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 16:16:42
|
|
|
|
Anonimen
|
o jebe.mti, skor mi je v dnevni nad glavo helikopter švignu kva se kej grejo spet.... pol pa letim na balkon gledat, pa nekam gor v luft zjam, sem ga spregledala skor, k je tolk nizko letel, tik nad strehami res
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 16:21:38
|
|
|
|
petra88
|
ve se tle norca delate, naš pa čist znori ko zagleda piksno pira pa ne da mu ga damo, sam ko kšn pije, ta mlaskari in sili v tisto piksno, kot da že 14dni nebi nič za jest dobu
< Sporočilo je popravil petra88 -- 7.8.2009 16:26:00 >
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 16:46:31
|
|
|
|
Zvezdica
|
ve se tle norca delate, naš pa čist znori ko zagleda piksno pira pa ne da mu ga damo, sam ko kšn pije, ta mlaskari in sili v tisto piksno, kot da že 14dni nebi nič za jest dobu
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 20:09:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
Aja, glede VSESLOVENSKEGA LETNEGA SREČANJA dajmo to organizirat septembra, ker jast pičim na dopust 27.9 in pridem 7.9 nazaj. Kjerkoli bo, je meni vseeno, sam je treba mislit tudi na primorke. Dejte se pofočkat vse, ki bi prišle, pa nardimo plan. VSESLOVENSKO SREČANJE JANUARČIC IN JANUARČKOV in nekaj FEBRUARČKOV 1. JAST (zvezdica)
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 20:10:25
|
|
|
|
Zvezdica
|
drgač je pa strašno živahno tukaj
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 20:43:09
|
|
|
|
L009
|
Lana se je pa v pondelk sama vsedla, sem prou vesela bla , pa skos po men pleza pa se na noge postaula. a sm jst mogoče vaju, niia pa zvezdica, vidla u četrtek u tivoliju? kok so lepe slikce januarčkov in januarčic
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 20:46:10
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: jst za septembra nič ne garantiram, imam glih izpitno obdobje, tako da dvomim, no konec septembra bi pa šlo,... L009: pa kje si ti?? daj kako slikco gor, da vidmo lano,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 21:15:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica: jst za septembra nič ne garantiram, imam glih izpitno obdobje, tako da dvomim, no konec septembra bi pa šlo,... ja sej pravim, sam ne teh 10 dni ko bmo na moečku. No če bomo , ker se je moj usekal s svojo mamo zaradi pretiranega kupovanja igrač liamu - sploh naju ne upošteva in se je moj skregal... mi2 sva rekla, da nič do spetembra, nobenih playmobilov za 50eur in več, on pa dvakrat tedensko dobi igračo, ki cca 50 eur vsaka. Pismo no sem jezna. kar se srečanja tiče določite datum uro in kraj in pridem.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 21:19:14
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: kaj mama preveč igrač kupuje? in kaj se je poj prtožvala, sj sta sam dobr hotla, nej raj sebe v toplice pelje
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 21:25:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zvezdica: kaj mama preveč igrač kupuje? in kaj se je poj prtožvala, sj sta sam dobr hotla, nej raj sebe v toplice pelje mah kaj pa vem, ona misli, da ima lahko svoj red Z MOJIM otrokom. Sej ji je moj lepo in jedrnato povedal. Jast vem, da ga obožuje, sam je treba upoštevat starša. In v tem primeru sva to mi2 pa če ji je všeč al pa ne. Če ne bo upoštevala, bova ukrepala drugače. Pa je sicer čist v redu, sam tu pri liamu se čist preveč vtika.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.8.2009 21:35:04 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 22:03:15
|
|
|
|
khurde
|
kje ste pa dons, babnice? a ste šle v lajf k je petek
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 22:09:05
|
|
|
|
Zvezdica
|
moj mali kopalček :)
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 22:17:24
|
|
|
|
khurde
|
o, zvezdica, kera fletna slikca! kater čebriček mate to? pa do kdaj približno je uporaben? mal pozn sicer, sam včas razmišljam, da bi bil praktičen... še posebi zdej, k je vroče, pa puza okol, pa jo tut po trikrat na dan pod tuš vržem
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 22:39:35
|
|
|
|
Anonimen
|
čer
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 7.8.2009 22:40:48
|
|
|
|
Anonimen
|
1. JAST (zvezdica) 2. JAST (ulla80)
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.8.2009 8:32:32
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: sm glih prejle k si pr september IVF daka slikce, vidla liama pa patrikam fulll sta lepa khurde: pomoje da ma bebe jou čebriček, ker mam jst tud tazga, ga pa lahko uporabljaš, men je fajn, sam mal problemov mam pri dajanju otroka notr,... aja jutroooooo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.8.2009 8:46:28
|
|
|
|
uršika***
|
jutro vstrajno čakam na dan, ko se bom lahko pohvalila, da sem prespala celo noč, ali pa da sem se samo enkrat ali pa dvakrat vstala. nisem zelo zahtevna. vse je boljše od tega, kar se zdaj dogaja Zvezdica luštkana slikica, res!!!! Zvezdica sam mirkej, ker tista lukna je pa res velika!!!! ti bo flaško spraznu v pol minute- brez heca. Midva smo mu zdaj začela dajat gh po flaški za zvečer, da bi kao boljše spal in ne več jedel ponoči. pa jade ne pali. Zvečer dobi flaško Aptamila, pa not mu damo še tri merice Linota. sva prvič preredko naredila in je flaško sam pogledal in je bila prazna. me je bilo tko strah, da ga nebo vse tiščal, pa začuda ni bilo velikih problemov. Je res velika luknja. ja za srečanje pa povejte kje pa kdaj. če bo datum pravi, da ne pride kaj vmes prideva. a v Celju ste mislile? ula srečno z gh.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.8.2009 9:06:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
o, zvezdica, kera fletna slikca! kater čebriček mate to? pa do kdaj približno je uporaben? mal pozn sicer, sam včas razmišljam, da bi bil praktičen... še posebi zdej, k je vroče, pa puza okol, pa jo tut po trikrat na dan pod tuš vržem bebe you, stane 15 eur, bistveno večji od tummy tub (tega sem imela v prbo, pa je bil liam velik fant pa sem ga še do 9. m občasno uporabljala, potem smo imeli že delfinčka al kaj že tisti fliper :) povedat hočem, da bomo verjetno to imeli še dolgo. zvezdica: sm glih prejle k si pr september IVF daka slikce, vidla liama pa patrikam fulll sta lepa hvala men je fajn, sam mal problemov mam pri dajanju otroka notr,... a nogice stegne? jast ga pod ritko in kolena primem, In potem se težko upira, je pa res, da se mi zdaj že en teden na noge postavlja Midva smo mu zdaj začela dajat gh po flaški za zvečer, da bi kao boljše spal in ne več jedel ponoči. pa jade ne pali. Zvečer dobi flaško Aptamila, pa not mu damo še tri merice Linota. kaj pa če bi mu pnudila kašico napr jast dam ad al nature 4 žita. pa poje in je sit. no zdaj jo že par dni noče in jemo ponoči. kar se flaške tiče mu bom aventovo kupila
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.8.2009 10:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva smo mu zdaj začela dajat gh po flaški za zvečer, da bi kao boljše spal in ne več jedel ponoči. pa jadeuser posted image ne pali. Zvečer dobi flaško Aptamila, pa not mu damo še tri merice Linota. sva prvič preredko naredila in je flaško sam pogledal in je bila prazna. me je bilo tko strah, da ga nebo vse tiščal, pa začuda ni bilo velikih problemov. Je res velika luknja. ne navajej otroka na bedarije, zato da bo teb lažje. celo štalo boš mela s to flašo, k se je bo navadu, da ne govorim o zobeh, če že, mu dej po žlici zvečer in ne serji ga s flašo. ula bruha - celo noč in že cel dopoldne....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.8.2009 10:07:20
|
|
|
|
Zvezdica
|
ula bruha - celo noč in že cel dopoldne.... neki razsaja baje.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.8.2009 11:04:36
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica ula bruha - celo noč in že cel dopoldne.... neki razsaja baje. ajaa??
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.8.2009 11:37:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica ula bruha - celo noč in že cel dopoldne.... neki razsaja baje. ajaa?? zadnjič sem v ZD hotla liama naročit za odstranjevanje bradavice, pa mi je medecinska sestra na šolskem rekla, da raj nič hodit, ker so čakalnice polne in da očitno nekaj je v zraku
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.8.2009 12:12:26
|
|
|
|
Ploha
|
zdej vas mam pa dost, zmer odprem stran 154, tm pa ne piše nč,...zato bom mal slikc spet naložila od včeraj ko je mela Meta 6 mescov,...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.