Zvezdica -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (8.8.2009 9:06:57)
|
o, zvezdica, kera fletna slikca! kater čebriček mate to? pa do kdaj približno je uporaben? mal pozn sicer, sam včas razmišljam, da bi bil praktičen... še posebi zdej, k je vroče, pa puza okol, pa jo tut po trikrat na dan pod tuš vržem bebe you, stane 15 eur, bistveno večji od tummy tub (tega sem imela v prbo, pa je bil liam velik fant pa sem ga še do 9. m občasno uporabljala, potem smo imeli že delfinčka al kaj že tisti fliper :) povedat hočem, da bomo verjetno to imeli še dolgo. zvezdica: sm glih prejle k si pr september IVF daka slikce, vidla liama pa patrikam fulll sta lepa hvala [sm=smiley9.gif] men je fajn, sam mal problemov mam pri dajanju otroka notr,... a nogice stegne? jast ga pod ritko in kolena primem, In potem se težko upira, je pa res, da se mi zdaj že en teden na noge postavlja [sm=smiley1.gif] Midva smo mu zdaj začela dajat gh po flaški za zvečer, da bi kao boljše spal in ne več jedel ponoči. pa jade ne pali. Zvečer dobi flaško Aptamila, pa not mu damo še tri merice Linota. kaj pa če bi mu pnudila kašico napr jast dam ad al nature 4 žita. pa poje in je sit. no zdaj jo že par dni noče in jemo ponoči. kar se flaške tiče mu bom aventovo kupila[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|