HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija me ne briga koliko jih ima kdo, pa če je to moderno ali ne. Tako nekako. Je pa res, da me bolj kot finačno preskrbljanje otrok skrbi vzgoja, doslednost, načelonost - slednjega mi ob vsem pehanju za materialne dobrine - da, s tem si lahko privoščimo bivanje v zakreditirani hiški - kronično primanjkuje Tudi mi smo bili 3 na 50 m2, pa še ne po 2 leti razlike, pa se iz mladosti nikoli ne spomnim, da bi nam bilo na 50m2 tesno, bolj lumparij, dogodkov, ki sem jih doživelja z bratoma Mene moti, ko mi kdo začne glede otrok jamrati, češ da jih nima več zato, ker ne ve, kako bo - pri tem pa služba za nedoločen čas, potovanja, ipd., ker se pač nekaterim (materialnim) stvarem niso pripravljeni odreči oz. jih prerazporediti Štekam pa tudi tiste, ki res ne delajo, pa nič ne naredijo tudi glede zaščite - verjamem, da je potem marsikomu, čeprav pod častjo, a za dobrobit otrok to vendarle storijo in se izpostavijo v medijih, na nakraspajo za poplačitev dolgov Tudi jaz opažam, da so 3 otroci že skoraj pravilo, tudi med našimi Celjankami, kjer se z redkima izjemama, ko sta nam 'dovolj' 2 otroka, pa ne mislim nič slabega Je pač vsak človek zase svet, tudi skuštrane se spomnim, ko me je videla 2.ič nosečoi, češ da ona pa ne bo imela več otrok, ecola, že tretji čaka, da se rodi Se spreminjamo, ampak jaz zase še vedno lahko rečem, da imam 2 vrh glave, finančno sploh ne bi razmišljala, ker lahko otroku marsikaj daš tudi brez denarja in dragih oblek, morda za življenje še bolj koristnega, ampak kot rečeno, meni se prav ne da toliko ubadat z vzgojo, ne-ji, ne bom-i, trmo, ihto, cmerjenjem za vsak nič, enostavno ne morem, ker mi to hitro razpara živce To - poleg nespanja - pismo, sem sebična, ampak 4 leta kronične neprespanosti imam dovolj - hvala - je zame dovoljšenj razlog, da imam 'le' 2, ne pa 3, 4 ali 10 otrok
|