|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vlaganje bazilike
4.6.2009 16:43:59   
BUŠICA
imam dosti bazilike v lončkih. lani sem jo hotela vložit za čase, ko sveže bazilike več ni, pa mi ni uspelo. namreč sem jo nabrala, oprala, dala v kozarec in vse skupaj prelila z olivnim oljem..do vrha. pa ni bilo dobro. kako to naredite vi??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vlaganje bazilike
4.6.2009 17:19:34   
Anonimen
Jaz si jo predpripravim za pesto (preliv). Liste zmiksam (itak ne pride čežana ampak grobo namleto), zalijem z olivnim oljem, po okusu solim in zaprem v lončke za v skrinjo.
Za uporabo po odtajanju dodam še zmleto: pinjole, parmezan in česen in zadeva je NJAMSI!!! (Lahko je tudi brez česna, če ga ne maraš).
Mi zdrži v hladilniku vsaj en teden (vsakič po uporabi še dolijem olje, da pokrije vsebino), potem pa že itak pojemo in pride na vrsto nov lonček user posted image .


(odgovor članu BUŠICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vlaganje bazilike
4.6.2009 17:25:44   
BUŠICA
super ideja, hvala!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vlaganje bazilike
4.6.2009 17:31:01   
Felicita
lahko jo pa preprosto opereš, osušiš, nasekljaš in zmrzneš (npr v jogurtove lončke, banjice od sladoleda,...)... mi tko zmrzujemo zelišča in super pride pol.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vlaganje bazilike
4.6.2009 21:52:25   
Isabellabina
Jaz pa zelišča posušim in jih zmeljem na fino in takšna spravim v posodice od kave(recimo jaz pijem Jacobs instant kavo...to je  steklo in s finim pokrovčkom...to vedno spravljam in dam potem tu noter zelišča)nikoli jih ne zmrzujem ,ker se mi zdi ,da imajo potem tak čuden okus....enkrat sem tako poskusila ,pa mi ni bilo všeč

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vlaganje bazilike
6.6.2009 20:44:04   
flora1
jaz tudi raje posušim zelišča

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vlaganje bazilike
6.6.2009 21:14:38   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: palmina

Jaz si jo predpripravim za pesto (preliv). Liste zmiksam (itak ne pride čežana ampak grobo namleto), zalijem z olivnim oljem, po okusu solim in zaprem v lončke za v skrinjo.
Za uporabo po odtajanju dodam še zmleto: pinjole, parmezan in česen in zadeva je NJAMSI!!! (Lahko je tudi brez česna, če ga ne maraš).
Mi zdrži v hladilniku vsaj en teden (vsakič po uporabi še dolijem olje, da pokrije vsebino), potem pa že itak pojemo in pride na vrsto nov lonček user posted image .




Mi nardimo enak pesto, le da dodamo še kakšno orehovo jedrce.user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vlaganje bazilike
12.6.2009 14:51:17   
kokoska007
mogoče zato ni bilo okusno, ker bi morala sesekljat, dodat olje in SOL.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?