|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bananina krema za torto - da ne bo vse sluzasto?
4.6.2009 12:42:19   
Splet.Ka
Dober dan.

Danes pečem torti. user posted image

Moja diabetična (brez mleka, jajc, soje, kakava,....) bo z bananino kremo. Na manjši količini kompota z malo riževe smetane za kuhanje bom skuhala vanilijev puding. Običajno vanj vmešam čokolado. A ker je ne smem, bi vmešala pretlačene banane.

Imam pa nekaj vprašanj:
1. Naj banane vmešam, ko se bo puding ohladil?
2. Ali bodo v tem primeru do jutri postale "sluzaste"?
3. Ali se banane sploh lahko malo pokuhajo?

Hvala!

_____________________________

Cvetim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bananina krema za torto - da ne bo vse sl...
4.6.2009 13:03:42   
Anonimen
kaj pa ce bi naredila tako

na vsak oblat namažem kremo in obložim z bananinimi palčkami (narežem banano na 6 delov - po dolgem na polovico in še vsako polovico 2x po dolgem prerežem, malo povaljam v limoninem soku, da ne porjavijo - se potem nič ne okusi). Obložim zelo na gosto - da se skoraj ne vidi kreme.
Na prvi obložen oblat položim drugega, malo pritisnem, da potisnem banane v kremo, enako naredim z 2. oblatom in tudi po vrhu namažem s to kremo, če ne krasim kako drugače.


http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13230&offset=20

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?