Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:02:51
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: a me spe loviš +1 zame
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:03:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na tv je eden izmed meni osebno ta boljših filmov. Gladiator. Sicer je krut in žalosten, ampak dober. Pol ga bo naš 100 posto gledal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:04:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN vremenu primerno je tudi moje rapoloženje , AT se je celo noč prejokala, tako hudo še ni bilo, vsega skupaj bogica ni spala niti 10 minut , nimam pojma kaj ji je bilo, al so zobki al kaj , ob 3:30 sva jo hotla k dežurnemu peljat, ker se je tako drla da jo je cel blok slišal , pa vročino je fasala, obb 6:30 je moja mami prišla in je bila kot nova se igrala in čisto dobro razpoložena skratka: ŠTALAAAAAAA punce je katera že probala kapljice SONNO BIMBI GOCCE?? Jaz sem jih danes kupila, in upam na najboljše Te čisto razumem kako se počutiš. Meni se je hotelo zmešat. Kako pa sedaj spite? V bistvu nikakvo ampak vseeno toliko dobro, da grem komot na šiht in .... Zbudim se najmanj 5x na noč in max 20x. Se da preživet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:07:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a me spe loviš +1 zame Odkar so počitnice imam same probleme z netom. Zgleda, da brat od A. nabija igrice preko neta in ne gre nikamor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:08:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na tv je eden izmed meni osebno ta boljših filmov. Gladiator. Sicer je krut in žalosten, ampak dober. Pol ga bo naš 100 posto gledal Jaz ga že. Ta mala dva čudežno oba spita. maja itak zaspi okrog 2o, Jaka pa nikoli, razen za "praznike".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:11:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na tv je eden izmed meni osebno ta boljših filmov. Gladiator. Sicer je krut in žalosten, ampak dober. Pol ga bo naš 100 posto gledal Jaz ga že. Ta mala dva čudežno oba spita. maja itak zaspi okrog 2o, Jaka pa nikoli, razen za "praznike". Men je tako krut film, da ga raje ne gledam . Moj že zaseda, Alja in Andraž se pa lovita po dnevni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:12:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a me spe loviš +1 zame Odkar so počitnice imam same probleme z netom. Zgleda, da brat od A. nabija igrice preko neta in ne gre nikamor. Kake počitnice A se ne začnejo v sredo??? Meni dela net, samo kadar sem gor nobeni ni za čvek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:13:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na tv je eden izmed meni osebno ta boljših filmov. Gladiator. Sicer je krut in žalosten, ampak dober. Pol ga bo naš 100 posto gledal Jaz ga že. Ta mala dva čudežno oba spita. maja itak zaspi okrog 2o, Jaka pa nikoli, razen za "praznike". Men je tako krut film, da ga raje ne gledam . Moj že zaseda, Alja in Andraž se pa lovita po dnevni Imata mala dva največ veselja. Jaz v četrtek nisem vedela kako naj na zaključku leta v vrtcu Majo zaposlim, pa sem jo dala v peskovnik. Mislim, da se je imela najboljše izmed vseh otrok. Pesek je imela tudi v laseh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:15:10
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw; kako kaj kilce, so se kaj vdale in padle? Meni nekako na 10 dni za par dni teža stoji ali gre celo za kake 100-200g gor, potem pa pade Sedaj imam slabo kilo do zastarane teže (oredno sem zanosila) in se bom verjetno hudo borila, da se spravim pod to mejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:15:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a me spe loviš +1 zame Odkar so počitnice imam same probleme z netom. Zgleda, da brat od A. nabija igrice preko neta in ne gre nikamor. Kake počitnice A se ne začnejo v sredo??? Meni dela net, samo kadar sem gor nobeni ni za čvek On je že zaključil, ker je bil v 3-letnem programu SŠ in ostali delajo zaključne, on pa jih ne rabi zaradi odličnega uspeha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:17:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na tv je eden izmed meni osebno ta boljših filmov. Gladiator. Sicer je krut in žalosten, ampak dober. Pol ga bo naš 100 posto gledal Jaz ga že. Ta mala dva čudežno oba spita. maja itak zaspi okrog 2o, Jaka pa nikoli, razen za "praznike". Men je tako krut film, da ga raje ne gledam . Moj že zaseda, Alja in Andraž se pa lovita po dnevni Imata mala dva največ veselja. Jaz v četrtek nisem vedela kako naj na zaključku leta v vrtcu Majo zaposlim, pa sem jo dala v peskovnik. Mislim, da se je imela najboljše izmed vseh otrok. Pesek je imela tudi v laseh. Mi imamo cca 20m3 peska pred bajto, ker bomo delal obrobo okoli hiše in Alja dobesedno rije po njem. Seveda ga ima tudi v ustih Sicer sem tudi jaz jedla od zemlje do mivke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:18:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a me spe loviš +1 zame Odkar so počitnice imam same probleme z netom. Zgleda, da brat od A. nabija igrice preko neta in ne gre nikamor. Kake počitnice A se ne začnejo v sredo??? Meni dela net, samo kadar sem gor nobeni ni za čvek On je že zaključil, ker je bil v 3-letnem programu SŠ in ostali delajo zaključne, on pa jih ne rabi zaradi odličnega uspeha. A so, to je pa druga pesem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:18:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; kako kaj kilce, so se kaj vdale in padle? Meni nekako na 10 dni za par dni teža stoji ali gre celo za kake 100-200g gor, potem pa pade Sedaj imam slabo kilo do zastarane teže (oredno sem zanosila) in se bom verjetno hudo borila, da se spravim pod to mejo Za 200g mi je padlo. Sem na okroglih 60, pod to pa noče it. Mogoče bo zdaj šlo, ko se bomo pripravljali za novo sezono. Bom imela veliko hoje, nošenja in dvigovanja težkih škatel. Pa še zaradi promocij švicam in nabiram km. V cunje se spravim čisto vse, le te 2 kg bi rada dala dol, da bom malo bolj komot. Delam pa vaje za boke, ostalo je ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:19:57
|
|
|
|
Estrella*
|
A bova celo stran popisale??? Greste kam na počitnice čez poletje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:20:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo cca 20m3 peska pred bajto, ker bomo delal obrobo okoli hiše in Alja dobesedno rije po njem. Seveda ga ima tudi v ustih Sicer sem tudi jaz jedla od zemlje do mivke Maja pa ne je več stvari ampak daje umazane roke v usta in se tudi jezim. Nikakor je ne morem odvadit. Prej pa je dajala vse v usta in sem skoraj znorela. Od stiroporja do kamna, .... v glavnem vse. Tudi rože je dajala v usta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:21:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; kako kaj kilce, so se kaj vdale in padle? Meni nekako na 10 dni za par dni teža stoji ali gre celo za kake 100-200g gor, potem pa pade Sedaj imam slabo kilo do zastarane teže (oredno sem zanosila) in se bom verjetno hudo borila, da se spravim pod to mejo Za 200g mi je padlo. Sem na okroglih 60, pod to pa noče it. Mogoče bo zdaj šlo, ko se bomo pripravljali za novo sezono. Bom imela veliko hoje, nošenja in dvigovanja težkih škatel. Pa še zaradi promocij švicam in nabiram km. V cunje se spravim čisto vse, le te 2 kg bi rada dala dol, da bom malo bolj komot. Delam pa vaje za boke, ostalo je ok. Pridna Saj bo spustil, samo vztrajat moraš Kolk si bila težka pred ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:21:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A bova celo stran popisale??? Greste kam na počitnice čez poletje? Verjetno nikamor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:23:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo cca 20m3 peska pred bajto, ker bomo delal obrobo okoli hiše in Alja dobesedno rije po njem. Seveda ga ima tudi v ustih Sicer sem tudi jaz jedla od zemlje do mivke Maja pa ne je več stvari ampak daje umazane roke v usta in se tudi jezim. Nikakor je ne morem odvadit. Prej pa je dajala vse v usta in sem skoraj znorela. Od stiroporja do kamna, .... v glavnem vse. Tudi rože je dajala v usta. Jaz se ne spomnim, da bi Andraž tako tlačil vse v usta Ni dobro ne eno ne drugo in upam, da kmalu neha, ker nimam živcev , da skozi gledam kaj počne Boš kaj k mami hodila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:24:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; kako kaj kilce, so se kaj vdale in padle? Meni nekako na 10 dni za par dni teža stoji ali gre celo za kake 100-200g gor, potem pa pade Sedaj imam slabo kilo do zastarane teže (oredno sem zanosila) in se bom verjetno hudo borila, da se spravim pod to mejo Za 200g mi je padlo. Sem na okroglih 60, pod to pa noče it. Mogoče bo zdaj šlo, ko se bomo pripravljali za novo sezono. Bom imela veliko hoje, nošenja in dvigovanja težkih škatel. Pa še zaradi promocij švicam in nabiram km. V cunje se spravim čisto vse, le te 2 kg bi rada dala dol, da bom malo bolj komot. Delam pa vaje za boke, ostalo je ok. Pridna Saj bo spustil, samo vztrajat moraš Kolk si bila težka pred ? Ko sem nehala KT jest sem jih imela 56 (premalo), potem pa ene 60.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:24:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A bova celo stran popisale??? Greste kam na počitnice čez poletje? Verjetno nikamor. Kaj pa tista ugodna varianta Moravskih?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:26:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw; kako kaj kilce, so se kaj vdale in padle? Meni nekako na 10 dni za par dni teža stoji ali gre celo za kake 100-200g gor, potem pa pade Sedaj imam slabo kilo do zastarane teže (oredno sem zanosila) in se bom verjetno hudo borila, da se spravim pod to mejo Za 200g mi je padlo. Sem na okroglih 60, pod to pa noče it. Mogoče bo zdaj šlo, ko se bomo pripravljali za novo sezono. Bom imela veliko hoje, nošenja in dvigovanja težkih škatel. Pa še zaradi promocij švicam in nabiram km. V cunje se spravim čisto vse, le te 2 kg bi rada dala dol, da bom malo bolj komot. Delam pa vaje za boke, ostalo je ok. Pridna Saj bo spustil, samo vztrajat moraš Kolk si bila težka pred ? Ko sem nehala KT jest sem jih imela 56 (premalo), potem pa ene 60. Pol imaš enak problem kot jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:26:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo cca 20m3 peska pred bajto, ker bomo delal obrobo okoli hiše in Alja dobesedno rije po njem. Seveda ga ima tudi v ustih Sicer sem tudi jaz jedla od zemlje do mivke Maja pa ne je več stvari ampak daje umazane roke v usta in se tudi jezim. Nikakor je ne morem odvadit. Prej pa je dajala vse v usta in sem skoraj znorela. Od stiroporja do kamna, .... v glavnem vse. Tudi rože je dajala v usta. Jaz se ne spomnim, da bi Andraž tako tlačil vse v usta Ni dobro ne eno ne drugo in upam, da kmalu neha, ker nimam živcev , da skozi gledam kaj počne Boš kaj k mami hodila? Jaka tudi ni nič dajal v usta ampak je vse nosil v koš. 18. julija bom šla, če mi bo le šefica dala fraj soboto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:27:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A bova celo stran popisale??? Greste kam na počitnice čez poletje? Verjetno nikamor. Kaj pa tista ugodna varianta Moravskih? To bomo šli ja, ampak verjetno jeseni ali pozimi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:28:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo cca 20m3 peska pred bajto, ker bomo delal obrobo okoli hiše in Alja dobesedno rije po njem. Seveda ga ima tudi v ustih Sicer sem tudi jaz jedla od zemlje do mivke Maja pa ne je več stvari ampak daje umazane roke v usta in se tudi jezim. Nikakor je ne morem odvadit. Prej pa je dajala vse v usta in sem skoraj znorela. Od stiroporja do kamna, .... v glavnem vse. Tudi rože je dajala v usta. Jaz se ne spomnim, da bi Andraž tako tlačil vse v usta Ni dobro ne eno ne drugo in upam, da kmalu neha, ker nimam živcev , da skozi gledam kaj počne Boš kaj k mami hodila? Jaka tudi ni nič dajal v usta ampak je vse nosil v koš. 18. julija bom šla, če mi bo le šefica dala fraj soboto Če boš pri volji, bi se lahko dobili na kaki kavici?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:29:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A bova celo stran popisale??? Greste kam na počitnice čez poletje? Verjetno nikamor. Kaj pa tista ugodna varianta Moravskih? To bomo šli ja, ampak verjetno jeseni ali pozimi. Tudi vredu, samo, da malo človek zamenja okolje Mi gremo 5.8
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.