Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:50:44
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako pa je Aljino hranjenje? Kar OK. Naj prej ji damo mi, ko noče več dokonča sama. V bistvu hoče sama jest, pa vsega še ne zna Redi se pa tud ne Sem glih prej Nio stehtala in se je je od 21. zredila 300g , je pa skoz, pa bauh ima tudi pravi pivski . Eh se ne sekiram, očitno vse pokuri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:51:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Marija, Barbaw in Estrella sta pa turbo vklople, fina sprememba moramo mal nadoknadit, da ne bo samo nia5 pridna A si se že najedla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:51:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? Bežno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:51:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? o babnca, očitno deluje telepatija, ker sem razmišljala kje si ja, sej se dostkrat spomnim na RR samo mi kr zmanjka časa za pisat, občasno pa kaj preberem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:52:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa ne vem še, ker so boki še vedno obloženi Sem pa včeraj hotla dat gor kavbojke ko sem bila z Andražom, pa jih ne dobim gor. Bomo videli ko pridem na ene 58kg, potem bi pa že lahko gor nabila, če mi medenica res ni šla preveč narazen Mene je bilo ful strah, da bi šla medenica narazen ampak HB ni šla. Sem se rešila stroškov za novo garderobo. Bi pa vseeno imela kaj novega. Jaz imam veliko stavri v omari, samo sedaj sem ugotovila, da bi jih bilo vseeno malo obnovit Konec poletja grem v šoping Jaz gledam ene stranke pri nas in se mi zdi, da ene sploh nimajo služb in živijo samo za šoping. Ne vem kako si lahko vsak teden samo v naši trgovini kupi stvari za min 60 eurov. To je ja 240 eurov na mesec samo pri nas, kaj pa še vse druge vrečke, ki jih nosi s seboj. Očitno imajo hudo zaledje Jaz se ga tudi ne bi branila. Samo zapravljala pa takole ne bi, pa službo bi vseeno imela. Bi šla raje kam na konkreten ( beri zelo drag) dopust.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:52:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako pa je Aljino hranjenje? Kar OK. Naj prej ji damo mi, ko noče več dokonča sama. V bistvu hoče sama jest, pa vsega še ne zna Redi se pa tud ne Sem glih prej Nio stehtala in se je je od 21. zredila 300g , je pa skoz, pa bauh ima tudi pravi pivski . Eh se ne sekiram, očitno vse pokuri. 300G je čisto OK. Alja se mi zdi, da se ni prav nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:53:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa ne vem še, ker so boki še vedno obloženi Sem pa včeraj hotla dat gor kavbojke ko sem bila z Andražom, pa jih ne dobim gor. Bomo videli ko pridem na ene 58kg, potem bi pa že lahko gor nabila, če mi medenica res ni šla preveč narazen Mene je bilo ful strah, da bi šla medenica narazen ampak HB ni šla. Sem se rešila stroškov za novo garderobo. Bi pa vseeno imela kaj novega. Jaz imam veliko stavri v omari, samo sedaj sem ugotovila, da bi jih bilo vseeno malo obnovit Konec poletja grem v šoping Jaz gledam ene stranke pri nas in se mi zdi, da ene sploh nimajo služb in živijo samo za šoping. Ne vem kako si lahko vsak teden samo v naši trgovini kupi stvari za min 60 eurov. To je ja 240 eurov na mesec samo pri nas, kaj pa še vse druge vrečke, ki jih nosi s seboj. Očitno imajo hudo zaledje Eni pač imajo, jaz vem da če si ne morem nič kupit, si niti oči ne grem past, ker mi je bedno le gledat. Sicer pa ne maram nakupovanja (vsaj cot ne), ker vedno ko kaj iščem, ne najdem in po eni uri imam vsega vrh glave.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:53:16
|
|
|
|
tally
|
kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:53:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako pa je Aljino hranjenje? Kar OK. Naj prej ji damo mi, ko noče več dokonča sama. V bistvu hoče sama jest, pa vsega še ne zna Redi se pa tud ne Meni se pa, da je Maja ful zrastla in se tudi ustrezno zredila. Sem jo pozabila stehtat, da bi videla koliko se je zredila. Jest pa tudi ona hoče sama. Ji pa gre vse razen juhe. Vmes ji samo asistiram, ampak ji gre kar dobro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:53:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa ne vem še, ker so boki še vedno obloženi Sem pa včeraj hotla dat gor kavbojke ko sem bila z Andražom, pa jih ne dobim gor. Bomo videli ko pridem na ene 58kg, potem bi pa že lahko gor nabila, če mi medenica res ni šla preveč narazen Mene je bilo ful strah, da bi šla medenica narazen ampak HB ni šla. Sem se rešila stroškov za novo garderobo. Bi pa vseeno imela kaj novega. Jaz imam veliko stavri v omari, samo sedaj sem ugotovila, da bi jih bilo vseeno malo obnovit Konec poletja grem v šoping Jaz gledam ene stranke pri nas in se mi zdi, da ene sploh nimajo služb in živijo samo za šoping. Ne vem kako si lahko vsak teden samo v naši trgovini kupi stvari za min 60 eurov. To je ja 240 eurov na mesec samo pri nas, kaj pa še vse druge vrečke, ki jih nosi s seboj. Očitno imajo hudo zaledje Jaz se ga tudi ne bi branila. Samo zapravljala pa takole ne bi, pa službo bi vseeno imela. Bi šla raje kam na konkreten ( beri zelo drag) dopust. Ko imaš enkrat veliko, si bi lahko vse goraj našteto privoščila, pa še bi ti ostajalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:53:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Marija, Barbaw in Estrella sta pa turbo vklople, fina sprememba Morave nadoknadit. potem pa bo spet cel teden mir pred mano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:54:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Marija, Barbaw in Estrella sta pa turbo vklople, fina sprememba moramo mal nadoknadit, da ne bo samo nia5 pridna A si se že najedla? Ja, sma kar z malo skup jedle, preden sem jo skopala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:54:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako pa je Aljino hranjenje? Kar OK. Naj prej ji damo mi, ko noče več dokonča sama. V bistvu hoče sama jest, pa vsega še ne zna Redi se pa tud ne Meni se pa, da je Maja ful zrastla in se tudi ustrezno zredila. Sem jo pozabila stehtat, da bi videla koliko se je zredila. Jest pa tudi ona hoče sama. Ji pa gre vse razen juhe. Vmes ji samo asistiram, ampak ji gre kar dobro. Pri nas je problem, da znori, če ji asistiram
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:55:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Marija, Barbaw in Estrella sta pa turbo vklople, fina sprememba Morave nadoknadit. potem pa bo spet cel teden mir pred mano. Pred mano tudi, ker imamo zunanjo presojo na šihtu in vlada obsedeno stanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:55:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako pa je Aljino hranjenje? Kar OK. Naj prej ji damo mi, ko noče več dokonča sama. V bistvu hoče sama jest, pa vsega še ne zna Redi se pa tud ne Meni se pa, da je Maja ful zrastla in se tudi ustrezno zredila. Sem jo pozabila stehtat, da bi videla koliko se je zredila. Jest pa tudi ona hoče sama. Ji pa gre vse razen juhe. Vmes ji samo asistiram, ampak ji gre kar dobro. naša tudi hoče sama jest pa ji gre tudi kr dobro, mal ji pomagam pa gre. včasih pa pusti da jo jaz nafutram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:55:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako pa je Aljino hranjenje? Kar OK. Naj prej ji damo mi, ko noče več dokonča sama. V bistvu hoče sama jest, pa vsega še ne zna Redi se pa tud ne Sem glih prej Nio stehtala in se je je od 21. zredila 300g , je pa skoz, pa bauh ima tudi pravi pivski . Eh se ne sekiram, očitno vse pokuri. 300G je čisto OK. Alja se mi zdi, da se ni prav nič Ko se je kopala, sem opazovala njen trebuh, pa še dedi je reko, da je nekam "debela" in me je firbec mantral.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:56:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti???????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:56:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako pa je Aljino hranjenje? Kar OK. Naj prej ji damo mi, ko noče več dokonča sama. V bistvu hoče sama jest, pa vsega še ne zna Redi se pa tud ne Meni se pa, da je Maja ful zrastla in se tudi ustrezno zredila. Sem jo pozabila stehtat, da bi videla koliko se je zredila. Jest pa tudi ona hoče sama. Ji pa gre vse razen juhe. Vmes ji samo asistiram, ampak ji gre kar dobro. Pri nas je problem, da znori, če ji asistiram Naša znori, če ne dobi krožnika pred nos in žlice. Nimam pojma kako jo babi hrani. Jo moram malo povprašat, ker cel teden ni jedla kosila. Sicer je 3 dni res malo jedla, ker je imela vročino, zdaj pa normalno je. Kosila tudi danes ni hotela, je pa vse drugo jedla. Najbolj ji sadje sede. Prav nažira se z njim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:57:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako pa je Aljino hranjenje? Kar OK. Naj prej ji damo mi, ko noče več dokonča sama. V bistvu hoče sama jest, pa vsega še ne zna Redi se pa tud ne Meni se pa, da je Maja ful zrastla in se tudi ustrezno zredila. Sem jo pozabila stehtat, da bi videla koliko se je zredila. Jest pa tudi ona hoče sama. Ji pa gre vse razen juhe. Vmes ji samo asistiram, ampak ji gre kar dobro. Očtno so vsi na tej stopnji, ko hočejo sami jest, naša pa obožuje juho, no pa sadje ji gre noro v rit. Včeraj si je kar sama jemala breskve in je zmazala 3 in to zaporedoma, kam jih je dala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:58:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:58:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Ne da bi vedela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:58:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? o babnca, očitno deluje telepatija, ker sem razmišljala kje si ja, sej se dostkrat spomnim na RR samo mi kr zmanjka časa za pisat, občasno pa kaj preberem O ti lisica a tako "iza ugla" Tud jaz to delam , predvsem na šithtu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:59:55
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku a se me še spomnite? o babnca, očitno deluje telepatija, ker sem razmišljala kje si ja, sej se dostkrat spomnim na RR samo mi kr zmanjka časa za pisat, občasno pa kaj preberem O ti lisica a tako "iza ugla" Tud jaz to delam , predvsem na šithtu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 20:59:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako pa je Aljino hranjenje? Kar OK. Naj prej ji damo mi, ko noče več dokonča sama. V bistvu hoče sama jest, pa vsega še ne zna Redi se pa tud ne Meni se pa, da je Maja ful zrastla in se tudi ustrezno zredila. Sem jo pozabila stehtat, da bi videla koliko se je zredila. Jest pa tudi ona hoče sama. Ji pa gre vse razen juhe. Vmes ji samo asistiram, ampak ji gre kar dobro. Očtno so vsi na tej stopnji, ko hočejo sami jest, naša pa obožuje juho, no pa sadje ji gre noro v rit. Včeraj si je kar sama jemala breskve in je zmazala 3 in to zaporedoma, kam jih je dala pri nas gre tudi sadje v promet nenormalno, ko vidi sadje reče papiiii in to je za njo edina hrana, kosilo poje tko tko, mesa pa skoraj da ne je , kruha pa tudi ne, zmaže pa celo hrenovko če ji dam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 20.6.2009 21:00:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally kaj je novega tukaj, ste vsi zdravi, kakšna nova ? Novega nič kaj... noseč novih ni, razen če nisi že ti??????? ne, glih danes sem test delala pa ni nič , bi pa bila Pomoje bo spet en majček priletel, počakaj na avgust Uuuuuuuuuu nove slikce!!Kva je mala že prava punčka z dolgo čupkico
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.