|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
14.6.2009 9:53:38   
Anonimen
Dobro jutro

Dons je bla pa pri nas ena čudna noč, se je Gaja zbujala pa hotla , da zravn nje spim, ubistvu se me je držala k klopuser posted image  Do zdej nikol sploh ni hotla v naročju zaspat, je hotla flašo, zdej pa ta ni bla uredu

Še en posnetek miške
user posted image

grem počas kuhat

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
14.6.2009 9:53:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

no, takle zgleda. sem šele doma ugotovila, da ima tudi po čelu udarjeno in sma hitro z margarino mazale!
user posted image

bogica, kolk jo je pa bolel,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
14.6.2009 9:53:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Hojla, no da se vsaj malo oglasim danes preden odpeketam v posteljo.
Moja pikica lepo spančka že od devetih, sma ji danes kupila nočno lučko (prejšnja je crknila), ker smo zdaj bili ene štiri dni brez in sma ugotovila, da jo je verjetno strah, ko se zbudi, ker je vedno jokala. Ali ve uporabljate te lučke ali spite v temi?

kr v temi

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
14.6.2009 9:53:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jutro mačkice moje

V toplicah nam je tko tko,dobili smo štirkico in sam tulmo,razen kadar smo v vodi,zato sva se tud odločla da bova pač do jutri tle.Mala v vodi uživa res na ful,očita skoz tunka,pa čofota na ful,skoz bi plavala.A ko je treba spat pa groza,tolk je nisva v celem letu prenosila kot zdej,nikol mi ni na rokah zaspala,včer pa kar dvakrat.K gremo jest madam noče nič in pol v stolčku joka,tko da jo dava kar ven,da mal laufa naokol,je vsaj takrat mir.Zdej smo pa v avli in mala laufa naokrog k da bi bla na spidu,a pokonc je bla že pred peto zjutraj.Upam da se bomo doma kej odpočil.
Je pa dobra,te stare penzioniste tako peca,vsi so očarani nad njo,skoz se jim nazaj smejeuser posted image

Na čveku z Anitko je blo ful dobr,mala dva sta se zaštekala,slikce so pa tud luštne,Lara bi se z Galom sam mojčkalauser posted image user posted image user posted image

Nina moj od daleč zgleda res k en mulo sam k prideš bliz in vidiš kolk je siv,ti je kmal jasn da ni več v rosnih letihuser posted image user posted image user posted image Je bil pa počaščen da ga je katera opazla,seveda sem post z mulotom mim spustilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa uživajte še danes, verjamem, da spočit se pa ne moreš. Mi smo tud včeri mal bazenček naštimal, je bla full dolg notr, pol pa dretje k je treba vn

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
14.6.2009 9:57:10   
Anonimen
Barbaw zgleda da je res, ker naša noč je bla tud kr nekiuser posted image

Ja obiski so včasih še večji napor kokr če si sam. Zdej se pa le mal spočij.

Dude nimamo, se mormo pa odvatit flaše, sam še ne vem kdajuser posted image

Estrella, Edina kako sta se mele?

Neposredna povezava do sporočila: 1005
14.6.2009 10:38:16   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Barbaw zgleda da je res, ker naša noč je bla tud kr nekiuser posted image

Ja obiski so včasih še večji napor kokr če si sam. Zdej se pa le mal spočij.

Dude nimamo, se mormo pa odvatit flaše, sam še ne vem kdajuser posted image

Estrella, Edina kako sta se mele?

Mi tudi nismo imeli prvič dude, Maja pa jo ima in jo ima obvezno za spat. user posted image  ko bom psihično pripravljena ji jo bom vzela.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
14.6.2009 12:05:14   
mafi

Dobro jutro

Dons je bla pa pri nas ena čudna noč, se je Gaja zbujala pa hotla , da zravn nje spim, ubistvu se me je držala k klopuser posted image  Do zdej nikol sploh ni hotla v naročju zaspat, je hotla flašo, zdej pa ta ni bla uredu

Še en posnetek miške
user posted image

grem počas kuhat

ko bi vedl kaj jih mučiuser posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full jr dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
14.6.2009 12:06:21   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Hojla, no da se vsaj malo oglasim danes preden odpeketam v posteljo.
Moja pikica lepo spančka že od devetih, sma ji danes kupila nočno lučko (prejšnja je crknila), ker smo zdaj bili ene štiri dni brez in sma ugotovila, da jo je verjetno strah, ko se zbudi, ker je vedno jokala. Ali ve uporabljate te lučke ali spite v temi?

kr v temi

se podpišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
14.6.2009 12:06:54   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

EMILIJA (tally), TARA (kodrana) VSE NAJBOLJŠE ZA 13 MESCEV (13.6.)
user posted image
INTI (Katina) VSE NAJBOLJŠE ZA 13 MESCEV (14.6.)
user posted image

tudi od najuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1009
14.6.2009 12:07:25   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Mi gremo na špancir pa upam da kej zaspat,uživajte,kasneje pa kopanje

uživajteuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
14.6.2009 12:08:03   
mafi
nč vidim da je tuki gužva grem počasi pakirat dokler moj pajacman spiuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
14.6.2009 13:07:49   
Anonimen
Sam je res gužvauser posted image user posted image user posted image
Gaja tud spi, je zaspala po pol ure dretja, pol je pa končno omagala. Sm jo pustila dret kva pa čemuser posted image  če se pa tolk upira spanju.
aja pa zdej spi v taveliki pojstliuser posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
14.6.2009 16:24:29   
Anitka
Dan!

Se malo oglasim potem se pa vležem, ker mi oči kar skup lezejo. Smo imeli včeraj pri nas eno fešto pa so špilali Pop design in M.Rudan pa sem pomagala v šanku do 4.15. Je pa moj sonček prvič prespal noč brez mami. Sem ga proti večeru odpeljala do babi in ga šla iskat danes dopoldan. Mi je bilo full težko pri srcu, Gal pa kot da mu je vseeno. Še pogledal me ni, ko sem šla in tudi danes, ko sem šla po njega se me ni nič kaj ekstra razveseliluser posted image Saj vem, da je bolje tako kot pa da bi zganjal paniko in jokal, amapk vseeno sem bila malo žalostna. In babi pravi, da je zaspal zvečer ob destih in se prvič zbudil šele ob pol osmihuser posted image , ko je spil mlekeca in vstal. To je prvič, da se ni zbudil niti za dudo.user posted image

Edina ne vem, če si gledala ZS, včeraj sem ti poslala kroglice in jutri upam, da bodo že pri tebi.

Katy lepo, da si se oglasila in res škoda, da niste imeli sreče s spanjemuser posted image .

Nia5 mi nimamo lučke v spalnici ampak le temo.

Bom mogoče še kasneje kaj več napisala, če ne pa jutri.

Pa pa

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
14.6.2009 19:48:28   
špelin@
Dober večer user posted image

Seveda se moram oglasiti user posted image Če je prilika, je ne bom izpustila user posted image Pa še zastonj je - ja, sem v Bučanju user posted image

Smo ravno iz sprehoda (šli smo v Nerezine), user posted image in otroci se sprehajajo tule okrog recepcije, jaz pa testiram net user posted image

Tukaj je prekrasno, čez dan vroče kot julija, res konkretno poletje user posted image Morje je presenetljivo kar toplo, sploh plitvina. Preko noči se pa prav pošteno ohladi, ampak ni panike, če nimaš odprtih oken. Ljudje tu so fantastični, uživam v čveku z domačini user posted image Hišica, v kateri smo,
je boljša, kot sem si upala pričakovati. Prostorna, praktično opremljena, na mirnem mestu, velika, ves čas senčna terasa, zunaj je žar, celo še eno pomivalno korito in tuš, da se kar zunaj fino stuširaš in ni treba vsakič v kopalnico. Smo tudi zraven odličnih igral, ki so lepo v senčki, imamo pa tudi razgled na morje user posted image Do plaže je le nekaj korakov, ma lepše ne bi moglo biti.

Toliko na hitro od mene, brala nisem nič za nazaj, zdaj pa šibam k mojim srčkom user posted image

Se še kaj javim, če bo zneslo user posted image

Lepi pozdravčki za vse, uživajte!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
14.6.2009 21:03:03   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Seveda se moram oglasiti user posted image Če je prilika, je ne bom izpustila user posted image Pa še zastonj je - ja, sem v Bučanju user posted image

Smo ravno iz sprehoda (šli smo v Nerezine), user posted image in otroci se sprehajajo tule okrog recepcije, jaz pa testiram net user posted image

Tukaj je prekrasno, čez dan vroče kot julija, res konkretno poletje user posted image Morje je presenetljivo kar toplo, sploh plitvina. Preko noči se pa prav pošteno ohladi, ampak ni panike, če nimaš odprtih oken. Ljudje tu so fantastični, uživam v čveku z domačini user posted image Hišica, v kateri smo,
je boljša, kot sem si upala pričakovati. Prostorna, praktično opremljena, na mirnem mestu, velika, ves čas senčna terasa, zunaj je žar, celo še eno pomivalno korito in tuš, da se kar zunaj fino stuširaš in ni treba vsakič v kopalnico. Smo tudi zraven odličnih igral, ki so lepo v senčki, imamo pa tudi razgled na morje user posted image Do plaže je le nekaj korakov, ma lepše ne bi moglo biti.

Toliko na hitro od mene, brala nisem nič za nazaj, zdaj pa šibam k mojim srčkom user posted image

Oj!

U sej res majo net. Še dobr da si se javila, sm čist pozabla. Po opisu sodeč ste spodaj blizu borovcev in terase.
Kolk pa mate št. hiške? (okrog 500) Mi k bomo šli bomo mel 537, je pa tam k se gre po enih stopničkah dol pol pa vidš na levi strani plesišče - terasa na desni pa borovce.user posted image user posted image Kje bliz teh igral?
Okna in vrata od hiške so modra.
Mi bomo šli pa 11.7. tja. Komaj čakam.
No lepo da se mate fajn in uživajte.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
14.6.2009 21:25:49   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

o naša čvekica se je javila user posted image user posted image user posted image

vse kar bom rekla je: UŽIVAJTE!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
14.6.2009 21:27:41   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro

Še en posnetek miške
user posted image

grem počas kuhat

o kva je dobra Gaja user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
14.6.2009 21:29:22   
Srčekgirll
No, tko je pa moj Videk danes užival k mu je moj oči kupu bazenček:

user posted image
user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1018
14.6.2009 21:30:15   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

A je kaj v luftu? Mi smo tudi slabo spali, pa da ne omenjam, da smo že od 6-ih pokonci. user posted image  
Mislim, da slutijo prihajajočo vročino user posted image

Zdaj gremo malo na sončka, potem pa kuhat, pucat, prat, ...... Sta moja dva končno šla domov in da ne omenjam kako svinjarijo sta bila sposobna naredit v 2-eh dneh. user posted image  Moja dva otroka ne naredita take umazanije v dveh tednih. Po enem mesecu in pol sem končno lahko malo gledala tv in ležala na sedežni. Sem že pozabila kako je to. Kar paše malo "dihat", pa vesela sem, da se mi ne bo treba jezit, ker mami ni hotela kuhat in ..... Sem mogla sama pred šihtom vse naredit (če sem bila popoldne), da je sploh kaj jedla pametnega. user posted image  Sem kar razočarana nad mami. V celem mesecu in pol je pomila okna samo od zunaj, še to ne vsa in pa tako šlampasto, da bi bilo skoraj vseeno če jih ne bi. user posted image  Nimam pojma kaj se je zgodilo z njo. Včasih je ful pomagala in ......
Upam, da se vse dobro izteče

Upam, da bom imela zdaj več časa. Če ne drugega ga bom imela sigurno malo več zase, ker mi ne bo treba druge strežt.
Uživaj v prostem času

Naša Maja je vedno bolj podobna Jaku in ji večina pravi mali Jaka. Ni mu pa podobna samo na videz ampak tudi karakterno. Upam samo, da ne bo imela istih obdobij ipike.

A je že katera začela z odvajanjem od dude???? Jaz razmišljam, da bi se lotila tega "problema", samo ne vem, če sem dovolj psihično sposobna trenutno. Moram se lotit tega na kakšen dober dan, ker včerajšnji in današnji mi nista najbolj pisana na kožo.
Mi k sreči ninamo dude, bo pa treba ta projekt enkrat naredit zarad flaše

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
14.6.2009 21:31:38   
Soncnica Sandra ***

No, tko je pa moj Videk danes užival k mu je moj oči kupu bazenček:

user posted image
user posted image

cuker mali  user posted image user posted image user posted image

pa  en velik user posted image user posted image user posted image  za tvojega očija!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1020
14.6.2009 21:32:08   
Soncnica Sandra ***

EMILIJA (tally), TARA (kodrana) VSE NAJBOLJŠE ZA 13 MESCEV (13.6.)
user posted image
INTI (Katina) VSE NAJBOLJŠE ZA 13 MESCEV (14.6.)
user posted image

tudi od naju z Manco!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1021
14.6.2009 21:32:30   
Soncnica Sandra ***

Evo, mene zgleda daje user posted image  nespanjeuser posted image , sm spala od pol desetih do pol enih, pol pa sam premetavanjeuser posted image . Sm šla raj kr dol, ker je brezveze se trudit če ne rata. Je moj reku, če mi flaško da, da nazaj zaspimuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
14.6.2009 21:32:54   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

tudi mi2 z Estrello greve žuratuser posted image user posted image

Uživajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poročilo prosim user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
14.6.2009 21:33:35   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jutro!
midve sma že iz trgovine. sma spet same, ker user posted image v Europarku predstavlja SV.
se nama je spet nezgoda pripetila. sma šle še v kmetijsko zadrugo po neko cev in sma ful čakale na kakšno prodajalko, pa nikjer nobene, zato sma se šetale okrog. so meli pri policah na tleh zložene neke kovinske nosilce z ostrimi robi in je eva padla točno tja gor in se popraskala čist pod levo očko. mene je skor kap! no, ko končno pride prodajalka in vidi, kako se je udarla, pa pravi, da bi ja lahka brez očesa ostala! sem mislila, da jim bom glavo odšraufala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, HB je z očko vse ok, samo pod njo ima prasko.

grrrrrrrrr kakšen odnos prodajalke user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
14.6.2009 21:34:18   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

nina hvala za link od zoo - mi gremo, pa če še katera gre, naj javi, se lahko dobimo na enem čvekuuser posted image .
pa upam da ne bo gužve

sesil mi bomo tudi mogoče šli, samo se bomo za ziher odločili šele 25ega, ker je še nekaj v planu, pa nismo še čisto ziher kako bo

mi gremo tudi, se vidimooooo user posted image user posted image

če pa gre katera na Lunin festival danes, bomo tudi tamuser posted image

kasso, ti pocingljam na gsm če bomo tam, velja?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......