Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spanje: klasika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@; Alja je imela enako situacijo na obrazu, sedaj pa je že skoraj izginilo. 5,6 bolezen Nimam pojma. Verjetno je res virusna zadeva, naša je tud topla, a vročine nima Tud naša je v nedeljo končala kuro hikoncila Estrella*, tole je že kar preveč podobnosti Našemu je tudi vročina včeraj popoldne izginila. 6. bolezen je Gregi prebolel decembra lani, čisto po šolskem poteku. Včeraj je bil krvni izvid enak kot v pon.: kaže na virozo. Zdravnica je poklicala med. sestro, da bi ji pomagala določiti, za kaj gre, ker sama ni imela pojma Sestra pravi, da bi bila komot 5. bolezen, sploh ker je mali v stiku z vrtcem (preko male pike), lahko pa bi bila tudi kakšna druga viroza. Kolegica mi je pa povedala, da je imela njena hčerka enako reakcijo po jemanju Hiconcila in so kasneje dokazali alergijo na amoksicilin Tudi Gregi ima danes oz. jutri kontrolo. Danes naj prideva, če bo izpuščaj bolj izrazit, jutri pa, če se stanje umirja. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutri moram tudi jaz izvedeti kaj je z mojim brisom (sem nesla odvzet bris v mikrobiološki lab. ) od prejšnjega tedna. Moram poklicati in že vidim kako bom dopoldne nervozna. Fajn močno stiskam pestke Špelin@; res je veliko podobnosti Naša je verjetno fasala to v vrtcu, lahko pa je tud kaka alergična reakcija na hikoncil. Glede na to, da jaz penicilina ne prenašam najbolje, ima Alja toliko večjo možnost, da ga tudi ona ne, saj je ta AB na penicilinski osnovi. Bomo videli kako in kaj ko se mala zbudi. Včeraj zvečer je baje mala tako nadriskala v plenico, da jo je M moral skopat Držim pestke za Gregija, da se mu stanje izboljša Tudi Gregi enako Od viroze?? Kar se penicilina tiče, imam tudi jaz alergijo nanj Kdaj imata z Aljo kontrolo? Očitno imata G&A enako sranje. Imava jo ob 15.15h. Bom poročala, če bo kaj pametnega za poročat
|