Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 15:07:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mark (CatJa)vse najboljše za dopolnjenih 13 mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:13:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mark (CatJa)vse najboljše za dopolnjenih 13 mesecev Tudi od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:14:29
|
|
|
|
špelin@
|
Punce, eno vprašanje. A menite, da je tole mogoče peta bolezen? Izpuščaji na ličkih so rahlo nabuhli in topli na dotik. http://www.bambino.si/peta_bolezen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:19:18
|
|
|
|
nia5
|
Anitka super uvodni del Jaz pa sem dala Nio še drugo rundo spat, ker ne bi zdržala od enih, pa do večera, taka tečka kot je bila, upam le da ne bo predolgo spala, aha ko pišem, že alarm Nekaj me še zanima, ker sem pač butl glede računalnika: kako si lahko zaznamek izbrišem, saj sem si zdaj med priljubljene dala ta forum, onega pa bi rada izbrisala pa ne znam Očitno je bil lažen alarm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:22:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, eno vprašanje. A menite, da je tole mogoče peta bolezen? Izpuščaji na ličkih so rahlo nabuhli in topli na dotik. http://www.bambino.si/peta_bolezen To je težko ugotovit kar tako, kot ti v članku piše, najbolje da gresta do P, nikoli ne veš kaj je lahko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:25:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, eno vprašanje. A menite, da je tole mogoče peta bolezen? Izpuščaji na ličkih so rahlo nabuhli in topli na dotik. http://www.bambino.si/peta_bolezen To je težko ugotovit kar tako, kot ti v članku piše, najbolje da gresta do P, nikoli ne veš kaj je lahko. Saj bova šla, samo kaj, ko našo P spet nadomešča anesteziologinja, ki zadnjič niti noric ni prepoznala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:27:04
|
|
|
|
nia5
|
Jaz pa spet samevam doma, so mi vsi ušli . Malo bi se šla potepat, na kak sladoled ali kaj podobnega, namesto tega pa se smilim sama sebi Kje pa je kaj ****, se že en čas ni nič javila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:28:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, eno vprašanje. A menite, da je tole mogoče peta bolezen? Izpuščaji na ličkih so rahlo nabuhli in topli na dotik. http://www.bambino.si/peta_bolezen To je težko ugotovit kar tako, kot ti v članku piše, najbolje da gresta do P, nikoli ne veš kaj je lahko. Saj bova šla, samo kaj, ko našo P spet nadomešča anesteziologinja, ki zadnjič niti noric ni prepoznala Pa kako to, da jo toliko nadomešča, meni je to ful čudno, a dela le ob določenih dnevih?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:29:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz pa spet samevam doma, so mi vsi ušli . Malo bi se šla potepat, na kak sladoled ali kaj podobnega, namesto tega pa se smilim sama sebi Zdaj bi bil že čas, da bi se dobile na kakšni ledeni kavi z najinima malčkoma, a ne? Kje pa je kaj ****, se že en čas ni nič javila? To bi zanimalo tudi mene. Upam, da so vsi ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:30:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, eno vprašanje. A menite, da je tole mogoče peta bolezen? Izpuščaji na ličkih so rahlo nabuhli in topli na dotik. http://www.bambino.si/peta_bolezen To je težko ugotovit kar tako, kot ti v članku piše, najbolje da gresta do P, nikoli ne veš kaj je lahko. Saj bova šla, samo kaj, ko našo P spet nadomešča anesteziologinja, ki zadnjič niti noric ni prepoznala Upam, da bo tokrat bolj vešča svoje dela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:30:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, eno vprašanje. A menite, da je tole mogoče peta bolezen? Izpuščaji na ličkih so rahlo nabuhli in topli na dotik. http://www.bambino.si/peta_bolezen To je težko ugotovit kar tako, kot ti v članku piše, najbolje da gresta do P, nikoli ne veš kaj je lahko. Saj bova šla, samo kaj, ko našo P spet nadomešča anesteziologinja, ki zadnjič niti noric ni prepoznala Pa kako to, da jo toliko nadomešča, meni je to ful čudno, a dela le ob določenih dnevih? Hja, nadomešča jo vsake toliko. Ni enega pravila, tako da se ne ve za naprej V pon. je recimo delala naša P, v petek spet dela ona, danes pa jo nadomešča ta druga dr.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:31:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka super uvodni del Hvala Jaz pa sem dala Nio še drugo rundo spat, ker ne bi zdržala od enih, pa do večera, taka tečka kot je bila, upam le da ne bo predolgo spala, aha ko pišem, že alarm Midva bova šla verjetno tudi še eno kitico odspat, ker bo do devetih drugače predolgo. Upam, da nama rata. Nekaj me še zanima, ker sem pač butl glede računalnika: kako si lahko zaznamek izbrišem, saj sem si zdaj med priljubljene dala ta forum, onega pa bi rada izbrisala pa ne znam Očitno je bil lažen alarm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:32:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz pa spet samevam doma, so mi vsi ušli . Malo bi se šla potepat, na kak sladoled ali kaj podobnega, namesto tega pa se smilim sama sebi Zdaj bi bil že čas, da bi se dobile na kakšni ledeni kavi z najinima malčkoma, a ne? Kje pa je kaj ****, se že en čas ni nič javila? To bi zanimalo tudi mene. Upam, da so vsi ok. Sem si glih danes na sprehodu študirala na to . Ko bosta za to, mi javi, midve sva zdrave in doma , če je tvoj pikec ok za kofetkanje, mi sporoči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:34:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz pa spet samevam doma, so mi vsi ušli . Malo bi se šla potepat, na kak sladoled ali kaj podobnega, namesto tega pa se smilim sama sebi Zdaj bi bil že čas, da bi se dobile na kakšni ledeni kavi z najinima malčkoma, a ne? Kje pa je kaj ****, se že en čas ni nič javila? To bi zanimalo tudi mene. Upam, da so vsi ok. Sem si glih danes na sprehodu študirala na to . Ko bosta za to, mi javi, midve sva zdrave in doma , če je tvoj pikec ok za kofetkanje, mi sporoči Super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:34:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, eno vprašanje. A menite, da je tole mogoče peta bolezen? Izpuščaji na ličkih so rahlo nabuhli in topli na dotik. http://www.bambino.si/peta_bolezen To je težko ugotovit kar tako, kot ti v članku piše, najbolje da gresta do P, nikoli ne veš kaj je lahko. Saj bova šla, samo kaj, ko našo P spet nadomešča anesteziologinja, ki zadnjič niti noric ni prepoznala Upam, da bo tokrat bolj vešča svoje dela. Res ne razumem, kaj imajo taki ljudje tam sploh iskati, če so tako nesposobni, ti pa še k zdravniku ne moreš, ker veš da niso sposobni postaviti diagnoze
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 16:45:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, eno vprašanje. A menite, da je tole mogoče peta bolezen? Izpuščaji na ličkih so rahlo nabuhli in topli na dotik. http://www.bambino.si/peta_bolezen To je težko ugotovit kar tako, kot ti v članku piše, najbolje da gresta do P, nikoli ne veš kaj je lahko. Saj bova šla, samo kaj, ko našo P spet nadomešča anesteziologinja, ki zadnjič niti noric ni prepoznala Upam, da bo tokrat bolj vešča svoje dela. Res ne razumem, kaj imajo taki ljudje tam sploh iskati, če so tako nesposobni, ti pa še k zdravniku ne moreš, ker veš da niso sposobni postaviti diagnoze Temu se reče posledice kroničnega, da ne rečm katastrofalnega pomanjkanja pediatrov v naši regiji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 17:29:01
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan! Anitka super uvod . Najprej se pa moram izkašljat. Moj Videk ni dobil mesta v željenem vrtcu, je na 7 mestu, na čakalni listi . Pridem kasneje, moram šibat zdaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 18:34:12
|
|
|
|
špelin@
|
PUNCEEEEEEEEEE, MOJ PAP BRIS JE PO VSEM SRA.NJU V PRETEKLIH 2 LETIH ZDAJ NEGATIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN Ja, derem se in to ZELOOOOOOOOOOOOOO Za vse, ki ne poznate moje štorije: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dnost_ob_slabem_PAP_brisu/m_2570086/tm.htm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 18:35:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Najprej se pa moram izkašljat. Moj Videk ni dobil mesta v željenem vrtcu, je na 7 mestu, na čakalni listi . Pridem kasneje, moram šibat zdaj. A je taka gneča tudi pri vas?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 18:53:13
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, kako hitro človeka spravijo v slabo voljo Ker sem morala čakati na določeno uro, da sem klicala k svoji gin., zraven me pa še migrena daje, sem pač ostala doma z malo piko in je šel z Gregijem k zdravniku moj A veste, kaj je ta -vstavi-po-želji- "na(do)mestnica" naše P rekla Gregorjevemu očetu? Kje sem jaz? WTF?! A je res tako čudno če gre enkrat edinkrat z otrokom, starim 1 leto, k zdravniku njegov oče??? Nič, popokala bom malo piko in svojo bolečo glavo ter se odvlekla v zdr. dom, ker je moral Gregi spet v laboratorij
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 19:15:23
|
|
|
|
tally
|
dannn kje vas najdem , preseljne. Anitka super uvodni del . Za vse, ki rabite ali pošiljam en kup. Špelin@ za izvide. Gaja vse naj naj za 1. svečko!!! Ne gre več pisat ker me bo Emilija vrgla dol iz stola . aja Nia jaz grem na zaznamek in z desnim gumbom kliknem na njega in ga izbrišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 19:24:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Najprej se pa moram izkašljat. Moj Videk ni dobil mesta v željenem vrtcu, je na 7 mestu, na čakalni listi . Pridem kasneje, moram šibat zdaj. A je taka gneča tudi pri vas? Na žalost tudi pri nas. Dobila sem eno mesto v centru mesta, ampak sem ga danes odpovedala, ker ga bom pustila v privat varstvu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 19:26:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, kako hitro človeka spravijo v slabo voljo Ker sem morala čakati na določeno uro, da sem klicala k svoji gin., zraven me pa še migrena daje, sem pač ostala doma z malo piko in je šel z Gregijem k zdravniku moj A veste, kaj je ta -vstavi-po-želji- "na(do)mestnica" naše P rekla Gregorjevemu očetu? Kje sem jaz? WTF?! A je res tako čudno če gre enkrat edinkrat z otrokom, starim 1 leto, k zdravniku njegov oče??? Nič, popokala bom malo piko in svojo bolečo glavo ter se odvlekla v zdr. dom, ker je moral Gregi spet v laboratorij Pa saj ne morem verjet. Kura smotana. Moj je tudi v ponedeljek peljal Vida k P in je ona tudi neki stokala. Kot da smo mame res samo za otroke, služba pa itak lahko počaka, pa bolane tudi ne smemo bit, res so prave kure.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 19:27:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ PUNCEEEEEEEEEE, MOJ PAP BRIS JE PO VSEM SRA.NJU V PRETEKLIH 2 LETIH ZDAJ NEGATIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN Ja, derem se in to ZELOOOOOOOOOOOOOO Za vse, ki ne poznate moje štorije: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dnost_ob_slabem_PAP_brisu/m_2570086/tm.htm
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?