Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 20:12:25
|
|
|
|
Anonimen
|
sam tolk se oglasim, da se pofočkam , anitka lepo , pa da se zahvalim za čestitke moji miški. Grem spat k me full glava boli pa slabo mi je mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 20:26:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer A je to naš zadnji večerni čvek na Dojenčku? Kako čas beži Nedolgo nazaj smo se veselile tega... .... dobile smo prvo slikico.... ..... buši je postal ogromen.... ..... nastala je prva slikica z novim družinskim članom in v zadnjih dneh smo že papači svojo prvo tortico Oh, ja, kako čas beži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 20:26:36
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, pa smo le dočakale našega zadnjega majskega hroščka! GAJA (nina7) VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 20:26:53
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro! spali smo kar ok, le da je eva okrog 4ih pristala pri naju. in kaj je najboljše? da je spala počez v postelji! je imel pri sebi glavo, jst pa noge sem pa včeraj izvedela eno novico in sem kar . skoz sem mislila, da mam možnosti podaljšanja zaposlitve, včeraj pa sem izvedela, da mi ne bodo mogli podaljšat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 20:27:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, povej, kdaj moramo začeti navijati A za oz. ? Ja pol k prideva z dopusta pol pa akcija, če ne bomo kej pršvercal z dopusta, bo pa prej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 20:30:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ PUNCEEEEEEEEEE, MOJ PAP BRIS JE PO VSEM SRA.NJU V PRETEKLIH 2 LETIH ZDAJ NEGATIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN Ja, derem se in to ZELOOOOOOOOOOOOOO Za vse, ki ne poznate moje štorije: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dnost_ob_slabem_PAP_brisu/m_2570086/tm.htm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 20:30:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, eno vprašanje. A menite, da je tole mogoče peta bolezen? Izpuščaji na ličkih so rahlo nabuhli in topli na dotik. http://www.bambino.si/peta_bolezen Špelin@; Alja je imela enako situacijo na obrazu, sedaj pa je že skoraj izginilo. 5,6 bolezen Nimam pojma. Verjetno je res virusna zadeva, naša je tud topla, a vročine nima Tud naša je v nedeljo končala kuro hikoncila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 20:31:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo, jst sm kr sm poste na popala, kr verjetno ste že več al manj vse tukaj. Bo treba spet oreng čvekat, da bomo ble ta bulše. Pr nas je vse oky doky. Vid je dns spal sam eno rundo tko, da zdej že spi, sicer je biu že alarem, pa mogoče bo še ker. Dns sva bla pr šoli s sosedo in njenim tamalim, se je Vid po toboganu vozil in FUL užival. Tko, zdej grem pa še mal tv pogledat pol pa spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 21:35:09
|
|
|
|
bobika
|
http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dnost_ob_slabem_PAP_brisu/m_2570086/tm.htm IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, kako hitro človeka spravijo v slabo voljo Ker sem morala čakati na določeno uro, da sem klicala k svoji gin., zraven me pa še migrena daje, sem pač ostala doma z malo piko in je šel z Gregijem k zdravniku moj A veste, kaj je ta -vstavi-po-želji- "na(do)mestnica" naše P rekla Gregorjevemu očetu? Kje sem jaz? WTF?! A je res tako čudno če gre enkrat edinkrat z otrokom, starim 1 leto, k zdravniku njegov oče??? Nič, popokala bom malo piko in svojo bolečo glavo ter se odvlekla v zdr. dom, ker je moral Gregi spet v laboratorij Pa res čudo od čuda ta namdomestnica. Moj skoraj vedno pelje Manco sam. Anžeta še res ni, se mi pa ne zdi to nič čudnega. Kaj pa je rekla kaj mu je? Meni zgleda kot 6 o.b. Samo ko sem pogledala jezik se mi zdi, kot pri škrlatinki . Tako tudi "nadomestnica" od naše ni prepoznala med 6 in škrlatinko . Super za izvide!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 21:36:23
|
|
|
|
bobika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@; Alja je imela enako situacijo na obrazu, sedaj pa je že skoraj izginilo. 5,6 bolezen Nimam pojma. Verjetno je res virusna zadeva, naša je tud topla, a vročine nima Tud naša je v nedeljo končala kuro hikoncila Kaj sedaj je že vse virusna okužba, ko nevedo, kaj bi druga lahko bilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 21:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ANITKA superca si zrihtala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 22:06:32
|
|
|
|
Estrella*
|
Kaj je sedaj to; pogrebšna??????? jana, ss...kje ste babnce? Jaz sem zlikala celo goro perila, sedaj pa me začelo kljuvati v glavi Mularija spi in upam, da do jutra. edinaos: kako je bIlo nadaljevanje v vrtcu??? Špelin@: kako ste opravili pri P?? Ju3 popoldan imave z Aljo ponovno kontrolo pri P. Upam, da se ji stanje vidno izboljša, ker ni ta prava ALČI
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 3.6.2009 22:07:50 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 22:48:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ PUNCEEEEEEEEEE, MOJ PAP BRIS JE PO VSEM SRA.NJU V PRETEKLIH 2 LETIH ZDAJ NEGATIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN Ja, derem se in to ZELOOOOOOOOOOOOOO Za vse, ki ne poznate moje štorije: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dnost_ob_slabem_PAP_brisu/m_2570086/tm.htm Super , čeprav mi ne dela link
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 22:50:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, imam odgovor pediatrinje Tanč: http://med.over.net/forum5/read.php?46,5503156 Bomo videli, kaj bo rekla "na(do)mestnica". Sem hotela enkrat nekaj vprašat, sem se registrirala in prijavila na MON-u in nisem mogla, mi ni bilo dovoljeno , nimam pojma zakaj, ker bi večkrat to Tanč kaj vprašala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 22:51:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dannn kje vas najdem , preseljne. Anitka super uvodni del . Za vse, ki rabite ali pošiljam en kup. Špelin@ za izvide. Gaja vse naj naj za 1. svečko!!! Ne gre več pisat ker me bo Emilija vrgla dol iz stola . aja Nia jaz grem na zaznamek in z desnim gumbom kliknem na njega in ga izbrišem Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 22:51:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, kako hitro človeka spravijo v slabo voljo Ker sem morala čakati na določeno uro, da sem klicala k svoji gin., zraven me pa še migrena daje, sem pač ostala doma z malo piko in je šel z Gregijem k zdravniku moj A veste, kaj je ta -vstavi-po-želji- "na(do)mestnica" naše P rekla Gregorjevemu očetu? Kje sem jaz? WTF?! A je res tako čudno če gre enkrat edinkrat z otrokom, starim 1 leto, k zdravniku njegov oče??? Nič, popokala bom malo piko in svojo bolečo glavo ter se odvlekla v zdr. dom, ker je moral Gregi spet v laboratorij Pa saj ne morem verjet. Kura smotana. Moj je tudi v ponedeljek peljal Vida k P in je ona tudi neki stokala. Kot da smo mame res samo za otroke, služba pa itak lahko počaka, pa bolane tudi ne smemo bit, res so prave kure.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 22:52:57
|
|
|
|
nia5
|
Tako, moja frčafela končno spi, jaz pa se grem k stiskat. Mirno nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 22:53:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je sedaj to; pogrebšna??????? jana, ss...kje ste babnce? Jaz sem zlikala celo goro perila, sedaj pa me začelo kljuvati v glavi Mularija spi in upam, da do jutra. edinaos: kako je bIlo nadaljevanje v vrtcu??? Špelin@: kako ste opravili pri P?? Ju3 popoldan imave z Aljo ponovno kontrolo pri P. Upam, da se ji stanje vidno izboljša, ker ni ta prava ALČI Še to, fajn opravita pri P
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 22:56:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tako, moja frčafela končno spi, jaz pa se grem k stiskat. O kako lepo Mirno nočko vsem Tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 22:59:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj je sedaj to; pogrebšna??????? jana, ss...kje ste babnce? Jaz sem zlikala celo goro perila, sedaj pa me začelo kljuvati v glavi Mularija spi in upam, da do jutra. Upam, da ne bo bujenja pred 7.45. Ju3 popoldan imave z Aljo ponovno kontrolo pri P. Upam, da se ji stanje vidno izboljša, ker ni ta prava ALČI Dobro opravita in držim pestke, da bo že jutri spet "stara" Alja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 23:01:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ PUNCEEEEEEEEEE, MOJ PAP BRIS JE PO VSEM SRA.NJU V PRETEKLIH 2 LETIH ZDAJ NEGATIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN Ja, derem se in to ZELOOOOOOOOOOOOOO Za vse, ki ne poznate moje štorije: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dnost_ob_slabem_PAP_brisu/m_2570086/tm.htm Jeeeieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Jutri moram tudi jaz izvedeti kaj je z mojim brisom (sem nesla odvzet bris v mikrobiološki lab. ) od prejšnjega tedna. Moram poklicati in že vidim kako bom dopoldne nervozna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 23:03:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, kako hitro človeka spravijo v slabo voljo Ker sem morala čakati na določeno uro, da sem klicala k svoji gin., zraven me pa še migrena daje, sem pač ostala doma z malo piko in je šel z Gregijem k zdravniku moj A veste, kaj je ta -vstavi-po-želji- "na(do)mestnica" naše P rekla Gregorjevemu očetu? Kje sem jaz? WTF?! A je res tako čudno če gre enkrat edinkrat z otrokom, starim 1 leto, k zdravniku njegov oče??? Nič, popokala bom malo piko in svojo bolečo glavo ter se odvlekla v zdr. dom, ker je moral Gregi spet v laboratorij Lahko rečem samo SVAŠTA Ja kaj pa je z enimi zdravniki. Škoda besed
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 23:03:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Najprej se pa moram izkašljat. Moj Videk ni dobil mesta v željenem vrtcu, je na 7 mestu, na čakalni listi . Pridem kasneje, moram šibat zdaj. A je taka gneča tudi pri vas? Na žalost tudi pri nas. Dobila sem eno mesto v centru mesta, ampak sem ga danes odpovedala, ker ga bom pustila v privat varstvu. Ojej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 3.6.2009 23:04:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 sam tolk se oglasim, da se pofočkam , anitka lepo , pa da se zahvalim za čestitke moji miški. Grem spat k me full glava boli pa slabo mi je mirno nočko vsem Upam, da bo jutri s tvojim počutjem veliko bolje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?