Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 9:17:23
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma na digitalcu so samo slike iz hotela tako, da s palže ne moram nič napopat. Šele sedaj sem vidla kako žalostno delujeta moja na sliki kako ste lušni juha: por ali čebulo, 1 ali dva paradižnika, krompir, koren in kumare daš kuhat. Dodaš peteršilj. Za zabelo pa na olivnem olju malo prepražiš česen. Ko je kuhano malo pretlaćiš ali zmiksaš s paličnim mešalnikom, da se malo zgosti in ostane tudi kak košček cel. Jaz je ne maram, pri tašči pa jo zelo radi jejo, tudi moji otroci. Super za uživancijo na morju in da si se zredila borih 200g
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 10:21:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, a ti ne moreš spat sem prej na šihtu, da bo kaka ura viška , dons grem pa prej domov in se že zdej psihično pripravljam na pakiranje Dobro jutro! Jaz sem spala celo do 7h, sedaj pa sem že kruh spekla(kruhomat ), maso za palačinke naredila in pojedla zajtrk V MIRU! Prav paše malo rutine spet v moje življenje. si pa pridna , a sta te A&A zbudila ali si se sama Morje...bilo je vroče, meni in Andražu je sicer to zelo odgovarjalo , Alji in Mr M pa nekoliko manj. Hrana je bila OK, zredila sem se za celih 200g in sem zelo zadovoljna, ker sem jedla resnično normalno, brez odrekanj in seveda nažiranj tudi. Torej očitno bo tudi vzdrževanje šlo z nekoliko discipline Alja je uživala prve 2 dni, potem pa ji voda ni več tako dišala in je zdržala bore malo v njej. Ji je pa pasalo dirkat po plaži in rit po mivki. Dobila je pikeice po telesu in očitno ima alergijo na sonce Drugače pa slikali smo bolj na navadnega fotkiča, digitalc je bolj počival . Bom pogledala, če je kaka primerna slika in jo pripopala. za Aljo za samo disciplino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 10:23:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma na digitalcu so samo slike iz hotela tako, da s palže ne moram nič napopat. Šele sedaj sem vidla kako žalostno delujeta moja na sliki iiiiiiiiiiii .kok ste lušni mogoče sta pa pogrešala rovte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 11:38:39
|
|
|
|
aurora28
|
Dan! Estrella welcome back . Luškana slikica. Jaz skuham juho podobno kot Kasso, sam ne dodam paradižnika, ampak samo čebulo, krompir, kumare in malo popra, kumine in soli, včasih malo vegete. na koncu primešam še žlico kisle smetane. Glede kg si pa pridna, sej drugega ni, kot da se samodiscipliniraš in se vse uredi. jaz sem danes 30. dan odkar ne jem nič sladkorja, glutena.... in sem na - 8,5 kg. Jana potem bosta pa z dragim uživala ko bosta sama. Obe sestavljanki sta zelo lepi. Hijenca za kreganje z lubijem, sej bo bolje. Mogoče si pa ti tudi malo ˝živčna in pod stresom˝ zaradi službe in potem nastane ruker. Jaz bi že bila. Glede službe se bo tudi vse uredilo, boš videla. Jaz bom pa danes naredila za kosilo ribe in rizi bizi ter solato, za popoldansko malico za avokodov namaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 11:55:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 http://www.dino.cz/inshop/catalogue/products/pictures/s57946.jpg tole sem pa že sestavla obe sta full dobri , ne vem kera mi je bol všeč , sam ozadje je pa tud ena za,je.ba.ncija za sestavit ja sej tele liste me je minal sestavlat..ampak bom drug teden se zraven spravla.. sva kupla še dve, ampak so samo 500 puzzl..je pa tud zaj....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 11:59:38
|
|
|
|
jana81
|
estrella svaka čast za samo 200g plusa, mene je v Tuniziji neslo za 4 kile..ok res pa nisem pazla kaj jem in koliko.. aurora tudi tebi čestitke..ja uživala bova res, čeprav verjetno pogrešala Nejca, ampak jst tud morem delat..tak da spanja ne bo preveč.. hijenca vse se bo poštimalo, tak da ne se preveč sekirat.. mafi uživaj na morju Moj otrok je danes spet spal do 9h (res je šel spat ob 23.30),potem sem ga pa zbudila, ampak spi že drugo noč CELO NOČ v svoji sobi..brez zbujanja, upam da ostane tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 13:19:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma na digitalcu so samo slike iz hotela tako, da s palže ne moram nič napopat. Šele sedaj sem vidla kako žalostno delujeta moja na sliki ful lepa slikca Ti si pa čist druga, ful si se spremenila, Alja je pa ful fletkana s koderčki, kot jst vedno rečem:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , pa mladi gospodič Andraž je tud corti
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 13.8.2009 13:21:56 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 14:01:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Drgač pa dan. Spanje je blo mal bolš k včeraj. Včeraj je bil celo noč alarm, jok , groza . Ne vem kaj ga daje, mogoče zobki al pa sanja kaj kar je čez dan počel v vrtcu. Drgač pa utrinkov nism vidla k je blo oblačno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 14:57:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Drgač pa dan. Spanje je blo mal bolš k včeraj. Včeraj je bil celo noč alarm, jok , groza . Ne vem kaj ga daje, mogoče zobki al pa sanja kaj kar je čez dan počel v vrtcu. Drgač pa utrinkov nism vidla k je blo oblačno. Bogi Videk . Dostikrat otroci na začetku vrtca kaj podoživljajo in osledično zganjajo štalo ponoči. Upam, da ga mine.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 14:59:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella svaka čast za samo 200g plusa, mene je v Tuniziji neslo za 4 kile..ok res pa nisem pazla kaj jem in koliko.. Moj otrok je danes spet spal do 9h (res je šel spat ob 23.30),potem sem ga pa zbudila, ampak spi že drugo noč CELO NOČ v svoji sobi..brez zbujanja, upam da ostane tako Nejc, le tako naprej. Ja hitro se zrediš, sploh ob pogledu na slaščice...mnjamiiiiii Jaz sem jih mal kavsnila, le toliko, da se nisem počutila prikrajšano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 20:06:06
|
|
|
|
mafi
|
madonca je gužva , ja kam ste se pa skrile vse?? evo jaz imam večino že spakirano, preostalo bom pa jutri, HB sta tamala v najemu pri babici tako, da je šlo pakiranje hitreje . Nč grem mal na sprehod pa mogoče pridem še kej pokukat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 21:00:02
|
|
|
|
jana81
|
Uf pa je res gužva.. Nejc je danes bedel ceeeel dan, zbudil se je malo čez 9h zjutraj in šel spat šele ob 19.30, seveda je bil tak zaspan, da še večerjal ni, ampak je spil samo pol flaše mleka..no upam da spi do jutra.. Morem še vse zlikat, ker gre v soboto na morje, pa spet ne vem kaj vse naj mu dam zraven..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 21:15:45
|
|
|
|
Estrella*
|
Čer! Danes imamo spet pogrebšno. Jana: Nejc je dokazal, da je spanc boljši kot žganc Naša je pa tak nejedec zadnje čase, da je joj. Namesto, da bi se redila, ona jojo hujša in se redi mafi: nič ti ne zavidam pakiranja Jaz sem danes končno vse sprala Sedaj me pa čaka likanje
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 13.8.2009 21:16:33 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 21:20:46
|
|
|
|
jana81
|
a sva same estrella...se mi zdi da kr nimam kaj počet ko Nejc spi.. sej vem da bi morala pakirat, pa tak nimam volje.. Sej da ne boš misla, ima tud Nejc take fore z hrano, vačsih poje za kosilo 2 krožnika, drugič pa 2 žlice..sploh ne štekam, no sam da ni lačen..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 21:30:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a sva same estrella...se mi zdi da kr nimam kaj počet ko Nejc spi.. sej vem da bi morala pakirat, pa tak nimam volje.. Sej da ne boš misla, ima tud Nejc take fore z hrano, vačsih poje za kosilo 2 krožnika, drugič pa 2 žlice..sploh ne štekam, no sam da ni lačen.. zgleda, da sva res. Jaz sem šla nagont Andraža spat. Se zadnje čase kar upira. Nejc poje včasih 2 krožnika????Naša frača niti slučajno, nikoli še
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 21:33:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a sva same estrella...se mi zdi da kr nimam kaj počet ko Nejc spi.. sej vem da bi morala pakirat, pa tak nimam volje.. Sej da ne boš misla, ima tud Nejc take fore z hrano, vačsih poje za kosilo 2 krožnika, drugič pa 2 žlice..sploh ne štekam, no sam da ni lačen.. zgleda, da sva res. Jaz sem šla nagont Andraža spat. Se zadnje čase kar upira. Nejc poje včasih 2 krožnika????Naša frača niti slučajno, nikoli še ja res poje, res pa je da ima vmes 4 ure ali celo več med obroki.. Recimo zajtrk ob 8h, potem pa kosilo ob 13h ali 14h, vmes poje pa le kakšno banano ali kako drugo sadje.., sam pol pa tud do večera bolj malo je..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 21:35:04
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako sem zaspana, pa se mi ne da pod tuš, likat pa še manj . Ju3 gremo vsi 4 v PO in to že zgodaj zjutraj, pa mi me diši kaj preveč. Jana: sem ti kar mal fovš, da boš sama od sobote....jaz bi bla tud vsaj kak vikend......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 21:36:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a sva same estrella...se mi zdi da kr nimam kaj počet ko Nejc spi.. sej vem da bi morala pakirat, pa tak nimam volje.. Sej da ne boš misla, ima tud Nejc take fore z hrano, vačsih poje za kosilo 2 krožnika, drugič pa 2 žlice..sploh ne štekam, no sam da ni lačen.. zgleda, da sva res. Jaz sem šla nagont Andraža spat. Se zadnje čase kar upira. Nejc poje včasih 2 krožnika????Naša frača niti slučajno, nikoli še ja res poje, res pa je da ima vmes 4 ure ali celo več med obroki.. Recimo zajtrk ob 8h, potem pa kosilo ob 13h ali 14h, vmes poje pa le kakšno banano ali kako drugo sadje.., sam pol pa tud do večera bolj malo je.. To je kar faj sistem, samo naši ne potegne. Četudi ne je 4,5h, še vedno poje malo Pa saj bo bolje, če ne prej pa potem po 20 letu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 21:37:37
|
|
|
|
Estrella*
|
Jana: a Nejc še vedno tako hitro raste?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 21:41:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma na digitalcu so samo slike iz hotela tako, da s palže ne moram nič napopat. Šele sedaj sem vidla kako žalostno delujeta moja na sliki iiiiiiiiiiii .kok ste lušni mogoče sta pa pogrešala rovte Alja definitivno, ker je doma kar zacvetela. Andražu je pa bolj bratranec manjkal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 21:43:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Očitno sem ostala sama.... Potem pa lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 21:50:42
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Da vidimo, če je kaj novega za prebrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 21:58:36
|
|
|
|
špelin@
|
mafi, a si dala mireno ven? Estrella*, kako sta tvoja dva škrata zrasla - oba Kumarične juhe pa žal ne delam, ker je pri nas nihče ne mara Ej, super, da si na morju kljub uživanciji obdržala kilažo aurora28, za izgubljene kile!!! jana81, za Nejčkovo spanje in za bližajoči se dopust z babico. Srčekgirll: Pogrešam javljanje katy82!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 22:35:23
|
|
|
|
špelin@
|
Nič, se bom počasi tudi jaz odklopila. Pri nas je spet pestro: danes mi je velika pika zakuhala eno "krasno" presenečenje: medtem, ko smo šli ostali nekaj pomagat k moji mami, je (brez da bi vprašala za dovoljenje) domov pripeljala prijateljico z majhnim kužkom (malo starejši od naše ), ki se je veselo pos.cal na njene copate Verjetno ni treba razlagat, da so zraven še vse razmetali, nasmetili... Mi je šlo ob prihodu na histeričen smeh Jutri in pojutrišnjem bodo pri nas spet prespale divje 10-letnice, se moram psihično pripravit Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 13.8.2009 23:08:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, mi 4 gremo predvidoma prihodnji teden v Gardaland (Gregorja in bo čuvala moja mami) - sta se tašča in tast izprsila in puncama častila (beri: zanju plačala) izlet Midva z bova pa napraskala skupaj denar za svojo udeležbo. Saj ne morem verjet, da lahko vsaj enkrat za taščo. Tudi mene je fajn pozitivno presenetila - se pa zavedam, da gre za slabo vest, ker sta s tastom mojemu svaku in njegovim otrokom plačala kompletno morje (kamp), jim uredila prevoz prikolice tja in nazaj (ta strošek bo tast odslužil z delom) in jim nabavila vso hrano za s sabo. Ne bom komentirala. Bi bilo boljše, da tega ne bi vedela, vem pa da ceniš vsako stvar, tudi najmanjšo in da boš izkoristila "radodarnost" in boste uživali na izletu.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?