|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
13.8.2009 9:17:23   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ma na digitalcu so samo slike iz hotelauser posted image  tako, da s palže ne moram nič napopat. Šele sedaj sem vidla kako žalostno delujeta moja user posted image  na slikiuser posted image

user posted image

kako ste lušni user posted image user posted image user posted image

juha:
por ali čebulo, 1 ali dva paradižnika, krompir, koren in kumare daš kuhat. Dodaš peteršilj. Za zabelo pa na olivnem olju malo prepražiš česen. Ko je kuhano malo pretlaćiš ali zmiksaš s paličnim mešalnikom, da se malo zgosti in ostane tudi kak košček cel.
Jaz je ne maram, pri tašči pa jo zelo radi jejo, tudi moji otroci.

Super za uživancijo na morju in da si se zredila borih 200g user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
13.8.2009 10:21:40   
mafi

mafi, a ti ne moreš spatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sem prej na šihtu, da bo kaka ura viškauser posted image , dons grem pa prej domov in se že zdej psihično pripravljam na pakiranjeuser posted image

Dobro jutro!

Jaz sem spala celo do 7h, sedaj pa sem že kruh spekla(kruhomatuser posted image ), maso za palačinke naredila in pojedla zajtrk V MIRU! Prav paše malo rutine spet v moje življenje.
si pa pridnauser posted image user posted image user posted image , a sta te A&A zbudila ali si se samauser posted image
Morje...bilo je vroče, meni in Andražu  je sicer to zelo odgovarjalo , Alji in Mr M pa nekoliko manj. Hrana je bila OK, zredila sem se za celih 200g in sem zelo zadovoljna, ker sem jedla resnično normalno, brez odrekanj in seveda nažiranj tudi. Torej očitno bo tudi vzdrževanje šlo z nekoliko disciplineuser posted image
Alja je uživala prve 2 dni, potem pa ji voda ni več tako dišala in je zdržala bore malo v njej. Ji je pa pasalo dirkat po plaži in rit po mivki. Dobila je pikeice po telesu in očitno ima alergijo na sonceuser posted image

Drugače pa slikali smo bolj na navadnega fotkiča, digitalc je bolj počivaluser posted image . Bom pogledala, če je kaka primerna slika in jo pripopala.

user posted image user posted image user posted image user posted image za Aljo
user posted image user posted image user posted image user posted image za samo disciplino

Neposredna povezava do sporočila: 4552
13.8.2009 10:23:22   
mafi

Ma na digitalcu so samo slike iz hotelauser posted image  tako, da s palže ne moram nič napopat. Šele sedaj sem vidla kako žalostno delujeta moja user posted image  na slikiuser posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image .kok ste lušni

mogoče sta pa pogrešala rovteuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4553
13.8.2009 11:38:39   
aurora28
Dan! user posted image

Estrella welcome back user posted image . Luškana slikica. Jaz skuham juho podobno kot Kasso, sam ne dodam paradižnika, ampak samo čebulo, krompir, kumare in malo popra, kumine in soli, včasih malo vegete. na koncu primešam še žlico kisle smetane. Glede kg si pa pridna, sej drugega ni, kot da se samodiscipliniraš in se vse uredi. jaz sem danes 30. dan odkar ne jem nič sladkorja, glutena.... in sem na - 8,5 kg.

Jana potem bosta pa z dragim uživala ko bosta sama. user posted image Obe sestavljanki sta zelo lepi.

Hijenca user posted image user posted image za kreganje z lubijem, sej bo bolje. Mogoče si pa ti tudi malo ˝živčna in pod stresom˝ zaradi službe in potem nastane ruker. Jaz bi že bila. Glede službe se bo tudi vse uredilo, boš videla.

Jaz bom pa danes naredila za kosilo ribe in rizi bizi ter solato, za popoldansko malico za avokodov namaz.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
13.8.2009 11:55:30   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

http://www.dino.cz/inshop/catalogue/products/pictures/s57946.jpg
tole sem pa že sestavla

obe sta full dobriuser posted image , ne vem kera mi je bol všečuser posted image , sam ozadje je pa tud ena za,je.ba.ncija za sestavit

ja sej tele liste me je minal sestavlat..ampak bom drug teden se zraven spravla..
sva kupla še dve, ampak so samo 500 puzzl..je pa tud zaj....

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
13.8.2009 11:59:38   
jana81
estrella svaka čast za samo 200g plusa, mene je v Tuniziji neslo za 4 kile..ok res pa nisem pazla kaj jem in koliko..

aurora tudi tebi čestitke..ja uživala bova res, čeprav verjetno pogrešala Nejca, ampak jst tud morem delat..tak da spanja ne bo preveč..

hijenca vse se bo poštimalo, tak da ne se preveč sekirat..

mafi uživaj na morju

Moj otrok je danes spet spal do 9h (res je šel spat ob 23.30),potem sem ga pa zbudila, ampak spi že drugo noč CELO NOČ v svoji sobi..brez zbujanja, upam da ostane tako

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
13.8.2009 13:19:29   
Srčekgirll

user posted image

user posted image user posted image ful lepa slikcauser posted image user posted image user posted image Ti si pa čist druga, ful si se spremenila, Alja je pa ful fletkana s koderčki, kot jst vedno rečem:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image , pa mladi gospodič Andraž je tud cortiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 13.8.2009 13:21:56 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 4557
13.8.2009 14:01:54   
Srčekgirll
Drgač pa dan.

Spanje je blo mal bolš k včeraj. Včeraj je bil celo noč alarm, jokuser posted image , grozauser posted image . Ne vem kaj ga daje, mogoče zobki al pa sanja kaj kar je čez dan počel v vrtcu. Drgač pa utrinkov nism vidla k je blo oblačno.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
13.8.2009 14:57:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Drgač pa dan.

Spanje je blo mal bolš k včeraj. Včeraj je bil celo noč alarm, jokuser posted image , grozauser posted image . Ne vem kaj ga daje, mogoče zobki al pa sanja kaj kar je čez dan počel v vrtcu. Drgač pa utrinkov nism vidla k je blo oblačno.

Bogi Videkuser posted image . Dostikrat otroci na začetku vrtca kaj podoživljajo in osledično zganjajo štalo ponoči. Upam, da ga mine.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
13.8.2009 14:59:40   
Estrella*

estrella svaka čast za samo 200g plusa, mene je v Tuniziji neslo za 4 kile..ok res pa nisem pazla kaj jem in koliko..

Moj otrok je danes spet spal do 9h (res je šel spat ob 23.30),potem sem ga pa zbudila, ampak spi že drugo noč CELO NOČ v svoji sobi..brez zbujanja, upam da ostane tako

user posted image user posted image user posted image Nejc, le tako naprej.

Ja hitro se zrediš, sploh ob pogledu na slaščice...mnjamiiiiiiuser posted image  Jaz sem jih mal kavsnila, le toliko, da se nisem počutila prikrajšanouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
13.8.2009 20:06:06   
mafi
madonca je gužvauser posted image , ja kam ste se pa skrile vse??user posted image

evo jaz imam večino že spakirano, preostalo bom pa jutri, HB sta tamala v najemu pri babici tako, da je šlo pakiranje hitrejeuser posted image .

Nč grem mal na sprehod pa mogoče pridem še kej pokukat

Neposredna povezava do sporočila: 4561
13.8.2009 21:00:02   
jana81
Uf pa je res gužva.. user posted image

Nejc je danes bedel ceeeel dan, zbudil se je malo čez 9h zjutraj in šel spat šele ob 19.30, seveda je bil tak zaspan, da še večerjal ni, ampak je spil samo pol flaše mleka..no upam da spi do jutra..

Morem še vse zlikat, ker gre v soboto na morje, pa spet ne vem kaj vse naj mu dam zraven..

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
13.8.2009 21:15:45   
Estrella*
Čer!

Danes imamo spet pogrebšno.user posted image

Jana: Nejc je dokazal, da je spanc boljši kot žgancuser posted image  Naša je pa tak nejedec zadnje čase, da je joj. Namesto, da bi se redila, ona jojo hujša in se rediuser posted image

mafi: nič ti ne zavidam pakiranjauser posted image  Jaz sem danes končno vse sprala user posted image user posted image Sedaj me pa čaka likanjeuser posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 13.8.2009 21:16:33 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
13.8.2009 21:20:46   
jana81
a sva same estrella...se mi zdi da kr nimam kaj počet ko Nejc spi..user posted image sej vem da bi morala pakirat, pa tak nimam volje..
Sej da ne boš misla, ima tud Nejc take fore z hrano, vačsih poje za kosilo 2 krožnika, drugič pa 2 žlice..sploh ne štekam, no sam da ni lačen..

Neposredna povezava do sporočila: 4564
13.8.2009 21:30:14   
Estrella*

a sva same estrella...se mi zdi da kr nimam kaj počet ko Nejc spi..user posted image sej vem da bi morala pakirat, pa tak nimam volje..
Sej da ne boš misla, ima tud Nejc take fore z hrano, vačsih poje za kosilo 2 krožnika, drugič pa 2 žlice..sploh ne štekam, no sam da ni lačen..

zgleda, da sva res. Jaz sem šla nagont Andraža spat. Se user posted image  zadnje čase kar upira.

Nejc poje včasih 2 krožnika????Naša frača niti slučajno, nikoli šeuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
13.8.2009 21:33:38   
jana81

zgleda, da sva res. Jaz sem šla nagont Andraža spat. Se user posted image  zadnje čase kar upira.

Nejc poje včasih 2 krožnika????Naša frača niti slučajno, nikoli šeuser posted image

ja res poje, res pa je da ima vmes 4 ure ali celo več med obroki.. Recimo zajtrk ob 8h, potem pa kosilo ob 13h ali 14h, vmes poje pa le kakšno banano ali kako drugo sadje.., sam pol pa tud do večera bolj malo je..

Neposredna povezava do sporočila: 4566
13.8.2009 21:35:04   
Estrella*
Tako sem zaspana, pa se mi ne da pod tuš, likat pa še manjuser posted image . Ju3 gremo vsi 4 v PO in to že zgodaj zjutraj, pa mi me diši kaj preveč.

Jana: sem ti kar mal fovš, da boš sama od sobote....jaz bi bla tuduser posted image vsaj kak vikend......

Neposredna povezava do sporočila: 4567
13.8.2009 21:36:41   
Estrella*

ja res poje, res pa je da ima vmes 4 ure ali celo več med obroki.. Recimo zajtrk ob 8h, potem pa kosilo ob 13h ali 14h, vmes poje pa le kakšno banano ali kako drugo sadje.., sam pol pa tud do večera bolj malo je..

To je kar faj sistem, samo naši ne potegne. Četudi ne je 4,5h, še vedno poje malouser posted image Pa saj bo bolje, če ne prej pa potem po 20 letuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
13.8.2009 21:37:37   
Estrella*
Jana: a Nejc še vedno tako hitro raste?

Neposredna povezava do sporočila: 4569
13.8.2009 21:41:20   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image

iiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image .kok ste lušni

mogoče sta pa pogrešala rovteuser posted image user posted image

Alja definitivno, ker je doma kar zacvetela. Andražu je pa bolj bratranec manjkaluser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
13.8.2009 21:43:22   
Estrella*
Očitno sem ostala sama.... Potem pa lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 4571
13.8.2009 21:50:42   
špelin@
Čer user posted image

Da vidimo, če je kaj novega za prebrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4572
13.8.2009 21:58:36   
špelin@
mafi, a si dala mireno ven?

Estrella*, kako sta tvoja dva škrata zrasla - oba user posted image user posted image Kumarične juhe pa žal ne delam, ker je pri nas nihče ne mara user posted image Ej, super, da si na morju kljub uživanciji obdržala kilažo user posted image

aurora28, user posted image za izgubljene kile!!!

jana81, user posted image za Nejčkovo spanje in za bližajoči se dopust z babico.

Srčekgirll: user posted image user posted image user posted image

Pogrešam javljanje katy82!!!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
13.8.2009 22:35:23   
špelin@
Nič, se bom počasi tudi jaz odklopila. Pri nas je spet pestro: danes mi je velika pika zakuhala eno "krasno" presenečenje: medtem, ko smo šli ostali nekaj pomagat k moji mami, je (brez da bi vprašala za dovoljenje) domov pripeljala prijateljico z majhnim kužkom (malo starejši od naše user posted image ), ki se je veselo pos.cal na njene copate user posted image Verjetno ni treba razlagat, da so zraven še vse razmetali, nasmetili... Mi je šlo ob prihodu na histeričen smeh user posted image Jutri in pojutrišnjem bodo pri nas spet prespale divje 10-letnice, se moram psihično pripravit user posted image

Mirno nočko vsem user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
13.8.2009 23:08:45   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, mi 4 gremo predvidoma prihodnji teden v Gardaland (Gregorja in user posted image bo čuvala moja mami) - sta se tašča in tast izprsila in puncama častila (beri: zanju plačala) izlet user posted image user posted image Midva z user posted image bova pa napraskala skupaj denar za svojo udeležbo.

Saj ne morem verjet, da lahko vsaj enkrat user posted image user posted image user posted image  za taščo.

Tudi mene je fajn pozitivno presenetila - se pa zavedam, da gre za slabo vest, ker sta s tastom mojemu svaku in njegovim otrokom plačala kompletno morje (kamp), jim uredila prevoz prikolice tja in nazaj (ta strošek bo tast odslužil z delom) in jim nabavila vso hrano za s sabo.

Ne bom komentirala. Bi bilo boljše, da tega ne bi vedela, vem pa da ceniš vsako stvar, tudi najmanjšo in da boš izkoristila "radodarnost" in boste uživali na izletu.
user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?